Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 414
  • Total: 414

Γκρινιάζω...

Ξεκίνησε από lucretia, Ιουλίου 15, 2008, 12:03:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Συγγνώμη μια ερώτηση γιατί σα μικρό δε πολυκατάλαβα απ'όλη τη γκρίνια μια φράση..Όλα δεκτά αλλά όταν λες ¨Επίσης γκρινιάζω που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους οι γυναίκες αν βρίσκονται ανα δύο και σου κάνουν το κεφάλι καζάνι με την πάρλα τους¨ Καλά..μερικοί το παρκάνουν..αλλά εσύ όταν έχεις καιρό να δείς μια φίλη σου με νοήματα συνεννοείστε???????????????????????????Θα τρελλαθώ!!

lucretia

[quote user="saliara" post="297796"]Συγγνώμη μια ερώτηση γιατί σα μικρό δε πολυκατάλαβα απ'όλη τη γκρίνια μια φράση..Όλα δεκτά αλλά όταν λες ¨Επίσης γκρινιάζω που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους οι γυναίκες αν βρίσκονται ανα δύο και σου κάνουν το κεφάλι καζάνι με την πάρλα τους¨ Καλά..μερικοί το παρκάνουν..αλλά εσύ όταν έχεις καιρό να δείς μια φίλη σου με νοήματα συνεννοείστε???????????????????????????Θα τρελλαθώ!![/quote]

Ok, φαντάσου το εξής σκηνικό.

Ταξιδεύεις με το τρένο και κάθονται ακριβώς πίσω σου δυο γκόμενες, η μια ελληνοαυστραλέζα και η αλλη αυστραλοαυστραλεζα.
Η αυστραλέζα λοιπόν μιλάει αγγλικά αλλά με την ίδια ένταση που μιλάνε οι εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος, όσο χρειάζεται δηλαδή ώστε να γίνεται αντιληπτή σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.
Προσπαθείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι μιλάει συνεχώς αγγλικά και σε εκνευρίζει, άσε που σε έχει κάνει κοινωνό όλων των προσωπικών-γκομενικών-σεξουαλικών-φιλικών-συμπλεγματικών προβλημάτων της, αφού ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα ξέρουν αγγλικά.

Ανοίγεις λοιπόν να διαβάσεις ένα βιβλίο, αλλά η ακατάσχετη πάρλα της δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς, είναι ακόμη πιο εκνευριστική  και πόρτα που τρίζει. Και είσαι και άτυχη γιατι σου τελείωσαν οι μπαταρίες από το mp3 player και δεν μπορείς να ακούσεις μουσική.

Έχουν περάσει 4 ώρες από την ώρα που ξεκίνησε το τρένο και η γκόμενα δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα της.
Γυρνάς και την αγριοκοιτάς μια, δυο τρεις. Τίποτα αυτή, συνεχίζει ακάθεκτη.

Προσπαθείς να κοιμηθείς, η ώρα έχει πάει εντεκάμιση το βράδυ και δεν λέει να το βουλώσει.
Οι γύρω επίσης προσπαθούν να ηρεμήσουν αλλά είναι όλοι εμφανώς ενοχλημένοι από την παρλαπίπα. 4 ώρες και ένα τέταρτο ασταμάτητη!

Ε, στο τέλος δεν αντέχεις και της λες.... "Ρε κοπελιά σταμάτα επιτέλους, μας έχεις πάρει το μυαλό με την πάρλα σου! Ελεος!"

Και απ' όλο το βαγόνι ακούγεται ψυθιριστά  "ν αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου! αντε να βγάλει το σκασμο επιτέλους!"

Είτε μας  αρέσει είτε όχι, τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι δημόσιοι χώροι και όπως απαγορεύεται το κάπνισμα, απαγορεύεται να ενοχλείς τους άλλους. Είτε να τους ενοχλείς οπτικά, είτε ακουστικά, είτε...οσφρητικά.

