Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 222
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 228
  • Total: 228

17 Νοεμβρη

Ξεκίνησε από P_Panos, Νοεμβρίου 16, 2007, 03:35:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

P_Panos

17 Νοεμβρη... Η αποψη σας, τα σχολια σας....

kuria

ετσι οπως τα καταφερανε η 17 Νοεμβρη εγινε για μερικους το παρτυ του σαββατοβραδου και για αλλους απλα η παραμονη της κυριακης...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Για τήν επέτειο ή για την οργάνωση ρωτάς;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

(προφανώς για την επέτειο, μιας και πλησιάζει)

εμένα απλά μου τη δίνει που δε θα μπορώ να κατέβω στο κέντρο εκείνη τη μέρα...  :evil:

Athinoula

ego elpizo na mhn ginoun fasaries kai bandalismoi einai krima na katastrefoun periousies an8ropon..

minoraki

λιλακι και πολυ καλα κανεις που δεν μπορεις να κατεβεις στο κεντρο εκεινη την ημερα....μπορει να ετρωγες στο κεφαλι καμμια αδεσποτη....γιατι εγω που ημουν αναγκαστικα διπλα στο πολυτεχνειο επι τρια συνεχομενα ετη, δεν ειδα να αναβιωνει αυτος ο σκοπος που πρεπει για την, ας πουμε, επετειο του πολυτεχνειου....ολες οι αναρχες παρελαυνουν ανενοχλητες και το μονο που κανουν ειναι να σπανε οτιδηποτε βρησκουν μπροστα τους....αυτη ειναι η εννοια της εξεγερσης του πολυτεχνειου???? το καψιμο της ελληνικης σημαιας και το ρημαγμα των περιουσιων των αθωων πολιτων??? δεν νομιζω....γιατι εγω που εζησα τα τοτε γεγονοτα απο κοντα, αλλο προορισμο ειχε η εξεγερση των τιμημενων φοιτητων....ΝΟΜΙΖΩ....

Rakendytos

Ολοι αναρχικοι ειναι βρε Μινορακι?
Περσι ειχε 10.000 κοσμο  ..αλλες χρονιες ειχε 15.000 ..17.000
μεγαλη συσπειρωση ρε παιδι μου.. :roll:

Enia

Φυσικά και δεν είναι όλοι, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και πολλοί! Δυστυχώς αυτοί οι λίγοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά!!!

Athinoula

Παράθεση από: "minoraki"λιλακι και πολυ καλα κανεις που δεν μπορεις να κατεβεις στο κεντρο εκεινη την ημερα....μπορει να ετρωγες στο κεφαλι καμμια αδεσποτη....γιατι εγω που ημουν αναγκαστικα διπλα στο πολυτεχνειο επι τρια συνεχομενα ετη, δεν ειδα να αναβιωνει αυτος ο σκοπος που πρεπει για την, ας πουμε, επετειο του πολυτεχνειου....ολες οι αναρχες παρελαυνουν ανενοχλητες και το μονο που κανουν ειναι να σπανε οτιδηποτε βρησκουν μπροστα τους....αυτη ειναι η εννοια της εξεγερσης του πολυτεχνειου???? το καψιμο της ελληνικης σημαιας και το ρημαγμα των περιουσιων των αθωων πολιτων??? δεν νομιζω....γιατι εγω που εζησα τα τοτε γεγονοτα απο κοντα, αλλο προορισμο ειχε η εξεγερση των τιμημενων φοιτητων....ΝΟΜΙΖΩ....

minoraki mou gliko me tis omorfes kores kai eggones!!! simfono apolita alla telika menoun mono i fasaries sto mialo mas...den einai krima?

Rakendytos

..ποσοι ειναι ρε παιδια?? 50?? 150?? 250??
Γιατι να εστιαζουμε στους λιγους??
Μηπως πρεπει να ασχοληθουμε με αυτους..για να μην ασχοληθουμε με το Πολυτεχνειο?
λεω εγω τωρα.. :roll:

Athinoula

Oxi prepi na asxoli8oume me to  Polytexneiou kai autous tous 50, 100, 150 na tous baloun mesa amesa giati den exoun piasei to nohma ..ma ka8olou na to po kai kanoun monimos fasaries

:twisted:

κώστας

"για να μην ασχοληθουμε με το Πολυτεχνειο?"

Συμφωνώ (για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες και φοβάμαι μη μου γίνει συνήθεια)...να ασχοληθούμε με το Πολυτεχνείο.
Αλλά...με τι ακριβώς να ασχοληθούμε; Ποιο είναι το μήνυμα του Πολυτεχνείου, σήμερα;
eLe

saliara

Εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου..Ειδικά Παρασκευή βράδυ όλοι μαζί χέρι χέρι πιασμένοι χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον καθισμένοι στη μέση του δρόμου..Ο ένας με κιθάρα ο άλλος με τύμπανα να τραγουδάμε..να σκεφτόμαστε τη τραγική εκείνη μέρα και όλους όσους χάθηκαν..
Για'μένα δεν είναι βανδαλισμός λοιπόν..είναι μαγεία όλο αυτό που ζούμε όσοι πάμε..

Enia

Σαλιάρα μου, μπορεί και να είναι και δεν έχω λόγο να διαφωνίσω σε αυτό... Προσπάθησε όμως να το δεις απ'έξω... Όλοι εμείς που δεν το έχουμε ζήσει, τι εισπράτουμε? Ποιος είναι ο απόηχος της ημέρας? Με μια κουβέντα: φασαρίες. Και μόνον αυτό. Δυστυχώς.

heinrich

Παράθεση από: "κώστας""για να μην ασχοληθουμε με το Πολυτεχνειο?"

Συμφωνώ (για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες και φοβάμαι μη μου γίνει συνήθεια)...να ασχοληθούμε με το Πολυτεχνείο.
Αλλά...με τι ακριβώς να ασχοληθούμε; Ποιο είναι το μήνυμα του Πολυτεχνείου, σήμερα;

Σου γεννήθηκε αυτή η ερώτηση ως απόρια του γεγονότος πως κάθε λαμόγιο της πολιτικής δηλώνει πως ήταν από τους πρωτεργάτες του κινημάτος και φυσικά ήταν «μέσα»...
Πάντως έχω και εγώ την ίδια απορία...
Η Δημοκρατία έχει αρχίσει να γίνεται ευθραυστη. Να δεις που σε καμμιά δεκαριά, το πολύ, χρόνια θα τεθεί και υπο αμφισβήτηση
Ο Καρατζαφέρης θα καταθέσει στεφάνι?

229 Επισκέπτες, 0 Χρήστες