Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 525
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Πως φαντάζεστε τον απο πάνω σας ???

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 13, 2009, 02:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

[quote user="Belladona" post="350487"][quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349412"][quote user="fortune" post="349405"].......Να ψαχνει να βρει απαντησεις ....για να μπορει να ερμηνευσει την πραγματικοτητα της....[/quote]

Χμμμ..Κάτι ξέρεις ΕΣΥ fortune teller...!!!! :cool:  :shock:  :evil:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :roll:[/quote]

χι χι χι

πόσο μεγάλο λάθος και οι δύο  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
δυστυχώς είσαι τελείως OUT fortune  :mryellow:[/quote]

Να εχει βρει.... τις απαντησεις....και να ερμηνευει την πραγματικοτητα της.... :smile:
(Βοηθα και εμας belladona   :idea:  ...ακομη δεν τις εχω βρει.... :cool:  :lol: Η ζωη ειναι μεγαλο μυστηριο...γιαυτο!!!)

Nikos Apomakros

[quote user="fortune" post="350505"]

Να εχει βρει.... τις απαντησεις....και να ερμηνευει την πραγματικοτητα της.... :smile:
(Βοηθα και εμας belladona   :idea:  ...ακομη δεν τις εχω βρει.... :cool:  :lol: Η ζωη ειναι μεγαλο μυστηριο...γιαυτο!!!)[/quote]

Η καλύτερη αρχή, είναι η γεμάτη απορίες... Πχ... για την Belladonna θα αναρωτιόμουν τα εξής...

Γιατί έχει διαλέξει την συγκεκριμένη εικόνα ως Άβαταρ...
Γιατί συμμετέχει στα συγκεκριμένα θέματα (που συμμετέχει)...
Γιατί σπανιώς και ήπια αντιπαρατίθεται...
Γιατί τα δημοσιεύματά της είναι σχετικά λίγα...
Γιατί δεν έχει αρχίσει ποτέ θέμα με κάτι που να μην είναι επικόλληση/παράθεση από λόγια άλλων...

Παίζοντας με τη φλόγα λοιπόν, θα έλεγα... ότι πιθανότατα είναι αυτό που ονομάζω Παρατηρητής.
Δεν θα περιγράψω τον Παρατηρητή.
Προτιμώ να μην έχω έναν να ασχολείται μαζί μου (με την άσχημη έννοια). Αποστάσεις λοιπόν ;)

katinaki

φτυστό με το Νίκο τον Απόκοτο,  φίλος μου εδώ στα Νότια

Nikos Apomakros

Έχω ακούσει και χειρότερα... πχ Νίκος ο Ποδόμακτρος.

Να 'ναι καλά το παληκάρι που το είχε πει...

Belladona

ΠαράθεσηΗ καλύτερη αρχή, είναι η γεμάτη απορίες... Πχ... για την Belladonna θα αναρωτιόμουν τα εξής...

Γιατί έχει διαλέξει την συγκεκριμένη εικόνα ως Άβαταρ... γιατί με αντιπροσωπεύει. θεωρώ ότι είμαι πολύ  αληθινή και ξεκάθαρη
Γιατί συμμετέχει στα συγκεκριμένα θέματα (που συμμετέχει) ... θεωρώ ότι συμμετέχω σε αρκετά θέματα και όχι μόνο σε κάποια συγκεκριμένα
Γιατί σπανιώς και ήπια αντιπαρατίθεται... κατ αρχήν είμαι ήπιος χαρακτήρας αλλά νομίζω ότι με  το γάντι γίνονται τα καλύτερα κτυπήματα
Γιατί τα δημοσιεύματά της είναι σχετικά λίγα... γιατί είμαι νέα στο site , αλλά και  ο χρόνος μου δυστυχώς είναι πολύ περιορισμένος
Γιατί δεν έχει αρχίσει ποτέ θέμα με κάτι που να μην είναι επικόλληση/παράθεση από λόγια άλλων... λάθος !!! δεν με παρατηρείς καλά !!! έχω βάλει (μόνο) ένα (περί ελληνικής γλώσσας)

