Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 194
  • Total: 195
  • Leon

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ο Γαβριάς

Ξεκίνησε από sevenseas, Δεκεμβρίου 07, 2008, 11:21:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

οι ευγενεις απόγονοι των Ταγματασφαλιτών
των Χιτων
των αποσπασμάτων
των Μπουρανταδων
του Γκοτζαμανη
του Πιτσώκου
του Εμμανουηλίδη
του Δερτιλή
οι σφουγκοκωλαριοι της Χουντας
οι θαυμαστες του γελοιου δικτατορα
οι δολοφονοι του Διομηδη,του Σιδερη,της Κανελλοπούλου,του Κουμή
οι οικολογοι λατρεις των ζαρντινιερων
οι τεμπεληδες
οι γελοιοι
οι κοτες

ΕΥΓΕ ΣΑΣ
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ixnografia

[size=14]

ΝΤΡΟΠΗ      ΑΙΣΧΟΣ  
[/size]

[size=12]Μετά το συμβάν ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Παναγιώτης Χηνοφώτης, υπέβαλαν για λόγους ευθιξίας τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος όμως δεν τις έκανε δεκτές[/size].

[size=14]  [size=18]"Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι το συμβάν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και δεν χαρακτηρίζει τη νοοτροπία της αστυνομίας."   [/size][/size]

larus audouinii

Σεβεν σε μια κοινωνία που νοσεί βαθιά σε όλους τους τομείς, ανάλογα σχόλια όπως το παραπάνω,
το επιβεβαιώνουν και το τονίζουν μόνο

Μία μόνο απορία σε χαμηλούς τόνους
αυτά τα παιδιά εκεί έξω χτες και σήμερα, δεν έχουν (τουλάχιστον) οικογένειες ;...μάνες ;

Ενα χτεσινό σχόλιο απο το http://garizo.blogspot.com/, (πύλη ειδήσεων από όλο τον κόσμο)

H πρώτη "option" της κληρονομικής δημοκρατίας μετα τα σημερινά γεγονότα, μάλλον βρίσκεται στο τέλος της (εφόσον οι παραιτήσεις και οι "λυπες" του Παυλόπουλου λίγους θα συγκινήσουν - οι Πραίτωρες στο πνεύμα Πολύδωρα έδρασαν σύμφωνα με το πνεύμα που επικρατεί στο "σώμα") . Μετα και την απείθεια Καραμανλή στο ενεργειακό με τις μη "εγκεκριμένες.." πρωτοβουλίες που πήρε, οι ήρεμες μέρες της Ραφήνας έχουν τελειώσει. Το σύστημα και τα παπαγαλάκια του τώρα πλασάρουν τις άλλες δύο εκδοχές της κληρονομικής μας δημοκρατείας οι οποίες και θα "κονταροχτυπηθούν" σε ένα σικέ αγώνα με έπαθλο τα μυαλά μας και τα πορτοφόλια μας

Για την προστασία απο τα δακρυγόνα (κάποια βασικά τουλάχιστον)

Το cs που χρησιμοπιείται στην Ελλάδα συνήθως, σε μικρές ποσότητες προκαλεί αντιδράσεις από την έντονη μυρωδιά του
Σε μεγαλύτερες ποσότητες οι αντιδράσεις ειναι πολύ πιο έντονες και προκαλούν έντονο πόνο στον λαιμο και στο θώρακα, βήχα και ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών, ναυτία και ζαλάδα κλπ
Φλεγμονές και εγκάυματα στο δέρμα, όπως και στο αναπνευστικό σύστημα, σοβαρά προβλήματα στα μάτια προκαλούνται όταν οι ποσότητες των χημικών είναι μεγάλες Ιδιαίτερα για τα άτομα που έχουν ιστορικό με χρόνια προβλήματα ..άσθμα, υπέρταση, καρδιακά νοσήματα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια  κα
Τα δακρυγόνα διαχέονται σε απόσταση περίπου 200-300 μ και διαρκούν ως 30 λεπτά περίπου σε καθαρό αέρα
και η αυαισθησία εξαρτάται από τον οργανισμό και άλλους παράγοντες
Σε θερμό και υγρό δέρμα ειναι μεγαλύτερες

