Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 309
  • Total: 309

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

[quote user="Pappas10" post="329182"]ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ.[/quote]

Υπομονή. Εμείς περιμένουμε εδώ κάτι χρόνια.  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="black_velvet" post="329185"][quote user="Pappas10" post="329182"]ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ.[/quote]

Υπομονή. Εμείς περιμένουμε εδώ κάτι χρόνια.  :lol:[/quote]

Σαν τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ και το πρωτάθλημα ένα πράγμα δηλαδή...  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Dinjah

betelgeuse

Pappas10

Τι θα γίνει ρε Κώστα... θα λάβω καμία εξήγηση γιατί  έγραφα σαν μαλάκας τόσην ώρα;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Paola

1- Μικρό δάσος, δέντρα, λουλούδια
Εποχή- Άνοιξη
2- μικρό δρομάκι
3- Φορεματάκι, ζακετούλα, αθλητικά
4- Παγώνω από φόβο
5- Προσπαθώ να περάσω στην απέναντι πλευρά.
6- Χαμογελάω, δεν πλησιάζω μήπως έρθει καμιά μεγάλη(μαμα)
7- 7 πήλινες κούπες, καφέ χρώμα δεν ξεχωρίζει καμία
8- Ρυάκι με δροσερό νερό
9- Τους κοιτώ για λίγο, χωρίς να μιλήσω και προχωράω.
10- Μικρές πέτρινες μονοκατοικίες, με μεγαλους κοίπους, όλα τα σπίτια είναι συμμετρικά, Εκκλησία στη μέση του χωριού.Πέτρινα δρομάκια.
11 - 2 μεγάλες κυρίε, χαμογελώ, χαιρετώ, προχωράω
12- Τριαντάφυλλα, λαχανικά, ένα ρυάκι να περνάει στη μέση, μια μικρή γεφυρούλα διακοσμιτική από πάνω του.
13- Χολάκι, αρστερά γραφικό σαλονάκι με χωριάτικα έπιπλα, φλοκάτες. Δεξιά κουζίνα, 2 δωμάτια Αριστερά κ δεξιά και απέναντι μπάνιο.
14- Πήλινο, μεσαίο μέγεθος και με πολλά λουλούδια (όπως κάνουμε με βάζο).
15- Τίποτα απολύτως. Ομορφαίνω τον τοίχο από την πλευρά του σπιτιού μου και δεν με νοιάζει τι κρύβεται από πίσω.

kuria

8η κατασταση
συνεχιζοντας βλεπω να τρεχει λιγο νερακι παραπλευρα στις ριζες των δεντρων σα ξεστρατημενο απο καποιο ρυακι... ειναι σχετικα καθαρο αλλα δε θα το συνιστουσα για ποσιμο...

9η κατασταση
καπου στο βαθος ακουω γκαπα γκουπου... πλησιαζω λιγο και βλεπω καμποσους αντρες να πελεκιζουν τα δεντρα... αν με εχουν αντιληφθει θα τους χαιρετησω ευγενικα... αν οχι θα την κανω με ελαφρα...

10η Κατάσταση
τα δεντρα αραιωνουν αρχιζω να βγαινω απο το δασος... ηδη ξεχωριζω τα πρωτα τεσσερα- πεντε σπιτια του χωρου... ειναι σχετικα αραια χτισμενα, μεγαλα,  τετραγωνα, χοντροκομμενα θα ελεγα,  ασπρα  με καινουργια κεραμμυδια και μεγαλα κλειστα παραθυρα... και δεν κανω χαρα που το βλεπω γιατι δεν το νιωθω δικο μου... δικο μου θα ενιωθα ενα μοναχικο, μοναδικο στουντιο μπροστα στη θαλασσα...

11η κατασταση

συναντω μια γυναικα, ειναι η μανα μιας παιδικης φιλης μου που με κοντοζυγωνει γελαστη για να με χαιρετησει... σταματαω και της ανταποδιδω το χαιρετισμο... εκεινη προσπαθει να μου πιασει κουβεντα και εγω της απανταω χαμογελαστα, αν και θελω να φυγω το συντομοτερο γιατι σκυλοβαριεμαι, ξερω ομως ποσο μ΄αγαπαει και δε θελω να στεναχωρηθει... επιτελους κατορθωνω να ξεμπερδεψω και τραβαω για το σπιτι...

