Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,536
  • Online ever: 2,536 (Σήμερα στις 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2638
  • Total: 2638

Πως φαντάζεστε τον απο πάνω σας ???

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 13, 2009, 02:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CHRIS_FEMALE_

...αυτα τα προμυνηματα θανατου με θλιβουν...μια ανατριχιλα σαν να μου ριχνουν παγακια μαζι με ηλεκτρικο ρευμα ειναι η αισθηση...τωρα θελετε να σας πω κι αλλα που διαισθάνομαι και μπορω να "δώ"...?
...δεν σας συμφερει... ;-)  :roll:  :oops:
όταν μου είχε πει η φωνούλα μεσα μου καποτε ...εξαφανισου απο ενα ατομο και μην πλησιάζεις για ενα αλλο...δεν την ακουσα και ομολογω με μεγάλη  λυπη μου οτι τωρα επιεβαιώθηκα θριαμβευτικα και ολέθρια... :cry:

Nikos Apomakros

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350760"]

το επιτελους δεν καταλαβαινω που κολλαει...? ;-)
το ιντερνετ ειναι απροσωπο για να διαισθανθω οτιδηποτε...καποτε ενιωσα μια πολυ δυνατη αυρα να με αγκαλιάζει...τρομερή αίσθηση ομολογώ... :cool:
απο φωτο καταλαβαινω τα παντα εχω ενα χαρισμα αν δω καποιο άτομο να διαβασω τη ψυχη του ή αν δεν μπορεσω να το κανω αυτο κατι καλο ή κακο θα διαισθανθω...πχ.όταν προκειται να πεθανει καποιο ατομο το διαισθανομαι και αισθανομαι να με διαπερνα ηλεκτρικο ρευμα και να με χτυπαει κατευθειαν στην καρδια...μου εχει τυχει πολλες φορες να δω το προμυνημα θανάτου ενος ατομου... :cry:
Εσυ μου βγαζεις κατι σκοτεινο και στο έχω ξαναγραψει...[/quote]

Το επιτέλους... μου είναι δύσκολο να περιγράψω που κολάει. Είναι ειλικρινά μεγάλη ιστορία κι ευκόλως παρεξηγήσιμη αν δεν την αφηγηθώ σωστά... και το "σωστά" διαφέρει από αναγνώστη σε αναγνώστη... Τ' αφήνω στην άκρη...

Δεν είναι απρόσωπο το ίντερνετ... αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς και γιατί και σε μεγάλο μέρος συμφωνώ. Απλώς όχι χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο όρο. Με διαφορετικά λόγια.

Σε ζηλεύω αν είσαι διαισθητικό άτομο. Εγώ διαισθάνθηκα ουκ ολίγες φορές τον θάνατο της μητέρας μου (την οποία λατρεύω) αλλά τελικά ήταν απλά δική μου φοβία... ζει και βασιλεύει η γυναίκα (χτύπα ξύλο). Η διαίσθηση βέβαια θεωρείται και λίγο κατάρα... αλλά τι διάολο.. απ' όσες κατάρες με βρήκανε, η καλύτερη δεν έφτασε ποτέ...
Το πιο παράξενο που μου έχει συμβεί είναι να ξυπνήσω μικρός στις 4 τα ξημερώματα περίπου με συμπτώματα ναυτίας για να έρθει την άλλη μέρα η αδερφή μου και να πει ότι καθώς ταξίδευε με πλοίο, εκείνη την ώρα ζαλίστηκε υπερβολικά. Δεν είμαι άτομο που πιστεύει σε οτιδήποτε τέτοιο. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν "πεδία" που ο άνθρωπος δεν έχει ανακαλύψει ακόμα πλήρως... ή και καθόλου... Κι αφήνω έτσι κάποια ενδεχόμενα ανοιχτά...

