Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 574
  • Total: 574

δεν ειναι φτωχοι μεταναστες ...

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιουνίου 02, 2009, 08:21:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Γλαρε αν παψεις να βλεπεις λαθρομεταναστες θα γινεις σιγουρα καλυτερος ανθρωπος..
και μη μου πεις για εγκληματα.. γιατι θα πω κι εγω για εγκληματα κατα των μεταναστων..
και θα μου πεις.. και θα σου πω.. και θα γερασουμε να λεμε..  :mrgreen:

Δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι.. :!:

Αδελφε Γερογκρινιαρη (φιλικα) αφιερωμενο το τραγουδακι του Τζαβελα..

larus audouinii

[quote user="Rakendytos" post="321283"]Γλαρε αν παψεις να βλεπεις λαθρομεταναστες θα γινεις σιγουρα καλυτερος ανθρωπος..
και μη μου πεις για εγκληματα.. γιατι θα πω κι εγω για εγκληματα κατα των μεταναστων..
και θα μου πεις.. και θα σου πω.. και θα γερασουμε να λεμε..  :mrgreen:

Δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι.. :!:

Αδελφε Γερογκρινιαρη (φιλικα) αφιερωμενο το τραγουδακι του Τζαβελα..

[/quote]

δεν γνωρίζεις αδελφέ το πως και τι βλέπω , και το  τι πράττει ο καθένας στην καθημερινότητα του
Η αποψή σου είναι εντελώς λάθος , και δεν επιτρέπω να καλλιεργείς τέτοιες απόψεις εις βάρος μου
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να λειτουργει και να κρίνει εις βάρος άλλου ανθρώπου ό,τι και αν είναι κατά βαση αρχικά, μετά όλα τα υπόλοιπα
Αλλά ούτε ποτέ είπα ή σκέφτηκα πως υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι
Για στρατευμένους ναι έκανα κουβέντα και πιθανά να κάνω και το μέλλον

Για την λέξη άνθρωπος πιστευω πως δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν ανήκει σε κανέναν, όπως το ίδιο δεν ανήκει και η λέξη μετανάστης και λαθρομετανάστης , και δεν έχει κανένας το δικαιωμα να την σφετερίζεται (υπάρχει και στο λεξικό, αλλά εξαρτάται το πως την αποδίδει και πως την μεταφράζει ο καθένας)

sevenseas

[size=18]συντροφε Οδυσσεα
παρτο χαμπαρι
ειμαστε ηττημενοι [/size]

Rakendytos

Ηττημενος ειναι αυτος που δεν αγωνιστηκε συντροφε..

Χαμενοι ειναι οι αγωνες που δεν εγιναν ποτε!

Εμεις θα νικησουμε.. :!:

Γλαρε το να γινεις καλυτερος δε σημαινει πως δεν εισαι καλος..
Εισαι καλο παιδι και δε το λεω μονο εγω..
απλα το λαθαιος οταν αναφερεται σε ανθρωπο με τρελαινει.. μη δινεις σημασια..

sevenseas

αφιερωμεν στους απογονους των αχαιων αλληνων
τους συνεχιστες της ιστοριας τους

Εξέπνευσε ο 29χρονος Κούρδος μετανάστης Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κατάσταση «φυτού», μετά από ξυλοδαρμό του από λιμενικούς στην αποβάθρα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, στις 3 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού από άνδρες του Λιμενικού Σώματος;
Δημοσίευση: 20-07-2009 10:54
Πορεία διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό Κούρδου στην Ηγουμενίτσα
Δημοσίευση: 05-05-2009 22:46
ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό του Κουρδου μετανάστη από λιμενικούς
Δημοσίευση: 21-04-2009 10:34
Σε κώμα Κούρδος μετανάστης που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από λιμενικούς
Δημοσίευση: 19-04-2009 05:16
Παραπέπονται λιμενικοί του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών
Δημοσίευση: 16-04-2009 13:44
Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είχε υποστηρίξει τότε ότι ο μετανάστης έπασχε από επιληψία και τραυματίστηκε μόνος του.

Σύμφωνα με τις καταγγελείες συγγενών του, ο 29χρονος Κούρδος υπέστη ξυλοδαρμό από τέσσερις λιμενικούς. Στις 3 Απριλίου, άνδρες του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας είχαν ζητήσει από μετανάστες που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού να απομακρυνθούν από αυτόν. Εκείνοι πράγματι απομακρύνθηκαν, αλλα ξαναγύρισαν, καθώς σκοπός τους ήταν να διαφύγουν στην Ιταλία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Λιμενικοί συνέλαβαν τον 29χρονο Κούρδο και άρχισαν να του χτυπούν το κεφάλι στο τσιμέντο, μέχρι που προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Ο 29χρονος Κούρδος είχε μεταφερθεί τότε στο ιατρικό κέντρο Φιλιατών, κατόπιν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα και από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

spellbound

[quote user="sevenseas" post="321736"]αφιερωμεν στους απογονους των αχαιων αλληνων
τους συνεχιστες της ιστοριας τους

