Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,202
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1207
  • Total: 1207

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="370975"]Πώς γίνεται τώρα...
[size=13]Το θέμα τώρα είναι....  ;-) :smile:

κώστας

eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="370987"][size=13]Περίμενα δηλαδή να αγνοηθεί εντελώς ως παγίδα που με επιβεβαιώνει. Όχι μόνο αυτό δεν συνέβη αλλά πιασμένη στην παγίδα, θεωρείς ότι με τσάκωσες.[/size][/quote]

Πού τις βλέπεις τις παγίδες και τις πονηρές προθέσεις - ανύπαρκτες από μέρους μου σε διαβεβαιώνω - απορώ...  :shock:  

Και ναι, ακόμα θεωρώ ότι το ''τώρα'' ειπώθηκε με τον ίδιο τρόπο, όπως συνηθίζουμε άλλωστε όλοι να το χρησιμοποιούμε χωρίς άλλες εκζητήσεις. Αυτά και τέλος από εμένα... ;-)

κώστας

. Όμως ας δεχτούμε το ήμισυ, που άλλωστε δεν αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Διότι, πόσο είναι ένα κλάσμα τού παντός; Και πάλι παν είναι. Είναι σαν να θέλουμε να βρούμε το μισό του απείρου· άπειρο είναι πάλι. Φυσικά εδώ, όταν λέμε παντός δεν εννοούμε το πλύσιμο των πιάτων ή κάτι παρεμφερές και πάντως πεπερασμένο. Αλλά και έτσι να το εννοήσουμε πάλι άπειρα είναι τα πεπερασμένα, οπότε με μία διασταλτική ερμηνεία (βάζοντας στην θέση του παντός τα άπειρα πεπερασμένα) έχουμε την έννοια του άπειρου παντός. Επομένως, η αρχή είναι το παν. Τότε όμως, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, το τέλος τι είναι; Και τι με νοιάζει εμένα; Αν το παν είναι η αρχή, θα αυτομηδενιστώ για το απροσδιόριστο;[/color]
eLe

kapoia_za

δώσε χρόνο κώστα, παρατείνεις την απόλαυση...(ή απομακρύνεις την κορύφωση;;).
πφ...πρωί...

larus audouinii

Κάποιες φορές είναι όλα.
Όμως κάτι για το "τέλος" δεν έχει σήμερα;

"Αυτό το χαμόγελό σου σπάει κόκκαλα". Είναι και μεταδοτικό, χαμογελώντας μου το είπε. Ντυμένος με κουστούμι, γραβάτα. Το παλεύω γιατρέ μου απάντησα. ~@

pixie

[quote user="larus audouinii" post="371011"]Όμως κάτι για το "τέλος" δεν έχει σήμερα;[/quote]
Πώς δεν έχει! Έτοιμη είμαι... απλά κρατιέμαι...  :mrblue:  :mricy:

[quote user="larus audouinii" post="371011"]"Αυτό το χαμόγελό σου σπάει κόκκαλα".[/quote]
Αααα! Τώρα εξηγείται γιατί είμαι στον γύψο με σπασμένα τα κόκκαλα...  

Μου χαμογέλασες? :mad: :mryellow: :lol:

κώστας

[size=12]Τα πρωινά ισχύει "το γοργόν και χάριν έχει".[/size]
eLe

κώστας

Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της Ε.Ε. και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες.
δεν ξέρει τι του γίνεται. ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. Δ-Ι-Κ-Τ-Υ-Α  Δ-Ε-Ν  Π-Ω-Λ-Ο-Υ-Ν-Τ-Α-Ι. Κάντε το σαφές σε όλους τους τόνους στο περιβάλλον σας και ζητείστε να κάνουν το ίδιο όλοι. Αφήστε τους ξεφτιλισμένους να ψηφίζουν ό,τι τους λένε. Αυτά δεν περνάνε.[/color]
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="371034"][size=12]ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. Δ-Ι-Κ-Τ-Υ-Α  Δ-Ε-Ν  Π-Ω-Λ-Ο-Υ-Ν-Τ-Α-Ι.[/size][/quote]
Για το κορμί μας τι λένε οι πληροφορίες, ξεπουλιέται?
Έχω μια εσωτερική αγωνία... :roll:

jcdenton

[quote user="pixie" post="371035"]Για το κορμί μας τι λένε οι πληροφορίες, ξεπουλιέται?
Έχω μια εσωτερική αγωνία... :roll:[/quote]

Τουλάχιστον να πιάσουμε καλά λεφτά.  :mryellow:  :mrblue:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kapoia_za

Στις 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 αρχίζει η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη δράση με τίτλο: «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Training Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β' της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση», η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2012.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 - 2013», με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των ανέργων στους οποίους αυτή απευθύνεται, μέσω της αναβάθμισης των γνώσεων και των εργασιακών τους δεξιοτήτων, της βελτίωσης της κοινωνικής τους θέσης και του βιοτικού τους επιπέδου, καθώς και η μείωση της ανεργίας.

Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης στον παραγωγικό τομέα Β' της οικονομίας (ορυχεία, μεταλλεία, λατομεία, άντληση πετρελαίου & φυσικού αερίου), με τη μέθοδο των επιταγών κατάρτισης (training voucher), κατά την έννοια του άρθρου 2 της με αρ. 1.5188/οικ. 3.968/15.4.2011 (ΦΕΚ 915/Β/20.5.2011) ΚΥΑ για το ΕΣΔΕΚ, με υποχρεωτική απασχόληση.

Τα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της δράσης αυτής:
i. Απευθύνονται σε 4.404 ανέργους τεχνίτες του παραγωγικού τομέα Β' της οικονομίας εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ, καθώς και σε 496 διπλωματούχους μηχανικούς (ΜΜΜ, ΗΜ, ΜΜ, ΧΜ) μέλη του ΤΕΕ
.........

συνέχεια στο : http://career.central.ntua.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=7&Itemid=45

larus audouinii

Τώρα δηλαδή θα πρέπει να χαμογελάσω;  :grin:
Διασκεδάζω το συγκεκριμένο ζήτημα και κάπου, δεν παραιτούμαι. Και ίσως υπάρχει ένας δρόμος μέσα από αυτό να διδάξει περισσότερα. Είναι ζόρι όμως το άτιμο κάπου κάπου.
 Φιλιά! Καλημέρα σε όλους σας!

Το ΕΣΠΑ έχει πολλά προγράμματα που μένουν αναξιοποίητα. Υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες σήμερα στην εποχή της κρίσης και μια από αυτές είναι αυτό το πρόγραμμα, όχι μόνο για ανέργους.

jcdenton

[quote user="kapoia_za" post="371039"]496 διπλωματούχους μηχανικούς (ΜΜΜ, ΗΜ, ΜΜ, ΧΜ) μέλη του ΤΕΕ[/i].........[/quote]

Απ' τα λίγα που ξέρω:

ΗΜ = Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
ΜΜ = Μηχανολόγοι Μηχανικοί
ΧΜ = Χημικοί Μηχανικοί

αλλά ΜΜΜ;;;;;;;;;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

1207 Επισκέπτες, 0 Χρήστες