Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 542
  • Total: 542

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Ξεκίνησε από andreasec13, Νοεμβρίου 28, 2008, 08:11:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Μόλις ψήφισα και συνιστώ όσοι έχετε  λογαριασμούς σε face book yahoo msn κ.λ.π να πατήσουν τα κουμπάκια που είναι κάτω από το θέμα για το δημοσιεύσουν κι εκεί αυτόματα στον λογαριασμό τους.
Δύσκολο πάντως να κοντράρουμε την μαζική δράση των φίλων μας των Τούρκων, είναι και πιο πολλοί και πιο φανατικοί και στο ιντερνετ

κώστας

Το...MSNBC (τι 'ν' τούτο;) κάνει έρευνα
για το αν θα πρέπει...οι ΗΠΑ,
να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία...των Αρμενίων.
...Οι Τούρκοι ψηφίζουν "όχι".
Άρα...εμείς (οι Έλληνες) να ψηφίσουμε "ναι".
Και το δικαιολογεί...άκουσον-άκουσον...
είναι (λέει) γενοκτονία εναντίον της...Άνθρωπότητας (με κεφαλαίο)
άρα θα πρέπει να αναγνωριστεί...τι διάολο.

Εμένα πάντως, η μόνη επαφή με Αρμένη που είχα ποτέ ήταν ένας που μου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.

Άει κρυφτείτε ρε!
eLe

larus audouinii

έγινε ο κόσμος μια σταλιά και που να περπατήσω

η αλήθεια είναι πως και εγώ (πάραυτα) έγινα πολύ επιφυλακτική πριν πατήσω το  ριμαδοκουμπάκι  
Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν ξέρεις (ως πρόβατο) ποιος και τι κρύβεται,(συμφέροντα) πίσω από (άγνωστες-περίεργες) δημοσιεύσεις
Αν το κάνεις με το συναίσθημα, αν το κάνεις με τη λογικη διεργασία ...είναι διαφορετικά

Ο κόσμος για κάποιους χωρίζεται στρατηγικά "στους πιστούς του Ισλάμ και τους απίστους" ..σε εύθραστα σύνορα..σε πολιτικοοικονομικά συμφέροντα κλπ ...~ @ (χάνεις τον λύκο και το πρόβατο)
Εξάλλου υπάρχουν πρακτικά διάφοροι τρόποι να εκφράσεις τα όποια συναισθήματα, ενεργά  (για την γενική πολιτική των στρατηγών της γείτονας χώρας, δεν χρειάζονται συστάσεις)

Και άσχετο τελείως...το χάρηκα πολύ τελευταία, ενα δημοσιευμα που διαβασα, σχετικά με τους  χακερς ανά το ελληνικο διαδίκτυο(έχουν κάνει ένα όμορφο λινκακι μιας και μόνο σελίδας) , που (τα πιτσιρικια κυρίως ίσως) χάκεψαν μεγάλες ιστοσελίδες της προπαγανδας των Σκοπιων κατα της ιστορικότητας της Μακεδονίας Ανεβασαν κειμενα σε παράλληλες σελίδες δίπλα στις κεντρικές  με την δευτερη άποψη, χωρίς κανένα φανατισμό, σε τρεις γλώσσες(και στη μητρική των ιστοσελίδων) Και αυτό για κανένα απολύτως άλλο λόγο όπως σου δίνει την εντύπωση διαβάζοντας το, αλλά μόνο σαν αντίσταση στα κακώς κείμενα (των μεγάλων συμφερόντων και της προπαγάνδας)

larus audouinii

(εννοείται πως θα ψήφιζα ενεργά και βέβαια, για το συγκεκριμένο θέμα, το χω κάνει σε διαφορετικό λινκ)

spellbound

Εχω ψηφισει ηδη ,  και συστηνω στα ατομα που ΔΕΝ θελουν τα παιδια τους να διαβαζουν μετα απο μερικα χρονια "ψευτικη" ιστορια, φτιαγμενη στα μετρα καποιων, να  βαλουν την υπογραφουλα τους ....  

