Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 506
  • Total: 506

δεν ειναι φτωχοι μεταναστες ...

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιουνίου 02, 2009, 08:21:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Ρε Μιχάλη.... έχουν λόγο τα γαμώ"" που βάζω.

Μη με τστιώνεις μεσημεριάτικα.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Όσο για το ερώτημα σου, το όφελος είπαμε πως είναι πολιτικό, όπως πολιτική είναι και η δημιουργία "μακεδονικού έθνους" ξεχωριστού των Ελλήνων.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Michael_Design

[quote user="Pappas10" post="318194"]Ρε Μιχάλη.... έχουν λόγο τα γαμώ"" που βάζω.

Μη με τστιώνεις μεσημεριάτικα.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Όσο για το ερώτημα σου, το όφελος είπαμε πως είναι πολιτικό, όπως πολιτική είναι και η δημιουργία "μακεδονικού έθνους" ξεχωριστού των Ελλήνων.[/quote]
Καλά ρε Μάικλ, μην αρπάζεσαι... μια κουβέντα είπα ο έρμος... :cool:

larus audouinii

:smile:

οφείλω μερικές εξηγήσεις

Στην ενωμένη Ευρώπη υπάρχουν διάφορα κόμματα που ανήκουν σε ένα συναπισμό με την ονομασία (τίτλο) EFA
(European Free Alliance)
Το EFA στην ευρωβουλή ενσωματώνεται με το ευρωπαικό πρασινο κόμμα
Πρόκειται κυρίως για κινήματα τοπικιστικού χαρακτήρα με στόχο είτε την υπεράσπιση περισσοτέρων δικαιωμάτων στις  μειονότητες (και πολύ σωστά μέχρι εδώ)  ή την ανεξαρτοποίηση των περιοχών τους (μειονότητες -Μακεδονία-Θράκη)
Στην Ελλάδα στο EFA συμμετέχει και το ουράνιο τόξο του κ Βοσκόπουλου (έτσι μπορεί να εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαινει το τι συμβαίνει )Και επειδή ήταν παράλειψη μου από την αρχή, στην συνέντευξη για το εν λόγω "λεξικό" δεν συμμετείχαν μόνο εκπρόσωποι απο το Π.Κ

Περισσότερα για το EFA
http://en.wikipedia.org/wiki/European_Free_Alliance

Και γιατί ο Μιχάλης το γειτονάκι  ;-), και ο rain έθιξαν πολύ σωστά τα "πνευματικά δικαιώματα" , μονοπώλια, copyright κλπ  :smile:
http://www.mhrmi.org (σε παλαιότερες δημοσιεύσεις αναφέρονται πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις γενικότερα για το θέμα εδώ)
Λυπάμαι που έγραψα με κάπως υψηλές κορώνες πιο πάνω, αλλά θα υπεράσπιζα τα δικαιώματα οποιοδήποτε και πάντα , όπως και της ελευθερης έκφρασης, δεν επιτρέπω όμως ξένα συμφέροντα να παίζουν πίσω από την πλάτη μου εις βάρος μου χωρίς εμένα

sevenseas

κι επειδή επιμενω, οτι το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
δεν μπορω να μην σχολιασω τη εξαγγελια της κυβερνησης για νεες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ
συλληψη μεταναστων και κλεισιμο τους σε χώρους, που εξασφαλιζουν την υγεία τους, την διατροφή τους
σε χωρους που δεν εχουν καμμια σχεση με τις αθλιες τρωγλες , που μενουν τωρα, στιβαγμενοι

σε χωρους, χωρις προσωπικη ελευθερια
χωρις προσωπικη ζωή
χωρις δυνατοτητα επικοινωνιας με τα αγαπημενα τους προσωπα

σε χωρους που ο ΛΑΟΣ κι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επεβαλαν στην κυβερνηση

σε χώρους, που δε θα ενοχλουν τυς μικροαστους νυκκυραιους
αλλα ουτε και την ......... σριστερη συνείδηση , αυτων  που η επνασταση ειναι ενα ακομη must στην μιζερη αξιορεπεια τους