Το "σκοτεινό" ως λέξη έχει πολλές εκδοχές. Πριν λίγα χρόνια έβαλα τίτλο σ' ένα μου τραγούδι (Tracking) "Dark!=Evil" που σημαίνει σε μια γλώσσα προγραμματισμού "Dark is not equal to Evil". Αυτή όμως είναι η δική μου εκδοχή... Η δική σου δεν ξέρω... Δεν θα με πειράξει πάντως όποια κι αν είναι ;)

Τέλος... δεν είπα ποτέ ότι ταιριάζουμε. Θα ήταν αφελές εκ μέρους μου. Είπα "ως στιγμής τα γούστα μας ταιριάζουν απόλυτα". Κι αυτό επειδή γενικά κάθε φορά που ανέφερες μια ταινία ή ένα τραγούδι ή οτιδήποτε σχετικό ήταν κάτι από τα αγαπημένα μου

CHRIS_FEMALE_

Σε ζηλεύω αν είσαι διαισθητικό άτομο. Η διαίσθηση βέβαια θεωρείται και λίγο κατάρα...

Με ζηλευουνε και με φθονουνε γιατι ειμαι τυπισσα 2 σε 1...χαχαχα!!![τζιμακος πανουσης]
Ναι ειναι μια καταρα και ενα χαρισμα[2 ΣΕ 1], να μπορεις να διαισθανεσαι και να οραματίζεσαι...Οι ενδιαμεσοι πρεπει να εχουν παιδικη ψυχη και να ειναι υπερβολικα ευαισθητοι για να διαισθανθουν οποιοδηποτε vibes...Με εχει φοβηθει το μάτι ορισμενων ατομων και με εχουν αποκαλεσει και γκαντεμω κιολας...ελεος δλδ...Φετος εδω και καποιες ημερες, διαισθανθηκα το θανατο ενος συναδελφου μου και ειδα οτι θα πεθανει απο καρδια[συγκοπη].Φυσικα δεν το ομολογω πουθενα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα βγω αληθινη δεν ξερω πότε αλλα το περιμένω...Είναι αναποφευκτο...Δεν μπορω να κανω κατι για να το αλλαξω...Μακαρι να ειχα τη δυναμη να αλλαζω καταστασεις και γεγονοτα...Για το γενικο καλο και μονο ομως...Φυσικα αν αυτη η διαδικασια εφαρμοζοταν δεν θα μπορουσαμε να διδαχθουμε ενα μαθημα...ολα γινονται για καποιο λογο τελικα...Μας στελνονται γιατι πρεπει...Ειναι τα συμπαντικα μας χαστουκια κι οχι απαραιτητα τα δικα μας...Μπορει τα ατομα που βρισκονται διπλα μας να πρεπει να μαθουν κατι και παιρνει κι εμας η μπορα που λενε...Πρεπει να παω για νάνι νυσταξα...Ονειρα Γαλαξιακα και προσοχη στις σκουλικοτρυπεςςς :cool:  :smile:

kapoia_za

θα μας τρελάνει η Χριστίνα.. (Χριστίνα..σωστά;)
αφιερωμένο:)
καλό ξημέρωμα!

katinaki

CHRIS_FEMALE_

την απο πανω μου μια Παναγιά Τσαμπίκα...την παραπανω μου τη φανταζομαι γυμνη να μπαινει στο μπαρ το ναυαγιο... :mrviolet:  :mrorange:

CHRIS_FEMALE_

[quote user="KostasD33" post="350734"]Κοκορέτσι ξε κοκορέτσι (που στην τελική άσχετο με το παιχνίδι εδώ) είσαι στριμμένο άντερο

Ενώ στο βάθος παίζει να είσαι ψυχούλα

(και μη πετάς παντού και πάντα οφφ τόπικ.... δεν είναι chat το φόρουμ)[/quote]

που σαι ρε μαστορα?ακομα ψηνεις το κοκορετσακι? αλλαξε χρωμα στην καρτα μου βαλε ενα που να ταιριαζει στο μαλλι μου [εξου και η εικονα μου στο αβαταρ εγω δεν εχω πιτυριδα για να μου την καλυπτει το κιτρινο χρωματακι :mrorange: χαθηκε να βαλεις ενα περτικαλί?]