Η αποφυγή από χώρους που συμβαίνουν επεισόδια,  είναι ότι καλύτερο
Σε περίπτωση έκθεσης, έστω και από απόσταση, τα ρουχα θα πρέπει να πλένονται καλά (με σαπούνι ή διάλυμα σόδας) Συνιστάται ντουζ με αλκαλικό σαπούνι, αφού πλυθούν καλά πρώτα τα χέρια το πρόσωπο και ο λαιμός με κρύο νερό
Σε ερεθισμούς στα μάτια, άμεσα εφαρμόζουμε πλύσεις με αποστειρωμένο νερό ή φυσιολογικό ορό , σε κατάλληλη θέση του σώματος και ανοιχτά τα μάτια ΔΕΝ τρίβουμε και δεν αφήνουμε να τρίψει κάποιος τα μάτια, το πρόσωπο και το λαιμό
ως ότου περάσουν οι επιδράσεις των χημικών
Τα αντιόξινα βοηθούν στο ξέπλυμα του στόματος για ανακούφιση του πάσχοντος με έντονα προβλήματα στο λαιμό, με προσοχή χωρίς να καταπιεί το διάλυμα και να μην πνιγεί..εφόσων υπάρχει η ειδίκευση  Η χρήση βροχοδιασταλτικών σε βαρυμένη ατμοσφαιρα αποφευγεται  
Σε έντονα αναπνευστικά προβλήματα,όπου υπάρχουν και ενδείξεις ειναι απαραίτητη η ιατρική βοήθεια

Rakendytos

Aυτη η κοινωνια που νοσει Γλαρε πρεπει να καει..
φωτια παντου.. να καουν ολα!!!

sevenseas

σε χαμηλους τονους παντα

αγαπητε Γλαρε

1.οσον αφορα τα δακρυγονα
εχω φαει τοσα στην ζωή μου, που εχω αποκτήσει ανοσια

2.καλο το ηθκο διδαγμα
ας το εχουν υποψη ολοι
οποια μανα λοιπον δεν κρατα εγκλειστο το παιιδι της
οποια μανα, δεν απαγορευει στο παιδι της να εκφραζεται
μην φοβαται  μην παραστρατήσει
παντα υπάρχει ενα καλος αστυνομικος να το σκοτώσει !!!!!!!!!!!!!!!!

Γλαρε θα δεις
υπαρχουν κι εδω καποιοι θαυμαστες του νομαρχη-Ζορρο που θα με κατακεραυνώσουν !!!!!!!!

7~

sevenseas

τα μελη της Καρφιτσας
ο ΙΔΕΑ
τα ΤΕΑ
οι γερμανοτσολιαδες
οι καταδοτες
οι μαυραγορίτες
οι καλλιεργητες χασισιου
οι δολοφονοι του Καλτεζα
οι δολοφομοι του Τεμπονερα
οι νταβατζηδες
οι δολοφονοι του Πετρουλα
ΖΟΥΝ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ

σε μια κοινωνια
οπου η ανοχή κι η αναξιοπρεπεια βασιλευει
οπου η σκεψη και  οι ιδεεες ειναι αμαρτηματα

οπου ο μπατσος στον δρομο
δεν μας προστατευέι
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κωλοελληνες

cna

[quote user="Rakendytos" post="308414"]Aυτη η κοινωνια που νοσει Γλαρε πρεπει να καει..
φωτια παντου.. να καουν ολα!!![/quote]