και μην μου μιλατε για
opyrights
και κρατος Σκοπιων
και μακεδονικης γλώσσας

[size=14]η δυστυχια αυτων των ανθρωππων , δεν εχει σχεση με πνευματικα δικαιωματα , και συζητησεις για το αν ο Μ. Αλεξανδρος ηταν Ελληνας ή οχι
ειναι δυστυχια
ειναι δυστυχια
ειναι δυστυχια
ειναι δυστυχια

ειναι η ντροπη αυτων , που λεγονται Ελληνες
κωλοελληνες
[/size]

sevenseas

και μιλωντας για δυστυχια

η πολιτικη ζωή της Ελλάας μετα τις εκλογες περιστρεφεται γυρω απο το θεμα των μεταναστων !!!!!!!!
μπραβο σου ρε Καρατζαφερη
καταφερες να εχεις το παω χερι
κατάφερες να μιλανε ολοι για το μεταναστευτικο
κατάφερες να  μιλανε για το κομμα σου .

ολα τα καναλια
(αυτη ειναι η δουλεια τους εξαλλου)
τα κομματα επισης η δουλεια τους)

οι πολιτες (?)
μαλλον υπήκοοι
αυτο τους αξιζει !!!!!!!!!!!!!!!!
οι νοικοκυραιοι
τα γουρουνια
οι εαυτουληδες
οι αγραμματοι

αντε ρε
παρτε τα τσεκουρια
τα μπιτονια της βενζινης

και σφαχτε τους καψτε τους

κωλοελληνες
φασισταρια του κερατα

sevenseas

Καρα Τζαφέρ - Φρικηπαίδεια - a Wikia wiki   - [ Translate this page ]Ωθομανομογγόλος σουλτάνος επί ιουράσιας εποχής, τρισέγγονος του μπατζανάκη του κουνιάδου της συμπεθέρας του 32ου θετού γιού του Μωάμεθ του Β' του Εμπαμέσα, ...

αντε ελληναραδες μαζι με τον ελληναρα Καρατζαφερη να παρετε το κουραδοκαστρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

Και βέβαια δεν πέρασε πολύς χρόνος από τότε, που έγραψα αυτό το πόστ για να αρχίζει να επωάζεται το αυγό του φιδιού

[size=18]Ανακινήθηκαν στην γειτονική μας Ιταλία μέτρα κατά των μεταναστών
Τι συλλήψεις
Τι εγκλεισμοί σε στρατόπεδα
Τι άμεσες απελάσεις
(όπου , όπως ξέρετε οι απελαθέντες μόλις φτάνουν στην χώρα καταγωγής τους, τους ………………… περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες !!!!!!!!!!!)
Τι περιπολίες πολιτών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι και το συντηρητικό Βατικανό αντέδρασε

Hanibal ante portas
O ευρωπαϊκός φασισμός εδώ είναι έξω από την πόρτα μας
Δεν θα την χτυπήσει
Δεν θα ανοίξει με αντικλείδι
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ
[/size]

sevenseas

sevenseas

July 16 at 6:53pm. Document - Greece: Amnesty International condemns forced evictions in Patras | Amnesty International
Source: www.amnesty.org
Amnesty International is calling on the Greek government to ensure that around 100 people who became homeless after being forcibly evicted from their makeshift homes in Patras on 12 July 2009 are provided with immediate emergency relief, including shelter, water and access to medical assistance. ...

KostasD33

Δεν ρίχνεις και μια μετάφραση μιας και έκανες την μεταφορά βρε Γιώργη.
Δεν έχω όρεξη να τρέχω σε αλλα site να δω τι γραφουν..... αφού το κουβάλησες εδώ το κείμενο κουβάλα το καλά...

