Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,321
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

Το παχύρευστο υγρό είναι ιδιαίτερα δυσκίνητο κι όσο εξατμίζεται δυσχεραίνει την κατάστασή του.
Το ωραίο, για 'μενα, με την παρομοίωση της καρφίτσας,
είναι στο ότι ως μονάδα, επαναφέρει την ανάγκη για διάλογο.

larus audouinii

Τρομοκράτης: (και αναφέρομαι στο προφιλ παλαιότερων εποχών, τα πάντα εξελίσσονται)   Αντιδραστική προσωπικότητα,  μέρος της κοινωνίας αλλά σίγουρα και έξω από αυτήν.
Με το "χτύπημα" τάραζε τα ήρεμα νερά του "καναπέ", μπροστά στο ασπρομαυρο. Το περίεργο είναι πως ποτέ δεν καταλάβαινες και αν σήμερα γνωρίζεις πλέον τα γεγονότα ένα είναι σίγουρο. Δεν θα μάθεις ποτέ, όλη την ιστορία.
Τρομοκράτης, καμμιά σχέση βέβαια με το μέσο και τον σκοπό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο ρομπεν των δασών και γιατί όχι, ο ζορό. Με το θάρρος και την δύναμη αποκαθιστούσαν την αδικία για το καλό της κοινωνίας. Αλλοτε με μασκα, άλλοτε όχι.Φανταστικοί ήρωες ή όχι, δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι πως καθάριζαν για παρτυ μας.
και μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι, μετά το χτύπημα, πάντα εξαφανιζόταν  :roll:

kapoia_za

λαρούσι αν δεν έχεις ήδη, διάβασε τον Τρυποκάρυδο του Ρόμπινς!

jcdenton

[quote user="larus audouinii" post="368272"]και μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι, μετά το χτύπημα, πάντα εξαφανιζόταν  :roll:[/quote]

ή προδίδοταν (όπως ο Ρομπεν που ανέφερες) ;)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

black_velvet

Καλώς τον κώστας!
Οφείλω να ομολογήσω ότι αναζήτησα πολλάκις τα σχόλιά σου και την άποψή σου για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια στα πέριξ.

Υ.Γ. Ως γνωστόν, χαιρετώ με το νικ (και άρα άκλιτο), και όχι με το βαφτιστικό.  ;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

eLe

κώστας

[size=14]black_velvet
"...όσα συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια στα πέριξ."

Εμείς -εννοώ η γενιά μου(μας)- είμαστε τελειωμένοι. Επιστροφή στις ρίζες είναι η μόνη μας επιλογή ώστε να αφήσουμε τους 20-25άρηδες να αναμορφώσουν το μπουρδέλο στο οποίο ζήσαμε και ζούμε ως ηδυπαθείς πουτάνες. Αυτά ταχυδρομικώ τω τρόπω.
[/size]
eLe

jcdenton

[quote user="κώστας" post="368293"]... ώστε να αφήσουμε τους 20-25άρηδες να αναμορφώσουν το μπουρδέλο στο οποίο ζήσαμε και ζούμε...[/color][/size][/font][/quote]

Το μπουρδέλο που η γενιά σας έφτιαξε, θέλεις να πεις ;)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

Καλησπέρα

Ζαχαρένια μου ευχαριστω, θα το κάνω... ;-) (σε φιλώ)

jcdenton, και πρέπει να ακούγεται συνέχεια.¨οχι για αυτομαστίγωμα.

Κώστας ζητώ συγνωμη αν γράφοντας αφήνω κάποιες γκρίζες ζώνες. Η γραφή μου έχει χαρακτήρα ειλικρινή, δεν εμπαίζω, αυτή ειναι η τοποθέτησή μου και η πρόθεσή μου.

Είναι γεγονός πως θα προτιμούσα πιο ευάγνωστα κείμενα σε ένα δημόσιο χώρο. Συμφωνείς μαζί μου, αν λάβω υπόψιν κάποια πρόταση που ανέφερες πιο πάνω. Η καλή γραφή και η σκέψη, όσο περίεργο ακούγεται, λείπουν, όπως και ο χρόνος μας.Από την άλλη συγχωρέστε μου και το "αμέτοχος' σε άλλες δύσπεπτες καταστάσεις.

κώστας

eLe

κώστας

eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="368298"][size=14].

larus audouinii
... λόγω ζέστης (στην οποία αναπτύσσονται συνθήκες αντικατοπτρισμού).
[/size]
[/quote]
Ω, ναι. Το έχω ανάγκη σήμερα ειλικρινά. Δεν φταίει η ζέστη, οι δύσκολες μέρες φταινε γενικότερα, τα νεύρα μου...

κώστας

[size=14]Υ.Γ.
Εξυπνακισμοί με κύβους δεν γίνονται αποδεκτοί.
[/size]
eLe

black_velvet

[quote user="κώστας" post="368299"][/quote]

Σ'ευχαριστώ.
Δυστυχώς όμως η ανάγνωση ενός συγγράματος αποκλείει την "συζήτηση" που μπορεί να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ενός φόρουμ όπως αυτό.  ;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

[size=14]black_velvet
Αυτό ίσως συνέβαινε αν όλοι καταλαβαίναμε τα ίδια σε ό,τι διαβάζαμε. Καλώς ή κακώς δεν συμβαίνει.
[/size]
eLe

443 Επισκέπτες, 1 Χρήστης