Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 687
  • Total: 687

Νέα εποχή;

Ξεκίνησε από black_velvet, Φεβρουαρίου 19, 2008, 04:46:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Κι ως αθεράπευτα ρομαντική ηλίθια θα ρωτήσω]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

Εγω μιλησα σκεπτομενος το επαναστατικο κινημα του Καστρο και του Τσε..
εσυ μαλλον το πας αλλου.. :)
Η λευτερια ηρθε αν θυμαμαι καλα στην Σαντα Κλαρα και με την αποχωρηση του Μπατιστα..
Το μαρτυριο ηταν μεχρι να φτασουν..

black_velvet

Ναι, πολύ καλά το κατάλαβες. Εγώ όντως το πάω αλλού.  ]

Rakendytos

Δε περιμενω καμια επανασταση αλλα κρατω το πνευμα της αγαπητη..
εστω πινοντας Κουμπα Λιμπρε.. 8)

black_velvet

Αχ.... μάι πόιντ εξάκτλυ για άλλη μια φορά. Όλοι εν αναμονή είστε. Για την επανάσταση που θα κάνουν οι άλλοι!

Rakendytos

μα ποιντ εκσακλι..  :roll:  ακριβως η πλευρα.. συμφωνας εν ολιγης..

Δεν περιμενω απο κανενα και καμια επανασταση εννοουσα..
Με υποτιμας.. :wink:

black_velvet

Ε όχι κι εσύ τέκνον Βρούτε!

Σιγά μην σου έλεγα εδώ τις προσωπικές μου απόψεις για σένα ;-)

cna

Παράθεση από: "energizer"...λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω!

...επιμυθιο...εξεφρασε ο Φιντελ μια ιδεολογια συγχρονη ΤΟΥ , προσπαθησε να δημιουργησει μια κοινωνια βασισμενη σε ιδεολογικο-πολιτικες διδαχες του προηγουμενου αιωνα...& πετυχε αυτο που πολλοι προανεφεραν...χαμηλο βιοτικο επιπεδο , μετριες επιδοσεις σε τεχνολογια-βιομηχανια , κρατικο παρεμβατισμο , εσωστρεφεια & παντελη απουσια πολυφωνιας (!) & εναν τουριστικο παραδεισο για τους απανταχου κεφαλαιοκρατες...
 :wink:

Ενώ ήταν σαφώς προτιμότερο η Κούβα να συνεχίσει να εκδίδει τις κόρες της στους Αμερικάνους υπό την καθοδήγηση του Μπατίστα. Όσο δε για τον "τουριστικό παράδεισο" αναρωτιέμαι πώς αλλιώς θα μπορούσε να επιβιώσει μια χώρα η οποία επί 40 και πλέον χρόνια τελεί υπό αμερικανικό εμπάργκο. Τέλος μπορεί ο Κάστρο να είναι αυτός που είναι, μπορούμε όλοι μας να τον κατηγορήσουμε για αυταρχισμό κ.ο.κ. αλλά παρέλαβε μια Κούβα αναλφάβητη και παραδίδει μια χώρα όπου όλοι έχουν πρόσβαση στην παιδεία όπως και στην υγεία άλλωστε. Παρέλαβε όπως έχω προειπεί μια Κούβα 6.000.000 και παραδίδει μια Κούβα 11.000.000 (χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που διαφωνούν με το καθεστώς και την εγκαταλείπουν). Εν κατακλείδι είναι ο τελευταίος των ηγετών που ακόμα και οι εχθροί του του βγάζουν το καπέλο και να είμαστε σίγουροι ότι οι Αμερικάνοι βγάζουν αναστεναγμούς ανακούφισης...

energizer

... οι USAιοι εβγαλαν τετοιους επι Γελτσιν , αδιαφορη η Κουβα εκτοτε...απλα δεν υπολογιζαν τον Πουτιν...τους απασχολει η νεα Κινα...αλλα κατι ψευτοεπαναστατες περιορισμενου βεληνεκους (μονο για κονκαρδες & t-shirts) τους ειναι αδιαφοροι (ορα Fidel , Chavez etc)...
 :lol:
...thnx , αλλα δεν θα παρω κουβανεζικο πολιτισμο & επαναστατισμο...
 :twisted:
...αλλοι θα στηνουν βασεις στην σεληνη & οι Κουβανοι θα φουμαρουν ξυπολητοι , παρακαλωντας κανα τουριστα για τον επιουσιο...
super

tristana

'Οταν στήσεις τη βάση σου στη Σελήνη...

(αν και είναι πολύ κοντά και πολύ πασέ για αποικία... δεν πας μέχρι τον Δία where no man has gone before)

...μην σε δω να παρακαλάς κανά τουρίστα να έρθει στο B+B σου,
ω εσύ μεγάλε υπερασπιστή του κεφαλαίου, αδυσώπητε πολέμιε
της ελληνικής -τουλάχιστον- γλώσσας.
Σε πήραν οι πολυεθνικές και σε σήκωσαν, έτσι;
Φτερό στον άνεμο Ανθρωπίδη μοιάζει...

energizer

..καλα απο σενα ξεμωραμενη αιωνοβια δεν περιμενω & καμια σοβαρη αναλυση!!!
...συνεχισε τους αυτιστικους σου αστεισμους & γελα μονη σου...
 :?
...μην σου θιξουμε τ΄"αριστερα" αγγουρια...
 :D
...τραγελαφικη & ανουσια τουλαχιστον...
 :roll:
...σε παρακαλω πολυ πολυ να μην σχολιαζεις δικες μου τοποθετησεις , γιατι εισαι ανικανη να επικοινωνησεις με ανταλλαγη επιχειρηματων αλλα μονο με λαικιστικους "αφορισμους-χαρακτηρισμους" & η πολυεθνικη σου διαλεκτος μου ειναι αδιαφορη...
 :evil:
...εκτος αν επιθυμεις αντιστοιχο υφος & ηθος...
...σαν αλλοτε!

tristana

Ενερτέτοιε, μπορώ να το έχω και στα ελληνικά;;;
Δεν αναγνωρίζω την διάλεκτό σου.