(μηπως θυμαστε ενα περιφημο βιβλιο "Ιστοριας" που βγηκε πριν δυο-τρια χρονια στα σχολεια μας??  Αντικειμενικοτατο ετσι?? ) Οχι, θελω τα εγγονια μου να μαθαινουν τα πραγματα ακριβως οπως εχουν γινει... οχι οπως θελουν οι εκαστοτε ..... "εκλεκτοι" να φαινονται για να κανουν τους καλους...

φιλικα
σπελλ

andreasec13

[quote user="spellbound" post="308076"]Εχω ψηφισει ηδη ,  και συστηνω στα ατομα που ΔΕΝ θελουν τα παιδια τους να διαβαζουν μετα απο μερικα χρονια "ψευτικη" ιστορια, φτιαγμενη στα μετρα καποιων, να  βαλουν την υπογραφουλα τους ....  

(μηπως θυμαστε ενα περιφημο βιβλιο "Ιστοριας" που βγηκε πριν δυο-τρια χρονια στα σχολεια μας??  Αντικειμενικοτατο ετσι?? ) Οχι, θελω τα εγγονια μου να μαθαινουν τα πραγματα ακριβως οπως εχουν γινει... οχι οπως θελουν οι εκαστοτε ..... "εκλεκτοι" να φαινονται για να κανουν τους καλους...

φιλικα
σπελλ[/quote]

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ"  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΕΟΔ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

KostasD33

[quote user="κώστας"]Το...MSNBC (τι 'ν' τούτο;) κάνει έρευνα
για το αν θα πρέπει...οι ΗΠΑ,
να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία...των Αρμενίων.
...Οι Τούρκοι ψηφίζουν "όχι".
Άρα...εμείς (οι Έλληνες) να ψηφίσουμε "ναι".
Και το δικαιολογεί...άκουσον-άκουσον...
είναι (λέει) γενοκτονία εναντίον της...Άνθρωπότητας (με κεφαλαίο)
άρα θα πρέπει να αναγνωριστεί...τι διάολο.

Εμένα πάντως, η μόνη επαφή με Αρμένη που είχα ποτέ ήταν ένας που μου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.

Άει κρυφτείτε ρε!
[/quote]

Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι είναι το MSNBC   
Μπορεί να είναι άλλη μια πατέντα που με δημοψηφίσματα να μαζεύουν κίνηση (το κάνουν σε παγκόσμια κλίμακα πια και με μεγάλη οργανωτική υποδομή από πίσω)
Μπορεί να είναι και κάποιο λόμπι ακόμα και από Τουρκία όπου θα ελέγξουν ότι και να ψηφίσει κάποιος για να δείξουν σε κάποιες επιτροπές ότι έχουν X γνώμες υπέρ τους. Φυσικά και οι επιτροπές ξέρουν πόσο διάτρητα είναι όλα τα ιντερνετιακα δημοψηφίσματα
Θα μπορούσα να βρω άλλους δέκα συνδυασμούς τι είναι
Δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα προσωπικά να πω την αλήθεια

Επί της ουσίας
Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
Οι Τούρκοι ψηφίζουν Οχι άρα εμείς Ναι

Ναι είναι και αυτό ένα καλό επιχείρημα παρ ότι είσαι εναντίον του.
και να σου πω γιατί Ναι στα Όχι της Τουρκικής πολίτικης (& το ανάποδο φυσικά).
Ο λόγος είναι απλός απλούστατος.
Η Τουρκία είναι γειτονάκια μας και ειλικρινά θα 'θελα να περνάγαμε μέλι γάλα μαζί. Σαν να ήταν οι Ελβετοί που έχουν οι Ιταλοί ή οι Ολλανδοί που έχουν οι Γάλλοι
Δυστυχώς όμως δεν είναι (ούτε Ελβετοί ούτε Ολλανδοί) και δεν είναι διότι η κεντρική πολιτική ηγεσία της Τουρκίας έχει Στρατηγική επεκτασιμότητας έναντι της χώρας μας.
Αυτό εγώ προσωπικά το έχω ως δεδομένο οπότε και ανάλογα πράττω, έστω αμυντικά, έστω και χαζά, λαμβάνοντας μέρος σε διάτρητα και με  δούλεμα τις περισσότερες φόρες δημοψηφίσματα.

