Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 363
  • Total: 364
  • Leon

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="342869"][size=13]Η γελοία εμφάνιση του space τζόβενου
με το μαύρο κολάν και την κάτασπρη γαμπούλα
ρίχνει αυλαία στη δυναστεία που διέλυσε τη χώρα
τα τελευταία 50 χρόνια.
Ο τύπος απαλλάσσεται λόγω βλακείας.
Μπορεί να πηγαίνει. Μαζί με τους συναθλητές του.
[/size]
[/quote]

τωρα θυμίζεις Λαζόπουλο !  :lol:

kapoia_za

[quote user="larus audouinii" post="342954"]..τωρα θυμίζεις Λαζόπουλο !  :lol:[/quote]
..τον εύηχα παράλογο:P

κώστας

[size=13]Να διορθώσω λοιπόν συμπληρώνοντας
ότι, ως "συναθλητές του" εννοούσα
την ξεκωλιαρίτσα και το μόγγολο.
[/size]
eLe

κώστας

Στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες της χώρας μας, όλοι μας, ψηφίζουμε και αποφασίζουμε, για το αν η πατρίδα μας θα ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί πέρυσι, τέτοια εποχή, για τη σωτηρία και αναμόρφωσή της, ή αν θα αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στη μέση. Αν θα αφήσουμε τους κόπους και τις θυσίες που κάνουμε εδώ και μήνες να πάνε χαμένες, γυρίζοντας στο παρελθόν, σε όσα μας οδήγησαν εδώ. Μπροστά λοιπόν με σταθερότητα και αυτονόητες αλλαγές ή πίσω με περιπέτειες;

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

κρύβεται στη "σταθερότητα και αυτονόητες αλλαγές". [το "σταθερότητα" από μόνο του δεν εγγυάται ανάπτυξη. Αντιθέτως]
Ο ίδιος έτσι αναπτύχθηκε;
Δεν στραμπούληξε ποτέ, χέρι-πόδι;
Δεν βρέθηκε ποτέ, αντί να συνεχίζει να παίζει, στο νοσοκομείο για ράμματα;[/color]
eLe

larus audouinii

Εύλογα υποβάλω μια ερώτηση
Ακούγοντας τους σφυγμους της αγοράς οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες
Αν και θα ήταν ίσως πιο σωστά διατυπωμένο "ιστορικά οι εποχές"...η αλήθεια είναι πως προβληματίζομαι περισσότερο
Δεν έχει συμβεί πιο πριν στην ζωή μου αυτό, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα
Έχω μάθει στην ατομική δυναμική και πολύ σκληρή προσπάθεια, στη θέληση  
Τελευταία όμως για πρώτη φορά το τοπίο είναι θολό λόγω της γενικότερης κατάστασης
Κάνοντας μια αξιολόγηση για την έναρξη λειτουργίας και πάλι μιας ατομικής επιχείρησης(πρατήριο υγρών καυσίμων - υγραερίου) λαμβάνω όλες τις παραμέτρους
Κάποιες θέλουν τον επόμενο χρόνο δραματική ύφεση της αγοράς, με τα χειρότερα σενάρια... δραματικές εξελίξεις στον ισολογισμό, ακόμη και των αποθεματικών
Μια επιχείρηση ανοίγει σήμερα και δύο κλείνουν
Έχουν γίνει περικοπές στην περίθαλψη, αλλά ίσως γίνουν και άλλες...φωτογραφίζοντας την κατάσταση
Ο κώστας ντι, είχε προειδοποιήσει για τις αλλαγές στο χωροταξικό και τις άδειες και χαίρομαι που τον άκουσα Ήδη έχουν θεσμοτετηθεί οι επιτροπές ενέργειας για το 2011, όπου πλέον οικοδομές που δεν έχουν τακτοποιήσει γκαραζ και ημιυπαίθριους χώρους δεν θα μπορούν να μεταβιβαστούν
Σίγουρα δουλειές πάντα υπάρχουν και ευκαιρίες Όμως θα πληρώνουμε όλοι μας και θα μας τα πέρνουνε από όπου μπορεί να σκεφτεί κανείς
Είναι κατάλληλη εποχή να ανοίγει κάποιος μια επιχείρηση σήμερα, αύριο ....το άμεσο μέλλον επιφυλάσει εκπλήξεις ;

