Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 255
  • Total: 255

Παρεό: Κανόνας σαβουαρ βιβρ ή άλλο ???

Ξεκίνησε από joking, Αυγούστου 18, 2008, 02:47:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

joking

Σύμφωνα με τους κανόνες του σαβουαρ βιβρ μια κυρία όταν απομακρύνεται απο την παραλία/πισίνα για να πάει στο
beachbar/εστιατόριο πρέπει να  καλυφθεί - συνήθως μ ένα παρεό ή ελαφρύ φόρεμα ....

Και το αυτό ισχύει και για τους κυρίους (βερμούδα κι ένα τι-σερτ θεωρούνται αρκετά ευπρεπής ενδυμασία)

Δεν ξέρω αν η λογική πίσω απο αυτό τον κανόνα είναι μια υποκριτική και  δήθεν έκφραση σεμνότητας ή ο απλός
πρακτικός λόγος ότι κανένας μας δεν  έχει διάθεση να βλέπει διαφόρους να περιφέρουν τα "κάλλη" τους την ώρα που
απολαμβάνει το ποτό ή το φαγητό του, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει  επικρατήσει ως συνήθεια κυρίως μεταξύ των
γυναικών  

:mryellow:
Και ιδού η ερώτηση:

Εσείς αγαπητές συνδίκτυες, γιατί χρησιμοποιείτε παρεό (αν το χρησιμοποιείτε):

1. Επειδή το λέει το σαβουάρ βιβρ σωστής ένδυσης στην παραλία ?

2. Επειδή αισθάνεσθε άβολα να απομακρύνεστε απο την παραλία μισόγυμνες?

3. Επειδή θεωρείτε ότι ένα όμορφο κομμάτι υφάσματος δεμένο γύρω απο τους γοφούς σας είναι σαφέστατα ποιο
προκλητικό απο το μαγιώ σας και σας ξεχωρίζει από τις άλλες λουόμενες ???

4. 'Αλλο (pls πείτε μου ??)

Και ναι!
Μιας και σε τόσα άλλα θέματα είναι φανερό ότι άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές απόψεις, πιστεύω ότι θα ήταν
ενδιαφέρον πέρα απο τις γυναικείες απαντήσεις να δούμε και τι σκέπτονται οι άνδρες για τους λόγους που το
χρησιμοποιούμε ......  :roll:

.... (είμαι ακόμα επηρεασμένη απο την παραλία και φαίνεται νομίζω, ε??   )

:lol:  :lol:

lucretia

Για μένα δεν είναι θέμα σαβουάρ βιβρ, είναι θέμα το πως νιώθω.

Εγώ δεν νιώθω πολύ άνετα να κυκλοφορώ μόνο με το μαγιώ στο καφέ ή το μπητς μπαρ. Αν κάποιος άλλος νιώθει άνετα, μπράβο του.

kuria

καθαρα θεμα υγιεινης... δε μου αρεσει να εκθετω το γυμνο δερμα μου εκει που πιθανον κανουν παρτυ μυκητες και βακτηρια...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

forest48

Γιατί δεν είστε ειλικρινής η πιο συχνή χρήση του παρεό είναι να καλύπτει τον κwλο και για τίποτα άλλο

kuria

[quote user="forest48" post="299417"]Γιατί δεν είστε ειλικρινής η πιο συχνή χρήση του παρεό είναι να καλύπτει τον κwλο και για τίποτα άλλο[/quote]

φανταζομαι η ειλικρινεια αφορα το δικο σας οπισθιο...    :lol:  :lol:

KostasD33

Η καλύτερη αποκάλυψη είναι μια καλλιτεχνική κάλυψη, οπότε το παρεό ειδικά όταν είναι διαφανές και έχει και τα ανοίγματα του είναι από τα πλέον ερωτικά ενδύματα στη γυναίκα
Εγώ να πω την αλήθεια τόσα χρόνια δεν το ξέρα ότι το φοράγατε για σαβουάρ βιβρ και άλλες αηδίες, αλλά για να σας θαυμάζουμε και με άλλη οπτική σκοπιά πέραν του μαγιού, του τόπλες κ.λ.π. των θαλασσών

lucretia

[quote user="kuria" post="299396"]καθαρα θεμα υγιεινης... δε μου αρεσει να εκθετω το γυμνο δερμα μου εκει που πιθανον κανουν παρτυ μυκητες και βακτηρια...[/quote]
Δηλαδή δεν ξαπλώνεις στην άμμο;;;;;
 :shock:

Μην είμαστε υπερβολικοί, το δέρμα μας μας προστατεύει επαρκώς από μύκητες και βακτήρια.

