Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 235
  • Total: 236
  • Leon

η πρώτη μέρα του γάμου...

Ξεκίνησε από Enia, Σεπτεμβρίου 06, 2007, 08:23:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Λίαν προσφάτως παντρεύτηκε μια πολύ καλή μου φίλη στην επαρχία...
(Και στα δικά μας οι λεύτερες.)
Την επόμενη μέρα του γάμου, για κακή τύχη της νύφης, είχε μπάλα...  :shock:
Εκείνη το είχε πάρει χαλαρά, και φρόντισε από την πρώτη στιγμή να δείξει τα προσόντα της καλής νοικοκυράς, μεριμνώντας για σνακ, ποτά, και γενικώς να περάσουν καλά οι φίλοι του καλού της.
Και σα να μην έφτανε αυτό, για να μπαλώσουν την γκάφα ενός ξενοδόχου και να εξυπηρετήσουν μια άλλη φίλη μας που θα έμενε 'άστεγη', την φιλοξένησαν σπίτι τους...
Εντάξει, να τους αγαπάμε και να τους τιμάμε και να τους φροντίζουμε τους φίλους μας, αλλά κι αυτοί ας έχουν λίγο τακτ... :!:

Το 'άλλοθι' είναι πως τα παιδιά συζούσαν εδώ και αρκετό καιρό (δυο χρόνια) και μάλιστα σε αυτό το σπίτι, οπότε πρακτικά ο γάμος δεν άλλαξε και τίποτα από την ρουτίνα τους... :roll:

Αλλά όπως και να έχει δε νομίζω πως αυτό ονειρεύεται ένα ζευγάρι και ειδικά η γυναίκα για τις πρώτες μέρες του γάμου της....!  :?

(Έχω καθόλου δίκιο, ή παραείμαι ρομαντική γιατρέ μου!?)  :roll:

snoopy

Δηλαδή αν παντρευότανε την ημέρα του ματς τι θα γινότανε; δεν θα πήγαινε ο γαμπρος στην εκκλησία;;; οεο;;;;;;;;; :shock:  8)

πάντως το έχω ακούσει από πολλούς να... φιλοξενουν τον τάδε φίλο ή φίλη που έρχεται απο το εξωτερικόή απο επαρχία και δεν έχει που να μείνει!!!

snoopy

Παράθεση από: "Enia"Το 'άλλοθι' είναι πως τα παιδιά συζούσαν εδώ και αρκετό καιρό (δυο χρόνια) και μάλιστα σε αυτό το σπίτι, οπότε πρακτικά ο γάμος δεν άλλαξε και τίποτα από την ρουτίνα τους... :roll:

Αλλά όπως και να έχει δε νομίζω πως αυτό ονειρεύεται ένα ζευγάρι και ειδικά η γυναίκα για τις πρώτες μέρες του γάμου της....!  :?

(Έχω καθόλου δίκιο, ή παραείμαι ρομαντική γιατρέ μου!?)  :roll:

δεν εισαι ρομαντική... και αυτό δεν είναι άλλοθι οτι συζούσαν. αν δεν τους έκανε καμια διαφορά, ας μην παντρευόντουσαν. Δεν ειναι υποχρεωτικό να παντρευτείς για να κάνεις οικογένεια.
ταξίδι δεν θα πανε κάπου; ας φευγανε για μηνα του μελιτος την επομένη

snoopy

Παράθεση από: "snoopy"δεν εισαι ρομαντική... και αυτό δεν είναι άλλοθι οτι συζούσαν. αν δεν τους έκανε καμια διαφορά, ας μην παντρευόντουσαν. Δεν ειναι υποχρεωτικό να παντρευτείς για να κάνεις οικογένεια.

εννοώ οτι δεν παραείσαι ρομαντική οτι ειναι λογικό αυτο που σκεφτηκες. Αλλά...αν δεν τους ενωχλει εκείνους, και εκείνη με ευχαριστηση εκανε μεζεδακια κτλ κτλ κτλ .... εμας δεν μας πεφτει λογος.
Απλα οταν και οπτε και αν παντρευτουμε...θα ξερουμε.... να εχουμε δει ποτε εχει αγωνιστική.... η κανενα champions league ..να διαεξουμε άλλη ημερομηνια γμαου... (γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!!)

snoopy

Παράθεση από: "snoopy"δεν εισαι ρομαντική... και αυτό δεν είναι άλλοθι οτι συζούσαν. αν δεν τους έκανε καμια διαφορά, ας μην παντρευόντουσαν. Δεν ειναι υποχρεωτικό να παντρευτείς για να κάνεις οικογένεια.

εννοώ οτι δεν παραείσαι ρομαντική οτι ειναι λογικό αυτο που σκεφτηκες. Αλλά...αν δεν τους ενωχλει εκείνους, και εκείνη με ευχαριστηση εκανε μεζεδακια κτλ κτλ κτλ .... εμας δεν μας πεφτει λογος.
Απλα οταν και οπτε και αν παντρευτουμε...θα ξερουμε.... να εχουμε δει ποτε εχει αγωνιστική.... η κανενα champions league ..να διαεξουμε άλλη ημερομηνια γαμου... (γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!!)