Παίζοντας με τη φλόγα λοιπόν, θα έλεγα... ότι πιθανότατα είναι αυτό που ονομάζω Παρατηρητής.... πάλι είσαι fault . παίρνεις κόκκινη κάρτα . μου αρέσει να διαβάζω τα post , για να μαθαίνω και όχι για να παρατηρώ (με την άσχημη έννοια)
Δεν θα περιγράψω τον Παρατηρητή. ... είμαι ανοικτή σε κάθε παρατήρηση και αντιπαράθεση
Προτιμώ να μην έχω έναν να ασχολείται μαζί μου (με την άσχημη έννοια). Αποστάσεις λοιπόν ;)δική σου η απόφαση και δικό σου και το πρόβλημα

Belladona

και επανερχόμαστε στον Νικολάκη  :grin:

αν και έχει nick name : apomakros, εμένα προς το κοντινός και φιλικός μου φέρνει . και ψάχνει , πολύ ψάχνει ...... :lol:

Nikos Apomakros

Οι ερωτήσεις πάντως ήταν ρητορικές. Εννοούσα ότι αποτελούσαν βοηθητικά στοιχεία (ενδείξεις) αν κάποιος ήθελε να έχει μια πολύ γενική ιδέα. Όσον αφορά το Παρατηρητης, όπως βλέπεις είναι με κεφαλαιο Π. Έχει σημασία, γιατί δεν είναι η συνηθης λέξη, είναι όπως είπα "αυτό που εγώ ονομάζω". Πριν περιγράψω τι ονομάζω Παρατηρητή δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι, ούτε αν είναι λάθος ;).

Σχετικά με τις απαντήσεις, τις δέχομαι ως απολυτα ειλικρινείς. Όχι ομως απαραιτητα όλες ως και αληθινές. Ένα στοιχειό του Παρατηρητή είναι η αναγκαστική εμπιστοσύνη στην εντύπωση, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου ή την περαιτέρω επιβεβαιωση της (εξελιξη σε γνώμη). Είναι πολύ καλό. Αρκεί να αναγνωρίζεται το ποτέ είναι εντυπωση και ποτέ κάτι πολύ περισσότερο.

Ο λόγος των αποστάσεων πάντως είναι η οξυμενη διάθεση κριτικής κι η συνήθως πολύ καλή κριση που διέπει τους Παρατηρητές. Γι αυτό είπα "δεν θέλω έναν να ασχολείται μαζί μου". Κολακευτικά το εννοώ.

Nikos Apomakros

Για να προλάβω τυχόν παρερμηνεία, το "με την κακή έννοια" αφορούσε εμένα. Δηλαδή τις τυχον επιπτωσεις πάνω μου. Πχ αν έχεις παρανομήσει, ένας πολύ καλός αστυνόμος είναι κάτι ιδιαίτερα αρνητικό για σενα.

black_velvet

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να τον διαβάσω και μελετήσω δεόντως. Ήρθε σε μια εποχή με πολύ τρέξιμο για μένα.

Σίγουρα όμως έχει τραβήξει την προσοχή μου με το "καλημέρα σας". Επιφυλάσσομαι!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

saliara

χμμμμ Έχω παλιά εικόνα της από πάνω μου αλλά μπορώ να πώ με μία λέξη....

Εντυπωσιακή!!!! :wink:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

CHRIS_FEMALE_

...Δεν ξερω,βρα πουλιά μου, αλλά η από πάνω μου " miss γόβα στυλέτο ",μάλλον έπιασε τη σκέψη μου για το στυλιάρη  και σταμάτησε ώς έκ θαύματος...  ;-)
Λέτε να έχω κάποια δύναμη και δεν το ξερω...?  :roll:
Άν είναι έτσι,να το εκμεταλλευτώ... :mrviolet:

pixie

Καλό είναι το κορίτσι αυτό... πολύ ευαίσθητο... και μου βγάζει κάτι πονεμένο στην καρδούλα του...
Μου βγάζει λοιπόν την εικόνα μιας γυναίκας με γλυκά μάτια, με αισθαντικότητα... που έχει όμως  δοκιμαστεί ψυχικά και πλέον δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν! ;-)

kuria

ο,τι του φανει του Λολοστεφανη και δεν αναφερομαι στην pixie...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

Aαααααααααα! :o  :shock:

Αν σε πιάσω, αν σε πιάσω Μαριωρή! Θα σε σουρομαδήσω καλέ!  :lol:  

Εγώ ήμουν από πάνω!!! Έρχομαι!!! :evil:

532 Επισκέπτες, 1 Χρήστης