Επίσης υπάρχει και ένας άλλος σοβαρότατος για εμένα λόγος.
Ανεξαρτήτως από την αντιπαλότητα μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας
Ο λόγος είναι ότι

[align=center]ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ.[/align]

Πιθανά εσένα να μη σε απασχολεί και δημοκρατία έχουμε
Πιθανά να μη είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όπως χλευάζεις
Ήταν όμως έγκλημα στην Γιαγιά μου που έσφαξαν οι Τούρκοι την μάνα της και τον πατέρα της και είχε μείνει μικρό παιδάκι στην αγκαλιά της μητέρας της για μερικές μέρες μέχρι να την μαζέψουν και να μπορέσει μετά από μήνες διαδρομής και άλλες κακουχίες να φτάσει στην Ελλάδα. Μεγάλωσε σε σπίτι οικότροφη μέχρι να την γνωρίσει ο παππούς μου και να φτάσει σε εμένα η όλη ιστορία
Για την Ιστορία η γιαγιάκα μου δεν ήταν αρμένισα αλλά από ελληνική (πόντια) οικογένεια αλλά στο γενικό σφάξιμο και εκκαθαρίσεις για τους αρμένιους που έκαναν εκείνα τα φεγγάρια στην Τουρκία σφαχτήκαν και μερικοί έλληνες και πόντιοι μη μένουν παραπονεμένοι

Άρα πριν χλευάσουμε κάποιο πόνο ή κάποια γενοκτονία άλλων ας έχουμε και κατά νου μερικά πράγματα

Θα ήθελα μάλιστα να πω και κάτι άλλο. Οι Τούρκοι hakers και ειδικά όσοι είναι με τους γκρίζους λύκους όταν σπάνε Ελληνικά site καμαρωτά καμαρωτά βάζουν φωτογραφίες με αποκεφαλισμούς που είχαν κάνει οι προγονοί τους
Οι αποκεφαλισμένοι είναι Αρμένιοι και Έλληνες κατά κανόνα και καμαρώνουν για αυτό

Αν έχεις έστω μια μικρή αμφιβολία ότι έγινε ή όχι η γενοκτονία να σου στείλω φωτογραφίες από τους ιδίους του Τούρκους Φασίστες που καμαρώνουν για αυτό σε καθημερινή βάση σε χιλιάδες site κάθε μέρα με την υπογραφή τους και τις IP τους από την Τουρκία

Νομίζω πρώτα πρώτα εκεί θα πρέπει να στραφεί ένα αει κρυφτείτε ρε κι όχι στην δική μας αφέλεια του να ρίξουμε έστω έναν ζούφιο ψήφο

Υ.Γ.
Για να μη παρεξηγηθώ, πουθενά δεν εννοώ ότι οι πράξεις της πολιτικής ηγεσίας της Τουρκιάς ή του σημαντικού κομματιού  κόσμου που απαρτίζουν τα φασιστικά στοιχεία και γκρίζους λύκους αντανακλά και παίρνει σβάρνα τον κοσμάκη που θα θελε να έχει μια καλή σχέση γειτονίας μαζί μας

andreasec13

Απλά πληκτρολογήστε MSNBC σε google ή wiki και θα βρείτε πολλές πληροφορίες για αυτό το κανάλι.

larus audouinii

:evil:
την καλησπέρα μου καταρχην !
ειναι σημαντικό και ο τρόπος έκφρασης, ως μέσο ...και καταρχήν συμφωνω μαζί σας στη βάση του θέματος και στη γλυκύτητα του λόγου, τη ζεστασιά  που εκπέμπουν οι λέξεις  :cool:

