Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 375
  • Total: 375

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ο Γαβριάς

Ξεκίνησε από sevenseas, Δεκεμβρίου 07, 2008, 11:21:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Κώστα,

άλλαξε την πρόταση "...σε ένα μικρό κομμάτι των μεγαλοϊδιοκτητών" σε "σ' ένα μικρό κομμάτι της ιδιοκτησίας των μεγαλοϊδιοκτητών" για να βγαίνει το σαφές νόημα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

κώστας

Μία κεφαλαιώδη διαφορά διακρίνω]
eLe

Pappas10

Κώστα,

Κατ' αρχάς απάντησα στο παραπάνω μήνυμα αλλά για κάποιο λόγο - μάλλον μέσα στην τρέλα της δουλειάς πάτησα λάθος κουμπί και όχι "υποβολή" δεν το βλέπω εδώ.

Επειδή πάντα ψάχνω τις πληροφορίες που μου έρχονται ακόμα και αφού τις δημοσιεύσω, αλλά και όταν έχω άδικο μου αρέσει να το παραδέχομαι, το παρακάτω κείμενο σε δικαιώνει για το θέμα του "νεκρού" από κουκουλοφόρους αστυνομικού.

Από την Καθημερινή

EΛΛAΔA Hμερομηνία δημοσίευσης: 17-12-08

Μέσα ενημέρωσης αναμετέδιδαν υποτιθέμενο θάνατο αστυνομικού
Του Βασιλη Νεδου

Η κρίση των τελευταίων ημερών εκτός από την ανυπαρξία κρατικού μηχανισμού ανέδειξε και την ανικανότητα αρκετών ευυπόληπτων ΜΜΕ να ξεχωρίσουν τις ειδήσεις από τα ψέματα.

Προχθές, ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, υποστήριξε στην αίτηση αποφυλάκισής του, ότι υπέκυψε στις πληγές του συνάδελφός του που είχε ξυλοκοπηθεί πριν από ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για τον 25χρονο σήμερα Παναγιώτη Τομαρά, ο οποίος είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν ομάδα 30 ατόμων τού επιτέθηκε στο γήπεδο μπέιζμπολ του Ελληνικού τον Ιούλιο του 2007 κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Τον υποτιθέμενο θάνατο του κ. Τομαρά αναπαρήγαγαν αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, υιοθετώντας ουσιαστικά τη δήλωση που χρησιμοποίησε ένας υπόδικος στην αίτηση αποφυλάκισής του. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και το Διαδίκτυο, καθώς οι ισχυρισμοί του Επαμεινώνδα Κορκονέα και της νομικής υπεράσπισής του έφθασαν σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία εν είδει ηλεκτρονικής επιστολής υπό τον τίτλο «έσβησε χθες -αθόρυβα- αστυνομικός θύμα κουκουλοφόρων του 2007». Επρόκειτο για μια πολύ βολική, για τον κατηγορούμενο ειδικό φρουρό, «αλήθεια» από τις πολλές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Πρώτος που αντέδρασε ήταν ο εμβρόντητος πατέρας του 25χρονου, ο οποίος εκτός από το προσωπικό δράμα που διανύει τους τελευταίους μήνες, άκουσε σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο γιος του πέθανε.

Οργισμένος παρενέβη στον «αέρα» και ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο διασπορέας της μακάβριας φήμης για τον πληγωμένο γιο του. Ο κ. Τομαράς προφανώς ενοχλημένος ζήτησε εξηγήσεις από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, στελέχη της οποίας έχουν ξεκινήσει ήδη από χθες την προσπάθεια διάψευσης της υποτιθέμενης είδησης. Σε απογευματινή εφημερίδα δημοσιεύτηκε μάλιστα χθες εκτενές ρεπορτάζ, στο οποίο περιγραφόταν η σημερινή κατάσταση της υγείας του 25χρονου ειδικού φρουρού. Απ’ ό,τι φαίνεται εξακολουθεί να έχει επιπλοκές στην υγεία του, βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση διότι έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο άνθρωπος, πάντως, είναι ζωντανός. Και ας έχουν διαφορετική άποψη οι προφυλακισμένοι ειδικοί φρουροί και οι δημοσιογράφοι μερίδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που πρώτα δημοσιεύουν και μετά ρωτούν.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

larus audouinii

κώστας (προσωπικές εκτιμήσεις μου είναι και μόνο φυσικά) σε γενικές γραμμές τοποθετήσεων και νοήματος συμφωνώ μαζί σου  
Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά σε κάποια ιδιαίτερα σημεία που είχα παρατηρήσει πιο παρπάνω όχι, είναι και λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά
Δεν εμμένω

