Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 337
  • Total: 338
  • Leon

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

[quote user="κώστας" post="342290"][size=13]Ο γιος τού Ανδρέα ανακάλυψε
ότι διοικεί μία διεφθαρμένη χώρα.
Τ' άκουσες τα νέα πατέρα;
[/size]
[/quote]

σαν αμερικανάκι που είναι άργησε λίγο  :lol:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

κώστας

eLe

pixie

Φτώχια καταραμένη...  ;-)  :razz:

κώστας

και ανατολικότερα.
Στα υπόλοιπα, ορίζω συγχρόνως με την απεμπόληση
σύνορο τα 12 μίλια, δημιουργώντας ένα τείχος
αφού, πόσα νησιά δεν έχουν νησί κοντά τους σε απόσταση 24 μίλια
ώστε να δημιουργηθεί τρύπα;
Πρέπει όμως να δώσεις και εσύ κάτι.
1. Καταργείς το κάζους μπέλι. Να δούμε αν μπορείς να επιβληθείς στους στρατιωτικούς αλλιώς είσαι αναξιόπιστος.
2. Κομμένες οι υπερπτήσεις πάνω από αγαθονήσι κ.λπ.
3. Επαναφέρεις σε τουρκικό έδαφος έναν αριθμό εποίκων [όσους αποφασίσουν] από την κύπρο.
4. Επιστρέφεις στο οικουμενικό πατριαρχείο την περιουσία, ανοίγεις τη θεολογική σχολή χάλκης και ό,τι άλλο θέλει ο βαρθολομαίος.
5. Συμφωνείς στη διευθέτηση της α.ο.ζ. στην περιοχή μεταξύ ελλάδας-κύπρου-τουρκίας.
6. Κόβονται μαχαίρι οι ορδές λαθρομεταναστών με την ευλογία του λιμενικού σου προς ελλάδα.
7. Μου δίνεις την ίμβρο και την τένεδο.
8. Εφαρμόζεις άμεσα όλα τα προηγούμενα για μία πενταετία και στη συνέχεια βγάζουμε στο φως προς εφαρμογή το ψαλίδισμα των συνόρων μου και άρα την αύξηση των δικών σου που θα έχουμε καταρχήν δεχτεί. [κάποια νομική φόρμουλα θα υπάρχει γι' αυτό]
9. Με την παραμικρή παραβίαση των ανωτέρω όποτε και αν συμβεί παύει και η δική μου συμφωνία στο ψαλίδισμα και επανερχόμαστε στο προηγούμενο καθεστώς.

Δέχεσαι;[/color]
eLe

KostasD33

χλομό να δεχτεί, αλλά και να δεχτεί αυτές τις προτάσεις θα γίνει της πόπης από το «λαϊκό» ξεσηκωμό των πατριδοκάπηλων στην Τουρκία και στην Ελλάδα .....

larus audouinii

Εξαιρετικό κέιμενο
Εμείς θέλαμε;  θέλουμε ;

katinaki

εγώ θέλω!
να ησυχάσουμε κι εμείς εδώ κάτω που ανταριαζόμαστε όποτε ακούμε αεροπλάνο να πετάει χαμηλα

KostasD33

καλά να πάθετε......
αν ήσασταν οικολόγοι και είχατε κάνει τα νησιά εκεί βιότοποι πουλιών και πετούσαν χιλιάδες πουλιά σιγά μη πετούσαν χαμηλά αεροπλάνα....
θα γινόταν επικίνδυνη περιοχή για αυτά...

δεύτερη λύση κάντε παραχώρηση για 100 χρόνια μεγάλη έκταση στο νησί στην Google να κάνει εκεί την ευρωπαϊκή / ανατολική έδρα των γραφείων της με φορολογία 3%... άμα ξαναπετάξει τουρκικό αεροπλάνο από την ευρύτερη περιοχή σφύρα μου

pixie

[quote user="KostasD33" post="342475"]
... αν ήσασταν οικολόγοι και είχατε κάνει τα νησιά εκεί βιότοποι πουλιών και πετούσαν χιλιάδες πουλιά σιγά μη πετούσαν χαμηλά αεροπλάνα.... [/quote]

Εεε, συγνώμη, εκτός θέματος... αλλά αν αισθάνεται κάποιος [λέμε τώρα...] το μυαλό του ωσάν τον αποξηραμένο υδροβιότοπο της Κωπαίδας... αλλά ακούει και βόμβο αεροπλάνων επίσης... δεν είναι καλό μάλλον,ε?  :roll:

Όχι? Γιατί κάπως είμαι από την κούραση...  :razz:  :mryellow:

Συνεχίστε...