και μάθε να βάζεις σωστά τα βίντεα γμτ

larus audouinii

[quote user="rain" post="318137"]Δεν ξέρω αν εξαντλήθηκε το θέμα εξαντλήθηκα εγώ για να καταλάβω
ρε παλικάρια μια και σκοτωνόμαστε για τα ονόματα και τα DNA μας, είσαστε σίγουροι ότι εμείς που μένουμε Ελλάδα έχουν κάτι κοινό τα γονίδια μας με του Σωκράτη και του Περικλή?
ή απλά κρατάμε τα πνευματικά δικαιώματα και φωνάζουμε μη μας βουτήξουν την πατέντα?[/quote]

[quote user="sevenseas" post="318172"]μα αυτο ειναι το θεμα rain
η διαφορα μας αυτη ειναι
εγω ως οπαδος του Φαλμεραγιερ υποστηριζω οτι δεν υπαρχει συνεχεια ων κατοικων του ελλαδκικού χωρου

αφου βεβαια το θεμα μας ειναι οι μεταναστες

δεν συνεχισαμε την κουβεντα αυτη[/quote]

Ο Φαλμεραγιερ είναι ο ιστορικός, αν δεν απατώμαι, που υποστηρίζει ότι οι Σλάβοι (Άβαροι) κυριάρχησαν στην Ελλάδα Αφάνησαν εξ ολοκλήρου! τον Ελληνικό πολιτισμό και τους Έλληνες (και στην πελοποννησο) και εκσλάβισαν την Ελλάδα στην περίοδο του βυζαντίου και μετέπειτα
Εννοείται πως αυτή η ιστορία διαψεύτηκε κατηγορηματικά με ιστορικά, γλωσσικά ή και λαογραφικά στοιχεία αλλά και με την επιστήμη της γενετικής και της ανθρωπολογίας μετέπειτα ( όχι με τοπωνύμια και γλωσσικές μπουρδοπαπαρολογίες και γλωσσολογίες )

Αντιγράφω
Έχουν εξεταστεί ανθρωπολογικά ευρήματα από Αρχαία Ελληνικά νεκροταφεία και είναι σχεδόν ταυτόσημα με τα σημερινά ανθρωπολογικά δεδομένα της Ελλάδος. Για παράδειγμα, είναι αξιοσημείωτο ότι ο κρανιακός δείκτης ύψους-πλάτους παραμένει σχεδόν ο ίδιος μετά από 2.500 χρόνια. Καλά για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (χρώμα δέρματος, λεπτορινία, δολιχοκεφαλία-μεσοκεφαλία κλπ.) δεν συζητάμε. Φαίνονται διά γυμνού οφθαλμού...

Ακόμη και η βαυβαρική ακαδημία απέρριψε την θεωρία του Κάποιοι λιγοι βέβαια, Βουλγαρία, Τουρκία, Σκόπια την διδάσκουν...Πως το Ελληνικό αλφαβητο είναι φοινικικό
Τους Έλληνες προφανώς τους έκανε καλό εκείνη την εποχή αυτή ιστορία, γιατί ανέδειξαν καταγράφοντας τον πολυδιάστατο πολιτισμό μας

Είχε κάνει ρεπορτάζ ο Παύλος Τσίμας σχετικά, οι Τούρκοι αγαπούν αυτή την ιστορία διαβάζω γιατί υποστηρίζει αυτός ο Φαλμεραγιερ πως οι Έλληνες κατάγονται όχι από τους αρχαίους Έλληνες, αλλά από τους Σλάβους και τους Αλβανούς ! ! !

http://greekgenetics.blogspot.com

Αναδημοσιεύω από ένα σάιτ με χορηγό την eurobank

Τα γεγονότα στην Ελλάδα -από την περίοδο 1833-1897- (τυχαίο είναι που τότε κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και να αναδείξουν την καπήλευση της Μακεδονίας κλπ; )

Εισαγωγή: O Ιάκωβος Φίλιππος Φαρμεράγιερ και το ζήτημα της συνέχειας του Ελληνικού Έθνους

