Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 263
  • Total: 263

Προσπαθεια επιβολης

Ξεκίνησε από angelatr21, Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:55:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

heinrich

...δεν θα τολμούσα ποτέ να ζητήσω  χυμό καρπούζι σε χάι σίζον

lucretia

[quote user="broxopios" post="301849"]
 Όμως με επαγρυπνησες, παω να φασκιωθω μια υπερσυγχρονη κρεμα αυτοματης πιπινιασης και να την πεσω σε κεινη την παλιογατα που μου κουναει την ουρα της, να την υποταξω πριν αλλαξει γνωμη..

Ή πριν με επισκεφτει ο εγκεφαλικος..[/quote]

Θα περιμένω πολύ ακόμη;

Ξεγοφιάστηκα να  κουνάω την ουρά μου τόση ώρα!!!!!

Enia

καθείς με τον καημό του...

Εμένα πότε θα μου κάνει μια προσπάθεια επιβολής να στανιάρουμε? :|

broxopios

[quote user="lucretia" post="301869"][quote user="broxopios" post="301849"]
 Όμως με επαγρυπνησες, παω να φασκιωθω μια υπερσυγχρονη κρεμα αυτοματης πιπινιασης και να την πεσω σε κεινη την παλιογατα που μου κουναει την ουρα της, να την υποταξω πριν αλλαξει γνωμη..

Ή πριν με επισκεφτει ο εγκεφαλικος..[/quote]

Θα περιμένω πολύ ακόμη;

Ξεγοφιάστηκα να  κουνάω την ουρά μου τόση ώρα!!!!![/quote]

κατσε βρε χαρα μου κι ειμαι και σε κρισιμη ηλικια..

την κουνας με χαρη μεν αλλα ζαλιστηκα και δεν μπορω να βρω στοχο..

κατσε σε μια μερια να σε πετυχω..

lucretia

Με τον κεραυνο θα με πετυχεις;

broxopios

θες χιλιαδες βολτ να σε διαπερνουν;;

θα αναμαλλιασει η γουνα σου κι αντε να τρεχεις μετα στα κομμωτηρια!

KostasD33

Έλα μου ντε που εγώ βγάζω νόημα και έχει συγκεκριμένη θέση και άποψη χωρίς όμως να κατονομάζει συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανά είχε κατά νου…. Και πιθανά την έχει πληγώσει η στάση του...........
Το λέει......... αλλά με Αιολική διάλεκτο

και δεν βλέπω τον λόγο να αναλύουμε ένα θέμα πως είναι διατυπωμένο και όχι με την όποια ουσία του. Αν η ουσία του δεν γίνεται αντιληπτή όποιος δεν την αντιλαμβάνεται (και δημοκρατία έχουμε φυσικά) ας μη ασχοληθεί

Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

katinaki

εντάξει κι εμένα μου πεσε βαρύ το κείμενο. Δεν κοροϊδεύω όμως...

φιλεναδίτσα μου, μη στενοχωριέσαι. Και τα καλά δεχούμενα και τα κακά δεχούμενα παλι :D

kodikas

[quote user="KostasD33" post="301921"]Έλα μου ντε που εγώ βγάζω νόημα και έχει συγκεκριμένη θέση και άποψη χωρίς όμως να κατονομάζει συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανά είχε κατά νου…. Και πιθανά την έχει πληγώσει η στάση του...........
Το λέει......... αλλά με Αιολική διάλεκτο

και δεν βλέπω τον λόγο να αναλύουμε ένα θέμα πως είναι διατυπωμένο και όχι με την όποια ουσία του. Αν η ουσία του δεν γίνεται αντιληπτή όποιος δεν την αντιλαμβάνεται (και δημοκρατία έχουμε φυσικά) ας μη ασχοληθεί

Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα[/quote]

προφανως μπλεξαμε τα μπουτια μας ξανα μανα.

υπαρχει κανεις απο τους συμμετεχοντες που να πιστευει οτι το σουσουρο που προηγηθηκε
προκληθηκε απο ενα ακατανοητο κειμενο;
Σαφως και οχι!
το ολον προκληθηκε απο την αντιδραση της συγγραφεως που αισθανθηκε προσβεβλημενη
απο την μη κατανοηση του πονηματος της και επιτεθηκε σε οσους δηλωσαν οτι δεν το καταλαβαν.

φυσικα εχει καθε δικαιωμα να γραφει ασαφη, αοριστα και νταπα-ντουπα  κειμενα.
ομως απο την στιγμη που αυτα τα κειμενα θα τα  αναρτει  σε ενα δημοσιο φορουμ
θα εισπρατει καθε ειδων απαντησεις και συμφωνα με την στιγμιαια διαθεση των οσων απαντουν.

αν θελει να λαμβανει απαντησεις επι της ουσιας, θα πρεπει να γραφει και επι της ουσιας
κι οχι  "πιασε το αυγο και καντου ανταυγειες"
αν δεν θελει να λαμβανει κουκουρουκου  και ανθυγιεινες απαντησεις ή θα πρεπει να διευκρινιζει τι
ακριβως εννοει ή θα πρεπει να επιλεγει σαν χωρο αναρτησης των πονηματων της, πινακα ανακοινωσεων νηπιαγωγειου.

