Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ερώτηση απλή

Ξεκίνησε από Atma, Σεπτεμβρίου 05, 2004, 08:59:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D υπαρχουν πολυ ωραια θεματα που εχουν ξεχαστει στο φορουμ μας......μου αρεσει παρα πολυ να κανω μια εξερευνηση στα παλαιοτερα τοπις.....εκει βρησκω και πολλα και ενδιαφεροντα θεματα.....οπως αυτο της ατμα......

για να απαντησουν σε αυτη την ερωτηση και τα υπολοιπα αγορακια της παρεας μας.......

μου θύμισες ωραίες εποχές
κίνκι παπάς γκικ σνούπι ο τεό ο γαλιλέος
αχχχχχχχχχχχχχχχχ

balland

Παράθεση από: "Atma"Τις γυναίκες τις προτιμάτε νυκοκοιρές ή εργαζόμενες?

την γυναίκα μέσα σε έναν γάμο κυρίως και όχι σε μια απλή σχέση..

αν ειχα μια εργασια που ο μισθος θα επετρεπε να ειναι στο σπιτι
οχι δεν θα την ηθελα κ εργαζομενη...

Evitaki

makari na exw thn dynatothta otan apokthsw pote paidia na eimai spiti moy k na ta megalwnw....den tha hthela me tpt na megalwsoyn ta paidia moy oi papoydes

balland

με τις ευχες μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα..

Enia

Νομίζω καλά το είπε τότε ο Τεό, πως το δικό μας θα γίνει στο τέλος! :P ;)
Και δεν είναι μόνο αυτές οι δυο επιλογές για τον άντρα (ή εργαζόμενη ή νοικοκυρά) υπάρχει επίσης η τρίτη και σωστή επιλογή: ότι θέλει η ίδια η γυναίκα...!!

Έεεε μα πια!!!  :twisted:

Εν μέρη συμφωνώ με την εβίτα, κι εγώ φυσικά θα ήθελα να μεγαλώσω η ίδια τα παιδιά μου. Και το βλέπω και στην πράξη από μια καλή μου φίλη, έχει δυο δίδυμα αγοράκια 1,5 έτους. αλλά και τόσες σπουδές, τόσα σχέδια να αφήσεις το στίγμα σου στον επαγγελματικό σου χώρο, -ειδικά σε μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία- δεν τα πετάς από το παράθυρο...
το ιδανικό θα ήταν για μένα το πρώτο -ή το πολύ τα δυο πρώτα- χρόνια, που είναι και τα σημαντικότερα για την διάπλαση του χαρακτήρα του παιδιού να είσαι μαζί του συνέχεια, και μετά να ανακάμψεις... γίνεται!?  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D υπαρχουν πολυ ωραια θεματα που εχουν ξεχαστει στο φορουμ μας......μου αρεσει παρα πολυ να κανω μια εξερευνηση στα παλαιοτερα τοπις.....εκει βρησκω και πολλα και ενδιαφεροντα θεματα.....οπως αυτο της ατμα......

για να απαντησουν σε αυτη την ερωτηση και τα υπολοιπα αγορακια της παρεας μας.......

μου θύμισες ωραίες εποχές
κίνκι παπάς γκικ σνούπι ο τεό ο γαλιλέος
αχχχχχχχχχχχχχχχχ
* τοπικς.....αληθεια, ολοι αυτοι που ανεφερες, ατμα, γιατι χαθηκαν?

galileo001

εγω δεν χαθηκα , απλα δεν φαινομαι ..
σας παρακολουθω ομως και ειδικα ΜΙΑ ......

:wink:

minoraki

Παράθεση από: "galileo001"εγω δεν χαθηκα , απλα δεν φαινομαι ..

:D  :D  :D  :D  hello stranger.....χαιρομαι που εισαι καλα.....και εμεις σε παρακολουθουμε και μας αρεσουν πολυ αυτα που γραφεις.....γεματα ποιηση.......φιλικωτατα ΜΙΝΟΡΑΚΙ!

Atma

αυτό και αν ήταν έκπληξη!!!
να να μου ρχονται δάκρυα στα μάτια :wink:  :wink:

Atma

μινοράκι, πιστεύω πως όλα κάνουν τον κύκλο τους
άλλος κρατάει λιγότερο, άλλος περισσότερο..

ΥΣ πάντως σου οφείλω ένα ευχαριστώ... :)

kuria

αν η σχέση των γονιών είναι λειτουργική και η στάση ζωής τους εναρμονισμένη, τότε το παιδί μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον που του προσφέρει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση...
όταν βλέπει τα πρότυπα του να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα ο ένας στον άλλο και οι δυο μαζί στον καρπό τους, νιώθει απόλυτα αποδεκτό και λατρεμένο...
το να εργάζονται και οι δυο είναι ένα καλό παράδειγμα που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις του τύπου ποιος προσφέρει περισσότερα ή ποιος εκμεταλλεύεται ποιον...
όσον αφορά τους παππούδες στατιστικά είναι αποδεδειγμένο πως όταν δεν έχουν κάποιο βιοψυχοκοινωνικό πρόβλημα ή δεν τους εγκαταλείπεις άσκοπα το παιδί σου, μόνο θετική είναι η προσφορά τους...

προσωπικά αν και η μητέρα μου δεν ήταν εργαζόμενη ήμουν η μόνιμη συντροφιά του παππούλη μου (απόστρατου αξιωματικού του Π.Ν. ) του οποίου η συμβολή στην εκπαίδευση μου ήταν τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι ήδη από τα 5 μου χρόνια, ήξερα να κάνω άνετα απλές μαθηματικές πράξεις, να μαστορεύω, να ψαρεύω, να χορεύω ζεϊμπέκικο και φυσικά να παίζω τάβλι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

pappas : Μπορεί να λέω και αρλούμπες.
kuria : ότι πεις εσύ μιχαλάκη μου...   :wink:

μην το ψάχνετε πολύ είμαστε από άλλη ταινία εμείς...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Evitaki

synhthws to perissotero baros peftei sth gynaika k kalo tha einai na bohthaei k o syntrofos sigoyra ola ta pragmata ginontai pio eykola otan yparxoyn dyo
eksalloy lene to ena xeri nibei to allo k ta dyo to proswpo.....

minoraki

Παράθεση από: "Atma"

αυτό και αν ήταν έκπληξη!!!
να να μου ρχονται δάκρυα στα μάτια :wink:  :wink:
ειναι δυνατον να μην δακρυζεις? και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα......
και ατμα.....δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις.....μου αρεσουν πολυ αυτα που γραφεις....ελπιζω καποια στιγμη να συναντηθουμε!

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"pappas : Μπορεί να λέω και αρλούμπες.
kuria : ότι πεις εσύ μιχαλάκη μου...   :wink:

μην το ψάχνετε πολύ είμαστε από άλλη ταινία εμείς...

Από την ίδια ταινία είμαστε... απλώς το ίδιο μας και το άλλο  ενίοτε είναι ταυτόσημα.

Με... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

522 Επισκέπτες, 1 Χρήστης