Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 443
  • Total: 443

Γκρινιάζω...

Ξεκίνησε από lucretia, Ιουλίου 15, 2008, 12:03:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Ορίστε μας...

Διακοπη ρεύματος!

Δεν εχουμε ουτε ανεμιστηρα ουτε κλιματιστικο...

φταιω εγω τώρα????

Γκρρρρρρρρ....

lucretia

Φτάνει πια με την Κίνα και τους Κινέζους, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια.

Εκτος από τις ανταποκρισεις από το Πεκίνο (και δικαιολογημένα λόγω Ολυμπιακών), από τα ρεπορτάζ για την Ολυμπιάδα, έχουμε καθε είδους ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ για την Κίνα, αφιέρωμα για την κινέζικη κουζίνα, αφιέρωμα για τον ανατολίτικο τροπο ζωής, ρεπορταζ από τις γειτονιές του Πεκίνου, εικονες απο το Σινικο Τειχος,  μέχρι και συνεντευξεις απο τους Κινεζους στην Κουμουνδουρου εβγαλαν οι δαιμονιοι ρεπορτερ....

lucretia

Ακόμη δεν τελείωσε η ανακάινιση του από πάνω διαμερίσματος...
Τι γκρεμίζουν ρε γμτ τόσες μέρες με το κομπρεσέρ;

:evil:

KostasD33

Το Σινικό τοίχος

Είχαν ενοικιάσει το διαμέρισμα σε Κινέζους  :mryellow:

lucretia

Αχ τι μου θύμισες τώρα... στη γειτονιά μου στην Αθήνα έχει πάρα πολλους Κινέζους, είναι κοντά στην Κουμουνδούρου.

Μια γειτόνισσα που νοίκιαζε το ισογείο διαμέρισμα στο δίώροφο της, μου έλεγε ότι παρατήρησε ότι εξαφανίστηκαν οι αδέσποτες γάτες που μαζεύονταν στην  αυλή της και ότι οι Κινέζοι όλο μπαρμπεκιου έκαναν στην αυλή...

:roll:

DaisyDuck

Ποίος γκρινιάζει ??? εγώωωωωωωωωωωωωωωωω????????????

απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα (αν και κάποιοι θα αμφιβάλλουν) δεν είμαι γκρινιάραααααααααααααααααα  ]

pinkkiss

...γκρινια = εκκριση τοξινων...
ευχαριστω ..δεν θα παρω!!

Gerogriniarhs

...ελάχιστα.Είμαι άτομο πράο,γλυκομίλητο και χαμηλών τόνων,απλά -ελάχιστες φορές- διαμαρτύρομαι κάπως πιο έντονα,αλλά πάντα ευγενικά.  

black_velvet

Έχεις κοιτάξει τις αμυγδαλές σου τώρα τελευταία; Δε μου φαίνονται και σε τόσο καλή κατάσταση...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Gerogriniarhs

Αμέεε,οι αμυγδαλιές μου άνθησαν και ειναι κούκλες,φτου-φτου μη τις ματιάσω.  :cool:

kuria

...που ο κοσμος κουβαλιεται στα νοσοκομεια ακομα και για συναχι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

...που η άλλη (ξέρει αυτή),με κάνει τλφ στις 2 τα ξημερώματα για να παίξουμε ΜΓ,με κόβει πάνω στο "ζμπρώξιμο",δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα στην πιπίνα...πλέον του ότι την τρέχω στους γυναικολόγους και καταξοδεύομαι,γιατί παρουσιάζει κάποιες δυσλειτουργίες στον προστάτη (λόγω του 'ξεκίνα-σταμάτα')... :twisted:

kuria

...γιατι εισαι ενας Gerogriniarhs...

κι οχι που ειμαι περιεργη αλλα... η ρωσοκομα σου εχει προστατη;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Άσε με μωρε...ξέρω κι εγώ πως τα λένε τα αποκατινά σας;Τη Μακριά μου Γαϊδούρα και το φελέκι μου μέσα...  :mad:

larus audouinii

Ετσι όπως πάει, σε λίγο θα αρχίσω να το πιστεύω και γω    :roll:

443 Επισκέπτες, 0 Χρήστες