Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 796
  • Total: 797
  • Leon

ΝΤΑΜΠΛ ΝΤΟΤ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 22, 2007, 01:54:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ενα απο τα σπουδαιοτερα σημερινα νεα γεγονοτα που συμπτωματικα ακουσα στην τηλεοραση ειναι πως οι μεγαλες πιστες φετος στις γιορτες καταργουν το νταμπλ ντοτ!!!
ω ναι! καλα διαβασατε...
επιτελους ηρθε η καρδια μου στον τοπο της... τερμα στις ανασφαλειες μου πλεον... αυτο περιμενα για να ξεχυθω ασυγκρατητη στα περι ου ο λογος φημισμενα ξενυχταδικα... γιατι εμενα:

δε με πτοουνε οι ουρες
μηδε τα στριμωξιδια
το νταμπλ ντοτ μονο με χαλαγε
κι οχι οι μπομπες και τα ξυδια
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

ψιιιιιιιιιιιιιιττττττττττττ μπουμπουκα μου....
κρατα και μια καρεκλα και για μενα.....
γιατι εγω χωρις ξενυχτοσκυλαδικο δεν ζω......χαχα!!!!!!! ]

Enia

λες και χωρίς νταμπλ ντοτ είναι λογικές οι τιμές... βρε ουστ...!

...αλλά τι να κάνουμε, έχουμε και τις αδυναμίες μας κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, σωστά?  :wink:  :lol:

Athinoula

εγώ θα πήγαινα αρκεί να μην γίνετε αυτό το χάος και να μην μπορείς να ανασάνεις!

καλύτερα να πάμε άλλες μέρες όμως..

fmas

Δεν καταργούν τίποτα.......

Γονίδης Μπουκάλι 270 Euro!!!!!! Αν είναι δυνατόν..... Χωρίς τα παρελκόμενα για 4 άτομα..........

Ουστ ρε...........

Athinoula

να πάτε άλλη μέρα γιαννούκο :P

fmas

Δεν πρόκειται να πάω....... Για μένα το θέμα έληξε και ας προσπαθεί η ξαδέλφη μου να βάλει τα μεγάλα μέσα.....

Κατ' αρχήν δεν γουστάρω τον Γονίδη..... Μόνο γι αυτό δεν πρόκειται να πήγαινα.....

Όταν άκουσα δε την τιμή μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο......

Από εκεί και πέρα....... Δεν γουστάρω Παραμονή Πρωτοχρονιάς να πάω σε ένα μαγαζί που να γίνεται πατείς με πατώ σε για να ακούσω οποιονδήποτε..... Πόσο δε να με γδύνουν με το double dot..... Ας πάνε αυτοί που θέλουν.... Περνώ και μόνος μου καλά........

kuria

αν απεχαμε μαζικα, τοτε ολοι αυτοι οι τυχαιοι με τα τεραστια νυχτοκαματα θα προσαρμοζαν τις τιμες τους στα ελληνικα δεδομενα...

Athinoula

fmas

Μαρία μέχρι την Πρωτοχρονιά του 2005 ---> 2006 μαζευόμασταν σε σπίτι και παίζαμε χαρτιά (Τηρούσαμε την παράδοση των γονιών μας, που μας άρεζε κι όλας).....

Όταν άρχισε να πλησιάζει επικίνδυνα η σειρά ορισμένων τότε έσκασε το φασούλι για τα μπουζούκια.......

Αρνήθηκα από την πρώτη στιγμή..... Το 2006 ήμουν μέσα οπότε έκανα Πρωτοχρονιά στο στρατόπεδο...... Φέτος για να τους βγάλω από την δύσκολη θέση είπα να μαζευτούμε σε μένα για πρωτοχρονιά...... Θέλαν μπουζούκια....... Είπα τέλος πάντων....... Άλλα όταν άκουσα το μαγαζί τα πήρα και είπα όχι..... Και ας με παίρνουν τηλέφωνο.........

P_Panos

Ρε παιδια αυτο το νταμπλ ντοτ πως γραφεται στην αγγλικη??

Αν γραφεται ετσι οπως το εγραψε ο φιλος μας ο fmas σημαινει "διπλη κουκιδα"! Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει με το χαρατσι που βαζουνε τα κεντρα παραμονες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας και Αποκρεων!

Ειλικρινα ξερει κανεις πως γραφεται στην αγγλικη και πως, τελος παντων, εχουμε δωσει την εξηγηση του προκαθορισμενου μενου σε μια συγκεκριμενη τιμη???

Athinoula

Athinoula

DOUBLE DOT  σημαίνει διπλή ταρίφα ίσως..εγώ πάντως έτσι το έχω στο μυαλό μου

kuria

οχι βρε παιδια ταμπλ ντοτ προφερεται και ειναι γαλλικο : table d’hôte (τραπεζι του φιλοξενουμενου) και το εγραψα νταμπλ ντοτ για να χλευασουμε τους "παραμορφωμενους" εκφωνητες ειδησεων της ελληνικης τηλεορασης

fmas

Παράθεση από: "P_Panos"Ρε παιδια αυτο το νταμπλ ντοτ πως γραφεται στην αγγλικη??

Αν γραφεται ετσι οπως το εγραψε ο φιλος μας ο fmas σημαινει "διπλη κουκιδα"! Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει με το χαρατσι που βαζουνε τα κεντρα παραμονες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας και Αποκρεων!

Ειλικρινα ξερει κανεις πως γραφεται στην αγγλικη και πως, τελος παντων, εχουμε δωσει την εξηγηση του προκαθορισμενου μενου σε μια συγκεκριμενη τιμη???

Να γνωρίζουμε ότι μία αγγλική λέξη έχει πάνω από 4 διαφορετικές ερμηνίες στα ελληνικά...

Και αν θυμάμαι καλά γραφεται Double Dot......

Ένας αγγλομαθής θα μας σώσει......

796 Επισκέπτες, 1 Χρήστης