Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 330
  • Total: 330

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ο Γαβριάς

Ξεκίνησε από sevenseas, Δεκεμβρίου 07, 2008, 11:21:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Όπου "Κυρά Μαρίκα" διάβασε "Ο/Η Λοβοτομημένος/η από την τουβού".
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

[quote user="Rakendytos" post="308593"]....

Εχεις φρικαρει Μαυρη Περιστερα μου..
...[/quote]

Ναι ρακ! Έχω φρικάρει!

Με όλους τους δήθεν που κάνουν την ίδια "μικροαστική" ζωή που εύκολα "καταδικάζουν" στα λόγια. Με όλους τους δήθεν που το μόνο που ξέρουν μετά είναι να μιλάνε για βία και να επικροτούν τις καταστροφές.

Αυτό δεν είναι επανάσταση. Αυτό είναι δήθεν. Είναι η χειρότερη υποκρισία! Γιατί είναι ανίκανοι να προβάλλουν μια αντιπρόταση. Όχι για το όχι; Όχι άνευ ουσίας; χωρίς σκοπό; Αντίδραση απλά για την αντίδραση; έτσι, για τη μαγκιά; χωρίς ιδεολογία; χωρίς σκέψη; Ευχαριστώ! δεν θα πάρω!

Πώς να μην φρικάρω μετά;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους.
Οι καταστροφές, λεηλασίες κ.λπ. έπονται]
eLe

rain

Όταν φυτεύουν ανήλικα παιδιά να περιμένουν να θερίσουν θύελλες

Pappas10

[quote user="κώστας" post="308605"]Κάπου διάβασα, μπορεί και εδώ, δεν θυμάμαι, γιατί -λέει- δεν καταστρέφουν "καγιέν" ή άλλα πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα και καταστρέφουν το αυτοκίνητου του κάθε φουκαρά.
Μα, ακριβώς αυτή η μη διάκριση φανερώνει ότι δεν έχουν μικροαστική αντίληψη.
[/quote]

Εγώ το Έγραψα αυτό, Καλημέρα.

Έστω και να δεχτώ ότι ΔΕΝ έχουν μικροαστική αντίληψη. Μπορείς να μου πεις τι αντίληψη έχουν; Γιατί καλοί οι αφορισμοί και οι ιδεολογικές "ασπίδες" αλλά στο "δια ταύτα" δεν βλέπω διαφορά από τους χουλιγκάνους που τα σπάνε στα γήπεδα. Απλά το γήπεδο των "παιδιών" σας ("μου" η ψευτοεπαναστατική καφρίλα δεν θα γίνει ποτέ) είναι το κέντρο της Αθήνας.

Θα το πω για άλλη μία φορά. Το μόνο που κατάφεραν με αυτές τους τις κινήσεις αυτοί που τις έκαναν, είναι να καταπνίξουν μία διαμαρτυρία καθόλα δίκαιη, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο.

Για εμένα, επαναλαμβάνω για εμένα, όσοι προσπαθούν να εξωραΐσουν τον βανδαλισμό των "παιδιών" απλά παίζουν το παιχνίδι της ίδιας εξουσίας που θεωρούν ότι αντιμάχονται. Το αν το κάνουν εσκεμένα ή από αφέλεια δεν τον ξέρω.  Και όχι δεν απευθύνομαι σ' εσένα μόνο.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Απόσπασμα από προχθεσινό (αν δεν κάνω λάθος) άρθρο του Λεωνίδα Κύρκου στην "Ελευθεροτυπία"... χωρίς σχόλια.