Aπό τα πρώτα της βήματα η Eπανάσταση του 1821 ευτύχησε να έχει τη συμπαράσταση ενός δυναμικού κινήματος που αναπτύχθηκε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Xάρις στους φιλέλληνες ο αγώνας των Ελλήνων κέντρισε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια των λαών της Eυρώπης, ακόμη και σε εποχές που τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά κράτη αντιμετώπιζαν αρνητικά την Επανάσταση και την προοπτική εγκαθίδρυσης ανεξάρτητου ελληνικού κράτους. Η ανάπτυξη που γνώρισε το ρεύμα του φιλελληνισμού συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με το θαυμασμό για την αρχαία Eλλάδα και τον πολιτισμό της κλασικής αρχαιότητας που έγινε σύμβολο για το Διαφωτισμό και ανάχθηκε σε πρότυπο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Στο κλίμα αυτό η δημιουργία ελληνικού κράτους και μάλιστα στα ίδια ακριβώς εδάφη που άκμασε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήταν για τους φιλέλληνες κάτι περισσότερο από μια γοητευτική ιδέα, ήταν μια προοπτική ικανή να τους κινητοποιήσει να την υποστηρίξουν.

Ωστόσο, παράλληλα με την ανάπτυξη του φιλελληνισμού στη Δύση εμφανίζονται και απόψεις αμφισβήτησης της αρχαιοελληνική καταγωγής των Νεοελλήνων. Σε αυτές συγκαταλέγεται και το δίτομο έργο του γερμανού ιστορικού Iάκωβου Φίλιππου Φαλμεράγιερ Iστορία της χερσονήσου του Μορέως κατά το Μεσαίωνα που δημοσιεύθηκε στη Στουτγάρδη (1830, 1836). Εκείνο που υποστήριζε ο Φαλμεράγιερ στον πρόλογο του πρώτου τόμου ήταν ότι ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός είχε παύσει να υπάρχει από τα μέσα της πρώτης χιλιετίας. Yποστήριζε ακόμη ότι οι Νεοέλληνες δεν ήταν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, όπως οι ίδιοι τόνιζαν, αλλά αντίθετα είχαν εκσλαβιστεί και εξαλβανιστεί με την κάθοδο Σλάβων και Αλβανών στις περιοχές της κλασικής Αρχαιότητας.

Η θεωρία του Φαλμεράγιερ προκάλεσε αναστάτωση στο ελληνικό βασίλειο, καθώς έπληττε το κεντρικό στοιχείο γύρω από το οποίο είχε συγκροτηθεί η νεοελληνική εθνική ταυτότητα: αυτό της καταγωγής από την ελληνική Αρχαιότητα. Από τη δεκαετία του 1840, οπότε και το έργο του Φαλμεράγιερ μαθεύτηκε στη Ελλάδα, κυρίως μέσα από τις αντιδράσεις φιλελλήνων ιστορικών, ο Φαλμεράγιερ αναγορεύτηκε σε υπ' αριθμό ένα μισέλληνα, σύμφωνα με τη φρασεολογία της εποχής. Oι δημόσιες διαλέξεις και συζητήσεις, τα λιβελογραφήματα και οι γελοιογραφίες στον Τύπο ήταν οι πρώτες αντιδράσεις στην προσπάθεια ανασκευής των θεωριών του Φαλλμεράιερ, η οποία πήρε το χαρακτήρα "εθνικής σταυροφορίας". Σε αυτήν πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν δύο ιστορικοί, ο Σπ. Ζαμπέλιος και ο Κ. Παπαρρηγόπουλος, που με το έργο τους επιχείρησαν να καταδείξουν τη συνέχεια του ελληνικού έθνους από την Αρχαιότητα έως την εποχή τους. Kομβικό σημείο στάθηκε η ενσωμάτωση του Βυζαντίου στην ελληνική εθνική παράδοση.