Αν θελω να τα πω με την φιλεναδα μου θα καθήσω σπιτι μου να μιλήσουμε. Δεν μου φταίνε οι επιβάτες ενός ολοκληρου βαγονιού να μένουν ξαγρυπνοι ακούγοντας τις μαλακίες μου.

saliara

Ναι.... τώρα να πώ ότι έχεις άδικο...δε το λέω γιατί κι εγώ ταξιδεύω και γνωρίζω..Πάντως.. με βαμβάκι στα αυτιά δεν ακούς τίποτα..
Έγώ αυτό βάζω αν κοιμάται η μητέρα μου δίπλα μου..Λύνει όλα τα προβλήματα.. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

KostasD33

[quote user="lucretia"].... "Ρε κοπελιά σταμάτα επιτέλους, μας έχεις πάρει το μυαλό με την πάρλα σου! Ελεος!"

....[/quote]
Αυτό σε παρακαλώ μου λες πως το είπες στα Αγγλικά? Μη παραλήψεις τις κομβικές λέξεις , ρε, κοπελιά (ο τόνος στο α), πάρλα, έλεος

Δοκίμασα να το βάλω στο μεταφραστικό του γοογλε κι ακόμα τραβάει τα βυζιά του

Επί της (+) ουσίας λοιπόν κι εγώ

Γκρινιάζω που υπάρχουν παράξενες και γκρινιάρες γυναίκες και δεν πέρνουν μαζί τους μπαμπάκια για τα αυτιά τους και ξεχνάνε να αγοράσουν μπαταρίες από τον Γερμανό για το mp3 τους πριν μπουν στο τρένο. Που πας κυρά μου ξυπόλυτη στα αγκάθια.....  
έλεος...... Ένας ΟΣΕ είναι αυτός. Τι να προκάνει? Μπαμπάκια και μπαταρίες να μοιράζει, τρένα να μη του φεύγουν να προσέχει. Να γιατί γίνονται τα ατυχήματα

Γκρινιάζω που πάλι καίγεται η Ελλάδα και πάλι οι αρμόδιοι μιλάνε για την αυτοθυσία των πυροσβεστικών δυνάμεων

Γκρινιάζω που οι πολιτικοί ότι κάνουν το κάνουν για το καλό του λαού και ότι επιτελούν κοινωνικό έργο

Γκρινιάζω που τόσα χρόνια πάω πολεοδομία και πρέπει να λαδώσω, πάω εφορία και πάλι πρέπει να λαδώσω και κανείς τόσα χρόνια δεν έρχεται να λαδώσει κι εμένα γμτ. Πόσες συσκευές Siemens και Γερμανός πρέπει να πάρω για να μπω στο πρόγραμμα επιδότησης

lucretia

Ειναι ελεύθερη μετάφραση!

της είπα "will you please shut the fuck up?"

¨ημουν ευγενική όμως, είπα please!

Γκρινιάζω γιατί τα ρουχα δεν βγαίνουν σιδερωμένα από το πλυντήριο...  Αυτή η ζήμενς τόσα μοιράζει απλόχερα δεξιά αριστερά, δεν μπορεί να προσφέρει και μια βουλγάρα σετάκι με το πλυντήριο, να σιδερώνει;;;;;;

Γκρινιάζω που οι άνθρωποι δεν σέβονται τον ελεύθερο χρόνο του απλού εργαζόμενου.
Για στάσου ρε φίλε, με παίρνεις τηλέφωνο στο εταιρικό κινητό στις 8.30 το βράδυ. τι διάλα θες βραδυάτικα;;;
Δεν σέβεσαι ότι έχω οκτάωρο;
Δεν σέβεσαι ότι δεν γουστάρω να μιλάω για την δουλειά πέραν του οκταώρου;
Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι αυριο στις 9;
Τι στα κομμάτια, να ημουν γυναικολόγος  να έλεγα, επείγον περιστατικό.
Και όταν το απαντάω το ρημάδι, δεν έχεις ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πεις "συγνώμη που σε ενοχλώ τέτοια ώρα".

black_velvet

[quote user="kuria" post="297795"]τι γκρινιαζετε μωρε σκασμενα;

αλλαξτε επιτελους συνηθειες και φιλοσοφια και απολαυστε την καθε ωρα της ζωης σας, σαν την τελευταια γουλια δροσερο νερο στην ερημο![/quote]

Ναι καλά! Περίμενε εσύ τώρα να καταλάβουν και να δώσουν σημασία.