12η κατασταση
ο κηπος μου... αυτος οντως ειναι υπεροχος... καταπρασινος με μαρμαρινα αγαλματα, παγκακια και ενα μεγαλο συντριβανι με νερα που φτανουν ψηλα και χορευουν...  
πουλια κελαηδουν στις φυλλωσιες των δεντρων...
στη μια μερια του κηπου εχει βραχια με αναρριχητικα φυτα που κρεμονται ισαμε κατω και ενας πανεμορφος καταρραχτης τρεχει ασταματητα αναμεσα τους...

13η κατασταση
καθιστικο-σαλονι ειναι ενα φωτεινο δωματιο με μεγαλες τζαμαριες και τζακι στη μια του γωνια... και σε μια αλλη ενα συντριβανι με πολλες γουρνες και αγαλμα... ο ενας τοιχος φιλοξενει ενα ενυδρειο... και οι αλλοι καμποσες ελαιογραφιες...
το υπνοδωματιο ειναι ενας ζεστος χωρος με ενα τετραγωνο χαμηλο κρεβατι που εχει κοκκινο χνουδωτο καλυμμα...
η κουζινα εχει δρυινα ντουλαπια και απαραιτητα πλυντηριο πιατων...
στο μπανιο δεσποζει το λευκο, πλακακια, ειδη υγιεινης και μια μεγαλη στρογγυλη μπανιερα...

14η κατασταση
χωλ δε θα ειχα ποτε στην εισοδο του σπιτιου μου αλλα τελος παντων ας προσπαθησω να το φαντασιωθω...
το πυθαρι ειναι ενα αρχαιο κομματι, μεγαλο, μαρμαρινο, υπολευκο απο το περασμα του χρονου και στερεωμενο ετσι ωστε να μισογερνει...

15η κατασταση
ολοι οι τοιχοι του κηπου μου ειναι ψηλοι ετσι ωστε να προστατευομαι απο αδιακριτα βλεματα... το τι υπαρχει πισω απο αυτους δε με ενδιαφερει γιατι ο κηπος μου ειναι τεραστιος και δε με κανουν να ασφυκτιω... οποτε νιωθω υπεροχα στο μικρο μου παραδεισο...

για αυτα δεν εχει απαντηση κωστακη μου;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

Αν προσέξεις στην ειδική ενότητα που έχετε πρόσβαρη μόνο όσοι έχετε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις υπάρχουν όλα τα ερμηνευτικά πια. Για τα υπόλοιπα όσο αφορά έναν προς ένα τα λέμε εκεί φυσικά

kuria

ναι καλα... εμενα ουτε ενα προς ενα ουτε ενα προς πολλα δε μου εχεις γραψει... με εγκατελειψες εκει που εμμεσως πλην σαφως με αποκαλεσες Γεωργια Σανδη μετρωντας τους ερωτες της ζωης μου απο τις απλυτες κουπες που καποιοι παρατησαν στο δασος...   :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

senzaidentita

μεγαλα δεντρα λευκες αραια, νομιζω ειναι ανοιξη γιατι εχει βλαστηση , χορταρι , αλλα δεν βλεπω λουλουδια
βλεπω ενα πλατωμα αναμεσα στα αραια δεντρα , δεν βλεπω δρομο
φοραω ενα ασπρο πουλοβερ και μαυρο η καφε χοντρο κολλα και μποτακια καφε με γουνα
φοβαμαι και κρυβομαι πισω απο κατι θαμνους και περιμενω να φυγει

