Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 441
  • Total: 441

Γκρινιάζω...

Ξεκίνησε από lucretia, Ιουλίου 15, 2008, 12:03:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Σε λίγο θα  μου βγεί το όνομα της γκρινιαρόγατας, αλλά δεν μπορώ να καταπιεστώ και να μην αντιδρώ στα ενοχλητκά ερεθίσματα...
Θέλω να τα λέω, να τα βγάλω από μέσα μου.

Θέλω να γκρινιάξω!

Αυτή την εβδομάδα θα γκρινιάζω με αφορμή το προηγούμενο τριήμερο.
Γκρινιάζω που οι γάμοι γίνονται πλέον σε ψαγμένα ξωκκλήσια που δεν τα ξέρει κανείς και τρως τα στιλετοτακούνια στα κατσάβραχα! Πες το μας αγάπη μου απο πριν να βάλουμε κανένα άρβυλο!

Γκρινιάζω που ο ΟΣΕ χρεώνει 90 ευρώ το εισητήριο με επιστροφή για το "γρήγορο" ιντερσίτι, το οποίο ΠΟΤΕ! δεν έχει κάνει λιγότερο από πέντε ώρες και ένα τέταρτο, άσχετα αν ισχυρίζονται ότι μπορει να πάει αθηνα θεσσαλονίκη σε 4,5 ωρες. Για το "μπορεί" πληρώνουμε 90 ευρώ;

Γκρινιάζω που οι ελληνάρες δεν μπορούν να έχουν το κινητό τους στην αθόρυβη λειτουργία όταν βρίσκονται στο τρένο ή το λεωφορείο και έτσι είσαι υποχρεωμένος σε ένα ταξίδι 5 ωρών να ακούς ανά 2 λεπτά (χωρίς υπερβολή) ένα κινητό να χτυπάει.

Επίσης γκρινιάζω που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους οι γυναίκες αν βρίσκονται ανα δύο και σου κάνουν το κεφάλι καζάνι με την πάρλα τους, έχεις και το τσουκου τσουκου του τρένου, έχεις και την άλλη να διηγέιται με δυνατή φωνή και ακροατήριο όλο το βαγόνι τις περιπέτειές της.

Γκρινιάζω που οι άνθρωποι καπνίζουν σε κλειστούς χώρους με τα κλιματιστικά να λειτουργούν στο φουλ. Δεν θέλει και πολυ να καταλάβεις ότι το κλιματιστικό παίρνει όλη την κάπνα και την απλώνει σε όλο το δωμάτιο ή το αυτοκίνητο! Και μετά το στομάχι  ανακατεύεται, το κεφάλι πονάει και ο άλλος ρωτάει, "τι έχεις;" Τι να έχω, χαίρομαι που μου έδωσες την ευκαιρία να δοκιμάσω αυτή την υπεροχη συνήθεια που ηλιθιωδώς αρνιόμουν να ξεκινήσω 36 χρόνια τώρα. Πραγματικά είναι φανταστικό το αίσθημα του στομαχικού ιλίγγου σε συνδυασμό με την μπόχα της τσιγαρίλας. Τι έχανα τόσα χρόνια;;;;;

Γκρινιάζω που ενώ έχεις ενημερώσει τους δικούς σου  ότι θα είσαι στο τρένο και ότι θα ταξιδεύεις νύχτα και ότι δεν κάνει στάση σε ενδιάμεσους σταθμούς, αλλά αυτοί  σε  παίρνουν  τηλέφωνο και ρωτάνε  "που είσαι;" Ε, μα που θες να μαι, στο γ@μημένο τρένο! "περάσατε την Λαμία;" Που να ξέρω αν περάσαμε την Λαμία, έξω είναι θεοσκότεινα και δεν σταματάει είπαμε στην Λαμία, δεν ανακοινώνει τους ενδιάμεσους σταθμούς! Να περάσω όλο το ταξίδι με την μύτη κολλημένη στο τζάμι και με φακό και να κρατάω σημειώσεις για το ποιους σταθμούς περάσαμε και τι ώρα ήταν; Και αν αργεί δηλαδή, τι να κάνω, να βγω να σπρώξω; Αφού δεν με περιμένει κανείς επάνω, τι διαφορά έχει αν φτάσω 12.20 αντί 12.10?

Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα!

Συνεχίστε όποιοι θέλετε να γκρινιάξετε! Ελεύθερα!

Απορώ πως και ο Hein δεν είχε ανοίξει  πόστ γκρίνιας!  :mrorange:

KostasD33

Γκρινιάζω που αντί να μας διηγηθείς τις πιπεράτες περιπέτειες της άλλης άνοιξες το κουτάκι με την γκρίνια για όλα τα άλλα

Γκρινιάζω που ενώ όλοι μας μπορούμε να φυτέψουμε στις ταράτσες των σπιτιών μας γκαζόν και μετρικούς θάμνους με φυτά και ένα φωτοβολταικό αλλά δεν το κάνουμε

Γκρινιάζω που τα κορασόν με τις ζέστες, τα έχετε βγάλει σχεδόν όλα φόρα παρτίδα και εμείς πρέπει να κρατάμε επίπεδο και να σας κοιτάζουμε στα μάτια

Γκρινιάζω που ο Hein είναι γκρινιάρης και γινατιάρης

black_velvet

Βρε δεν πα' να γκρινιάζετε όσο θέλετε!

