Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 767
  • Total: 768
  • Leon

Τι δεν θα τολμουσατε να κανετε..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 31, 2007, 02:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CHRIS_FEMALE_

Αυτή :evil:  :mad:  τη συρρίκνωση παιδείας που έκανε αυτή η προδότρια...

Nikos Apomakros

[quote user="pixie" post="350726"][quote user="Nikos Apomakros" post="350723"]... έχω φάει τηγανητά τα χελάκια που έτυχε να πιαστούν στ' αγκίστρι μου... μια χαρά ήταν...[/quote]

Α, δεν το πιστεύω! Εσύ είσαι και κυνηγός! Λοιπόν, εγώ ψάρια δεν τρώω γενικώς! Αλλά ειδικά με κάτι καραβίδες, γαρίδες... έχω την ίδια αίσθηση σαν να ήταν κατσαρίδες... ανατριχιάζω... δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! :razz:  :oops:
[/quote]

Δεν είμαι πλέον. Υπήρξα και κυνηγός, πολύ μικρότερος (13-16) όταν έμενα Χίο. Ουδέποτε όμως θηλαστικών, γιατί έχω κόλημα... μόνο πτηνών. Και δεν νομίζω ότι θα έχω στο μέλλον την επιθυμία να ξαναρχίσω το κυνήγι. Έχασα μεγάλο κομμάτι της όποιας ορέξεως όταν έγινα μάρτυρας μιας ιδιαίτερης βαρβαρότητας απέναντι σε κάθε είδος πτηνού στη Χίο, αφενός με τα λεγόμενα "ξόβεργα" αλλά πολύ περισσότερο με το "δίχτυ". Σμήνη από εκατοντάδες καρδερίνες περνούν κάθε χρόνο από τη Χίο. Κάποιοι Χιώτες στήνουν καρτέρι έχοντας βάλει πλήθος τενεκεδάκια με νερό κι απλώσει τριγύρω παλούκια με δίχτυ δεμένο επάνω, το οποίο σύστημα όταν το σμήνος προσγειωθεί για να πιεί νερό, τραβώντας γρήγορα ένα σκοινί ρίχνει επάνω τους με ειδικό τρόπο το δίχτυ ώστε να αιχμαλωτίζει απίστευτο αριθμό καρδερίνων.
Το χειρότερο για μένα ήταν ο λόγος. Νόμιζα αρχικά ότι το κάνουν για να τα αιχμαλωτίσουν και πουλήσουν κατόπιν, αφού πρόκειται για ωδικά πτηνά. Μέγα λάθος. Τα σκοτώνουν για να τα φάνε. Και πραγματικά... τι να φας από δαύτα. Τα σαλιγκάρια έχουν περισσότερο ψαχνό...

Ωστόσο ψαράς... ναι είμαι φανατικός. Μεγάλωσα με πολύ ψάρεμα, κάθε είδους. Συρτές, τσαπαρί, χταποδιέρες, καλαμαριέρες, πυροφάνια, δίχτυα, παραγάδια, κύρτους, καλάμια, πετονιές, πεταχτάρια, καθετές, ψαροντούφεκο. Μόνο υποβρύχιο (με φιάλες) δεν έχω κάνει ακόμα και δυναμίτιδα (που το θεωρώ ελεεινό και τελείως απαράδεκτο). Παρομοίως το δίχτυ βέβαια δεν με συγκινεί καθόλου ως τρόπος ψαρέματος κι είναι και αρκετά καταστροφικό.

Σας έκανα την καρδιά περιβόλι ή ακόμα;

pixie

[quote user="Nikos Apomakros" post="350753"]Σας έκανα την καρδιά περιβόλι ή ακόμα;[/quote]

Έχω μείνει αφώνου με τα πουλιά!!! Διέσπειρες και το δέος της θάλασσας...

Αυτό είναι κάτι που δεν θα το τολμούσα ποτέ. Η θάλασσα... Εγώ στα ποτάμια μεγάλωσα...