[size=14]«Οι τάχατες αντιεξουσιαστές, οι τάχατες αναρχικοί, οι κουκουλοφόροι, οι ποικιλώνυμοι δειλοί ταραχοποιοί και μερικοί ανώριμοι νεαροί που κάνουν σύγχυση ανάμεσα στα επαναστατικά γεγονότα και κάποιες ευκαιρίες για πλιάτσικο και κάποιοι άλλοι που αρέσκονται να παίζουν τους κλέφτες και τους αστυνόμους ήταν οι ήρωες αυτών των ταραχών που βύθισαν στην απόγνωση εκατοντάδες καταστηματάρχες και χιλιάδες εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους και το γλισχρό μεροκάματο. Ολους αυτούς που κατηγορώ στο όνομα της ιστορίας του εργατικού κινήματος τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να επικαλούνται το όνομα της Αριστεράς. Δεν έχουν, ούτε μπορούν να έχουν κάποια σχέση μαζί της. Και τους κατηγορώ μια ακόμα φορά σαν προβοκάτορες, εχθρούς της δημοκρατίας. Και τους καλώ, αν έχουν κουκούτσι μυαλό και αίσθημα ευθύνης, να εγκαταλείψουν τις άθλιες μεθόδους τους και να εξαφανιστούν από τη δημόσια ζωή».[/size]

Φιλικά προς όλους.

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών πάνε πέρα και πάνω από τις όποιες καταστροφές.
Σιγουρα υπάρχει κόσμος που αποπροσανατολίστηκε εστιάζοντας μόνο στις καταστροφές.
Αλλά, υπάρχει κόσμος και κόσμος.
eLe

Pappas10

[quote user="κώστας" post="308659"]Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών πάνε πέρα και πάνω από τις όποιες καταστροφές.
Σιγουρα υπάρχει κόσμος που αποπροσανατολίστηκε εστιάζοντας μόνο στις καταστροφές.
Αλλά, υπάρχει κόσμος και κόσμος.
[/quote]

Εύκολο για εσένα να το λες ότι πάνω πέρα και πάνω από τις όποιες καταστροφές... μήπως έβαλες το αυτοκίνητο σου οικιοθελώς για πύρινο οδόφραγμα;

Μήπως έκαψαν το δικό σου αυτοκίνητο ή σπάσανε το δικό σου μαγαζί;

Γιατί αν όχι, για τον οποιονδήποτε είναι εύκολο να στέκεται πέρα και πάνω από τις όποιες καταστροφές... των άλλων.

Αποπροσανατολίστηκε ο Κόσμος σε συνάρτηση με τι; Με το ότι εστιάστηκε στις καταστροφές και ξέχασε την κοινωνική κατάσταση της χώρας;

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα.

Το είπα και πιο πάνω. Για εμένα, αν ΔΕΝ είναι προβοκάτορες, όσοι κάνανε κατατροφές πιστεύοντας ότι έτσι παλεύουν ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί 15χρονά παιδιά, δανείζει τοκογλυφικά μέσω τραπεζών και αδυνατεί να παρέχει στοιχειώδη παιδεία, υγεία και ελευθερία στους πολίτες του, είναι απλά ΜΑΛΑΚΕΣ.

Και μιλάμε ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ μιας και όχι μόνο δεν ανέτρεψαν τίποτα σε συνάρτηση με το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό  status quo, αλλά, αντίθετα, μετέτρεψαν μια δυνητική πολυπληθή  και πανελλαδική διαμαρτυρία σε μία περιορισμένη στο κέντρο της Αθήνας "εξέγερση" των "γνωστών - αγνώστων".

Τώρα, το τι όφελος έχει το να προσπαθεί κάποιος να υπερασπιστεί ή να εξωραΐσει προβοκάτορες και μαλάκες - έστω και εξ' απαλών ονύχων άμα λάχει να πούμε - εναπόκειτε στην αντίληψη - ή βλακεία - του καθενώς.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μιλάω προσωπικά σ' εσένα. Κανένας όμως δεν μπορεί να κρίνει εξ' ιδίων τα αλλώτρια και να μιλάει εξ' ονόματος του "κόσμου". Του κόσμου του ίσως...

Θα το πω για πολλοστή φορά. Ή ΝΤΟΥ (σε κωλοχανεία τύπου βουλή, υπουργεία, εγκαταστάσεις μεγάλων εκδοτικών κέντρων και ΜΜΕ, κρατικοδίαιτες εταιρίες, βίλες σε καταπατημένες εκτάσεις κλπ) ή ΤΣΟΥ.