(Στον νομό Χαλκιδικής τους τελευταίους δύο μήνες περίπου υπήρξε μεγάλος θόρυβος για την έκδοση άδειας ενός εργοστασίου τσιγάρων, χαρακτηρίστηκε παράνομο)
Η υπόθεση αν και σημαντική δεν έφτασε στα μεγάλα δελτία της πρωτεύουσας λόγω της σοβαρότητας της κρίσης και των εκλογών Αρκετοί έχασαν την θέση τους, όπως ο αντινομάρχης και ο διοικητής αστυνομικού τμήματος Είχα δίκιο που συμβουλεύτηκα περισσότερο...και τον γουεμπμαστορα πριν πάρω την απόφαση για το τι θα κάνω με την δική μου άδεια τότε, κάτι μου το έλεγε, μια και όλες στην περιοχή πέρασαν φύλλο φτερό τουλάχιστον από το σδοε)

κώστας

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ταγίπ Ερντογάν δεν καταφέρουν να επιλύσουν όλα τα θέµατα στο Αιγαίο, τότε στις «διαφιλονικούµενες» περιοχές «να φτιάξουµε πλατφόρµες πετρελαίου και αυτές να γίνουν πλατφόρµες επίλυσης των διαφορών», προτείνει ο Εγκεµέν Μπαγίς, υπουργός Επικρατείας και επικεφαλής των διαπραγµατεύσεων Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ένωσης, προτείνοντας ανοικτά συνεκµετάλλευση του Αιγαίου.
[size=13]και πριν αφήσω το δάκρυ να κυλήσει
υπέρ των αδερφών τούρκων
προτείνω η πρώτη πλατφόρμα άντλησης
να ξεκινήσει στη θαλάσσια περιοχή
βορείως της νήσου κύπρου.
Θα μου πεις, εκεί η θάλασσα δεν λέγεται αιγαίο
αλλά όταν προτείνει ο αδερφός
να μην αντιπροτείνω κι εγώ;
[/size]
eLe

larus audouinii

Πολύ καλό το σχόλιο κώστας
Αν δεν κάνω λάθος...έχω την εντύπωση πως και στην Κύπρο, αιγαίο λέγεται, αλλά οι Τούρκοι επεκτείνουν τα σύνορα τους προς τα νότια βγάζοντας απ΄έξω (από τον χαρτη) την Ρόδο αναγκαστικά Από τώρα, να σκεφτεί κανείς τι θα διεκδικούν απο το μισακό πλέον χωράφι μετά
Σε αυτή τη όμορφη χώρα που ζούμε ανθίζουν και τα ωραία παραμύθια
Ο Πάγκαλος με δηλώσεις, μερικοί δημοσιογράφοι ανάμεσά τους και ο Χαρταβέλας με τα παράθυρα, φαντάσου Θα μου πεις γιατί τώρα ;
Τώρα που οι Αμερικάνοι λένε ναι βρε, υπάρχει μεγάλος πλούτος στο Αιγαίο, εκμεταλλευτείτε τον μαζί!
Δίνεται και άδεια πλέον δηλαδή  ;-)
Δεν συγχύζομαι, θα φτιάξω λαχανόπιτα ! Τώρα που έχω όρεξη Αν πετύχει θα αφιερώσω τη φωτογραφία σε σένα τον εμπνευστή  και την συνταγή στην kuria !!!! Ελπίζω να τρώγεται μόνο...

katinaki

τη βαψαμε εμεις οι νοτιοι...

καλή η λαχανόπιτα?

κώστας

eLe

larus audouinii

[quote user="katinaki" post="343708"]τη βαψαμε εμεις οι νοτιοι...