kapoia_za

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350824"]...την παραπανω μου τη φανταζομαι γυμνη να μπαινει στο μπαρ το ναυαγιο... :mrviolet:  :mrorange:[/quote]και να φλερτάρω με τον Άγιο.. :razz:

εσένα σε φαντάζομαι γεμάτη προσδοκίες..από ανθρώπους που δε σου οφείλουν
(κατ' αυτούς) αγάπη..
 :smile:

CHRIS_FEMALE_

[quote user="kapoia_za" post="350843"][quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350824"]...την παραπανω μου τη φανταζομαι γυμνη να μπαινει στο μπαρ το ναυαγιο... :mrviolet:  :mrorange:[/quote]και να φλερτάρω με τον Άγιο.. :razz:

εσένα σε φαντάζομαι γεμάτη προσδοκίες..από ανθρώπους που δε σου οφείλουν
(κατ' αυτούς) αγάπη..
 :smile:[/quote]

για σενα λες?ω ναι!ωραιο μαλλι με χενα το εβαψες? :grin:

..μα πως να προσδοκω ανασταση νεκρων τη στιγμη που εχεις βαλει για φωτο μια φουσκωτη κουκλα καλη μου? ;-)

kapoia_za

έχεις ένα θέμα με τα μαλλιά..  :razz:
δεν τα βάφω..έχω αδύναμη τρίχα και χαλάει.

να την αλλάξω τη κούκλα; τί να βάλω;

CHRIS_FEMALE_

[quote user="kapoia_za" post="350848"]έχεις ένα θέμα με τα μαλλιά..  :razz:
δεν τα βάφω..έχω αδύναμη τρίχα και χαλάει.

να την αλλάξω τη κούκλα; τί να βάλω;[/quote]

:roll: Μα η χενα ειναι φυτικη μπορεις να παρεις και καρυδοφυλλα  να βρασεις  βγαινει κοκκινο το ζουμακι και ειναι ακινδυνο για να δυναμωσει η τριχα τσι κεφαλης σου μην χτυπας τη κεφαλη σου στο τοιχο , μην μαλλιοτραβιεσαι σαν τις μαυροφορες στα μανιάτικα μοιρολόγια και αν θελεις κατι σε κοντο μαλλακι αν εχεις και το θελεις παλι φυτικο και μωβ σκουρο παρε βατομουρα ,πολτοποιησετα και βαλτα στη κεφαλη για κανα 40λεπτο.δεν βγαινει το χρωμα ειναι ανετιτηλο.αλλα ειναι ενα ομορφο πασχαλι σκουρο μωβακι.αυτο αν το ανακατεψεις με νερακι χλιαρο μπορεις να βαψεις και λευκες μακω μπλουζιτσες στυλ οικολογικο.Ναι εχω ενα θεμα με τα μακρια μαλλια όντως...ανεκαθεν μου αρεσε το μακρυ μαλλι απο 5 ετων...αυτη η κουκλα βρε πουλακι μου ειναι πολυ ψυχεδελικη λες και βγηκε απο ταινια θριλλερ σατανιστικη ενα πράγμα...[κατι σε αλλαγμα αιματος με κερι ενδοφλεβιο και εχεις μεινει μισοζωντανη]
Και κατι τελευταιο για το φινάλε [όσοι δεν ξερουν ν'αγαπουν και υποκρίνονται πάραυτα να κουρνιάζουν  στα κρύα αυγά των φιδοφωλιών τους και να μην πληγωνουν αυτους που αναζητουν αληθινη αγαπη αμαρτια ειναι] ;-)

kapoia_za

Κοίτα τώρα περίεργο πράγμα. Αν και γυναίκα.. μου βγάζεις μια αντρική ζεστασιά.
Ξέρω ξέρω.. λέω βλακείες.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως.. αν και δεν είμαι ιδιαίτερα του καλλωπισμού.

υγ. Η φώτο τόσο χάλια ε; Θα την έβαλα φαίνεται σε φάση που με εξέφραζε . Μη βαράς  :roll:

Nikos Apomakros

Αν και πιθανότατα θα την πληρώσω ακριβά την παρέμβαση...