Εξέπνευσε ο 29χρονος Κούρδος μετανάστης Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κατάσταση «φυτού», μετά από ξυλοδαρμό του από λιμενικούς στην αποβάθρα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, στις 3 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού από άνδρες του Λιμενικού Σώματος;
Δημοσίευση: 20-07-2009 10:54
Πορεία διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό Κούρδου στην Ηγουμενίτσα
Δημοσίευση: 05-05-2009 22:46
ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό του Κουρδου μετανάστη από λιμενικούς
Δημοσίευση: 21-04-2009 10:34
Σε κώμα Κούρδος μετανάστης που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από λιμενικούς
Δημοσίευση: 19-04-2009 05:16
Παραπέπονται λιμενικοί του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών
Δημοσίευση: 16-04-2009 13:44
Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είχε υποστηρίξει τότε ότι ο μετανάστης έπασχε από επιληψία και τραυματίστηκε μόνος του.

Σύμφωνα με τις καταγγελείες συγγενών του, ο 29χρονος Κούρδος υπέστη ξυλοδαρμό από τέσσερις λιμενικούς. Στις 3 Απριλίου, άνδρες του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας είχαν ζητήσει από μετανάστες που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού να απομακρυνθούν από αυτόν. Εκείνοι πράγματι απομακρύνθηκαν, αλλα ξαναγύρισαν, καθώς σκοπός τους ήταν να διαφύγουν στην Ιταλία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Λιμενικοί συνέλαβαν τον 29χρονο Κούρδο και άρχισαν να του χτυπούν το κεφάλι στο τσιμέντο, μέχρι που προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Ο 29χρονος Κούρδος είχε μεταφερθεί τότε στο ιατρικό κέντρο Φιλιατών, κατόπιν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα και από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.[/quote]

Και με αυτο το υπεροχο κειμενο που αντεγραψες απο καποια εφημεριδα τι θες να μας πεις??
Οτι δολοφονουμε τους μεταναστες???
Οταν με επισημα στοιχεια εχουν φτασει να ειναι το 20% του πληθυσμου της ερμης Ελλαδας που προσπαθει να ορθοποδησει εδω και χρονια?
Που πια κοιμομαστε ολοι σε κλειδαμπαρωμενα κλουβια γιατι φοβομαστε?
Που ακομα και οι Ρωμιοι πια αντιγραφουν τις αλλοδαπες συνηθειες και σου λενε ..σιγα μη δουλεψω, καλυτερα να κλεψω, ειναι πιο ευκολο. (Για τους Ρωμιους μιλαω, οι αλλοδαποι απλα ηρθαν για μια καλυτερη ζωη την οποια ΑΔΥΝΑΤΕΙ η Ελλαδα να τους την προσφερει)

Δε ξερω που μενεις, αλλα στη περιοχη που μενω, μαλλον πρεπει να μαθω ξενες γλωσσες για να μπορεσω να επιβιωσω στην ιδια μου τη πατριδα.

σπελλ

sevenseas

Σπελλ
χωρις διαθεση αντδικιας η ειρωνιας
ειναι ομοεφ να ζεις με ανθρωπους αλλων χωρων
ζωντανευουν την περιοχή

η εγκληματικοτητα μπορει να συναρταται
οχι αμεσα ομως με τη ελευση των αλλοδαπων
αλλα η νεα γενια ελληνων εγκληματιων

larus audouinii

[quote user="Rakendytos" post="321357"]

απλα το λαθαιος οταν αναφερεται σε άνθρωπο με τρελαινει.. μη δινεις σημασια..[/quote]

Δεν υπάρχει καμιά διαφορά στην λέξη, αυτό φυσικά είναι αυτονόητο
Το να εμπλέκετε η πολιτική για ζητήματα ανθρωπιάς, εμένα με τρελαίνει
Κάτι διαφορετικό σχολίασα , είναι η άποψη μου Και τελικά και εδώ είναι θεμα παιδείας και αντίληψης, το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας

Λίγο πιο συγκεκριμένα ...τακτοποιώντας κάποια πράγματα αποφασίσαμε με την κόρη μου να δώσουμε ότι ρουχάκια της καλά ήταν κρατημένα ...σκέφτηκα συγκεκριμένα μια οικογένεια αλλοδαπών με μεγάλη χαρά  Τους πήρα τηλέφωνο και ήρθαν να τα πάρουν Μου έκανε εντύπωση η κίνηση που έκανε ο κύριος, αφου προανώς το είχαν συζητήσει μεταξύ τους...ξόφλησαν προκαταβολικά όλο το έτος , του μεροκάματου είναι αλλά της νοικοκυροσύνης και της δουλειάς, γιατί εγώ τώρα έχω παραπάνω έξοδα , και από ότι είπαν θα πιάσουν καλύτερο τόπο από την τράπεζα
Οσο και αν επέμενα δεν έδωσαν κάτι λιγότερο Τα παιδιά είναι Αλβανοί
Κάποτε πιθανά και να μην είχαν την δυνατότητα να βγάλουν όλα τα απαραίτητα χαρτιά τους για την διαμονή
Και δεν είναι απαραίτητες οι συγκρίσεις

574 Επισκέπτες, 0 Χρήστες