Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 685
  • Total: 685

ΜΑΤ & Χρυσαυγύπες

Ξεκίνησε από download, Φεβρουαρίου 04, 2008, 10:14:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

αλλαγη θα φερει κι ο Τσιπρας..
Σαν την αλλαγη του Παπανδρεου.. :D
 μονο που η αλλαγη αυτη δε θα ειναι νομοτελης γιατι οι ψηφοφοροι του δεν αντεχουν την υποταγη.. εχετε υπομονη κυριοι..

download

Ομολογώ πως με εκπλήσσει η δυνατότητα να γράφονται δεκάδες κείμενα σε ένα θέμα (καθ' όλα ενδιαφέροντα φυσικά) αλλά να είναι εκτός θέματος.
Δεν το τονίζω για κανέναν άλλο σκοπό αυτό αλλά μόνο για έναν
Μήπως ο καθένας μας έχει τις εμμονές του (από σύριζα μέχρι εθνικιστικές στιχομυθίες) και ανεξάρτητα του τι συζητάμε πρέπει ο καθένας μας να πετάξει το δικό του?
Σαν το coca cola που πάει με όλα?
Μήπως λέω δεν είμαι σίγουρος

Μερικές σκέψεις και δικές μου σχετικές με το θέμα
Παράθεση από: "Rakendytos"αν ερθεις προσωπο με προσωπο με γουρουνι..
που δε στο ευχομαι..
κι εσυ θα δικιολογησεις πολλα φιλε..

επειδή σέβομαι το ευγενες ζώο το γουρουνάκι θα προτιμούσα λυσσασμένοι σκύλοι, εμένα αυτό μου έχουν θυμίσει από κοντά μέχρι και σάλια τους φεύγουν σε ορισμένους πάνω στην οργή τους

Παράθεση από: "heinrich"η τακτική «δίνω ασπιρίνη για τον μήκυτα των ποδιών» είναι καλύτερη?
δεν διαφωνώ μαζί σου νταουν
άριστο και το δικό σου το παράδειγμα και ναι όσο και να σου φαίνεται παράξενο καλυτέρα ασπιρίνη για τον μηκυτα από το να του κόψεις το πόδι όλο. Με την ασπιρίνη το πολύ πολύ να μη φύγει ο μηκυτας, στην άλλη περίπτωση όμως χάνεις όλο το πόδι.
Μη ξεχνάς την λογική των ταγμάτων των ναζί αρκετά πριν έρθουν στην εξουσία στην γερμάνια στηριζόμενοι πάνω σε επιχείρημα σαν αυτό για την τάξη και την ευταξία ξεκίνησαν τις εκκαθαρίσεις. Είμαι σίγουρος ότι καμιά σχέση δεν έχει η δική σου λογική με αυτό αλλά το αναφέρω για να το σκεφτείς και ο ίδιος τι μπορεί να συμβεί όταν άθελα μας δίνουμε δικαιολογία στους χρυσαυγύπες να κάνουν εκκαθαρίσεις από τα χαζοχαρούμενα και καλά οργισμένα αναρχάκια. Σωστά τα είπες μύκητες. Άλλο όμως μύκητες και άλλο τσεκούρι
ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Παράθεση από: "energizer":roll:
...καποτε πρεπει τ΄ανθρωποειδη ν΄αποβαλλουν τις εμμονες τους (ΟΛΟΙ εχουμε τετοιες!)...& ν΄αποφασισουν οτι ΔΕΝ υπαρχουν ΑΛΛΑ συνυπαρχουν!
...διαλογος , γνωση , συνειδητοποιηση...
 :twisted:
κάτι πας να πεις βρε αδερφέ αλλά πως τα καταφέρνεις στο τέλος και μάλιστα βάζοντας επίλογο σου το
...διαλογος , γνωση , συνειδητοποιηση...
εγώ να μένω με το τρίπτυχο
άρες μάρες κουκουνάρες ακόμα δεν το έχω εξηγήσει στον εαυτό μου

(και μη μου αλλάξεις την σειρά ο πλιζ)

energizer

...αποψεις ...σεβαστες αλλα οχι απαραιτητα & ορθολογιστικες!
 :twisted:
...η θεμελιωδης αναγκη των κοινωνιων - ομαδων ειναι η επικοινωνια...
 :wink:
...οχι ως κινητρο συνθεσης τους αλλα ως μεσο συντηρησης & εξελιξης τους...
 :salut:

685 Επισκέπτες, 0 Χρήστες