Τώρα τι να πω...έχω μείνει εύλογα άηχη (και παρεπιμπτόντως κάτι έχει γράψει σε αυτή την ενότητα ο κώστας  που ο επίλογος έχει ενδιαφέρον...για ακόμη μια φορά)

Τι άλλο βρε Γιώργη θα ακούσουμε

rain

για συγκεντρωθείτε
Που κολλάει τώρα ο Φαλμεραγιερ εδώ στους μετανάστες?
Για τα γονίδια μας τρώμε τα μουστάκια μας στο άλλο θέμα με τα Σκοπια.
Εκτος κι αν έμμεσα εννοούμε ότι είμαστε AAA ράτσα με κυριλέ προγόνους οπότε καλά κάνουμε και κυνηγάμε τους μετανάστες

larus audouinii

:smile:
οκ θα προσπαθήσω -τουλάχιστον- να είμαι τυπική από τούδε και το εξής

έχω να κάνω μια άσχετη ερώτηση

με την πολιτική, δεν έχω εγκάρδιες σχέσεις παρά ελάχιστες
Με τους μετανάστες και λαθρομετανάστες  δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (εκτός και αν πρόκειται για εγκληματίες), όπως ούτε απολύτως κανένα πρόβλημα με τις όποιες  μειονότητες  και μάλλον θα έλεγα πως απεναντίας διαπράττω τα μέγιστα προς το καλό της ανθρωπότητας  :smile:
Αλλά ούτε ρατσιστόγλαρος φασίστας δείχνω
Η διεθνής αμνηστία θα προτιμούσα βέβαια να λειτουργούσε στα μέγιστα, όπως και το νατο και ο οηε και οι υπόλοιποι διεθνείς οργανισμοί για το καλό όλης της ανθρωπότητας χωρίς διακρίσεις και να μην ήταν συχνά κατευθυνόμενοι Το ίδιο και το σύστημα υγείας και περίθαλψης όλων των κατοίκων αυτής της χώρας Είναι το λιγότερο να υπάρχει εξαθλίωση πείνα και ρατσισμός ακόμη στην εποχή που διανύουμε Ναι είναι πράγματι μεγάλη  ΝΤΡΟΠΗ

Όταν ακούω πως η χώρα μας, και κάπου ίσως είναι λογικό, δεν αντέχει άλλο να έχει σύνορα ανοιχτά σαν μεγάλες ανοιχτές τρύπες και διαμαρτύρεται στην Τουρκία για την εισροή λαθρομεταναστών, γιατί τότε οι παραβιάσεις γίνονται συχνότερες και πυκνότερες
Είναι απίθανη και η μια άλλη παράμετρος, δεν έχω άποψη ειλικρινά, να παίζει και ένα πολιτικό παιχνίδι εις βάρος της σταθερότητας και κατά το πόσο είναι συμπαγής η χώρα μας
Και η ερώτηση έχει να κάνει με μια μόνο σκέψη....της ειρήνης

larus audouinii

[quote user="rain" post="321214"]για συγκεντρωθείτε

Εκτος κι αν έμμεσα εννοούμε ότι είμαστε AAA ράτσα με κυριλέ προγόνους οπότε καλά κάνουμε και κυνηγάμε τους μετανάστες[/quote]

(όμως τώρα αυτό είναι άδικο Είναι απαραίτητες οι διευκρινήσεις για να είσαι πανω από όλα άνθρωπος  ; )

:grin:

Gerogriniarhs

[quote user="rain" post="321214"]Εκτος κι αν έμμεσα εννοούμε ότι είμαστε AAA ράτσα με κυριλέ προγόνους οπότε καλά κάνουμε και κυνηγάμε τους μετανάστες[/quote]

Μα είμαστε ΑΑΑ ράτσα με κυριλέ προγόνους,γι αυτό και ΔΕΝ κυνηγάμε τους μετανάστες.
Αν όμως παραπάρουν θάρρος τους κυνηγάμε και αυτούς κι εκείνους που τους το έδωσαν...ημεδαπούς και αλλοδαπούς.
Στο σπίτι μου θα φιλοξενήσω όποιους θέλω κι όσους χωράνε ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΟΥΣ και σ'όποιον δεν αρέσει,ας πάει σε άλλο σπίτι.

Kαι για περισσότερα ΕΔΩ με το οποίο συμφωνώ απολύτως (αν και πολύ ήπια τους τα λέει).

506 Επισκέπτες, 0 Χρήστες