με λιγα λογια θελω να πω οτι απο την στιγμη που γραφεις σε ενα φορουμ  καποιες αποψεις σου
και ταυτοχρονα νομιζεις οτιι εισαι σουπερ ουαου και δεν χρειαζεται να δωσεις διευκρινισεις στους
πτωχους τω πνευματι αναγνωστες,
τοτε παντα θα βρεθουν καποιοι που τα γιαουρτια θα τα πεταξουν εκει που πρεπει.

Pappas10

[quote user="tristana" post="301608"]Εγώ κατάλαβα ότι ξεπατικώνετε απαντήσεις από το τρσιμέγιστο θέμα του ΡΕ'Ι'ΚΙ της αλήστου μνήμης Κέιτι!

Επιβληθείτε, επιβληθείτε τι λεν οι άλλοι δεν το μπορείτε ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ

ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΒΟΛΗ, Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΜΑ ΤΕ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΒΟΛΗ (;;)[/quote]

Για τις καταβολές δεν είπες τίποτα...

Τελικά από δω το πας από εκεί το φέρνεις... όλο στις αλυσίδες μας επιστρέφεις.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

[quote user="kodikas"]........να γραφει ασαφη, αοριστα και νταπα-ντουπα  κειμενα...............[/quote]

άει μπρε .. τιμωρέ των απανταχού λοξοστρατούντων κορασίδων..
Νταμπα ντούμπα είσαι και φαίνεσαι και είσαι ζουλιαρης επειδή υπάρχει παιχνίδι για την Μήτσο και για τον Μιχάλη και όχι για τον Νικόλα...........

Κύριος άμα δεν σ αρέσει το πόνημα πονέψου αλλού (

και πέραν της πλάκας άμα θες να σου βρω εγώ δικά σου αλλά και δικά μου δεκάδες κείμενα που δεν έχουν ούτε ορθή ανάλυση ούτε πληρέστατη ούτε καν βιβλιογραφία… μη πω ότι συχνά έως και συχνάκις λέμε και άλλα αντί άλλων..........
και ναι το παρόν θέμα στο ξεκίνημα του δεν ξέρω αν ήταν κάποια μπηχτή για άτομα από το φόρουμ ή αφορούσε άτομα από την προσωπική ζωή της θεματοθετηδας… με την προσπάθεια όμως καταγελάσης έμμεσα δημιουργήθηκε μια κατάσταση επιβολής.... γράφε έτσι και όχι αλλιώς....

:P

Pappas10

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ΜΟΝΟ τα δικά μου κείμενα είναι γεμάτα νόημα, ειρμό και μεταδοτικότητα ενώ έχουν πάντα τον επίλογο που επιβάλεται - αλλά και καλείτε να επίβάλει - από ένα ολοκληρωμένο πνεύμα σαν το δικό μου...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kodikas

[quote user="KostasD33" post="301936"][quote user="kodikas"]........να γραφει ασαφη, αοριστα και νταπα-ντουπα  κειμενα...............[/quote]

Κύριος άμα δεν σ αρέσει το πόνημα πονέψου αλλού (

και πέραν της πλάκας άμα θες να σου βρω εγώ δικά σου αλλά και δικά μου δεκάδες κείμενα που δεν έχουν ούτε ορθή ανάλυση ούτε πληρέστατη ούτε καν βιβλιογραφία… μη πω ότι συχνά έως και συχνάκις λέμε και άλλα αντί άλλων..........
και ναι το παρόν θέμα στο ξεκίνημα του δεν ξέρω αν ήταν κάποια μπηχτή για άτομα από το φόρουμ ή αφορούσε άτομα από την προσωπική ζωή της θεματοθετηδας… με την προσπάθεια όμως καταγελάσης έμμεσα δημιουργήθηκε μια κατάσταση επιβολής.... γράφε έτσι και όχι αλλιώς....

:P[/quote]

οσο κι αν ψαξεις, να ιδρωκοπας νυχτα μερα, ΔΕΝ προκειται να βρεις κειμενο μου που να ειναι σαφη,
ευκολως κατανοητο, με ορθη αναλυση και να μην ειναι αλλα αντ αλλων.
δεν προσβαλλομαι ομως οταν μου το τριβεις στην μουρη σαν κινεζουα, ουτε στριγγλιαζω
με οσους τολμουν να μην το καταλαβαινουν.

επαναλαμβανω λοιπον οτι το ζητημα ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

προεκυψε απο την σταση που κρατησε η συγγραφεας του απεναντι σε οσους δηλωσαν οτι δεν καταλαβαν γρι.
και πανω σε αυτο περιστρεφονται ολες οι απαντησεις που ελαβε.

και κυριος...

αμα δεν μου αρεσει ενα πονημα. του αλλαζω  τα φωτα και το κανω πεπονι-μα.

riaghul

[quote user="lucretia" post="301869"]

Θα περιμένω πολύ ακόμη;

Ξεγοφιάστηκα να  κουνάω την ουρά μου τόση ώρα!!!!![/quote]

Κι εγώ χρόνια.....πια.... κουνάω την ουρά μου...αλλά ......:sad:

263 Επισκέπτες, 0 Χρήστες