Βλέπω σύνολα από λέξεις να σημαδεύουν λάθος ανθρώπους.

Να γιατί το ίντερνετ δεν είναι απρόσωπο...

Αφενός επειδή προσωποποιούμε τους δαίμονες κι αγγέλους μας ευκολότερα από οπουδήποτε αλλού...
κι αφεττέρου, επειδή από πίσω, ο αναγνώστης της λεκτικής μας έκφρασης ήταν, είναι και θα είναι πάντα τουλάχιστον ένα πρόσωπο. Με τις ιδέες του, τις αρχές, την ηθική, τις καλές και κακές αναμνήσεις κι εμπειρίες, τις σκέψεις, τις ενοχές, τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τα προβλήματα και το σημαντικότερο... τα συναισθήματά του.

Και μας διαφεύγει πανεύκολα αυτό, γιατί δεν βλέπουμε πως αντιδρά στις λέξεις μας. Αν ενοχλείται ή χαμογελάει, θίγεται ή αγνοεί, κολακεύεται ή παρεξηγείται, θυμώνει ή κοκκινίζει από ντροπή και κυρίως αν πληγώνεται. Κυρίως αυτό. Μας διαφεύγει, αλλά το πρόσωπο συνεχίζει να είναι εκεί και να ραντίζεται από αυτά που γράφουμε, με τρόπο που αγνοούμε.

Δεν είναι απρόσωπο το ίντερνετ. Απρόσωποι γινόμαστε εμείς, όταν μας διαφεύγει κάτι τόσο σημαντικό. Συνειδητά ή μη.

Αντί να έχουμε την φανταστική εικόνα ενός ανόητου, ανώριμου, χαιρέκακου κτλ ανθρώπου απέναντί μας τον οποίο αναλάβαμε την ευθύνη να "βάλουμε στη θέση του", θα πρότεινα πάντα να μπαίνει η εικόνα ενός ανθρώπου που έχει περάσει πολλά (όλοι μας έχουμε) κι αξίζει την υπομονή μας, την κατανόηση κι ακόμα και την συμπάθεια όταν γίνεται ιδιαίτερα δύστροπος, αγενής ή οτιδήποτε. Εύκολο είναι να "συμπαθείς" κάποιον που σε ωφελεί. Η πρόκληση είναι στο να τα καταφέρνεις απέναντι σε κάθε περίπτωση...

Είναι δύσκολο το ξέρω. Κανείς δεν έχει όμως κάτι να χάσει... Κι είμαι βέβαιος... όχι την αυτοεκτίμησή του.

CHRIS_FEMALE_

[quote user="kapoia_za" post="350851"]Κοίτα τώρα περίεργο πράγμα. Αν και γυναίκα.. μου βγάζεις μια αντρική ζεστασιά.
Ξέρω ξέρω.. λέω βλακείες.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως.. αν και δεν είμαι ιδιαίτερα του καλλωπισμού.

υγ. Η φώτο τόσο χάλια ε; Θα την έβαλα φαίνεται σε φάση που με εξέφραζε . Μη βαράς  :roll:[/quote]

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕς ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΑς?
ελα βρε σε πειραζω...ειδες βγαζω αντρικη ζεστασια...θα φταινε οι ορμονες... :lol:

kapoia_za

[quote user="Nikos Apomakros" post="350866"]Αν και πιθανότατα θα την πληρώσω ακριβά την παρέμβαση...

Βλέπω σύνολα από λέξεις να σημαδεύουν λάθος ανθρώπους.
[/quote]
καλά τα λες βρε Νίκο αλλά θα προτιμούσα να είσαι λίγο πιο σαφής.

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350872"]ελα βρε σε πειραζω...ειδες βγαζω αντρικη ζεστασια...θα φταινε οι ορμονες... :lol:[/quote]
κι εγώ 'πειράζω'..όταν μπορώ..όσο μπορώ..:)

2638 Επισκέπτες, 0 Χρήστες