Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 446
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 475
  • Total: 476
  • Leon

Και για να έχουμε καλό ερώτημα.....

Ξεκίνησε από joking, Μάρτιος 12, 2008, 11:05:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

joking

Πότε σκοπεύουν επιτέλους αυτοί οι "κύριοι" να με αποζημιώσουν ??

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μπει και κάποιο φρένο!!! Δεν μπορεί εγώ να
προπληρώνω κάθε μήνα (ή δίμηνο) κάρτα απεριορίστων διαδρομών και πάγια
σε κάθε λογής υπηρεσίες "κοινωνικού" χαρακτήρα και κανένας να μην μου
επιστρέφει πίσω αυτά που δικαιούμαι για τις ημέρες που λόγω απεργίας δεν
μπορούσα να έχω τις υπηρεσίες που προπλήρωσα .....

(5 ημέρες αδείας έχω χρεωθεί από την αρχή του χρόνου με τις 24ωρες τους
στα μέσα μαζικής μεταφοράς .... και δεν θα μιλήσω καθόλου για τα τρόφιμα
που πέταξα την πρώτη φορά που έγινε διακοπή ρεύματος....)

]

fmas

Jo καμάρι τι ψάχνεις????

Καλά τα είπε ο Λαζόπουλος..... Πήγε λόγω χώρας................

joking

ψάχνω .... το δίκιο μου!!!!!  ]

Kastoras

Αυτο μηπως ειναι λαικισμος? ρωταω εγω τωρα.....
Εκτος εαν πρεπει κατα την αποψη σας να καταργηθουν οι απεργιες και να ζησουμε ολοι σαν μια οικογενεια...

Ludwig

εγώ θα το έλεγα καπιταλισμό   :P
συμφωνώ απόλυτα με την τζο...
και να κάνουν τους ΟΑΣΑ/ΗΣΑΠ/ΕΘΕΛ/ΗΛΠΑΠ ιδιωτικους

kuria

ο απεργος δεν ειναι εχθρος... ξυπνηστε ωρεεεεε!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

...αρχίζει να γίνεται όμως...όταν μου στερεί κι εμένα το δικαίωμα να διαμαρτυρυθώ...χωρις να πληρώνω το λογαριασμό της ΔΕΗ επειδή αυξήθηκε περισσότερο απο ότι δύναμαι..(τσούπ !!!!!.μου το κόβει χωρίς καν να μετακινηθεί κανείς..κι αντε να βρεις άκρη με μερικά επιπλέον ευρουδάκια για επανασύνδεση)

και δεν εννοώ τη ΔΕΗ μονο, τον ΟΤΕ..τη τράπεζα..στα λεωφορεία ...κλπ.....βλέπεις .έχουν την εξουσία και σε ποδοπατάνε...δεν παρουσιάζει κανείς ευαισθησία...ούτε ακοή στη φωνή μου...

Και το ρεύμα δεν διακόπτεται στις Βιομηχανίες...(τις λιγοστες που υπάρχουν.) και πείτε μου τωρα ότι είναι απο ευαισθησία..επειδή δουλεύουν μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι... :twisted:

joking

με κάποιον περίεργο τρόπο, επίσης δεν διακόπτεται και στο διπλανό διαμέρισμα
αυτού που ζουν οι γονείς μου

υποθέτω ότι  ιδιοκτήτης/γείτονας  που είναι συνταξιούχος πρώην διευθυντής
 της ΔΕΗ ....έχει εγκαταστήσει γεννήτρια...... ]

joking

εγώ δεν το θεωρώ εχθρό (θα έλεγα αν ήμουν ένας από τους αστυνομικούς
που εκτελούσαν υπηρεσία προχθές μπροστά από το υπουργείο Ανάπτυξης)

εκείνος όμως σίγουρα έχει αντίθετη άποψη .... αλλιώς δεν θα μου πέταγε
σακκούλες σκουπιδιών, ούτε θα προσπαθούσε να με χτυπήσει.....