Σημειώνω δυο πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση
Σήμερα άκουσα για μια παραίτηση Είχα πρωτοδιαβάσει το θέμα σε μια ανάρτηση του τρωκτικου εντελώς τυχαία,  μια και δεν το παρακολουθούσα αυτές τις μερες -προχτες νομίζω Κάποιος έστειλε ένα ενγραφο Μετά το συγκεκριμένο θέμα έτρεχε στην τηλεόραση (λες και δεν υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα, για να τρέξουν κιόλας, κάθε μέρα χρόνια τώρα )
Ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης τυχαίνει να είναι αρκετά γνωστός μου
Μάλιστα θα έλεγα, γιατί γνωρίζω την οικογένεια του αρκετά καλά, πως πρόκειται χωρίς καμιά αμφιβολία για εξαίρετους χαρακτήρες
Βέβαια δεν γνωρίζω τα της πρωτοβάθμιας και πως ενεργεί γενικά και σε τέτοια θέματα ένας προιστάμενος
Ούτε παίρνω θέση

Από την συνεργασία μου όμως και σε διάφορους συλλόγους τόσα μα τόσα χρόνια ..(πολύ πρόσφατα είχα ακούσει να μου λένε -εσένα δεν σε φοβομαστε-απορια ψάλτου-βηξ αλλά τέσπα...) αλλά και απο εμπειρίες σε θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο λύκειο, θα έλεγα πως πρόκειται για παρανόηση, για παρεξήγηση ίσως , απο χαζομάρα έστω ναι- απλά- , από λάθος ή και άσχημους χειρισμούς, δεν ξέρω τι άλλο (προφανώς μια και πρόκειται και για εκδότη εφημερίδας κλπ) Αλλά είναι εντυπωσιακό τουλάχιστον, το  μέχρι που μπορεί να φτάσει κάτι απο μια δημοσιευση ή είδηση (και σαν εργαλείο) σε περίεργους ή όχι καιρούς, με άγνωστους και γνωστούς στόχους τελικά  Μη χειρότερα Ύστερα μιλάμε για μεα κουλπα Ναι , αλλά όχι μόνο

Το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση ειναι κάτι που διάβασα σήμερα  (στο έθνος νομίζω )
Δυο άστεγοι , ένας έλληνας και ένας αλλοδαπός σκότωσαν κάποιον τρίτο  για μια θέση στο παγκάκι

rain

[quote user="larus audouinii" post="308801"]
Δυο άστεγοι , ένας έλληνας και ένας αλλοδαπός σκότωσαν κάποιον τρίτο  για μια θέση στο παγκάκι[/quote]
σήμερα έλαβα το χαρτί από εφορεία για το σπίτι
ελαβα και το ασφαλιστήριο για το αμάξι
είναι και τα τέλη κυκλοφορίας
οπότε επ ευκαιρία μπορείς να μου πεις που ειναι το παγκάκι που ελευθερώθηκε? :mrgreen:

andreasec13

[quote user="rain" post="308802"][quote user="larus audouinii" post="308801"]
Δυο άστεγοι , ένας έλληνας και ένας αλλοδαπός σκότωσαν κάποιον τρίτο  για μια θέση στο παγκάκι[/quote]
σήμερα έλαβα το χαρτί από εφορεία για το σπίτι
ελαβα και το ασφαλιστήριο για το αμάξι
είναι και τα τέλη κυκλοφορίας
οπότε επ ευκαιρία μπορείς να μου πεις που ειναι το παγκάκι που ελευθερώθηκε? :mrgreen:[/quote]

Ρε τι καλά κάνω κι έχω πάρει το παγκάκι στο σπίτι μου...

κώστας

[size=11]larus audouinii,
δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα
διότι δεν κατάλαβα γρυ
για το πρώτο που σου έκανε εντύπωση.

