Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 453
  • Total: 454
  • Leon

Φιλία μεταξύ ανδρα και γυναίκας ενας μεγάλος μύθος!!!!

Ξεκίνησε από snoopy, Ιουλίου 22, 2004, 12:25:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eleni

χεχεχεεχχεεχ!!!!!!
ΣΩΣΤΟ!!!!! ]

vasilis

oleg

pantos den exete dikio.....
iparxi filia metaxh ginekas ke antra ke malista alhthini!!

spellbound

Φυσικα και υπαρχει βρε παιδια....

Ηρεμα, μην τα ισοπεδωνουμε ολα !!!! ]

minoraki

μα και βεβαια υπαρχει φιλια και μαλιστα αληθινη μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας.
εχω φιλους αντρες απο τα σχολικα μου χρονια, ειναι πολυ καλοι και πιστοι φιλοι, βοηθαει ο ενας τον αλλον και προσωπικα πιστευω πολυ στις γνωμες και στις συμβουλες που δινουν οι αντρες φιλοι μου.
οι γυναικες μεταξυ μας σαν φιλες ειμαστε λιγο ανταγωνιστικες.....

eye_

φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας.... δυσκολο πραγμα.. προσωπικα εχω φιλες γυναικες... τις νιωθω κοντα μου, με νιωθουν κοντα τους.. ειναι σιγουρα μια ιδιαιτερη σχεση στην οποια συνηθως ενυπαρχει και το ερωτικο στοιχειο με την εννοια του φλερτ, του παιχνιδιου, ακομα και αν ειναι σαφες και στους δυο πως ειναι αδυνατο να υπαρξει σχεση...anyway... ειναι κατι ομορφο, διαφορετικο και νομιζω σιγουρα πιο ευκολο για τις γυναικες (κατι φυσικα που ερχεται σε αντιθεση οταν αυτες ειναι η συντροφος και οι αλλες οι φιλες  :lol: ) .... Φυσικα υπαρχει και η αποψη (την οποια εγω προσωπικα μαλλον υποστηριζω) η οποια λεει πως ο ανθρωπος της ζωης σου ειναι ηδη φιλος σου..

Atma

ξανά τα ίδια και τα ίδια θέματα
αυτό βρε σνούπι δεν το ξανασήκωσες και το αναλύσαμε;
μπορώ να πω το ξεσκίσαμε το θέμα

μην κοιτάται μόνο τις πρώτες σελίδες της κάθε ενότητας
στις δεύτερες και τρίτες ΥΠΑΡΧΟΥΝ θέματα
και τα ξαναβλέπω από άλλους χρήστες

ωραίες οι καραμέλες
αλλά να μην τις πιπιλάμε τόσο

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"ξανά τα ίδια και τα ίδια θέματα
αυτό βρε σνούπι δεν το ξανασήκωσες και το αναλύσαμε;
μπορώ να πω το ξεσκίσαμε το θέμα

μην κοιτάται μόνο τις πρώτες σελίδες της κάθε ενότητας
στις δεύτερες και τρίτες ΥΠΑΡΧΟΥΝ θέματα
και τα ξαναβλέπω από άλλους χρήστες

ωραίες οι καραμέλες
αλλά να μην τις πιπιλάμε τόσο

Βιάζεσαι και προτρέχεις.........

Αν είδες δεν το σήκωσε το σνουπίδιον αλλά η νέα στην παρέα του φόρουμ moniraki όποτε σκοπιμότητα περί προβολής ιδίου θέματος καμία

Αυτοαναιρείς  την κριτική σου λέγοντας να βλέπετε και τις άλλες σελίδες και όχι μόνο την πρώτη (οπου φυσικά συμφωνώ κι εγώ). Μα αυτό πράγματι έγινε κι εδώ....

Άμα η καραμέλα είναι καλή και έχει ενδιαφέρον για ποιο λόγο να μη τις πιπιλίσουμε.

Και στην τελική Δημοκρατία έχουμε

Γκρινιάρα
 ]αααααα.... και κάτι άλλο ατμουλα αν είναι να βγάλουμε τα μαχαίρια να σφαχτούμε περίμενε με να γυρίσω Δευτέρα από Ρώμη και είμαι όλος δικός σου......... ][/i]

Atma

καλέ με ζαλίσατε εδώ μεσα
η σνουπι το σήκωσε

το μινοράκι σηκώνει θέματα της σνούπι

αχταρμάς το μυαλο μου

το δικό σας ιταλέ? :P

Atma

μονομαχία στον ελ α33

tristana

[size=18][/size]

[size=24]Οι καλύτεροί μου φίλοι είναι άντρες, αλλά γκέι -και δη πολύ "χαρούμενοι"-

Ετεροφυλόφιλο φίλο δεν έχω, διότι οι περισσότεροι άντρες -σκούξτε τώρα

αρσενικά- είναι βαρετοί... πολύ, όμως. Σόρι, γκάιζζζζζζζζζζ!

[/size]
[/b]

minoraki

εμενα θα μου επιτρεψετε να επιμενω να ξεσηκωνω μερικα απο τα παλια θεματα που μου φαινονται ενδιαφεροντα και θελω να εκφραζω την γνωμη μου ελευθερα.....εξ αλλου οπως ειπε και ο κωστακης μου....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.... :D  :D  :D  :D

cuba

h filia anamesa ston antra kai sthn gyneka panta 8a yparxei. ejartate o xarakthras toy ka8e an8ropoy. dhladh o tropos poy skeftete o ka8enas kai pos blepei o ka8enas thn zoh toy.

Atma

Παράθεση από: "minoraki"εμενα θα μου επιτρεψετε να επιμενω να ξεσηκωνω μερικα απο τα παλια θεματα που μου φαινονται ενδιαφεροντα και θελω να εκφραζω την γνωμη μου ελευθερα.....εξ αλλου οπως ειπε και ο κωστακης μου....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.... :D  :D  :D  :D

εξαρτάται αν ξεσηκώνεις απο τις πίσω σελίδες ή τα ξανασηκώνεις ....
δεν είναι κακό να γράφουμε την γνώμη μας στα υπάρχοντα θέματα
εκτός αν θέλουμε να 'φανούμε' κάπως περισσότερο και σηκώνουμε τα ίδια και τα ίδια...
δεν είναι θέμα δημοκρατίας
είναι θέμα δεοντολογίας σε ένα φόρουμ
σεβόμαστε τον χρήστη που το σήκωσε
συμμετέχουμε όλοι σε ένα θέμα

453 Επισκέπτες, 1 Χρήστης