τον κοιταζω και προσπαθω να καταλαβω πως βρεθηκε εκει αν καποιος τον εκοψε η αν επεσε απο καιρικα αιτια.
μετα προσπαθω να περασω απο τα πλαγια αλλα αν δεν μπορω σκαρφαλωνω και περναω η πηδαω
Το κοιταζω και το παρακολουθω για λιγο
Ισως προσπαθω να το προσεγγισω και να το δω και απο πιο κοντα.
Συνεχιζω την διαδρομη μου
Βλεπω 4-5 κουπες, ειναι απο καουτσουκ, πλαστικο και ειναι καφε η μπεζ σκουρο
βλεπω ενα μικρο καταραχτη και μια μικρη λιμνη που εχει σχηματιστει εκει. το νερο ειναι τρεχουμενο και με ορμη. βγαινει απο ενα μικρο βραχο και το τοπιο ειναι ομορφο
τους κοιταζω επιφυλακτικα αλλα μετα συνεχιζω την πορεια προσεχοντας να μην με δουν γιατι φοβαμαι
ειναι ξυλινα σπιτια ξεχω ριζουν κανα 2 κτιρια μονο , εκκλησια και δημαρχειο. με σκεπες κεραμιδι και μικρες αυλες με δρομακια αναμεσα χωματινα και με χορταρι. Το δικο μου σπιτι ειναι στην δεξια πλευρα του χωριου λιγο πιο απομακρυσμενα
κανενα
ισως 1-2 , λεω απλα μια καλησπερα , ολα καλα και προχωραω, κοιταζω τι κανουν εξω απο τα σπιτια τους.
ειναι κλειστος με πλαστικο, ναυλον απο επανω και πλαγια, εχει λουλουδια ανθισμενα και φυτα βαμβακουλες μπανανες τριανταφυλλα, και πρασινα δεντρα αγρια.
ειναι υγρα ποτισμενα , ισως λιγα νερα κατω.
ξυλινο με τζακι, μικρα δωαματια κατω για υπνο με κρεβατι φωτεινα δωματια, πολλα λουδια μεσα, χρωματα και μετα μια σκαλα που ανεβαινει επανω με γραφειο, χωρο δικο μου κατισαν σοφιτα και μπαλκονια με κηπο.
ειναι μεγαλο και καφε μπεζ σο χρωμα , ειναι σε καλη κατασταση  και εχει μεσα ανθισμενα λουλουδια που κρεμονται κατω.
τον γεμιζω με μεγαλα δεντρα εκει και φυτα και ανθη ωστε να τον καλυψουν.

blue_mermaidy

Το δασος έχει ψήλα δέντρα δίχω πολλά φύλλα,είναι θινόπωρο και έχει λιγη ομίχλη.Δεν έχει μονοπάτι αλλά διασχίζεται πολύ ευκολα,παρ' ότι έχει ομίχλη βλέπω καθάρα για το που πατάω.Φοράω δυστηχως ένα απλό μακρύ φόρεμα λεύκο..βλέπω τν αρκούδα και ένω εντυπωσιάζομαι γιατί ειναι το αγαπημένο μ ζώο προσπαθώ να κάνω έναν κύκλο με τ ένα μ πόδι κ έπειτα μάνω ακίνητη κ απλώς τ θαυμάζω!!!Άφοτου τ περάσω κ δώ τ κορμό,θ στρίψω αριστερά μέχρι ν τν διασχίσω έτσι ώστε ν συνεχίσω τ δρόμο μ....Έτσι όπσ προχωράω βλέπω τ ξέφωτο κ παρατηρώ μία αμυδρά και 2η κούπα λερωμένη απο τ χώμα λσ και τς έχς αφήσει 2-3 ημέρς άσπρες.Λίγο πιο μετά κοιτώ ν έρχεται πρσ τ μέρς μια αρκουδίτσα κ προσπαθώ ν δ πρν τν ακουμπήσω μηπς η μητέρα του είναι κάπου έκει κοντά έτσι ώστε ν μν πιστέψει πς κάνω κακό στ αρκουδάκι κ κοιτάζω ν δ εαν υπάχει η φωλίτσα τ τριγύρω όποθ δν υπάρχει κ τ αφήνω στ σήμειο π τ είχα πρωτοδεί.Φεύγω κ βλέπω τς ξυλοκόπς δν τς πλησιάζω απλά στέκομαι κ παρατηρώ απο μακρία.πρς τ παρν αυτα τωρα παω σχολη τ υπολοιπα επειτα....δν εχω βαλει τωρα τονς γιατ βιαζομαι...................

KostasD33

blue_mermaidy,
αγάλια αγάλια....  πάρε και ανάσα  :P
έκανες ολόκληρη ξεπέτα ένα  δάσος...

μόλις απαντήσεις και στα άλλα αποχτάς πρόσβαση στην ενότητα με τις ερμηνείες

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="333104"]blue_mermaidy,
αγάλια αγάλια....  πάρε και ανάσα  :P
έκανες ολόκληρη ξεπέτα ένα  δάσος...