Παρεμπιπτόντως,
όποιος θέλει να ακούσει μία ανάλυση
για τα συμβαίνοντα το τελευταίο διάστημα
και ποια η πηγή τους,
ας μπει στον ιστότοπο του σκάι,
στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Γιανναράς
στο ραδιόφωνο του σκάι.[/size]
eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="308805"][size=11]larus audouinii,
δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα

διότι δεν κατάλαβα γρυ
για το πρώτο που σου έκανε εντύπωση
.[/size]
[/quote]

το ¨γρυ" δείχνει καλύτερα με ι (γιώτα) , έστω... :smile:    ...και άσχετη και ανορθόγραφη

Αναφέρθηκα, ναι, όμως σε προηγούμενες μικρές παραγράφους και σκέψεις μέσα από τα κείμενα σου πιο... πιο πάνω  
 Οι εντυπώσεις μου...  -που και δικαια αποπροσανατόλισαν  :oops: - δεν έχουν όμως,  καμμιά σχέση με αυτό (έτσι είμαι εγώ, και το παγκάκι μου, όλο καταδικό μου το θέλω)

Παρεμπιπτόντως, τον (Χ Γιανναρά) απόλαυσα χτες νομίζω (είμαι μόνιμα καλός φίλος του σκαι )

sevenseas

και το θεμα παραμενει ως εχει
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 16ΧΡΟΝΟ
επιχαίρουν οι
απόγονοι
των ταγματασφαλιτων
των χιτων
των βασανιστων της χουντας
οι τωρινοι πραιτωριανοί
η πολιτικες τους ηγεσιες

τι ?
τα καλοπαιδα θα κυκλοφορουν ελευθερα ?
τι απεγινε
το τριπτυχο της ................................. αξιακής ιεραρχησης !!!!!!!!!!!!!!! του έθνους?
αυτο το νοημα ειχε η φραση του δολοφονου πρν τον πυροβολισμο
ελα ρε ι
θα σου δειξω εγω!

θα του δειξει βεβαια
πως η θρησκεια  επιτασσει την δολοφονια  των αμφισβητουντων
πως η πατρις εχει εννομη ταξη
πως η οικογενεια δεν επιτρεπει στα παιδια της να σκεφονται και να γυρνουν τα κωλόπαιδα στους δρομους

αλλα παει κι αυτό ξεχατηκε
ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ πεταχτηκε στα σκουπιδια
οπως κι η μηνμη του Αλεξη

συζηταμε μονο  για τις αξιες , σαν τους γερους του Μαπετ Σωου
να επανελθουν βρε παιδια
και να ριξουμε κι εναν καλαματιανο, εις μνημην του Γεωργίου Παπαδοπουλου
να χαιρομαστε με τις παπαριες του Νομαρχη Ζορρο
να αγοραζουμε τα βιβλια του Λιακοπουλου
ε
κι αν μας λενε τα παιδια μας, οτι θελουν ενα νεον κοσμο
μαλακισμενα ειναι
σιγα μην μας επιβαλουν την γνωμη τους
κι αν μας ξεφυγουν
υπαρχει ο καλος αστυνομικος να τους δειξει αυτός

Pappas10

Τι έγινε ρε παιδιά;

Εντάξει, οι προβοκάτορες είχαν αργία ούτως ή άλλως, πήραν και το δώρο Χριστουγένων και τώρα θα είναι στα χωριά τους ή σε κάνα καζίνο ή με τη φαμίλια στο σπίτι ή στο εξοχικό.

Πως την πατήσαμε πάλι έτσι ρε παιδιά;

Αντί για "επανάσταση" και ανατροπή του φαιδρού κοινοβουλευτικού καθεστώτος, μας έβαλαν να δουλεύουμε και Κυριακή;;;;

Τι έγιναν οι εξοργισμένοι 15χρονοι που ηγήθηκαν του κινήματος κατά μερικούς; Μαζεύτηκαν νωρίς για να προλάβουν γέμιση από τη γαλοπούλα; Ή μήπως δεν ήταν 15χρονοι;;;; Ή μήπως τελικά δεν ηγήθηκαν ΑΥΤΟΥ του κινήματος γιατί ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ"; Και όσους -αφελώς- πίσω τους έβλεπαν εξεγερμένη νεολαία.