Προσοχή να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Δικαιολογώ απόλυτα τις αντιδράσεις και την αγανάκτηση όλων μας, μόνο που για ακόμα μια φορά αντί αυτή η οργή να στοχεύσει στους πραγματικούς ενόχους (ψάξτε λίγο να δείτε τί σημαίνει Ειδικός Φρουρός, πώς προσλαμβάνεται και από ποιά εκπαίδευση έχει περάσει), κατευθύνεται εναντίον συμπολιτών μας. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποιου είδους αυτοσυγκράτηση και εκτόνωση της έντασης θα βιώσουμε ξανά σκηνικά που έχει να δεί ο τόπος μας από το 1949. Ξέρετε δεν θέλει και πολύ αυτή η οργή να στραφεί εναντίον "δεξιών" πολιτών (για τους πολιτικούς δεν με νοιάζει διόλου, όπως έστρωσαν να κοιμηθούνε). Επίσης σύντροφε μην ξεχνάς και εσύ μέλος αυτής της κοινωνίας είσαι.

black_velvet

[quote user="Rakendytos" post="308414"]Aυτη η κοινωνια που νοσει Γλαρε πρεπει να καει..

Σοβαρά; σ' αρέσει δηλαδή αυτό που γίνεται 2 μέρες τώρα στην πόλη των Αθηνών;

Σε ικανοποίησε αυτό που συνέβη στη χώρα πριν 2 καλοκαίρια; Που καήκανε όλοι και όλα;
Αυτή είναι η λύση των προβλημάτων τούτης εδώ της χώρας;
Γιατί με απογοητεύεις έτσι; Σε είχα για ουσιαστικά σκεπτόμενο άτομο. Κι όχι για άλλον ένα μαντρωμένο σε κοπάδι ανεγκέφαλων δήθεν ιδεολόγων.

Προσωπικά ντρέπομαι! Αισχύνομαι!
Και δεν ξέρω ποιον θα ήθελα να τιμωρήσω πρώτον - χρησιμοποιώντας ακόμη και τα ίδια μου τα χέρια]νιώθω απέραντη αηδία[/b]. Αηδία προς τους στυγνούς εκμεταλλευτές του γεγονότος - και που συναγωνίζεται επί ίσοις όροις την αηδία που νιώθω για τους εγκληματίες-φονιάδες του παιδιού.

Το λέω πάντα. Θα το βροντοφωνάξω και πάλι: είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δρέπουμε αυτά που σπείραμε. Καλά να πάθουμε. Μας αξίζουν. Αλί και τρισαλί για τη χαμένη ζωή, την παιδική ψυχή.

Κι η φράση σου φίλτατε ρακ, είναι η περίτρανη απόδειξη:

Δείχνει την ανικανότητα που νιώθεις κι εσύ. Ανίκανος να χτίσεις. Γι' αυτό κι επικαλείσαι την καταστροφή.
Αυτό σε εκπαιδεύσανε άραγε - και κάνανε τόσο καλή δουλειά; - μόνο να καταστρέφεις;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Όταν δεν έχουν φροντίσει να μη ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και ανοίγουν άντε μάζεψε τα μετά
Όταν η ανικανότητα μη πω η συνειδητή δράση του κράτους καταλήγει στον θάνατο μικρού παιδιού και το επί χρόνια κανάκεμα των «γνωστών» κουκουλοφόρων βρει πρόσφορο έδαφος μέσα στην δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου καίγεται η Ελλάδα όλη
 :arrow: Τίποτα δεν είναι τυχαίο
 :arrow: Τίποτα δεν έγινε από μόνο του
 :arrow: Όταν ραγίζει το τζάμι μερικές φορές καταρρέει
 :arrow: Το αύριο δύσκολα γίνεται χτες
 :arrow: Τα μαγαζιά που καταστραφήκαν δεν φτιάχνονται από μόνα τους
 :arrow: Ο Αλέξης δεν γυρίζει πίσω

[align=center]με φοβίζει μη έχουμε κι άλλο Αλέξη σήμερα ακόμα και Αλέξη από την αστυνομία, το ίδιο είναι, άνθρωπος είναι[/align]

sevenseas

οι δηθεν βολεμενοι/ες
οι αμοιβομενοι/ες με 700 ευρω  , που νομιζουν οτι ο Παπας συλλαμβανεται από τους ορχεις
οι γκομενες. που ψαχνουν εναγωνίως για γαμπρό κι εντοιχισμεμενη κουζινα
οι ανεραστοι/ες
αυτες γεννανε αυτά τα αποβρασματα

