Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,053
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

κώστα,Είναι καταπληκτική η ψυχαναλυτική σου διάθεση. Σπάνιοι όσοι υπεκφεύγουν για να πάνε σε κάτι
δυσκολότερο. Παρ ολ αυτά, χωρίς να είμαι σίγουρη για το τι θες να πεις, και θέλοντας σε κάθε
περίπτωση να καταλάβεις τι θέλω να πω, δηλώνω με θάρρος και ελάχιστο στρες, πως ΑΝ
κάποια στιγμή αισθανθείς έτοιμος, θα χαρώ πολύ να σε ακούσω.

κώστας

eLe

kapoia_za

αν ταύτιζα τη χαρά με τη σιγουριά, είτε η χαρά μου θα έπαυε να διαρκεί (έστω και καμπυλωτά) είτε θα διαρκούσε
αρκούμενη, όμως,σε εγχειρίδια  χρήσης (που ως γνωστόν αποστειρώνουν το μυστήριο,τα μυστικά και τις αμφιβολίες).
Αποδεχόμενη την αμφιβολία μου, πέραν του ό,τι σε αποτρέπω από το ψέμα (που ύστερα από μεγάλο ταξίδι
καταλήγεις πως δίνει μια κάποια λύση), με γλιτώνω από το στρες της πιθανής διάψευσης,
το οποίο κατά γενική ομολογία δε ρίχνει μόνο τη διάθεση,
ρίχνει και τις επιδώσεις.

larus audouinii

"το στρες ....το οποίο κατά γενική ομολογία δε ρίχνει μόνο τη διάθεση,
ρίχνει και τις επιδώσεις." Γενική διαπίστωση

Κατά γενική ομολογία θα μπορούσε άνετα να είναι και η συμβουλή της ημέρας.

(εγω κατάλαβα πως έλειψε σε κάποιους η "γραφή σου" κώστας. Γενική διαπίστωση

κώστας

eLe

larus audouinii

κώστας, για ενα χτυπημα κάτω από την μέση, χρειάζεται λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια ακόμη  :grin:

κώστας

[size=13]larus audouinii
άσε τις πολεμικές τέχνες· σε χαλάνε.
[/size]
eLe

kapoia_za

[quote user="κώστας" post="368101"][size=13]kapoia_za
αν αποδεχόσουν την αμφιβολία σου θα την σεβόσουν και δεν θα προέβαινες σε διαπιστώσεις. Από την αμφι-βολή κράτησες τη βολή. Αλλά όλη η απάντηση βρίθει απλοϊκών σοφιστειών. Με κατηγορείς για υπεκφυγή. Απάντηση στην ερώτηση που έθεσα, θα έχω;
[/size]
[/quote]

καλό.. μόνο που χρονικά, η αμφιβολία προηγήθηκε των διαπιστώσεων.
Αν προσέξεις δηλαδή, ενδιάμεσα παρεμβλήθηκαν χρόνος και νέα μηνύματα.
Δεν πρόκειται δηλαδή για το ξετύλιγμα κάποιας στρατηγικής (θετικής ή αρνητικής)
αλλά για μια προσπάθεια κατανόησης εκείνου που θες να πεις
μέσα από αυτό που δε λες. Σπαζοκεφαλιά δηλαδή.  

σχετικά με την ερώτησή σου, αν ήθελες να προσβάλεις την υπόθεση
(αλλά να αποφύγεις το μεγάλο ταξίδι..) θα αρκούσε να επισημάνεις
την ανύπαρκτη σχέση της με την απόδοση.
Η υποψία σου ή σιγουριά πως με πονηρό τρόπο μονοδρομείται κάποια δήλωση,
με οδηγεί -θέλοντας και μη- στην απλοϊκή ιστορία εκείνου με τη μύγα.

κώστας

"χρονικά, η αμφιβολία προηγήθηκε των διαπιστώσεων"

-> Σπάνιοι όσοι υπεκφεύγουν για να πάνε σε κάτι δυσκολότερο. Παρ ολ αυτά, χωρίς να είμαι σίγουρη για το τι θες να πεις...
Επομένως αναφερόμαστε σε απτή πραγματικότητα[/u]..." και θα έκανες επ' αυτής σχόλιο αντί να επιχειρείς φτηνές αλητείες. Η οποία (τακτική) επανέρχεται συνεχώς, συνεπής με την φτήνια της.
Παρεμπιπτόντως, αποδεχόμενη την αμφιβολία σου δεν γλυτώνεις από το στρες της πιθανής διάψευσης. Το συντηρείς και το αποδέχεσαι. Αλλά τύφλα να έχει η λογική μπροστά στην φτηνή τακτική.