Ε... ΤΣΟΥ.

Άμα γίνει καμία σοβαρή επανάσταση θα το καταλάβω. Τα πρώτα που θα καταληφθούν ή θα καούν θα είναι τα Ραδιομέγαρα και τα εκδοτικά συγκροτήματα.  Α... και οι τράπεζες.

Άμα είναι να "επαναστατήσω" σπάζοντας τη βιτρίνα του κάθε άσχετου, καλύτερα να πλακωθώ με κάναν γάυρο που στην τελική μπορεί να μου χώσει κι αυτός κάνα μπουνίδι. Είναι πιο δίκαιο.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Α.. και κάτι τελευταίο.

Ας μου δώσει κάποιος ένα ιστορικό παράδειγμα κοινωνικής επανάστασης που να εκδηλώθηκε μέσω καταστροφών και λεηλασιών της - όποιας - μεσαίας τάξης και άφησε ανέγγιχτούς τους στηλοβάτες της Εξουσίας.

Μήπως η Γαλλική επανάσταση; Γιατί τον Πύργο της Βαστίλης κατέλαβαν (έστω και αν ήταν άδειος) και τα ανάκτορα των Βερσαλιών.

Μήπως η Επανάσταση του 17; Γιατί το Κρεμλίνο Κατέλαβαν και χώσανε τον Τσάρο και την οικογένεια του στην έπαυλη Υπάτιεφ.

Μήπως η Επανάσταση του Μάο; Γιατί με το που απώθησε τον Τσαν Κάι Σεκ στην Ματζουρία - και μετά στην Ταϊβάν - στην Απαγορευμένη πόλη την έπεσε.

Μήπως η "Ένδοξη Επανάσταση"  των Εγγλέζων το 1688; Γιατί τον Τζέιμς έξω από τον Πύργο του Λονδίνου τον Τσιμπήσανε...

Δεν κάνω "επίδειξη" ιστοριομάθειας αλλά ρε παιδιά έλεος πια. Οι κοινωνικές Επαναστάσεις δεν στρέφονται κατά της ιδιοκτησίας της μάζας αλλά κατά της εξουσίας των Ελίτ.  Ακόμα και στα "Ιουλιανά" δεν την έπεσε κανένας στην Ερμού... τον Λαμπράκη πήγανε να κάψουν και τον Χόιδα μέσα στο υπουργείο Εσωτερικών και Ασφαλείας...

Μην τρελαθούμε τελείως επιτέλους. Μην "Ξεφτυλίζουμε" την έννοια και τον Σκοπό της επανάστασης εξωραΐζοντας ή δικαιολογώντας τον κάθε χουλιγκάνο ρε παιδιά...

Ξέρω κι εγώ... μπορεί να κάνω λάθος. Τι να πω;

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

Μετά μου λέτε εμένα...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

larus audouinii

κώστας σε πρώτη ανάγνωση,  τρωγόμουν να γράψω κάτι άλλο
Τώρα λίγο που ξαναδιαβάζω κάποια σημεία, εύλογα ίσως μου μένει κάτι σαν μικρή απορία / Πες μου πού ζεις, και θα σου πω ποιος είσαι

Μιχάλη, ας ηρεμήσουμε μα μεν Εχουμε και αγώνα αυριο (που λεει ο λόγος)

Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο....αυτό όποιος και να το χε πει, είναι επίκαιρο συχνά

larus audouinii

τα πορίσματα έρευνας της ΜΚΟ-διεθνής διαφάνεια-Ελλάς , έχουν αρκετο ενδιαφέρον όπως παρουσιάζονται στη θεματική της "κράτος και διαφθορά"
Στις εργασίες της οργάνωσης συμμετείχαν αρχηγοί κομμάτων, πολιτικά πρόσωπα, επιστήμονες και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού τομέα  
Το ενδιαφέρον είναι τα ποσά που αναφέρονται και η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια και ευρωπαική κλίμακα, το φαινόμενο ακολουθεί μια εκρηκτική εκθετική καμπύλη εξελίξεως (οι έρευνα αφορά περίπου την τελευταία δεκαετία)

