Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 229
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 261
  • Total: 261

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ...

Ξεκίνησε από kuria, Οκτωβρίου 11, 2007, 03:19:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

τι πιο καλο να εχεις απλως γνωστους, φιλικα προσκειμενους, που να σου ειναι συμπαθεις...
γιατι θα πρεπει ντεμ ντελεμ να εχουμε σχεσεις κατακλυζομενες απο εντονα συναισθηματα, φιλικα ή ερωτικα, που δημιουργουν ενα σωρο υποχρεωσεις;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Γιατί πώς αλλιώς θα γκρινιάζαμε σ' αυτή τη ζωή;;; ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

διαφωνώ.... όλοι έχουν δικαίωμα να με αγαπούν και να με λατρευουν...
τους αναταποδίδω την αγάπη μου με ένα χαιρετισμό

Nasia9

και ο γονίδης λέει ..... ''είναι πιο καλύτεροοοοοοοοοοοο''   ]

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"...
τους αναταποδίδω την αγάπη μου με ένα χαιρετισμό

Αυτό πάλι.. μόνον εσύ θα μπορούσες να το καταφέρεις!  ]

heinrich

γνωρίζω πως δεν πρόκεται ποτέ να φτάσω στην τελειότητά σου...
Σου στέλνω τον χαιρετισμό μου.
 :mrgreen:

black_velvet

Θου Κύριε!

Εγώ πιστεύω στο]

heinrich

Παράθεση από: "black_velvet"
Απέχω πολύ από την τελειότητα για την οποία, όπως λες κι εσύ, σε αγαπούν και σε λατρεύουν.  

προσοχή γιατί ουδέποτε το είπα αυτό
Μπορείτε να με φωνάζετε έτσι, μπορείτε να με λατρευετε έτσι, αλλά ποτέ δεν το παραδέχτηκα.
σας ευχαριστώ

kuria

η τελειοτητα κουβαλαει και ενα σωρο υποχρεωσεις που εγω προτιμω να αποφυγω... που να ασχολουμαι τωρα με τη διατηρηση του ιματζ μου ή με τους αναριθμητους φαν μου...
δε θελω εντονα συναισθηματα ή παθιαρικες σχεσεις γιατι με καταπιεζουν ειπα!!!

tristana

ΚΥΡΙΑ, σιγά μην σε ρωτήξω!!!!! ΧΑ!

kuria

εκει που, κατοπιν ανωριμου σκεψεως, καταληγω σε αβασανιστα  συμπερασματα, τα οποια βαπτιζω "καλυτεροτερα"  και προβαινω και σε  βαρυγδουπες  δηλωσεις, ερχεται το σκανταλιαρικο αισθημα μου (κατα διαδικτυο ΤΡΙΣΤΑΝΑ) και μου τα κανει ολα ντιρινταχτα... ελεος!!!   :x  :P

_MAIRA_

Παράθεση από: "kuria"η τελειοτητα κουβαλαει και ενα σωρο υποχρεωσεις που εγω προτιμω να αποφυγω... που να ασχολουμαι τωρα με τη διατηρηση του ιματζ μου ή με τους αναριθμητους φαν μου...
δε θελω εντονα συναισθηματα ή παθιαρικες σχεσεις γιατι με καταπιεζουν ειπα!!!

ξενερωμα

Nikos28

Για τα μέτρα και σταθμά της εποχής, το καλυτερότερο είναι χλιαρές σχέσεις στα πάντα και με τους πάντες.
Είναι που είναι οι σχέσεις ρευστές και εφήμερες, γιατί να παθιαζόμαστε και να επενδύουμε - άρα και να πονέσουμε περισσότερο όταν έρθει η ώρα του αποχωρισμού; Υπάρχει λόγος;

Το χλιαρό νερό - με όλη την ακίνδυνη μετριότητά του - είναι εγγύηση οτι δε θα νοιώσουμε τη δυσάρεστη αίσθηση του καυτού νερού, κι ας καθαρίζει το σώμα καλύτερα και σε βάθος.

Δεν είναι η Κάθαρση το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι όχι πόνος - όχι άλλα δάκρυα, Johnson's Baby Shampoo...   :P

kuria

η διαφορα νικολακη μου ειναι στο πετσι... το δικο μας δεν ειναι ιδιαιτερα σκληρο οποτε και δεν διαθετει μεγαλες αντοχες στις υψηλες θερμοκρασιες... ουτε ειναι τοσο βρωμικο ευτυχως ωστε να χρηζει ζεματιστο νερο και ακουαφορτε... με χλιαρο νερακι και ουδετερο σαμπουαν τυπου Johnson's μια χαρα την κανουμε τη δουλεια μας...    :bath:   :24:

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"Για τα μέτρα και σταθμά της εποχής, το καλυτερότερο είναι χλιαρές σχέσεις στα πάντα και με τους πάντες.
Είναι που είναι οι σχέσεις ρευστές και εφήμερες, γιατί να παθιαζόμαστε και να επενδύουμε - άρα και να πονέσουμε περισσότερο όταν έρθει η ώρα του αποχωρισμού; Υπάρχει λόγος; :P

]

261 Επισκέπτες, 0 Χρήστες