Φάνηκε από την άνοιξη.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="297755"]...
Γκρινιάζω που τα κορασόν με τις ζέστες, τα έχετε βγάλει σχεδόν όλα φόρα παρτίδα και εμείς πρέπει να κρατάμε επίπεδο και να σας κοιτάζουμε στα μάτια
[/quote]

Για ποιαααα... "μάτια" μιλάς ακριβώς;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

[quote user="KostasD33" post="297755"]Γκρινιάζω που αντί να μας διηγηθείς τις πιπεράτες περιπέτειες της άλλης άνοιξες το κουτάκι με την γκρίνια για όλα τα άλλα
  [/quote]

Γκρρρρρ.... ποια είναι  η άλλη;;; :evil:
Να γκρινιάξω που δεν θες να ξέρεις τις δικές μου πιπεράτες περιπέτειες αλλά της άλλης;

kodikas

Αυτές οι στραβες και οι αναποδες, παντα μαζεμενες ερχονται ρε γαμωτο
Και πανω που αρχιζεις να συνηθιζεις την πρωτη,
 σου ερχεται καπακι κι η δευτερη κι η τριτη και κανεις μπραφ
και φορτωνεις τοξικα.
Κι αμα εχεις φορτωσει τι άλλο μπορεις να κανεις από το να γκρινιαζεις;;
Να ορμηξεις στο μπολ με το παγωτο και να του φερθεις με τροπο αχαρακτηριστο;

Κι από την άλλη, όταν αρχιζεις τη μερα με αναποδιες,
μετα την συνεχιζεις με μουρμουρες, γκρινιες και επιθυμιες του τυπου
 «θελω να σε κρεμασω από το ταβανι αναποδα»,
μετα ερχεται η νυχτα που την τελειωνεις με ατελειωτο σεξ
και γεμιζεις χαλαρωση μεχρι το λαιμο και φτιαχνουν τα κεφια σου  
και φευγουν και οι τοξινες.
Οποτε..
Δεν βλαπτει άλλος ενας γυρος..

lucretia

[quote user="kodikas" post="297763"]
και γεμιζεις χαλαρωση [/quote]

Η οποία χαλάρωση διαρκεί μέχρι ο άλλος να καπνίσει μετά το σεξ, και το αιρκοντισιον λειτουργεί...
Στο μπαλκόνι αγάπη μου! Άντε μπράβο!

Και θα γκρινιάξω για να πάρει και τασάκι μαζί του, μην σβήνει τα αποτσίγαρα στις γλάστρες!

KostasD33

[quote user="lucretia"]..... που δεν θες να ξέρεις τις δικές μου πιπεράτες περιπέτειες .....[/quote]

για πές καλόμ.......

[albumimg]9222[/albumimg]

kodikas

[quote user="lucretia" post="297765"][quote user="kodikas" post="297763"]
και γεμιζεις χαλαρωση [/quote]

Η οποία χαλάρωση διαρκεί μέχρι ο άλλος να καπνίσει μετά το σεξ, και το αιρκοντισιον λειτουργεί...
Στο μπαλκόνι αγάπη μου! Άντε μπράβο!
[/quote]

πω πω
θα μας φανε οι ολονυχτιες διαδρομες..

κρεβατι- μπαλκονι..
πατωμα- μπαλκονι..
τραπεζι κουζινας - μπαλκονι..

lucretia

Μπαλκόνι-μπαλκόνι...

:oops:

kodikas

[quote user="lucretia" post="297771"]Μπαλκόνι-μπαλκόνι...

:oops:[/quote]

βγαζω ντιβανι και κατεβαζω τεντες!

KostasD33

στην γλάστρα - στην γλάστρα

[marquee direction=left][rainbow]-- -- -- και όποιος δεν δει το Animation Road Runner που μόλις έβαλα χάνει -- -- --[/rainbow][/marquee]

lucretia

[quote user="KostasD33" post="297767"][quote user="lucretia"]..... που δεν θες να ξέρεις τις δικές μου πιπεράτες περιπέτειες .....[/quote]

για πές καλόμ.......

[albumimg]9222[/albumimg][/quote]

Tι να πω??? πλευρίτωσα στο μπαλκόνι!!!!

:mricy:

Rakendytos

χμ.. οπως τ αφησα..
η Λουκ εχει σταθερο κυκλο..μια φορα τον μηνα γκρινιαζει..  :mryellow:

kuria

τι γκρινιαζετε μωρε σκασμενα;

αλλαξτε επιτελους συνηθειες και φιλοσοφια και απολαυστε την καθε ωρα της ζωης σας, σαν την τελευταια γουλια δροσερο νερο στην ερημο!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

441 Επισκέπτες, 0 Χρήστες