Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 293
  • Total: 293

Tο ''Στίγμα''... Οι ''κακοί'' Εβραίοι...

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 10, 2009, 02:03:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

NoName

[quote user="pixie" post="318343"][size=14]Προσωπικά, έχω[/size] επίγνωση του τι σημαίνει να είσαι Εβραίος και ανερυθρίαστα βρίσκομαι εδώ... [/quote]
Από αυτό το απόσπασμα του λόγου σου προφανώς κατάλαβα λάθος, χωρίς να αλλάζει όμως την άποψη μου για ενοχικό σύμπλεγμα

Θα θελα να προσθέσω ότι το θέμα έχει τόση δύναμη λόγου που δεν χρειάζεται καμιά προστασία
Η τυχών ασάφεια μου θα σου είχε λυθεί αν είχες συνδυάσει την απάντηση μου σε αυτό το κομμάτι
[quote user="amfiprostylos" post="318241"]
[size=14] αφοδευσα[/size] αν εισαι εβραιος ή υπερκαυκασιος ή αν σε εχουν σκοτωσει 600.000.000 φορες ή αν σου εχουν παρει το χειριστιριο του play station μεσα απο τα χερια. και ο διπλανος σου τα ιδια τραβαει.[/quote]

amfiprostylos

εχει αρχισει να μυριζει ασχημα εδω μεσα, ή κανω λαθος; χαχαχαχαχα μου αρεσει οταν τσιμπατε το δολωμα και ακολουθητε την πορεια του αλιευτικου.

pixie

[quote user="amfiprostylos" post="318362"]εχει αρχισει να μυριζει ασχημα εδω μεσα, ή κανω λαθος; χαχαχαχαχα μου αρεσει οταν τσιμπατε το δολωμα και ακολουθητε την πορεια του αλιευτικου.[/quote]

Χωρίς να θέλω να σε δικαιώσω εντελώς, θα μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι:
ΑΞΙΖΕΙ, όταν ρίχνεις μεν τεχνιέντως κάποιο ''δόλωμα'', αλλά το ''ψάρι'' έρχεται συνειδητά και αποδίδεται ακέραια με τη δική του βούληση!!!

Το να λειτουργεί κάποιος δηκτικά ή ως παραπλανητικός κλόουν με σκοπό ένα ανθυπομειδίασμα ηδονικής νίκης κάτω από τα μουστάκια, νομίζω είναι ένας βαρύς φόρος στην ευφυία ή στην ειλικρίνεια και ουδεμία εσωτερική αξία έχει.

Ο νοών νοήτω...

Michael_Design

Πάντως δεν κατάλαβα που διαφωνείτε επί της ουσίας με τον amfiprostylos. Γιατί παρατηρώ ότι πιαστήκατε από μια του λέξη και σας διέφυγε όλο το νόημα των λεγομένων του... :neutral:

pixie

Προσωπικά δεν έχω θέμα διαπλοκής επί της ουσίας, είναι ελεύθερο δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται χωρίς στερεότυπα και έχω αντιληφθεί τα συνδιαλεγόμενα...

Από τη στιγμή βέβαια που εκτιθέμεθα, υπάρχει και η αντίδραση του άλλου - όπως η ανάλογη αντίδρασή μου περί του λεκτικού ύφους - σωστά?

Κι όλα καλά!  ;-)  :mrgreen:

pixie

Ιδού και η συνέχεια του άρθρου από τον Marcus Eli Ravage

Είναι απίστευτο, αλλά φαίνεται ότι εσείς οι Χριστιανοί δεν γνωρίζετε από πού ήρθε η θρησκεία σας, πως και γιατί οι ιστορικοί σας, με μια μόνο μεγάλη εξαίρεση, δεν σας τα λένε. Τα έγγραφα σε αυτήν την υπόθεση, που είναι μέρη της Βίβλου, τα ψέλνετε αλλά δεν τα διαβάζετε. Έχουμε κάνει τη δουλειά μας τόσο τέλεια. Πιστεύετε την προπαγάνδα μας τόσο ανεπιφύλακτα. Ο ερχομός του Χριστιανισμού δεν είναι για σας ένα συνηθισμένο ιστορικό γεγονός που ξεπήδησε μέσα από άλλα γεγονότα της εποχής. Είναι η εκπλήρωση μιας θεϊκής Εβραϊκής προφητείας με εναρμονισμένες δικές σας βελτιώσεις.