μόλις απαντήσεις και στα άλλα αποχτάς πρόσβαση στην ενότητα με τις ερμηνείες[/quote]

Άσε τα σχόλια και βγάλε γνωμάτευση....  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

blue_mermaidy

[quote user="blue_mermaidy" post="333101"]Το δασος έχει ψήλα δέντρα δίχω πολλά φύλλα,είναι θινόπωρο και έχει λιγη ομίχλη.Δεν έχει μονοπάτι αλλά διασχίζεται πολύ ευκολα,παρ' ότι έχει ομίχλη βλέπω καθάρα για το που πατάω.Φοράω δυστηχως ένα απλό μακρύ φόρεμα λεύκο..βλέπω τν αρκούδα και ένω εντυπωσιάζομαι γιατί ειναι το αγαπημένο μ ζώο προσπαθώ να κάνω έναν κύκλο με τ ένα μ πόδι κ έπειτα μάνω ακίνητη κ απλώς τ θαυμάζω!!!Άφοτου τ περάσω κ δώ τ κορμό,θ στρίψω αριστερά μέχρι ν τν διασχίσω έτσι ώστε ν συνεχίσω τ δρόμο μ....Έτσι όπσ προχωράω βλέπω τ ξέφωτο κ παρατηρώ μία αμυδρά και 2η κούπα λερωμένη απο τ χώμα λσ και τς έχς αφήσει 2-3 ημέρς άσπρες.Λίγο πιο μετά κοιτώ ν έρχεται πρσ τ μέρς μια αρκουδίτσα κ προσπαθώ ν δ πρν τν ακουμπήσω μηπς η μητέρα του είναι κάπου έκει κοντά έτσι ώστε ν μν πιστέψει πς κάνω κακό στ αρκουδάκι κ κοιτάζω ν δ εαν υπάχει η φωλίτσα τ τριγύρω όποθ δν υπάρχει κ τ αφήνω στ σήμειο π τ είχα πρωτοδεί.Φεύγω κ βλέπω τς ξυλοκόπς δν τς πλησιάζω απλά στέκομαι κ παρατηρώ απο μακρία.πρς τ παρν αυτα τωρα παω σχολη τ υπολοιπα επειτα....δν εχω βαλει τωρα τονς γιατ βιαζομαι...................[/quote]Σύνεχίζω.............γενικοτέρα έχω μια καχυποψία απέναντί τς κ φεύγω σιγά-σιγά,έτσι όπς προχωράω συναντώ ένα πανέμορφο κ πεντακάθαρο ποτάμι αλλά δν τ αγγίζω γιατί όλο αύτο τ υπεροχο σκηνικό μ θυμιζει ένα πλανωδες αλλά κ κακόγουστο παραμύθι απέναντι στ τέλειο μ παραπέμπει ν απομακρυνθώ.Κατά τύχη βρίσκω κ τν έξοδο τ δάσους όπου χωρίζεται μ ένα χωριό απο ένα πλατύ καλοστρωμένο δρόμο(περίεργο), τ χωριό αυτό π υποτείθεται πς γνωρίζω είναι όλο μ γρασίδι καλλυμένο και διακρίνω 4-5 σπίτια καλοβαμένα,καθώς περνάω απέναντι συναντώ σε ένα ομοιόμορφο μικρό μονοπατάκι όπου διασχίζω ανάμεσα απο τ μικρό αυτό χωριουδάκι κ συναντώ έναν παππού μ μια σάκουλα στ χέρι ν μ χαιρετάει κ ν τν χαιρετάω επίσης κ εγώ διστακτικά βέβαια.Καθσ απομακρύνθηκε έφτασα στ σπιτάκι μ,όπου ο εσωτερικός κήπς είχε απλά γρασίδι κ 2-3 θάμνς μικρς,τ δωμάτια τ σπιτιού ήτν έτσι διαμορφομένα για τ ιδανικά μ,δλδ είχε ένα μικρό σαλόνι μ τζάκι όπου συμπεριλαμβανότανε κ ένα μικρό χαλί μ σεντόνι συν ένα μαξιλάρι κ μια πολύ -πολύ μικρη κουζινίτσα για ν εξυπηρετούμαι.τ γιάπι ή καλουπι φαίνεται χρησιμοποιημένο πρν απο ΄κανα 2ήμερο,άλλα όχι απο εμένα οπότε πλέν λειτουργεί ως διακοσμητικό.Όσο για τ τοίχο θ τν έβαφα μ ήρεμα χρώματα για μν τν φοβάμαι,μις κ δν ξέρω τ είναι απο πίσω κ δν μπορώ ν δώ................ΤΕΛΟΣ!!!!Έλπιζω ν τ απάντησα όλα!!

309 Επισκέπτες, 0 Χρήστες