Περί οντότητας του θέματος δεν γεννάται θέμα  Πάτησα το κουμπάκι κιόλας! (πιθανα μια τρύπα στο νερό αλλα δεν έχει σημασία)
Εξ αρχής όμως μου κάνει εντύπωση το timing, συγκεκριμενα, ένα αιώνα περίπου μετά (γιατί οι μεγάλοι πιο πριν)...που ήδη η παγκόσμια κοινότητα όφειλε να έχει ήδη αναγνωρίσει...που ήδη αν δεν κάνω λάθος το κονγκρέσο έχει ψηφίσει πέρυσι το γεγονός, αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον ..και ο τύπος των αμερικανοαγγλικων μιντια που έχει αποδειχτεί πως λειτουργούν και σαν πλυντήρια
Την εποχή που η οντότητα των αρμενίων στην τουρκία είναι μερικές χιλιάδες, οι κούρδοι πάνω από εκατομμύριο....οι πόρτες του ευρωπαικού προσανατολισμού της Τουρκίας προς το παρόν έμειναν κλειστές ....οι αγωγοί και κάποια κομβικά συμφέροντα περνάνε και απο το αρζεμπαιστάν ως σταυροδρόμι  και η Τουρκία πάιζει το κρυφτό και στα νότια με στρατιώτες και γυναικόπαιδα  που έχουν πάρει τα όπλα μέσα στο ιρακ για την ίδρυση κουρδικού κράτους Κάπου τα συμφέροντα της Τουρκίας έρχονται σε αντίθεση με των Αμερικανών (βέβαια και εξ αιτίας του κλίματος φόβου στο εσωτερικό της, υπάρχουν και νεκροί δημισογράφοι, μη το ξεχνάμε)
Η Τουρκία ως γνωστό είναι ένα κράτος περισσότερο στρατοδιοικούμενο Περί ελευθερίας του λόγου στις μειονότητες γνωστά Η ευρωπαική της κατευθυνση, πέρα από τα καραβάνια των μεταναστων που αποχτούν μεγάλες οικογένεις και στο εξωτερικό, εσωτερικα στο μεγαλύτερο όγκο της απαρτίζεται απο πολίτες που καλλιεργείται να μαθαινουν εκ των πραγμάτων διαφορετικά Μια έκθεση και μόνο για την κατάσταση σήμερα σε ορφανοτροφεία θυμίζει μεσαιωνικές καταστάσεις φρίκης Η πολιτική της έχει να κάνει με τον επεκτατισμό και την επίθεση αλλά αν τους στριμώξουν λουφάρουν...
Ο προβληματισμός μου παραμένει και στο γεγονός πως ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει και άμαχος πληθυσμός εκατομυρίων, στη γειτονιά μας ίσως και σε μας εδώ και πολύ λίγο παραπέρα που πεθαίνουν από καρκίνο εξ αιτίας των όπλων από συγκρούσεις του προοδευτικού αυτού όλου πολιτισμού που είναι βρώμικος
Κανένας πολίτης δεν θέλει γενοκτονίες, πολέμους .....γιαυτό και απεχθάνομαι αυτό το σύστημα  υποκρισίας που συντηρείται Και καλλιεργείται όσο αποπροσανατολίζει και φανατίζει
Θυμάμαι το σπίτι που μπήκα σαν επισκέπτης....'ολες τις εικόνες ...πέρα από διάφορα συναισθήματα, η νεαρή κυρία που έμενε ήταν ευγενική και φιλόξενη...και σίγουρα δεν γνώριζε περισσότερα Κάπου ήταν γραμμένη σε ένα ξύλινο μπλε τετραγωνο πλάισιο η διεύθυνση με καλιγραφικά ελληνικά
Εξάλλου νομίζω πως πολιτικά το βάρος πεφτει και σε μας ως πολίτες που για κάποιο λόγο οι αποφάσεις μας  ειναι κατευθυνόμενες και δεν έχουν ανάλογο βάρος Ας μη ξεχνάμε πως οι μεγαλύτερες ήττες μας δημιουργήθηκαν πρώτα απο εγχώρια αντίπαλα συμφέροντα

Μπορεί να λεω και αρλούμπες (κατά Μιχάλη ρητό)

andreasec13

Βρε μια χαρά τα λες,αλλού είναι το πρόβλημα.Είπαμε να μη τα πηγαίνουμε καλά με τα κόμματα της πολιτικής και όχι με τα κόμματα της γραμματικής.

κώστας

Αγαπητέ KostasD33,
αναφερόμαστε σε γενοκτονία, πολύ εύκολα]
eLe

larus audouinii

άει κρυφτείτε ρε!