CHRIS_FEMALE_

Έκτρωση...[αυτό το βιντεάκι είναι ενα light απόσπασμα αυτής ίσως και να είναι too much για το Α33]

...Κάποιες φορές, ίσως κάποια ψυχή να σας εχει κάνει τόσο πολύ κακό που ίσως να έχει περάσει απο το μυαλό σας να την φονεύσετε...Σε αυτή τη περίπτωση δεν φταίει πάντα ό φονιάς ή η φόνισσα...Δεν παύει όμως να ονομάζεται φόνος άν γίνει πράξη...Είθε να μας φυλάει ο Δημιουργός από την κακιά την ώρα... :twisted:  :cry:
...Το να φονεύσεις όμως ένα απροστάτευτο έμβρυο που δεν έχει επιλογή προστασίας, είναι σίγουρα ο πιο άδικος ,ο πιο άνανδρος και ο πιο καταδικαστέος  φόνος...

kuria

να κατηγορησω ηθελημενα εναν αθωο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

papadia

.....δε θα μπορουσα ποτε μα ποτε να σκοτωσω κατσαριδα.....
     αυτη μαλλον μπορει να σκοτωσει εμενα..... :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

vencedor

..να πειραξω κοπελα στο δρομο :oops:
ντρεπομε λεμε. :oops:

papadia

Παράθεση....κι εμεις καλε...πως θα κυκλοφορουμε στο δρομο?????

....χωρις να μας πειραζει κανεις??????

....ζωη κι αυτη.......
...οσο μπορω...οταν μπορω...

vencedor

[quote user="papadia" post="353889"]
Παράθεση....κι εμεις καλε...πως θα κυκλοφορουμε στο δρομο?????

....χωρις να μας πειραζει κανεις??????

....ζωη κι αυτη.......

μην παραπονιεσαι.
υπαρχουν τοοοσοι που το κανουν :mryellow:

katinaki

να κάτσω να σκάσω αν με πειράξουν ή όχι :lol:

vencedor

Belladona

[quote user="fortune" post="350710"]...Να επισκεφτω το μεσσολογγι ,χωρις να φαω.... :cool: χελια...και μην ..κανετε...μπλιαχ....Να ξερετε ειναι πολυ γευστικα...χμμμ...και για να το θεσω και λιγο διαφορετικα...η τα λατρευεις απ την πρωτη στιγμη...η τα μισεις... :lol:
Μεση λυση ,δεν υπαρχει.... :roll:[/quote]

έχω μερικά στην κατάψυξη , παχουλά - παχουλά  :lol: μόνο που είναι από λίγο παραδίπλα > {Αιτωλικιώτικα) .
να σου στείλω με courier ή τα τρως μόνο στο Μεσολόγγι ? (ξέρω ένα καλό ουζερί στην Τουρλίδα ... ) :lol:

fortune

[quote user="Belladona" post="353972"][quote user="fortune" post="350710"]...Να επισκεφτω το μεσσολογγι ,χωρις να φαω.... :cool: χελια...και μην ..κανετε...μπλιαχ....Να ξερετε ειναι πολυ γευστικα...χμμμ...και για να το θεσω και λιγο διαφορετικα...η τα λατρευεις απ την πρωτη στιγμη...η τα μισεις... :lol:

έχω μερικά στην κατάψυξη , παχουλά - παχουλά  :lol: μόνο που είναι από λίγο παραδίπλα > {Αιτωλικιώτικα) .
να σου στείλω με courier ή τα τρως μόνο στο Μεσολόγγι ? (ξέρω ένα καλό ουζερί στην Τουρλίδα ... ) :lol:[/quote]

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Mη μου πεις οτι το ουζερι στην Τουρλιδα το λενε ψαρι??

Belladona

[quote user="fortune" post="353973"][quote user="Belladona" post="353972"][quote user="fortune" post="350710"]...Να επισκεφτω το μεσσολογγι ,χωρις να φαω.... :cool: χελια...και μην ..κανετε...μπλιαχ....Να ξερετε ειναι πολυ γευστικα...χμμμ...και για να το θεσω και λιγο διαφορετικα...η τα λατρευεις απ την πρωτη στιγμη...η τα μισεις... :lol:

να σου στείλω με courier ή τα τρως μόνο στο Μεσολόγγι ? (ξέρω ένα καλό ουζερί στην Τουρλίδα ... ) :lol:[/quote]

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Mη μου πεις οτι το ουζερι στην Τουρλιδα το λενε ψαρι??[/quote]

σαν πολλά δεν ξέρεις ??? :mrorange:
διαπιστώνω πολλά κοινά σημεία  :?:

767 Επισκέπτες, 1 Χρήστης