Φωνή βοώντος...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

[quote user="lucretia" post="297810"]

Γκρινιάζω που οι άνθρωποι δεν σέβονται τον ελεύθερο χρόνο του απλού εργαζόμενου.
Για στάσου ρε φίλε, με παίρνεις τηλέφωνο στο εταιρικό κινητό στις 8.30 το βράδυ. τι διάλα θες βραδυάτικα;;;
Δεν σέβεσαι ότι έχω οκτάωρο;
Δεν σέβεσαι ότι δεν γουστάρω να μιλάω για την δουλειά πέραν του οκταώρου;
Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι αυριο στις 9;
Τι στα κομμάτια, να ημουν γυναικολόγος  να έλεγα, επείγον περιστατικό.
Και όταν το απαντάω το ρημάδι, δεν έχεις ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πεις "συγνώμη που σε ενοχλώ τέτοια ώρα".[/quote]

Στις μπαταρίες με πρόλαβε το πουτιγκάκι]Παλιόγατα!!! [/b] :razz:

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

loco

και αφου γρινίαξουμε ας αναφαιρθούμε στην ταπηροκρανίωση.

Ταπηροκρανιώνω που είμαστε παρτάκιδες και ενώ ξοδεύουμε 30.000 ευρά με φουλ εξτρα, επειμένουμε να μην πετάμε τα γαμοτσίγαρά μας στο τασάκι του αμαξιού μας μη και το λερώσουμε.
Γιατί ρε κάφρε ο δρόμος δε λερώνετε? Δε θα ωγείς έξω μετά στα λερωμένα. Κρετίνε !!

Ταπηροκρανιώνω που παρκάρουμε στις διαβάσεις αδιαφορώντας για τους ανάπηρους ή τα καροτσάκια μετα παιδάκια από που θα περάσουν. Μόνο όταν αφορά εμάς κατεβάζουμε καντήλια. Φτου γαμώτ.

Ταπηροκρανιώνω με τους λιγδομένους μαυροπίντικες που είναι γυαλισμένοι και άτριχοι σα πόμολα. Αναφέρομαι σε αυτους στις παραλίες που παιζουν ρακέτες κατάφατσά σου αδιαφορώντας αν σε χτυπήσουν. Που πας ρε καραμήτρο λεβιέ. Αν στο φουσκώσω στο κεφάλι θα τσαντιστείς εε? Γιαυτό και φουσκωτός να μη σου κολλήσει κανένας. Παλιομπετούγια.

θα συνεχίσω να τα χώνω όσο να πάθω τενοντίτιδα πληκτρολογόντας ή να βάλουμε μυαλό. (με βλέπω να τρέχω σε γιατρους γιατί απο μυαλο ποιός το έχασε?).

Φτου γαμώτ.

loco

Και αφου γρινίαξουμε ας αναφαιρθούμε στην ταπηροκρανίωση.

Ταπηροκρανιώνω που είμαστε παρτάκιδες και ενώ ξοδεύουμε 30.000 ευρά με φουλ εξτρα, επειμένουμε να μην πετάμε τα γαμοτσίγαρά μας στο τασάκι του αμαξιού μας μη και το λερώσουμε.
Γιατί ρε κάφρε ο δρόμος δε λερώνετε? Δε θα βγείς έξω μετά στα λερωμένα. Κρετίνε !!

Ταπηροκρανιώνω που παρκάρουμε στις διαβάσεις αδιαφορώντας για τους ανάπηρους ή τα καροτσάκια μετα παιδάκια από που θα περάσουν. Μόνο όταν αφορά εμάς κατεβάζουμε καντήλια. Φτου γαμώτ.

Ταπηροκρανιώνω με τους λιγδομένους μαυροπίντικες που είναι γυαλισμένοι και άτριχοι σα πόμολα. Αναφέρομαι σε αυτους στις παραλίες που παιζουν ρακέτες κατάφατσά σου αδιαφορώντας αν σε χτυπήσουν. Που πας ρε καραμήτρο λεβιέ. Αν στο φουσκώσω στο κεφάλι θα τσαντιστείς εε? Γιαυτό και φουσκωτός να μη σου κολλήσει κανένας. Παλιομπετούγια.

θα συνεχίσω να τα χώνω όσο να πάθω τενοντίτιδα πληκτρολογόντας ή να βάλουμε μυαλό. (με βλέπω να τρέχω σε γιατρους γιατί απο μυαλο ποιός το έχασε?).

Φτου γαμώτ.

lucretia

[quote user="loco" post="297821"]Και αφου γρινίαξουμε ας αναφαιρθούμε στην ταπηροκρανίωση.