καλή η λαχανόπιτα?[/quote]

Μια χαρά είστε εσεις οι νότιο,ανατολικά
Σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει και απαραίτητα
Ίσως σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις ...θα δείξει
Εκείνα τα παληκάρια που έπεσαν, και που πετάνε κάθε μέρα σκέφτομαι μόνο

Φαγώθηκε ήδη, (δεν έχει φωτογραφία)  :oops:
Ότι έχει όμορφες μυρωδιές ή τις θυμίζει είναι νόστιμο
(έχω φτιάξει λαχανόκηπο ...οκ καμαρώνω σα γυφτικο σκεπάρνι αλλα το είχα καημό και μεράκι τόσα χρόνια Ολόφρεσκα και βιολογικά μυρωδικά και λαχανικά 'Εριξα δουλίτσα...προς το παρόν χωρίζεται από τον υπόλοιπο κήπο με μικρά τσιμεντένια διαζώματα με σχεδιάκια που τα έβαψα...του χρόνου την άνοιξη σιγά σιγά μάλλον θα έχω τελειώσει και τον υπόλοιπο Άλλα 2 δέντρα κλπ και το κιόσκι (μιμόζα που θα την κάνω φυσική ομπρέλα,και όμορφα διακοσμητικά μεγάλα φυτά)  :roll: ...το χαίρομαι ...

katinaki

[quote user="larus audouinii" post="343730"][quote user="katinaki" post="343708"]τη βαψαμε εμεις οι νοτιοι...

καλή η λαχανόπιτα?[/quote]

Μια χαρά είστε εσεις οι νότιο,ανατολικά
Σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει και απαραίτητα
Ίσως σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις ...θα δείξει
Εκείνα τα παληκάρια που έπεσαν, και που πετάνε κάθε μέρα σκέφτομαι μόνο

Φαγώθηκε ήδη, (δεν έχει φωτογραφία)  :oops:
Ότι έχει όμορφες μυρωδιές ή τις θυμίζει είναι νόστιμο
(έχω φτιάξει λαχανόκηπο ...οκ καμαρώνω σα γυφτικο σκεπάρνι αλλα το είχα καημό και μεράκι τόσα χρόνια Ολόφρεσκα και βιολογικά μυρωδικά και λαχανικά 'Εριξα δουλίτσα...προς το παρόν χωρίζεται από τον υπόλοιπο κήπο με μικρά τσιμεντένια διαζώματα με σχεδιάκια που τα έβαψα...του χρόνου την άνοιξη σιγά σιγά μάλλον θα έχω τελειώσει και τον υπόλοιπο Άλλα 2 δέντρα κλπ και το κιόσκι (μιμόζα που θα την κάνω φυσική ομπρέλα,και όμορφα διακοσμητικά μεγάλα φυτά)  :roll: ...το χαίρομαι ...[/quote]

ουάου! ζεις σ΄ενα παραδεισο! :smile:

κώστας

[size=13]Ο όρος "συνεκμετάλλευση" του Αιγαίου
νοείται αποκλειστικά με βάση ποσοστώσεις.
Τόση έκταση του Αιγαίου κατέχεις εσύ, τόση εγώ
και στη βάση αυτή τίθεται η συνεκμετάλλευση. [στα σημεία φυσικά που τέμνονται από κοινά σύνορα]
Με δεδομένο το αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας
να ορίζει στα 12 μίλια τα θαλάσσια σύνορά της
όπου αυτό είναι εφικτό και με μοίρασμα στη μέση
όπου αυτό δεν γίνεται π.χ. Σάμος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές
ότι συνεκμετάλλευση σημαίνει απεμπόληση
κυριαρχικών δικαιωμάτων, σημαίνει εσχάτη προδοσία.
Επιπλέον, ΑΟΖ έχει κάθε κατοικήσιμο νησί
και απ' όσο ξέρω, το Καστελλόριζο κατοικείται.
[/size]
eLe

larus audouinii

Ουφ Με αρέσει να διαβάζω ανάλογα θέματα

απεμπόληση
κυριαρχικών δικαιωμάτων, σημαίνει εσχάτη προδοσία

Τουλάχιστον όπως λέει η παροιμία, η γνώμη του ένα γίνεται των δυο κλπ,  :grin:  
και τα κυριαρχικά αυτά δικαιώματα δεν ανήκουν (μόνο) σε μας αλλά οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε στο ακέραιο για τις νεώτερες γενιές
Προτείνω να διαβάσει κανείς και τις θέσεις του κ Νταβούτογλου στο "στρατηγικό βάθος"

κώστας

eLe

κώστας

όπως λέει η παροιμία, η γνώμη του ένα γίνεται των δυο κλπ
[size=13]Πώς λέει ακριβώς αυτή η παροιμία;
Δεν την έχω ακούσει ποτέ.
[/size]
eLe

363 Επισκέπτες, 1 Χρήστης