katinaki

[quote user="pixie" post="342478"][quote user="KostasD33" post="342475"]
... αν ήσασταν οικολόγοι και είχατε κάνει τα νησιά εκεί βιότοποι πουλιών και πετούσαν χιλιάδες πουλιά σιγά μη πετούσαν χαμηλά αεροπλάνα.... [/quote]

Εεε, συγνώμη, εκτός θέματος... αλλά αν αισθάνεται κάποιος [λέμε τώρα...] το μυαλό του ωσάν τον αποξηραμένο υδροβιότοπο της Κωπαίδας... αλλά ακούει και βόμβο αεροπλάνων επίσης... δεν είναι καλό μάλλον,ε?  :roll:

Όχι? Γιατί κάπως είμαι από την κούραση...  :razz:  :mryellow:

Συνεχίστε...[/quote]
περαστικά

κώστας

[size=13]"Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε πολιτικός να μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε με τις τιμές"
ήταν η απάντηση των πολυεθνικών
στον χρυσοχοΐδη, ο οποίος απαίτησε
ρίξιμο των τιμών 30% από τις "πολυεθνικές"
έτσι γενικά, μέχρι τα χριστούγεννα.

Άμα είσαι παρλαπίπας μιχαλάκη
αυτά παθαίνεις. Διότι ποιες πολυεθνικές
ρε μπουμπούνα, εννοείς;
το λιντλ; το ικέα; το καρφούρ;
ονόματα δεν έχουν;
Ή μήπως περιμένεις από τα διαπλεκόμενα μμε
να βάλουν πλάτη;

Και, εν πάση περιπτώσει,
είμαστε σύμμαχοι ή εχθροί;
[/size]
eLe

kapoia_za

Εκείνος με τις γενικές απαιτήσεις..εσύ με τις γενικές ερωτήσεις..
Σύμμαχοι υποθέτω.

larus audouinii

[quote user="kuria" post="342326"]Έκθεση/Θέμα:τι ειναι χωρα;[/quote]

:lol:  
Ένα κομάτι γης με πράσινα λιβάδια και ψηλά βουνά  :razz:  :roll:
Παλαιότερα πέρασαν κάποια γνωστά ονόματα από κει και με μεγάλο ανάστημα, όπως ο Πυθαγόρας, ο Ιπποκράτης, ο Σώλονας
Σήμερα μάλλον έχει αποδειχτεί πως την κατοικούν πια, κοντοί άνθρωποι, με σπυριά, χοντρούληδες και μη, λέιψανα περίπου, και περίπου σκράπες (που θυμήθηκα τον/τους Καλλιγούλα)
Χάσαμε, μα εντελώς όμως, το μέτρημα στη χώρα που ανακάλυψε τα μαθηματικά και τους λογάριθμους αλλά και πάλι δώσαμε τα φώτα στον κόσμο, με τα ελλείματα,
και στην Ευρώπη, κατά το 90% λένε, την λαθρομετανάστευση
Υπάρχουν όμως αρκετές εκπαιδευτικές, ψηφιακές πια, ζώνες Αγρότης,ξανθές,φάτε μάτια ψάρια, τοπ και δε συμμαζεύεται Για να ξεχνάμε και την πείνα μας Και την γκρίνια μας
Και βλέπεις κάποια ανθρωπάκια, σε άλλες χώρες, μεταλλωρύχους
Να είναι καλά η ψηφιακή εποχή
Που σκάβουν και πάνε με το μεροκάματο πολύ βαθειά Αυτά τα χέρια που έσωσαν τη χώρα από την κατοχή της δικής τους χώρας
Άνθρωποι και αυτοί, με όλη τη σημασία της έννοιας
Όμως παρά το ανάστημά τους, έχω κράτησει τις εικόνες Και τον πρώτο, τον τελευταιο που βγήκε από κει μέσα
Ειδικά τον τελευταίο
Θα ήθελα να κατοικούσαν μερικοί τέτοιοι τώρα στην δική μου χώρα

Και φυσικά μια δεκαπεντάχρονη, εννοείται  :oops:

rain

Από το ΙΚΑ είπαν
Δεν συμφέρει να σου πληρώσουμε ειδικά παπούτσια αφού σε λίγα χρόνια θα σου κόψουν το πόδι. Για αυτό πληρώνει μόνο κόψιμο ποδιού και όχι αγορά παπουτσιού.
Οι αριθμοί έχουν δίκιο.
Πως και δεν σκέφτηκαν ακόμα να πουν, να σας κόψουμε όλα τα φάρμακα και τις συντάξεις αφού σε λίγα χρόνια θα πεθάνετε?
Οπότε να πληρώσει την κάσα. Τα μεταφορικά του πτώματος οι φίλοι σας.
Πάλι οι αριθμοί θα έχουν δίκιο.
 :x  :x  :x

337 Επισκέπτες, 1 Χρήστης