Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 331
  • Total: 331

Τί σημαίνει το nicknames σας?

Ξεκίνησε από gohssa, Φεβρουαρίου 18, 2008, 09:20:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Athinoula

palia ebena me to lila...to agaphmeno mou einai ena fito toulaxiston ego to leo etsi pou exei lila louloudakia megalo dentro kai ..mou 8imizei kai emena ena poli agaphmeno mou prosopo...

meta to allaxa giati mas berdevan em thn Enia-Lilakai to ekana to onoma mou ..auta! :wink:

snoopy

Παράθεση από: "Athinoula"palia ebena me to lila...to agaphmeno mou einai ena fito toulaxiston ego to leo etsi pou exei lila louloudakia megalo dentro kai ..mou 8imizei kai emena ena poli agaphmeno mou prosopo...

meta to allaxa giati mas berdevan em thn Enia-Lilakai to ekana to onoma mou ..auta! :wink:

asta auta. to nick sou eprepe na einai [size=18]ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ[/size]  καθώς με κλειστό κινητό πως να σε βρούμε!!!

plus_

Παράθεση από: "lucretia"
Παράθεση από: "plus_"τιποτα.
το ειδα σε ταμπελα.

Δηλαδή, αν έπεφτε το ματάκι σου στην ταμπέλα δυο χιλιόμετρα μακριά, θα σε έλεγαν LIDL_ ?

:roll:

και αν ητανε ακομα λιγο πιο μακρια ,
θα με λεγανε ΚΑΝΤΙΝΑ_

κώστας

Δηλαδή, αν φορούσες και τα γυαλιά σου θα σε έλεγαν
καφέςσεπλαστικόμενερό1,5€_;
eLe

_MAIRA_

και αν πηγαινε λιγο πιο κατω
θα την λεγανε Δαφνί
την καντινα στην Καβαλας δεν εννοεις?

kuria

το kuria σημαινει αυτο ακριβως που θελει να πιστευει ο καθενας... γι αυτο το επελεξα... και αντιπροσωπευει εμενα στη φαντασια του καθενος...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

Όνομα είναι. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη έννοια. Εκτός απ' την προφανέστατη. Ε, ναι! είμαι μια κατίνα σε μικρό μέγεθος. 8)

gohssa

Παράθεση από: "manaona"
Παράθεση από: "gohssa"ΓΟΗΣΣΑ με αποκαλούσε κάποιος που αγαπούσα πολύ και πλέον δεν είναι στην ζωή! Κάναμε τόσα όνειρα μαζί αλλά η μοίρα δεν θέλησε να γίνουν πραγματικότητα.  Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια σκωτώθηκε σε τροχαίο....... Εις μνήμην του έβαλα αυτό το θέμα σήμερα. Θα σε θυμάμαι για πάντα, αγαπημένε μου  ]

Να είσαι πάντα καλά και να τον θυμάσαι με την ίδια αγάπη. Σε τιμά που μετά από τόσα χρόνια είναι πάντα ζωντανός στην σκέψη και στην ψυχή σου.

Οσοι φύγανε από την ζωή είναι πάντα ζωντανοί εφόσον τους θυμόμαστε .

Όταν κάτι είναι τόσο αληθινό και όμορφο ποτέ δεν το ξεχνάς. Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από τότε αλλά μένει πάντα ζωντανός στην ψυχή μου!! Σε ευχαριστώ και καλώς ήρθες στην παρέα μας. :)

toulouz

Το νικ μου είναι απο μια ταινία του Disney τις "Αριστόγατες"ο τουλουζ, ο μπερλιόζ και η μαρί!είναι τρια γατάκια!!!επίσης τουλούζ φώναζα έναν γάτο που είχα!!!ααα εγώ βέβαια είμαι η τουλούζ!!!! :lol: αυτά!και μην με κοροιδέψετε!!!εντάξει??? :alien:

Calma

calma = ηρεμια γαληνη
ειναι το όνομα απο το μαγαζι μου στα πανεμορφα χανια

Kastoras

Αλλο ο Κάστορας και άλλο ο Μάστορας..... χεχεχεχεχεχε  :moonwalk:

Athinoula

Παράθεση από: "Kastoras"Αλλο ο Κάστορας και άλλο ο Μάστορας..... χεχεχεχεχεχε  :moonwalk:

eisai kai mastoras?...

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "Athinoula"palia ebena me to lila...to agaphmeno mou einai ena fito toulaxiston ego to leo etsi pou exei lila louloudakia megalo dentro kai ..mou 8imizei kai emena ena poli agaphmeno mou prosopo...

asta auta. to nick sou eprepe na einai [size=18]ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ[/size]  καθώς με κλειστό κινητό πως να σε βρούμε!!!

eimai travmatias...apo avrio 8a me vreite kalh mou :D

purple

to diko mou einai apo tous deep purple...

331 Επισκέπτες, 0 Χρήστες