(Και δυσκοίλιος ο "σοβαρός"...)

tristana

Α, και όσο γράφεις ακατάληπτα κατεβατά ασυναρτησιών δεν πρόκειται
να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, πικραμένε.
Και σαφώς, θα σχολιάζω και θα σατιρίζω όσους προσφέρονται με τόση προθυμία γράφοντας σοβαροφανείς αηδίες.

Το μόνο "'Αλλοτε"  που έχω κοινό με σένα είναι όταν τα είχες ακούσει
άγρια από μένα και πήγες να κλαφτείς για να με κάνουν νταντά.
Υπέρμαχε της θανατίκης καταδίκης και των δημόσιων εκτελέσεων στο Σύνταγμα δεν φταις εσύ. Η πολλή δημοκρατία μας έφαγε που καθόμαστε
και ακούμε το κάθε πικραμένο φασιστάκι που δεν έχει τα κότσια
να βρίσει μόνο του, αλλά ζητά παρεμβάσεις.

Αλέ υστ. Πήγαινε να κλαφτείς πάλι να σε λυπηθούν.

energizer

...να κλαφτω;
 :D
...μου αρεσει παντως που επιμενεις...

.,..λοιπον προς καθε administrator - moderator & λοιπους συγγενεις οτι διαμειφθει απο τουδε & στο εξης με της ΤΡΙΣαθλια νΤΑΝΑ...παρακαλω οπως να μην θεωρηθει υβρις ή προσβολη στους υπολοιπους συγγραφεις & αναγνωστες...
 :evil:

...λοιπον υπεραιωνοβια παλαιοκουμουνα θελω να σου θυμησω οτι ο ΜΑΡΞ πεθανε...οι ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ δημοκρατιες κατερευσαν (για οικονομικους λογους!) & η απανταχου "αριστερα" αναλωνεται σε διαδηλωσο-πορειες , χτυπωντας αλυπητα το συστημα αναμεσα σε μπαφους , ουζακια , μεζεδακια & υπο την αυστηρη παρατηρηση "αριστεροπατερουληδων" που απολαμβανουν παχυλους συνδικαλιστικους μισθους...
 :shock:

...απλα για την ιστορια μ΄εχεις αποκαλεσει ΧΙΤΛΕΡ , ΓΚΕΜΠΕΛΣ (& δεν θυμαμαι τι αλλο!)...για την ακριβεια των λεγομενων να σου θυμισω οτι οι ΝΑΖΙ πηραν την εξουσια με "δημοκρατικες" διαδικασιες προπαγανδιζοντας εναν "εθνικοσοσιαλισμο"!!!(υπηρξαν δε , συμμαχοι του μεγαλου κοκκινου πατερουλη!)

...τωρα ποιος απο τους δυο μας εχει περισσοτερτες ομοιοτητες με τις συγκεκριμενες προσωπικοτητες , ας το κρινουν οι αλλοι...

...προσωπικα μεταφερω παντα ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ αποψεις...& δεν χαρακτηριζω (τουλαχιστον πρωτος!) συνομιλητες....

...αν παλι εσυ ως μια πικραμενη (!) ανενταχτη της αριστερας , ματαιωμενη απο την παγκοσμια εκπτωση αυτης της ιδεολογιας φαντασμα...που θεμελιωθηκε σε μακροοικονομικες αναλυσεις & μακρια απο την ψυχοσυνθεση & την κοινωνικοτητα των ανθρωποειδων...νιωθεις οτι εχασες το τρενο , σου επιτρεπω να λες οχι μονο ασυναρτησιες αλλα & να μας φανερωσεις οτι πιο αθλιο εχει να επιδειξει η persona σου!!!

...μονο που ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση πλεον ν΄αφησω αναπαντητη οποια βλακωδη & ψυχοιδεαναγκαστικη σου τοποθετηση!
 :salut:

Argiro

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Πάει, ξεφύγαμε τελείως...

Ωραίο πάντως αυτό με τις δημοκρατικές διαδικασίες των ΝΑΖΙ... Να το σημειώσω κάπου να μην το ξεχάσω... 8)

Ο ΜΑΡΞ πέθανε, οι Σοβιετικές Δημοκρατίες κατέρρευσαν κι εμείς, αντί να βλέπουμε τη νέα  "τάξη παραγμάτων" που γεννιέται και αρχίζει να οικοδομείται στις πλάτες μας και να διαθέσουμε λίγη φαιά ουσία στο πώς θα την αντιμετωπίσουμε, αναλωνόμαστε σε καβγάδες περί... προϊστορικών εποχών που πέρασαν ανεπιστρεπτί... :roll:

687 Επισκέπτες, 0 Χρήστες