Σιγά μην πηγαίνουμε για μπάνιο με το μπεταντίν στην τσάντα...

andreasec13

[quote user="KostasD33" post="299434"]Η καλύτερη αποκάλυψη είναι μια καλλιτεχνική κάλυψη, οπότε το παρεό ειδικά όταν είναι διαφανές και έχει και τα ανοίγματα του είναι από τα πλέον ερωτικά ενδύματα στη γυναίκα
Εγώ να πω την αλήθεια τόσα χρόνια δεν το ξέρα ότι το φοράγατε για σαβουάρ βιβρ και άλλες αηδίες, αλλά για να σας θαυμάζουμε και με άλλη οπτική σκοπιά πέραν του μαγιού, του τόπλες κ.λ.π. των θαλασσών[/quote]

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τον προλαλήσαντα.

Α.Π.Μ.

Ιδρυτικόν Μέλος Σ.Ο.Κ.
(Σύλλογος Οφθαλμολουομένων Κορινθίας)

kuria

[quote user="lucretia" post="299436"][quote user="kuria" post="299396"]καθαρα θεμα υγιεινης... δε μου αρεσει να εκθετω το γυμνο δερμα μου εκει που πιθανον κανουν παρτυ μυκητες και βακτηρια...[/quote]
Δηλαδή δεν ξαπλώνεις στην άμμο;;;;;    :shock:  :arrow: τωρα αν σου ελεγα οτι κυλιεμαι στην αμμο χωρις προστασια θα ελεγα ψεματα, ισα για να το παιξω ανετη, ενω κατ ουσιαν θα παριστανα την ηλιθια...  ]

Μην είμαστε υπερβολικοί, το δέρμα μας μας προστατεύει επαρκώς από μύκητες και βακτήρια.  :arrow: θα μιλουσαμε για επαρκη προστασια αν το δερμα μας καλυπτοταν επιπλεον απο γουνα οπως τα γατοσκυλα... γιατι μπορει μεν το ανθρωπινο δερμα να ειναι σχετικα αδιαπεραστο, δυστυχως ομως συχνα αποκτα αρκετες πυλες εισοδου μικροβιων, λογω λυσης της συνεχειας του...  ]

Σιγά μην πηγαίνουμε για μπάνιο με το μπεταντίν στην τσάντα...  :arrow:  τωρα αν μεσα σε αυτες τις τεραστιες τσαντες του μπανιου, που χρειαζεται κι ενας αχθοφορος να τις κουβαλαει και συνηθως περιεχουν καθε λογης αχρηστα ειδη (απο τριπλα μαγιο, γιατι σιγα μη και νομισει ο κοσμος οτι το χουμε ενα μονοφορι, εως και ενα σωρο λιλια και βαφτικα, λες και θα βγουμε στην πιστα να τραγουδησουμε), πετουσαμε σε μια γωνιτσα για ωρα αναγκης την πλεον μικρη συσκευασια (μεγεθος σπιρτοκουτου) αντισηπτικου για μικροτραυματισμους και κανα αντιισταμινικο δε νομιζω πως θα καναμε ασχημα, ιδιως αν πηγαινουμε σε μη οργανωμενη παραλια...  ]

lucretia

Λύσεις συνεχείας μπορεί να έχεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος... και να εισχωρήσουν τα κακά μικρόβια θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον AIDS, διαβήτη και να έχεις κάνει θεραπεία με κορτιζόνες.

Τέλος πάντων, δεν θα παραδίδω και μαθήματα ανοσολογίας, ουτε θα μιλήσω για μακροφάγα, ανοσοσφαιρίνες κτλ.