Μετά από αυτά, να υποθέτω βάσιμα ότι δεν πρόκειται να πάρω απάντηση στην αρχική μου ερώτηση;

Ελπίζω να μου χρεώσεις χάσιμο ψυχραιμίας (πολλαπλασίασε: φτηνή * μονάδα νεύρων) ώστε να συνεχίσεις με την ίδια συνέπεια: μην μου τα φέρεις τούμπα τώρα που κοντεύω να σε συνηθίσω.
Αν χρειάζεσαι την άποψή μου για τους ομοφυλόφιλους, ευχαρίστως να στην γνωστοποιήσω.
Θα μου επιτρέπεις να διαχειρίζομαι εγώ τις απαντήσεις μου σίγουρα όχι υπό το πρίσμα (σου): απόδειξέ μου ότι δεν είσαι ελέφαντας.[/color]
eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="368115"][size=13]larus audouinii
άσε τις πολεμικές τέχνες· σε χαλάνε.
[/size]
[/quote]

με δεδομένο την πιθανότητα, χωρίς πραγματικά στοιχεία, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετυχεις τον στόχο.  
Την καλησπέρα μου στην παρέα σας και κωστας ευχαριστώ (για την ανταπόδοση της ευχής.)

κώστας

[size=13]larus audouinii
θα συμφωνήσουμε ότι οι στόχοι μας βρίσκονται πάνω από τις ζώνες;
[/size]
eLe

larus audouinii

ανακαλύπτω πως οι στιγμές χαλάρωσης σου πηγαίνουν. Και τελικά μάλλον συμφωνούμε σε κάτι  :evil:

kapoia_za

Μάλιστα. Για διαπιστώσεις μίλησες στο #875 τις οποίες και χαρακτήρισες
απλοϊκές σοφιστείες. Οι διαπιστώσεις αυτές βρίσκονται στο #873,
δύο μηνύματα μετά τις αμφιβολίες του #871. Η χρονική σειρά είναι σαφής.

Τώρα όσον αφορά το σημείο “Σπάνιοι όσοι υπεκφεύγουν για να πάνε σε κάτι δυσκολότερο. Παρ ολ αυτά, χωρίς να είμαι σίγουρη για το τι θες να πεις...” αφορά ξεκάθαρα αυτό:
Πάει να πει ότι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω άποψη που δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Όμως, και στα πλαίσια του ορθολογισμού, μία εύθραυστη άποψη δεν μπορεί να καταδικάζεται a priori ως λανθασμένη. Ακόμη καλύτερα, μία λανθασμένη υπόθεση]θετικός προβοκάτορας
[/color]

Ττττττέλος “η απτή πραγματικότητα” ήταν ωραίο λογοπαίγνιο που με έκανε να χαμογελάσω (με την καλή έννοια).
Νοηματικά παρ ολ αυτά, το αντιμετώπισα ως ευκόλως εννοούμενο, και γιʼ αυτό δεν το σχολίασα.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, από την αρχή ως το τέλος, δεν υπαινίχθηκα τίποτα σχετικό με ομοφυλοφιλία.
Έδωσες ιδιαίτερο βάρος στη φράση "ομοφοβικό στρες", το οποίο εξ αρχής ανέφερα γνωρίζοντας πως σε τέτοιες συζητήσεις (σχετικές με αντρικά κουφώματα)
η κουβέντα (δικαιολογημένα ή όχι) αυτολογοκρίνεται κι αποτελεί ταμπού.

Η άποψη σου για τους ομοφυλόφιλους θα είχε ενδιαφέρον, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν εκτός θέματος. (δικό σου είναι το θέμα, γράφεις ό,τι θες)

Το χάσιμο ψυχραιμίας ούτε με εκπλήσσει αν ισχύει, ούτε το χρεώνω αν δεν ισχύει.

Αν γίνεται μείωσε το στόλισμα, λιτή κι απαίρητη νιώθω καλύτερα.

kapoia_za

Γλάρε καλησπέρα, είμαι σε νησί και  σε αχνακούω..

κώστας

[size=13]kapoia_za
κανένας δεν σε οδηγεί θέλοντας και μη. Σε οδηγεί ή θέλοντας ή μη θέλοντας. Στο κάτω-κάτω τα "θέλω και δεν θέλω" (με ήχο νιαουρίσματος) φρονώ ότι δεν σου πάνε. Επομένως ή θες να μυγιαστώ και επιχειρείς να με μυγιάσεις ή δεν θες και δεν το επιχειρείς. Αυτά. Δεν θα σχολιάσω κάτι από τα τελευταία. Άστα να πάνε στο διάολο. Εκεί ανήκουν.
Αν είναι το στόλισμα από απέριττη να σε κάνει απαίρητη, ευχαρίστως.
[/size]
eLe

1219 Επισκέπτες, 1 Χρήστης