Η έρευνα δείχνει και πόσο ανθυγιεινές μπορεί να είναι οι επισκέψεις του πολίτη σε ορισμενες υπηρεσίες

απο τις εκδόσεις Ιανός

Παρεπιμπτόντως, είχα διαβάσει δυο τρεις φορές άρθρα που προειδοποιούσαν σοβαρά για επερχόμενο μεγάλο κίνδυνο απο αναρχικούς ή αντιεξουσιαστές Το πιθανότερο είναι πως δεν είμαι η μόνη και φυσικά υποθέτω πως το γνωριζαν και κάποιοι που τους ενδιέφερε να το ξέρουν περισσότερο από μένα
Φαντάζομαι πως οι αναφορές αυτές είχαν να κάνουν και με ανάλογες δημοσιεύσεις στο ιντερνετ
Αν δεν κάνω λάθος,...σίγουρα μετά τις φωτιές ήταν,  έχει τουλάχιστον ένα χρόνο που ξεκίνησαν οι αναφορές για κινητοποιήσεις και συνενοήσεις και στην επαρχία κλπ Οπότε λογικά σκέφτομαι πως με το γεγονός αυτό , η κατάσταση ήταν αναμενόμενο να βγει και εκτός ελέγχου, και εκτός συνόρων

larus audouinii

[quote user="monotonik" post="308596"]Πες τα ρε Ρακ.... πέστα....

[/quote]

δεν θα ήθελα, και δεν έχει νόημα monotonik, να γράψω κάποια πράγματα αυτονόητα
(ρακ αν και θα θελα μια κουβεντουλα εδω  ;-) )

Προσωπικά με λυπει η φτώχεια της χώρας που γεννηθηκα , μεγάλωσα και κατοικώ
Η φτώχεια των νεων Ελλήνων , η φτώχεια των δηλώσεων απο πνευματικούς ανθρώπους της γενιάς μας ...αυτό μέσα από όλη την παγωμάρα,,,την σιωπή...Νέκρα.. μου έκανε εντύπωση (δεν σχολιάζω τα μμε, ούτως ή άλλως τα μεγαλοσυμφέροντα τα δικά τους εξυπηρετούν) Το, ο Θεός να βάλει το χέρι του, θυμάμαι χαρακτηριστικά μόνο, από τον κ Πιπερόπουλο  :smile: και ειλικρινά δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος καλλιτέχνης από τους νέους θα μπορούσε να με καλύψει και να με ταρακουνήσει
ϊσως αυτή η φτώχεια, δε ξέρω , η ανάγκη να με έκανε να θέλω να ακούσω αυτά τα παιδιά, πέρα και από την αγάπη

Και δεν μπορώ να καταλάβω την ονομασία της ενότητας εδώ βρε παιδιά, εννοώ δηλαδή την περιγραφική πρόταση " ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ο Γαβριάς" που παραπέμπει  στην γενική πρόταση - το πρόσφατο γεγονός ως συνέχεια-
Δηλαδή αν κάποιος μπάτσος σκοτώσει, είναι γιατί  ιστορικά θα επαναλαμβάνεται
Δηλαδη; Αν κάποιος σκοτώσει , πιθανολογείται πως το κάνω και γω εφόσων εχω κάποια τυχαία χαρακτηριστικά που λαμβάνονται ως επιστημονικό δείγμα, ή και κάποιος άλλος  Επαναλαμβάνεται και είναι κανόνας ...(αλε ιστ κατα τρις)
Αν κάποιος φοροδιαφευγει , άρα πιθανά να το κάνω και γω (και γιατι όχι αφου)γιατι θα το κάνει και κάποιος άλλος
Και επειδή (λέμε τώρα) οι άνθρωποι ταξιδευουν πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να αυξήσουμε πολύ περισσότερο τα αεροπορικά ταξίδια, χωρίς να σκεφτούμε όμως και τις άλλες συνέπειες από αυτό, όπως την μόλυνση του περιβάλλοντος