καλημέρα σας
μου την δίνουν τα πρωινά που η συννεφιά συνδιάζεται με βαρυ πρόγραμμα στη πλάτη (και γκρίνια)...πάραυτα χαμογελάμε πάντα  :smile:

Κώστας

Δεν έχουν κάνει σφαγές οι Έλληνες;

ιστορικά τουλάχιστον έχω την βεβαιότητα  πως οχι ...καταλαβαίνω όμως πως  το εννοείς όντως διαφορετικά, αλλά δεν είναι επι του παρόντος που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για περισσότερα Είναι μια καλή ευκαιρία για σκέψη όμως

Οι πιο παχύσαρκοι πολίτες της Ευρώπης, από τους πιο παχύσαρκους στον κόσμο
βαυκαλιζόμαστε με εκκλησίες του δήμου,  λογική και λόγο
στα αμέτρητα κινητά μας τηλέφωνα (άλλη μία πρωτιά εδώ)
χοντροί, άσχημοι, βλαχοδημαρχαίοι, ευρωπέη χωρίς ευρώ,
περιφέρουμε την ασχήμια μας δεξιά και αριστερά,
τη φκιασιδώνουμε με συμπεριφορές "κορέκτ"
και λόγο του κώλου.

το αμέτρητα κινητά μας τηλέφωνα που κολάει  ? ...αντιτάσσομαι του ηγεμονισμού στη συμπεριφορά και στο λογο
απλά ...παραύτα δεν γίνεται να μην σέβομαι και να ακούω προσεκτικά  είτε συμφωνώ είτε όχι

Λογικά είναι καλύτερο το να υπάρχει ο λόγος σε εποχές δύσκολες , το να μιλάμε (όχι εμείς εδω) για κάποια θέματα
Το θέμα είναι αν θα γίνει λόγος μετά απο διάφορα συμβάντα ή προηγούμενα

spellbound

[quote user="κώστας" post="308215"]Εμείς...ως τι θα παρέμβουμε, δεν κατάλαβα.

Και...ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες;
και λόγο του κώλου.

Έτσι και εγώ, όταν γίνομαι κορέκτ γράφω σε α' πληθυντικό
αλλά αυτό δεν συμβαίνει συχνά και δεν κρατάει πολύ.
Τελικά, επιμένω να βάζω διαχωριστικές γραμμές και να ξαναγράφω]
[/quote]

Υποθετω μαλλον κυτταζοσουν στον καθρεφτη οταν εγραφες τα παραπανω... τι υποθετω, σιγουρη ειμαι.
Αν εσυ εισαι ετσι λοιπον, λυπαμαι αλλα προσωπικα δεν εχω καμμια σχεση με τα...προτυπα που εβαλες!!
Συνεχισε λοιπον να περιφερεις την ασχημια σου λεκτικα μια και δεν μπορεις να την υποστηριξεις δια ζωσης.
Οπότε, εισαι 'κορεκτ' για παρτη σου, και ασε τους λοιπους εμας να λεμε τη γνωμη μας.
Αει κρυψου ρε.

spellbound

[quote user="larus audouinii" post="308220"]άει κρυφτείτε ρε!

καλημέρα σας
μου την δίνουν τα πρωινά που η συννεφιά συνδιάζεται με βαρυ πρόγραμμα στη πλάτη (και γκρίνια)...πάραυτα χαμογελάμε πάντα  :smile:

Κώστας

ιστορικά τουλάχιστον έχω την βεβαιότητα  πως οχι ...καταλαβαίνω όμως πως  το εννοείς όντως διαφορετικά, αλλά δεν είναι επι του παρόντος που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για περισσότερα Είναι μια καλή ευκαιρία για σκέψη όμως

και λόγο του κώλου.

το αμέτρητα κινητά μας τηλέφωνα που κολάει  ? ...αντιτάσσομαι του ηγεμονισμού στη συμπεριφορά και στο λογο
απλά ...παραύτα δεν γίνεται να μην σέβομαι και να ακούω προσεκτικά  είτε συμφωνώ είτε όχι

Λογικά είναι καλύτερο το να υπάρχει ο λόγος σε εποχές δύσκολες , το να μιλάμε (όχι εμείς εδω) για κάποια θέματα
Το θέμα είναι αν θα γίνει λόγος μετά απο διάφορα συμβάντα ή προηγούμενα[/quote]

:

542 Επισκέπτες, 0 Χρήστες