Ταπηροκρανιώνω με τους λιγδομένους μαυροπίντικες που είναι γυαλισμένοι και άτριχοι σα πόμολα. Αναφέρομαι σε αυτους στις παραλίες που παιζουν ρακέτες κατάφατσά σου αδιαφορώντας αν σε χτυπήσουν.
Φτου γαμώτ.[/quote]

Μου θυμίζει την διαφήμιση με τον τύπο που παέι διακοπές και τον ενοχλεί η λαδίλα στην παραλία!

:lol:

loco

να σου πω ώς ένα σημείο τον καταλαβαίνω χαχαχαχα.

Μα ειμαι προχτές σε ένα beach bar  και ειναι 4 λαδοπόντικες σε ζευγάρια και ρακετιάζονται.
Φουσκωτοι κλπ. Βαράει μια ξι φαλτσόρε ο ένας και τη φουσκώνει στο άλλο ζευγάρι. Αγριοκοιτάζονται, ζυγιάζονται (ποιός είναι πιο σφίχτης) και δεν βγάζουν συμπέρασμα γιατι είναι φωτοτυπία ο ένας του άλλου. Και ετσι όλα ευγένεια του δίνει το βαλάκι πίσω.

'Ελιωσα στα γέλια.
Ουρτ Πόμολααααααα

saliara

Γκρινιάζω γιατί με τη τόση γκρίνια σας μου πήρατε τα αυτιά...
Το ξέρετε ηότι η τόση γκρίνια σας γερνάει γρήγορα????Πιο χαλαρά παρακαλώ...!!!!ΆΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΤΩΩΩΩΡΡΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!

loco

[quote user="saliara" post="297824"]Γκρινιάζω γιατί με τη τόση γκρίνια σας μου πήρατε τα αυτιά...
Το ξέρετε ηότι η τόση γκρίνια σας γερνάει γρήγορα????Πιο χαλαρά παρακαλώ...!!!!ΆΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΤΩΩΩΩΡΡΡΑΑΑΑΑΑ!!!!![/quote]

χαχα αν το τσιγάρο που ανέφερα πιο πάνω σε πετύχαινε εσένα στο δρόμο να του το επέστρεφες πίσω με χαμόγελο  :mryellow:
Οσο για μας άσε μας να τα χώνουμε εδώ και να ξεδίνουμε μην την πληρώσει ο 1ος παρτάκιας που θα δούμε.  :mricy:

saliara

χαχαχαχαχα...για το τσιγάρο δε ξέρω..αλλά για τη χλέπα που έριξε ένας γέρος στο πεζοδρόμιο ενώ περπατούσα ένα ωραίο μεσημεράκι,δεν άντεξα και του την είπα..με ευγενικό πάντα τρόπο.. :twisted: Ε και τι να κάνουμε τώρα..να έχουμε κρυφά μέσα στην τσάντα ένα ρόπαλο και να χτυπάμε όποιον κάνει και από μία μαμακία???Δε πάει έτσι..Γιατί όλοι θα ήμασταν με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι..Γιατί αποκλείεται μια φορά στη ζωή σου να μην έχεις κάνει κάτι πυ να εκνεύρισε κάποιον..και μπορεί εσύ να μη το κατάλαβες ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙ???????Άντε μη τα πάρω τώρα..όλοι φωνάζεται και τπτ δε γίνεται..Να βγείτε έξω ε να τα πείτε..να καλυτερεύσει και η χώρα,όχι μόνο από δω μέσα..Αλλά όταν φτύσει κάποιος κάτω εκείνη τη στιγμή θα του πείς τπτ??ε?ΕΕ?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?

loco

Το τσιγάρο έπεσε στο πόδι μου (είμουνα με μηχανή).
Το μάζεψα αναμμένο όπως ήταν και το πέταξα μέσα στο αμάξι του απο το ανοιχτο παράθυρο. :mrgreen:

Ετρεχε και δεν έφτανε.
Και μην ανησυχείς τα λέω και τα λέω χοντρά  :mricy:
Και σε τύπους με ρακέτες και σε όποιον παρτάκια βρεθεί στο δρόμο μου.

δεν αντέχω τον παρακισμοοοοοοοοοοό

414 Επισκέπτες, 0 Χρήστες