Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 763
  • Total: 764
  • Leon

Τι δεν θα τολμουσατε να κανετε..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 31, 2007, 02:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ταξιδι στη ροδο χωρις να επισκεφτω το katinaki...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Belladona

Nikos Apomakros

[quote user="Belladona" post="350673"]να φάω πατσά  :shock:[/quote]

χαχαχαχαχαχα

συμφωνώ

και φάβα...

katinaki

[quote user="Belladona" post="350673"]να φάω πατσά  :shock:[/quote]

+1 :lol:

katinaki

[quote user="kuria" post="350668"]ταξιδι στη ροδο χωρις να επισκεφτω το katinaki...[/quote]

να κάνεις τόσα χιλιόμετρα και να μη σε ξεναγήσω :smile:

kuria

... να αρνηθω την ξεναγηση σου στην πανεμορφη νησο σου, αν και την εχω γυρισει καμποσες φορες στο παρελθον...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

...Να επισκεφτω το μεσσολογγι ,χωρις να φαω.... :cool: χελια...και μην ..κανετε...μπλιαχ....Να ξερετε ειναι πολυ γευστικα...χμμμ...και για να το θεσω και λιγο διαφορετικα...η τα λατρευεις απ την πρωτη στιγμη...η τα μισεις... :lol:
Μεση λυση ,δεν υπαρχει.... :roll:

pixie

Να φάω χέλια!  :razz:  :razz:

Αηδιαστικό το γλοιώδες που προφανώς έχει η πέτσα τους...

fortune

[quote user="pixie" post="350716"]Να φάω χέλια!  :razz:  :razz:

Αηδιαστικό το γλοιώδες που προφανώς έχει η πέτσα τους...[/quote]

....Καταλαβαμε... :lol: Εισαι απο εκεινες...,που τα μισουν... :lol:

Τα καημενα τα χελακια. :shock:

katinaki

κι εγώ, μια βεβαιότητα πως θα τα μισήσω την έχω.

fortune

[quote user="katinaki" post="350720"]κι εγώ, μια βεβαιότητα πως θα τα μισήσω την έχω.[/quote]

Εσυ βρε,αφου δεν εχεις φαει.... :cool: Πως εχεις και ,....βεβαιοτητα οτι θα τα μισησεις; :lol:

pixie

[quote user="fortune" post="350719"]....Καταλαβαμε... :lol: Εισαι απο εκεινες...,που τα μισουν... :lol:

Τα καημενα τα χελακια. :shock:[/quote]

Αντιθέτως τα αγαπώ και τ' αφήνω να ζήσουν!  ;-)  

'Οχι σαν κάποιους που παραμονεύουν με το λεμόνι στο χέρι... :razz: :mricy:

Nikos Apomakros

θεωρώ πως θα έχουν παρόμοια γεύση με το μουγκρί το οποίο παρεπιπτόντως είναι γευστικότατο...
και το γλοιώδες δεν παραμένει όταν το μαγειρεύεις...

έχω φάει τηγανητά τα χελάκια που έτυχε να πιαστούν στ' αγκίστρι μου... μια χαρά ήταν...
αλλά μάλλον πολύ μικρά για να κρίνω...

fortune

[quote user="pixie" post="350722"][quote user="fortune" post="350719"]....Καταλαβαμε... :lol: Εισαι απο εκεινες...,που τα μισουν... :lol:

Τα καημενα τα χελακια. :shock:[/quote]

Αντιθέτως τα αγαπώ και τ' αφήνω να ζήσουν!  ;-)  

'Οχι σαν κάποιους που παραμονεύουν με το λεμόνι στο χέρι... :razz: :mricy:[/quote]

Tωρα αν σου πω,οτι πριν δεκα `πεντε περιπου ημερες ,ημουν στα Γιαννενα με την δουλεια.Εκει λοιπον εχει καραβακια ,που ανα μια ωρα σε περνανε στο νησι.(Για οσους δεν γνωριζουν η λιμνη των Ιωαννινων ειναι η μοναδικη στην Ευρωπη ,που εχει και νησι).Η σπεσιαλιτε λοιπον στο νησι,ειναι....βατραχοποδαρα... :lol:
Τα μισεις και αυτα; :cool:

pixie

[quote user="Nikos Apomakros" post="350723"]... έχω φάει τηγανητά τα χελάκια που έτυχε να πιαστούν στ' αγκίστρι μου... μια χαρά ήταν...[/quote]

Α, δεν το πιστεύω! Εσύ είσαι και κυνηγός! Λοιπόν, εγώ ψάρια δεν τρώω γενικώς! Αλλά ειδικά με κάτι καραβίδες, γαρίδες... έχω την ίδια αίσθηση σαν να ήταν κατσαρίδες... ανατριχιάζω... δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! :razz:  :oops:

[quote user="fortune" post="350724"]Η σπεσιαλιτε λοιπον στο νησι,ειναι....βατραχοποδαρα... :lol:
Τα μισεις και αυτα; :cool:[/quote]

Ε, δεν παίζεσαι! Είμαι που είμαι ψηλή κι αδύνατη και αχνοφέγγω επειδή διατρέφομαι ελάχιστα... θα το κόψω κι αυτό μου φαίνεται!  :mad:  :lol:

763 Επισκέπτες, 1 Χρήστης