Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,053
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1229
  • Total: 1229

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

[quote user="κώστας" post="368165"][size=13]Δεν θα σχολιάσω κάτι από τα τελευταία. Άστα να πάνε στο διάολο. Εκεί ανήκουν.[/size][/quote]

Διαβάζοντας, έφτασα και στο σημείο αυτό. Θα ήταν πολύ να πληροφορηθώ το γιατί? Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι ανήκουν στο διάολο οι σκέψεις κάποιου/ας?  ;-)  :roll:

κώστας

[size=13]pixie
μιας και διάβασες μέχρι εδώ, δεν μας λες και τι κατάλαβες;
[/size]
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="368170"][size=13]pixie
μιας και διάβασες μέχρι εδώ, δεν μας λες και τι κατάλαβες;
[/size]
[/quote]

Καλά τώρα... :mryellow:
Ίσως βέβαια θα έπρεπε να το διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ότι παρακολουθώ και διαβάζω όλες τις συζητήσεις που γίνονται καθημερινά στο forum.
Συνεπώς θα σε δυσαρεστήσω, δεν απαντώ. Ίσως όμως θα μπορούσες να δώσεις εσύ την απάντηση...

κώστας

Συνεπώς θα σε δυσαρεστήσω...
[size=13]Υπάρχει όντως μία γενικότερη τάση προς αυτή την κατεύθυνση. Την κατεύθυνση της παράνοιας εννοώ, πιο συγκεκριμένα. Η οποία καταφέρνει να με δυσαρεστεί πρέπει να ομολογήσω.[/size]
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="368172"][size=13]Η οποία καταφέρνει να με δυσαρεστεί πρέπει να ομολογήσω.[/size][/quote]

Σωστά... Άσχετο, αλλά εμένα με δυσαρεστούν οι προθέσεις...  ή καλύτερα τα μωρουδιακά των κρυμμένων προθέσεων που προσδιορίζονται όμως με ύφος σιγουρατζίδικης μπλόφας ή με ψευδείς λεπτότητες και γλωσσικά τεχνάσματα...
Όπως είμαι ευάλωτη στους υποβαθμιστές της έκφρασης[των άλλων πάντα]... και δεν αναφέρομαι βεβαίως συγκεκριμένα αλλά γενικά σε όσους αυτοπροβάλλονται με ένα ταμπελάκι του τύπου ''Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει''... νοητικά πάντα...

κώστας

[size=13]Αχχχ...πόσο δίκιο έχω...[/size]
eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="368178"][size=13]Αχχχ...πόσο δίκιο έχω...[/size][/quote]

Το φρύδι μου τώρα έχει σηκωθεί μέχρι το ταβάνι.

κώστας

[size=14]Το φρύδι είναι βαμμένο;
Από ποιο μάτι;
Μένεις σε ψηλοτάβανο;
[/size]
eLe

larus audouinii

Τελικά τι σκέφτομαι...
Αν σε κάποια περιπλάνηση δεν έχω καταφέρει κάτι αξιόλογο, όπως το να γνωρίσω πένες και χαρακτήρες και να μοιραστούμε όμορφα πράγματα, να μας μείνει από κοινού το χαμόγελο μοιρασμένο, τότε δεν έχει νόημα. Από τα χέρια μας περνάει..

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="368181"][size=14]Το φρύδι είναι βαμμένο;
Από ποιο μάτι;
Μένεις σε ψηλοτάβανο;
[/size]
[/quote]

καλημέρα γκρινιάρη  :grin:
Χαιρόμαστε που εισαι καλά. (και να ξεματιάζεσαι συχνά καλού κακού)

κώστας

[size=14]Συμφωνώ με το μοίρασμα όμορφων πραγμάτων. Γι' αυτό επιδιώκω να αποσαφηνίζω όσα περισσότερα γίνεται αυξάνοντας την πιθανότητα ανακάλυψης των όμορφων. Ίσως και των άσχημων βέβαια. Από 'κει και πέρα όμως ο καθένας πλησιάζει τα όμοιά του.[/size]
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="368185"]

Pappas10

[quote user="pixie" post="368186"]

[Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που προβληματίζομαι επί του θέματος της διαιρετογένειας, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι της παρούσης στιγμής...][/quote]

Επιτρέψτε μου μία παρέμβαση. Δεν είναι γενικά θέμα στιγμής... θέμα ζωής ίσως...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

κώστας

[size=13]Pappas10
Οι παρεμβάσεις Μιχάλη δεν είναι απλώς επιτρεπτές αλλά απαραίτητες.
[/size]
eLe

larus audouinii

Είχα καιρό να διαβάσω κάτι όμορφο..

Σημειωση: Στην ουσία (ούσα, μετοχή του ειναι) ο Νάρκισσος ήταν αλλαζόνας, ενώ ο Κουασσιμόδος είχε τρυφερή καρδιά.

Προφανώς αναφέρεσαι στην ελληνική κοινωνία. (που και μια άλλη συνήθεια που μας διακατέχει ειναι το πως δεν αποδεχόμαστε την σύγκριση με άλλους, Άραγε γιατι..)
Εκεί ειναι και η διαφορά.. Αρκει να συνειδητοποιήσουμε αυτό και μόνο.

1229 Επισκέπτες, 0 Χρήστες