Η μικροβιοφοβία  είναι ένα από τα συμπτώματα ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.

Αν στ αλήθεια κάποιος έχει την ανάγκη  να κυκλοφορεί με το μπενταντιν στην τσάντα, πρέπει να το κοιτάξει.
Και αυτό το λέει κάποια που η δουλειά της εχει να κάνει με μικρόβια. Και  ιούς και βακτήρια  και μυκητες κτλ.

kuria

αν δουλευες σε νοσοκομειο και ουχι κτηνιατρειο ισως τα εβλεπες διαφορετικα...
τελως παντων... εσυ εχεις δικιο... για να μη με φτανουν τα δικα μου και να ασχολουμαι με το ολο θεμα... μαλλον για ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη μου προκειται...   :lol:

lucretia

Αν δούλευα σε νοσοκομείο μάλλον θα έβλεπα όλες τις εξαιρέσεις και όχι τον κανόνα που είναι τα εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι που κυκλοφορούν εκτός νοσοκομείου.

¨Αλλωστε, όσο πιο πολυ χρησιμοποιούμε αντισηπτικά, αντιβιοτικά κτλ, τόσο πιο πολυ εξασθενούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

seagull

[quote user="kuria" post="299425"][quote user="forest48" post="299417"]Γιατί δεν είστε ειλικρινής η πιο συχνή χρήση του παρεό είναι να καλύπτει τον κwλο και για τίποτα άλλο[/quote]

φανταζομαι η ειλικρινεια αφορα το δικο σας οπισθιο...    :lol:  :lol:[/quote]

αυριο με τον κηδεμόνα σας στον α33 ...πειραχτήρια    :lol:  :lol:

seagull

[quote user="KostasD33" post="299434"]Η καλύτερη αποκάλυψη είναι μια καλλιτεχνική κάλυψη, οπότε το παρεό ειδικά όταν είναι διαφανές και έχει και τα ανοίγματα του είναι από τα πλέον ερωτικά ενδύματα στη γυναίκα
Εγώ να πω την αλήθεια τόσα χρόνια δεν το ξέρα ότι το φοράγατε για σαβουάρ βιβρ και άλλες αηδίες, αλλά για να σας θαυμάζουμε και με άλλη οπτική σκοπιά πέραν του μαγιού, του τόπλες κ.λ.π. των θαλασσών[/quote]

εδω συμφωνούμε Κωστή Και η διαδικασία να ψάχνεις να βρεις ένα παρεό είναι από τα καλύτερα  !

Απο εμπιερία μου κορίτσια, έχετε και οι δυο δίκιο Το να έχουμε μια πετσέτα πάνω στην αμμο, είναι απαραίτητο Αλλά έχει σημασία και η παραλία ...και μιλάω εκ του ασφαλους εντελώς ([size=8]καθότι γλάρος[/size])

Μια και γίνεται λόγος για σαβουαρ βιβρ ...δεν ειναι αντιαισθητικό να μπαίνεις σε σουπερ μαρκετ  που δεν εχει σχέση με απόσταση από παραλίες, στο περίπτερο για τσιγάρα, στο βουνο για σουβλάκια  με το μαγιω ...ειδικά για τους άνδρες

KostasD33

[quote user="seagull"].........
Μια και γίνεται λόγος για σαβουαρ βιβρ ...δεν ειναι αντιαισθητικό να μπαίνεις σε σουπερ μαρκετ  που δεν εχει σχέση με απόσταση από παραλίες, στο περίπτερο για τσιγάρα, στο βουνο για σουβλάκια  με το μαγιω ...ειδικά για τους άνδρες[/quote]

OXI
ΝΑΙΝ
ΝΟ
ΝΙΕΤ
ΝΑΔΑ
ΖΑΜΕ
ΖΑΜΕΜΟΠΟΤΕ

τι λες καλέεεεεε.....

πάντα ένα (_(_) είναι καλοδεχούμενο σε όλες τις ώρες και στιγμές..... εκτος κι αν είναι (___(___).... οποτε φόρα κάτι πάνο σου κυρά μου.......

255 Επισκέπτες, 0 Χρήστες