Nasia9

ααχχ....εγώ θα πάω βενετία...με ένα άσπρο άλογο..και θα φοράω και το νυφικό σας πληροφορώ. Το πρόβλημά μου είναι...ένα..ποιος ξέρει να ενσωματώσει στο άλογο ένα ραδιάκι να ακούω σφαίρα 102,2; θα είναι και πολλές οι ώρες   ]

snoopy

Παράθεση από: "Nasia9"ααχχ....εγώ θα πάω βενετία...με ένα άσπρο άλογο..και θα φοράω και το νυφικό σας πληροφορώ. Το πρόβλημά μου είναι...ένα..ποιος ξέρει να ενσωματώσει στο άλογο ένα ραδιάκι να ακούω σφαίρα 102,2; θα είναι και πολλές οι ώρες   ]

Βαγγέλης Περρής 8-10 το πρωί!!!

Nasia9

snoopy

Παράθεση από: "Nasia9"ααχχ....εγώ θα πάω βενετία...με ένα άσπρο άλογο..και θα φοράω και το νυφικό σας πληροφορώ. Το πρόβλημά μου είναι...ένα..ποιος ξέρει να ενσωματώσει στο άλογο ένα ραδιάκι να ακούω σφαίρα 102,2; θα είναι και πολλές οι ώρες   ]
εγώ θα περάσω και από μια Ρώμη ναπάρω το νυφικό .... ραντεβού Βενετία λοιπόν  :oops:  :D  :hug2:

Enia

Παράθεση από: "snoopy"Απλα οταν και οπτε και αν παντρευτουμε...θα ξερουμε.... να εχουμε δει ποτε εχει αγωνιστική.... η κανενα champions league ..να διαεξουμε άλλη ημερομηνια γαμου... (γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!!)

[size=18]εννοείται!!![/size] :wink:  :lol:
φτου φοτυ φτου, μακριά από εμάς!  :lol:

κάπου κανόνισαν να πάνε και οι φίλοι μου, αλλά δεν έφυγαν την αμέσως επόμενη...

εμένα γενικά μου αρέσει να τηρούνται όλα τα έθιμα, ακόμα και οι αμερικανιές σε ότι αφορά τον γάμο. Δηλαδή το αυτοκίνητο να περιμένει έξω από τον χώρο της δεξίωσης (must τα δεμένα κονσερβοκούτια) και το ζευγάρι να φεύγει χαμογελώντας και τρέχοντας μετά ρυζοβολισμού για τον μήνα του μέλιτος...

αχ βαχ!  :lol:

tristana

Πείτε με όπως θέτε, αλλά συμφωνώ απολύτως με την 'Ενια.

Αν παντρευτείς ζήσε το όμορφα το παραμύθι.
Αυτά τα "βλέπει αγώνα" και φιλοξενώ "φίλους" δεν τα καταλαβαίνω.
Και επιπλέον το θεωρώ γαϊδουριά του αισχίστου είδους να κατσικωθείς
στος νιόπαντρους ακόμα κι αν σου πουν ότι είσαι ευπρόσδεκτος!
Αφού, όμως, δεν νοιάζει εκείνους δεν μας πέφτει λόγος.
Εγώ, πάντως, δεν θα παντρευόμουν έναν τέτοιον τύπο.
Ματς υπάρχουν πολλά, μήνας του μέλιτος ένας. Ε, μα πια.
'Ενια, μαζί σου! Δεν θα μας τρελάνουν οι δήθεν ρεαλιστές.
Βρε, αλέ υστ. (Και να ένα ωραίο και χαριτωμένο θεματάκι  :wink: )

Enia

και ο μήνας να είναι -τουλάχιστον- μήνας, έτσι!?  8)

(ζωή του μέλιτος γίνεται?  :roll: )

tristana

Αν είσαι μελισούλα, ναι. 'Η έστω εάν ξέρεις τι θέλεις, τι σου γίνεται
και τι του γίνεται  :wink:

Enia

θενκ γιου γκοντ*, δερ ιζ χόουπ!  :bowdown:

[size=9]μην πεταχτεί κανένας Κώστας, την κρινοδάχτυλη εννοούσα...[/size]

snoopy

αν εχεις χρήματα πας και μήνα!! αλλιώς ε...10-15μερούλες σε ενα σουπερ ντουπερ μερος... πχ Αγιο Μαυρίκιο... Σεϋχέλλες... ε; ε; μπανια, χυμούς μεσα σε καρύδες, μαυρο να σου κάνει αέρα, αιώρα, μοχιτο, μαργαρίτα, ντακιουρι κτλ και πολυ σεξ!  :oops:  :oops:

ε, ε;

235 Επισκέπτες, 1 Χρήστης