Αναφέρομαι στο σεβασμό που ανέφερε ο cna, και  μου άρεσε η διατύπωση του "κώστας" ...; (κάτι σημαντικό, μαζί το ίδιο με κάποια άλλα, στις ανθρώπινες σχέσεις)
Και απλά σκέφτομαι την ελευθερία που κατέχω και διασφαλίζω ως άτομο, όταν μου την καθορίζουν οι σκιές τα πάθη μου και οι ρηχές επιθυμίες μου
Η συνείδηση δεν είναι κάτι σαν ένας παθητικός πίνακας που καταγράφει τις εντυπώσεις που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον αλλά είναι αυτη που διαμορφώνει  και την αντίληψή μας για τον κόσμο που μας περιβάλλει

Και τολμώ να πω, όμως , πως θα ήθελα να διαβάσω το ίδιο με το ίδιο πάθος και την ίδια ψυχρή λογική αν θέλετε, για κάποιον/οιους  οι οποιοι  έχασαν την ζωή τους για να μιλάμε σήμερα εμείς ελεύθερα και για την ασφάλεια των συνόρων μας και σε ώρα καθήκοντος με ευσυνειδησία
Η για ένα ατύχημα που εξαιτίας του μια μητερα πνίγηκε με το παιδί της μαζί

Λοιπον, πριν κατηγορήσουμε τα μμε, ας κάνουμε πρώτα μια αυτοκριτικη

κώστας

Επαναλαμβάνω ότι,
υπάρχει κόσμος και κόσμος.
Δεν θεωρώ απαραίτητο να ταυτίζονται
-ούτε καν να τέμνονται ίσως.
Μπορεί κάλλιστα να παραμένουν
ασύμβατοι.
eLe

Pappas10

Γλάρε,

Είμαι οργισμένος για έναν και μόνο λόγο. Γιατί - για άλλη μία φορά - το δίκαιο αίτημα μίας κοινωνικής αλλαγής που θα μετρίαζε τα φαινόμενα παρακμής που αναφέρεις "θάφτηκε" κάτω από τις σπαμένες βιτρίνες καταστημάτων.

Όλα τα υπόλοιπα - για εμένα - είναι θεωρητικές προσεγγίσεις με μηδενική πραγματική αξία. Κι αυτό γιατί η "κριτική για την κριτική" πλέον είναι βαρετή και ατελέσφορη. Χανόμαστε σε ένοιες και ταμπέλες και συμπαιρένουμε χωρίς να προτείνουμε λύσεις.

Σαν να βλέπεις το πόδι με τη σηψαιμία και να λές ότι "...α... το πόδι έχει σηψαιμία γιατί δεν ελήφθη η σωστή φαρμακευτική αγωγή ενώ έμεινε και 4εις ώρες στον πάγο..."  χωρίς να προτείνεις ούτε θεραπευτική αγωγή ούτε ακρωτηριασμό.

Όσο για το ασύμβατο των κόσμων σε επίπεδο προσώπων, συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος σε επίπεδο κοινωνίας και κράτους θα πρέπει να είναι συμβατός με όλους. Αλλιώς δημιουργεί περιθωριοποιήσεις...

Τέλος πάντων... "δοκάρι και άουτ" πάλι.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Ένα απλό c/p από ένα e-mail που μου ήρθε.

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό από την πλευρά μου.

Subject: Έσβησε χθες - αθόρυβα

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός. Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750. Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε
ποτέ για να σωθεί. Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος. Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός; Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας
ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων,
καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας
συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα,
με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο
δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και
''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική
παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας
ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

Και για τους άπιστους Θωμάδες ...

http://www.ypes-dt.gr/index.php?option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2314&Itemid=364
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

330 Επισκέπτες, 0 Χρήστες