Καλά το επαναφέρει ο Σέβεν... το παληκαράκι δεν δικαιώθηκε. Και έτσι όπως φαίνεται πως πάνε τα πράγματα δεν θα δικαιωθεί. Εκτός αν η δικαίωση ενός νεκρού 15χρονου είναι η καταδίκη των δύο μπάτσων... μόνο που δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο στα αιτήματα των διαδηλωτών.

"Καλά κάνουν και τα σπάνε" ε;;; Καλά κρασά.

Τουλάχιστον η ΠΑΝΑΘΑ μάχεται ενάντια σε έναν από τους στιλοβάτες τους συστήματος....

ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ....

Φιλικά προς όλους

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

sevenseas

ετσι ειναι Μιχαλη
ακριβως ετσι
οι κουκουλοφοροι, ειναι δημοσιοι υπαλληλοι
φανταζομαι , οτι θα αντισταθηκαν το ανοιγμα των καταστηματων την Κυριακη
οταν ανοιξουν παλι ο δημοσιες υπηρεσίες
παλι θα βγουν στους δρομους
τοσα χρονια ου λεγαμε ποιοι ειναι ο κουκουλοφοροι μας περνουσαν για  γραφικους !!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

αληθεια
ποσοι Γαβριαδες ειναι στριμωγμενοι σε μια στενη λωριδα αγονης γης?
ποσοι Γαβριαδες ζουν σε τρισαθλιες συνθηκες ?
ποσοι Γαβριαδες εχουν σαν μονη τους ελπιδα, οτι μια σφεντονα θα εξωλοθρεύει μια ιλη τεθωρακισμενων ?
ποσοι Γαβριαδες ζητανε λιγες σταγονες νερο?
ενα επιδεσμο, να επιδεσουν τα διαλυμενα μελη τους, από τις βομβες που σκανε διπλα τους?
ποσοι Γαβριαδες δεν εχουν ονρειρα , γιατι τα ονειρα τιμωρουνται με τουφεκισμό?
πόσοι Γαβριαδες συντριβονται απο τον θρηκευτικο φανατισμό, από μεγαλοστομες υποσχεσεις, απο συνθήκες και συμβασεις ?
αληθεια ποσες μερες ,ωρες, λεπτα, δευτερολεπτα  ζωής τους απομενει ?

σ΄αυτον τον κοσμο οσοι αγαπανε τρωνε βρωμικο ψωμι
κι οι ποθοι τους ακολουθουνε υπογεια διαδρομη

KostasD33

[quote user="sevenseas"].........
σ΄αυτον τον κοσμο οσοι αγαπανε τρωνε βρωμικο ψωμι
κι οι ποθοι τους ακολουθουνε υπογεια διαδρομη
[/quote]

Επειδή το λατρεύω αυτό το τραγούδι στο αφιερώνω να το απολαύσεις
Βρήκα δύο από τις καλύτερες ερμηνείες του και με τον Νιόνιο και με την Μπέλου

[align=center]Με αεροπλάνα και Βαπόρια[/align]

[align=center]

[/align]

sevenseas

ευχαριστω Κωστη

απο τους πρωτους μου δισκους στις πρωτες ταξεις του γυμνασιου

οταν ημουν κι εγω ενα 15χρονο τσογλανι, μικροτερος μαλλον
(πρωτος μαθητης στην ταξη, αλλα διαγωγή  ΚΟΣΜΙΑ )

τσογλανι, οχι μονο για τους χουντοφασιστες , που κυβερνουσαν
,αλλα και για καποιους αλλους δηθεν προοδευτικους !!!!!!!!!!!!!

και για να μιλαω στα ισια

στον Ριζοσπαστη της 28.12.2008
δημοσιευθηκε επιστολη αναγνωστη ,  χωρις ονομα βεβαια
η επιστολη αυτή κατελαβε 2 σελιδες της εφημεριδας αυτης

Στον Ριζο , ως γνωστο 2 σελιδες καταλαμβανουν μονο ανακοινωσεις του ΠΓ

και τι γραφει η επιστολη?
υπερασπιζεται τον φονια μπατσο
και κατηγορεί τα 15χρονα τσογλανια

αντε
βλεπω τον Κουγια μελος του Πολιτικου Γραφείου του ΚΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

[size=24]ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 21Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ
[/size]

[align=center]
[/align]

375 Επισκέπτες, 0 Χρήστες