χαρειτε τες
οι αυρανες μητέρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που θα γενησουν κι αλλους δολοφονους
γιατι δεν μπορουν να διδάξοτν στα παιδια τους
την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ
μεσα στους κορσεδες, που σφιγκουν τα μυαλα τους

larus audouinii

η "ελευθερία του λόγου και της δημοκρατίας", όπως κακώς την μεταφράζουν κάποιοι,  άφησε κάτι όρθιο τουλάχισον για την επόμενη φορά;
Ανάμεσα στη φτώχεια, στο νέφος, στο απέραντο τσιμέντο, στο γκρίζο της απανθρωπιάς και στα καμμένα δάση

ΔΕΝ μας αξίζει μια τέτοια χώρα

ΝΤΡΟΠΗ

αφήστε τουλάχιστον το όνομα αυτου του παιδιού (ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ) να γαληνέυσει έξω απο τους δικούς σας προβληματισμούς, τις μεθοδεύσεις, το μίσος και τα οποια προβλήματα σας  Είναι πιο αντρίκιο και έντιμο

ΔΕν είναι επιθυμία της οικογένειας
ΔΕΝ του αξίζει
Ούτε πέθανε, ούτε ονειρευόταν με την αθωότητά του,  μια τέτοια Ελλάδα !

ΔΕΝ εχει ταφεί ακόμη

black_velvet

[quote user="sevenseas" post="308442"]ο...
χαρειτε τες
οι αυρανες μητέρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που θα γενησουν κι αλλους δολοφονους
γιατι δεν μπορουν να διδάξοτν στα παιδια τους
την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ
μεσα στους κορσεδες, που σφιγκουν τα μυαλα τους[/quote]

Αυτό; αφιερωμένο στη μητέρα του δολοφονηθέντος Αλέξη;

Δε νομίζω πως αυτή είναι η απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κι αδιαφορώ αν λέω ή δεν λέω αρλούμπες (κατά του pappas10 ευαγγέλιο!)

black_velvet

[quote user="larus audouinii" post="308443"]...
ΔΕΝ μας αξίζει μια τέτοια χώρα

ΝΤΡΟΠΗ

...[/quote]

Με πολλή... μα πολλή... εντελώς απέραντη θλίψη μου....

θα διαφωνήσω σ' αυτό γλαροπούλι μου!

ΜΟΝΟΝ αυτή η χώρα μας αξίζει!

Είναι αποκλειστικά δικό μας δημιούργημα! Το βροντωφωνάζω χρόνια τώρα όταν λέω "μην ξεπουλάτε την ψήφο σας!" και με αντιμετωπίζουν περιπαιχτικά!

ΑΥΤΟ είναι το κατόρθωμά μας. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!  ]

larus audouinii

φιλικά κάποιες σκέψεις εξέθεσα,
απο αγανάκτηση,
και δεν προτίθεμαι να τις υπερασπιστώ εγωιστικά
ούτε χωρίς κριτική

και δεν θέλω να γράψω τίποτε περισσότερα

Το ξέρεις και πως συμφωνούμε velvet
Το πρόβλημα κατά την άποψή μου, είναι πολύ πιο συνθετο

black_velvet

Ναι γλαροπούλι, το ξέρω πως συμφωνούμε.

Απλά προσπαθώ να εκφράσω - όσο πιο ήπια(!) μπορώ - την αντίθεσή μου στην καπήλευση του γεγονότος από _δεν_ξέρω_κι_εγώ_ποιους_!

Δυστυχώς, δε νομίζω πως η καταστροφή που βλέπω να μεταδίδεται από το κέντρο της πόλης έχει την παραμικρή σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Πόσο μάλλον με την αναίτια δολοφονία ενός παιδιού....

Αυτή είναι η δική μου αγανάκτηση. Και δεν θέλω να την κρύψω.  ]

194 Επισκέπτες, 1 Χρήστης