Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 506
  • Total: 506

Τι δεν θα τολμουσατε να κανετε..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 31, 2007, 02:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

δεν θα τολμούσα να πω ψέματα σε άνθρωπο που λίγο πολύ με γνωρίζει .... (γενικά απεχθάνομαι το ψέμα  :evil: )

fortune

... :cool: ...Φαινεται οτι οπου και να πηγαινω..τις τρεις σημαδεμενες πετρουλες ,που αφηνω...πας και τις βρισκεις... :lol:  :lol:  :lol:

Belladona

[quote user="fortune" post="353977"]... :cool: ...Φαινεται οτι οπου και να πηγαινω..τις τρεις σημαδεμενες πετρουλες ,που αφηνω...πας και τις βρισκεις... :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Οπου πηγαινω αφηνω τρια πετραδακια...ετσι απο τους προσκοπους μου εχει μεινει αυτο... :cool:  :cool:

papadia

....δε θα τολμουσα να παρω την αποφαση για ευθανασια σε αγαπημενο μου προσωπο.......

στη θεωρια ελεγα ναι στη πραξη ομως τα πραγματα αλλαζουν πολυ...

Belladona

[quote user="fortune" post="353990"]:roll:  :roll:  :roll:

Οπου πηγαινω αφηνω τρια πετραδακια...ετσι απο τους προσκοπους μου εχει μεινει αυτο... :cool:  :cool:[/quote]

γιατί δεν με πείθει η απάντηση ? :roll:
και γιατί δεν τις βρήκα  :lol:  :?:

Nikos Apomakros

Δεν θα τολμούσα να κάνω μια λίστα από αυτά που...
Δεν θα τολμούσα να κάνω.
Δεν.
.-

Μη μας τους κύκλους στο πάτωμα τάραττε...

fortune

[quote user="Belladona" post="353999"][quote user="fortune" post="353990"]:roll:  :roll:  :roll:

Οπου πηγαινω αφηνω τρια πετραδακια...ετσι απο τους προσκοπους μου εχει μεινει αυτο... :cool:  :cool:[/quote]

και γιατί δεν τις βρήκα  :lol:  :?:[/quote]

... :cool:  :cool: Εχεις κανει προσκοπας...??για να τις βρεις... :lol:  :lol:

Belladona

[quote user="fortune" post="354026"][quote user="Belladona" post="353999"][quote user="fortune" post="353990"]:roll:  :roll:  :roll:

... :cool:  :cool: Εχεις κανει προσκοπας...??για να τις βρεις... :lol:  :lol:[/quote]

... και όμως έχω κάνει από "πουλάκι" έως "προσκοπίνα"  :lol: yes! yes!yes!

Belladona

.... να προδώσω μυστικό που μου έχουν εμπιστευθεί

vencedor

papadia

vencedor

[quote user="Belladona" post="354032"].... να προδώσω μυστικό που μου έχουν εμπιστευθεί[/quote]

+1000 ;-)

fortune

[quote user="Belladona" post="354031"][quote user="fortune" post="354026"][quote user="Belladona" post="353999"][quote user="fortune" post="353990"]:roll:  :roll:  :roll:

... :cool:  :cool: Εχεις κανει προσκοπας...??για να τις βρεις... :lol:  :lol:[/quote]

... και όμως έχω κάνει από "πουλάκι" έως "προσκοπίνα"  :lol: yes! yes!yes![/quote]

:cool:  :cool: Ε τοτε ειναι πολυ απλο βρε!!!.....Δεν εψαξες καλα!! :grin:  :grin:

kuria

να σε αφησω εξω απο την αναδρομη...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

506 Επισκέπτες, 0 Χρήστες