]

Kastoras

Τι πραγματα ειναι αυτα που λετε? Δηλαδή εσεις το θεωρείται σωστο να ψηφιζεται ενα ασφαλιστικο που ειδικα εσας τις γυναικες σας περνα γενεες 14 και να μην ανοιγει ρουθουνι?
Αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!

kuria

Παράθεση από: "riaghul"...αρχίζει να γίνεται όμως...όταν μου στερεί κι εμένα το δικαίωμα να διαμαρτυρυθώ...  :arrow: ποτε ηταν η τελευταια φορα που κατεβηκες στους δρομους να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου;
χωρις να πληρώνω το λογαριασμό της ΔΕΗ επειδή αυξήθηκε περισσότερο απο ότι δύναμαι..(τσούπ !!!!!.μου το κόβει χωρίς καν να μετακινηθεί κανείς..κι αντε να βρεις άκρη με μερικά επιπλέον ευρουδάκια για επανασύνδεση)  ]ξερεις η αποφαση της αυξησης των τιμολογιων της ΔΕΗ ουσιαστικα λαμβανεται απο τον υπουργο αναπτυξης (αυτος εγκρινει), κατοπιν συνεννοησεως του με τον υπουργο οικονομικων και μετα απο γνωμοδοτηση της (ΡΑΕ) Ρυθμιστικης Αρχης Ενεργειας... οσον αφορα τη διακοπη ρευματος στους καταναλωτες με ληξιπροθεσμες οφειλες, ειναι καθαρα αποφαση της διοικησης και οχι των εργαζομενων στη ΔΕΗ... και μαντεψε βρε που προσκειται η διοικηση..[/color].   :lol:
και δεν εννοώ τη ΔΕΗ μονο, τον ΟΤΕ..τη τράπεζα..στα λεωφορεία ...κλπ.....βλέπεις .έχουν την εξουσία και σε ποδοπατάνε...δεν παρουσιάζει κανείς ευαισθησία...ούτε ακοή στη φωνή μου...  :arrow: επαναλαμβανω... δεν ευθυνονται οι εργαζομενοι για τα χαλια μας αλλα οι κυβερνωντες...
Και το ρεύμα δεν διακόπτεται στις Βιομηχανίες...(τις λιγοστες που υπάρχουν.) και πείτε μου τωρα ότι είναι απο ευαισθησία..επειδή δουλεύουν μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι... ]ναι ολη τους η εννοια και η ευαισθησια δεν εξαντλειται για να συντηρηθει το καπιταλιστικο συστημα και να προστατευτουν τους κεφαλαιοκρατες, αλλα για τους εκατονταδες εργαζομενους... τι λεμε ωρε... θα τριζουν τα κοκκαλα των αγωνιστων που μαρτυρησαν ηρωικα !!![/color]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Κι αυτούς τους κυβερνώντες, όπως και όλους τους προηγούμενους, ποιος ακριβώς είπαμε πως τους ψήφισε;
Απ' όσο γνωρίζω πάντως, δεν βρέθηκαν από μόνοι τους στην κυβέρνηση.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Kastoras

μαυρουλα δηλαδη τι θες να πεις? οτι το 40% των ψηφοφορων της ΝΔ λεει ναι δεν θελω συνταξη δεν θελω επικουρικο και θελω να δυλευω μεχρι να ψοφησω?

Word Girl

κάστορα πολύ καλά τα λέει η μαυρούλα. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΑΛΛΑ ΝΑΙ! ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΝΑΙ-ΣΑΦΩΣ!μαυρουλα δηλαδη τι θες να πεις? οτι το 40% των ψηφοφορων της ΝΔ λεει ναι δεν θελω συνταξη δεν θελω επικουρικο και θελω να δυλευω μεχρι να ψοφησω? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!! ΤΟ 500% ΟΧΙ ΤΟ 40!)

Pappas10

Νομίζω ότι το θέμα το βάλαμε σε λάθος βάση. Για εμένα το ερώτημα είναι κατά πόσο είναι δυνατόν οι απεργίες να στοχεύουν την αναλγησία του κράτους και όχι την οργή του Πολίτη.

Για παράδειγμα, γίνεται να κόβουν το ρεύμα ΜΟΝΟ στη Βουλή, τα Υπουργεία και τις τράπεζες και λοιπές άλλες κρατικο-υποστηριζόμενες εταιρίες μαζί με τα σπίτια των βουλευτών και των επιφανών στελεχών των ΔΕΚΟ;;;

Να μην περισυλέγουν τα σκουπίδια ΜΟΝΟ έξω από τα σπίτια των Πρωθυπουργών, Υπουργών, Στελεχών της Κυβέρνησης και Ανωτάτων Στελεχών των ΔΕΚΟ;

Αν γίνεται αυτό τότε πιστεύω ότι έχουμε θέματα. Γιατί ακόμα και γεννήτριες να έχουν, μετά από μερικές ώρες το πετρέλαιο τους θα τελειώσει... και αν οι δρόμοι γύρω από το σπίτι του πρωθυπουργού είναι κλειστοί από λεωφορεία δεν περνάει το βυτιοφόρο.

Λέω εγώ τώρα... μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

475 Επισκέπτες, 1 Χρήστης