Δεν επέφερε, όπως εσείς το αντιλαμβάνεστε, την καταστροφή ενός μεγάλου Εθνικού πολιτισμού και μιας μεγάλης Εθνικής αυτοκρατορίας με την οποία ο Εβραϊσμός βρισκόταν σε πόλεμο. Δεν έριξε την ανθρωπότητα σε βαρβαρότητα και σε σκοτάδι για χίλια χρόνια. Ήρθε να φέρει τη σωτηρία σε έναν εθνικό κόσμο !

Αλλά εδώ υπήρξε ένα φοβερό υπονομευτικό κίνημα , που εκκολάφθηκε στην Παλαιστίνη, που εξαπλώθηκε από Εβραίους ταραχοποιούς, που χρηματοδοτήθηκε από Εβραϊκά κεφάλαια, που διδάχθηκε από Εβραϊκά φυλλάδια και γραπτά, σε μια εποχή που ο Εβραϊσμός και η Ρώμη βρίσκονταν σε μια μάχη θανάτου και που κατέληξε με το γκρέμισμα της μεγάλης Εθνικής αυτοκρατορίας. Ούτε καν το βλέπετε αυτό, παρ' όλο που ένα ευφυές παιδί, ανεπηρέαστο από θεολογική μαγεία , θα μπορούσε να σας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει μετά από μια βιαστική μόνο ανάγνωση της απλής καταγραφής.

Και συνεχίζετε να φλυαρείτε για Εβραϊκές συνωμοσίες και παραθέτετε περιπτώσεις σαν τον μεγάλο Πόλεμο και τη Ρωσική επανάσταση ! Και ύστερα απορείτε που εμείς οι Εβραίοι πάντα αντιμετωπίζαμε τους αντισημίτες τόσο επιπόλαια, αρκεί να μην κατέφευγαν στη βία?

Και έχετε υπ' όψη, ότι μια αυθεντία σαν τον Gibbon προσπάθησε πριν από χρόνια να σας διαφωτίσει. Έχει περάσει πάνω από ενάμισος αιώνας από τότε που ''Η παρακμή και η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας '' τα ξεμπρόστιασε όλα. Ο Gibbon, ο οποίος δεν ήταν κανένας ιερέας που έπαιζε με την ιστορία, δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει το τέλος μιας μεγάλης εποχής επινοώντας βλακώδεις ηλιθιότητες σχετικά με την φαυλότητα και την διαφθορά της Ρώμης, σχετικά με την παρακμή των ηθικών αξιών και της πίστης σε μια αυτοκρατορία που βρισκόταν ακριβώς την εποχή εκείνη στην πιο δοξασμένη και δημιουργική της περίοδο.

Πως θα μπορούσε? Ζούσε στην Αυγουστιανή εποχή στο Λονδίνο που παρ' όλα τα δυο χιλιάδες χρόνια από τον ερχομό της χριστιανικής σωτηρίας, αποτελούσε την καλύτερη απομίμηση της Ρώμης του Αυγούστου όσον αφορά την εξευγενισμένη ακολασία, που μπορούσαν να παρουσιάσουν οι ομιχλώδεις νησιώτες.

Όχι, ο Gibbon ήταν ένας φυλετικά συνειδητοποιημένος Εθνικός και ένας θαυμαστής της κουλτούρας της παγανιστικής Δύσης, καθώς επίσης και ιστορικός με μυαλό και μάτια. Έτσι δεν είχε καμιά δυσκολία υποδεικνύοντας την αρρώστια, που είχε σαπίσει και εξαφανίσει το ευγενικό οικοδόμημα του αρχαίου πολιτισμού . Έθεσε την Χριστιανοσύνη το νόμο που εξαπλώθηκε από τη Σιών και τον λόγο του Θεού από την Ιερουσαλήμ σαν την βασική αιτία της παρακμής και κατάρρευσης της Ρώμης και των όσων αντιπροσώπευε.

Μέχρι εδώ καλά. Αλλά ο Gibbon δεν προχώρησε όσο έπρεπε. Βλέπετε, γεννήθηκε και πέθανε έναν αιώνα πριν την εφεύρεση του επιστημονικού αντι- σημιτισμού. Δεν υπολόγισε καθόλου το στοιχείο της πρόθεσης. Είδε μια ξένη πίστη να ξεπετάγεται από την Ανατολή και να κατακυριεύει τα όμορφα μέρη της Δύσης.

Δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι σε αυτό το καταστρεπτικό τέλος ήταν αφιερωμένη η όλη δολοπλοκία της σωτηρίας!

amfiprostylos

[quote user="Michael_Design" post="318364"]Πάντως δεν κατάλαβα που διαφωνείτε επί της ουσίας με τον amfiprostylos. Γιατί παρατηρώ ότι πιαστήκατε από μια του λέξη και σας διέφυγε όλο το νόημα των λεγομένων του... ][/quote]

+1000    

τα μεγαλα μυαλα βλεπουν το δεντρο και οχι το δασος απο πισω. με διασκεδαζουν ομως. να 'σε καλα,ομως, ρε φιλε που εξηγησες το αυταποδεικτο. (φαντασου να εγραφα οτι "χεστηκα αν εισαι εβραιος ή κτλ κτλ ......"  ).

amfiprostylos

[quote user="NoName" post="318263"]
Μετά θα πατάς κι εσύ των άλλων[/quote]

εδω μη μου πεις, μιλαει η εμπειρια ετσι; ρε αμα ο αλλος ειναι περπατημενος !!!

pixie

[quote user="amfiprostylos" post="318408"](φαντασου να εγραφα οτι "χεστηκα αν εισαι εβραιος ή κτλ κτλ ......"  )[/quote]

Εξαρτάται ποιός κάνει την αποτίμηση...  ;-)

pixie

'Ενας ειδωλολάτρης λατίνος ποιητής, ο Rutilius Namatianus, τον 4ο αιώνα έγραψε ένα σκληρό ποίημα κατά των Εβραίων. Παραθέτω ορισμένους στίχους του ως έχουν και σε ελεύθερη μετάφραση στη συνέχεια:

Namque loci querulus curam Judaeus agebat

Humanis animal dissociale cibis.

Vexatos frutices, pulsatas imputat algas

Damnaque libatas grandia clamate,

Reddimus obscenae convicia debita genti

Quae genitale caput propudiosa metit.

Radix stultitiae, cui frigida sabbata cordiQ

Sed cor frigidius religione sua

Septima quaequae dies turpi damnata veterno

Tanquam lassati molis imago dei

Cetera mendacis deliramenta catastae

Nec pueros omnes credere posse reor.

Atque utinam numquam Judaea subacta fuisset

Pompei bellis imperiisque Titi!

Latius excisae pestis contagia serpunt

Victoresque suos natio victa premit.

Ο Ιουδαίος είναι κατ' εξοχή μίζερος, είναι ζώο ακοινώνητο. Ανήκει σε μια φυλή που το χαρακτηριστικό της είναι η αδιαντροπιά. Επειδή έχουν όλα τα ελαττώματα του κόσμου τους αξίζει κάθε βρισιά και εξευτελισμός. Από ροπή στην ασέλγεια ακρωτηριάζουν το αντρικό τους μόριο. Ο ιουδαϊκός λαός είναι η ρίζα κάθε ανοησίας και μωρίας. Απόδειξη η τήρηση του Σαββάτου. Είναι πεισματάρηδες και στενοκέφαλοι.

Όσο όμως κρύες και παγερές κι αν είναι οι θρησκευτικές τους δοξασίες, στις οποίες είναι προσκολλημένοι με αγωνία και τρόμο, η καρδιά τους κι η ψυχή τους, το αίσθημά τους είναι πολύ πιο κρύο, πολύ πιο παγερό.

Με αποκρουστική ηλιθιότητα είναι καταδικασμένοι, σα να τους πιάνει υπνηλία, να περνούν άπραγοι και χαζοί κάθε έβδομη μέρα τους. Κι έτσι στην υπνηλία τους αυτή παρουσιάζουν την εικόνα-είδωλο του σωματικά κουρασμένου θεού τους.

Μόνο αυτό, ένα παράδειγμα της μωρίας τους, δείχνει πως όλες οι διάφορες διδαχές τους είναι κενές κι ανόητες φλυαρίες που τους επιβλήθηκαν από μια ψευδολόγο συμμορία και στις οποίες ούτε παιδιά δε θα πίστευαν ποτέ.

Μακάρι ο Πομπήιος και ο Τίτος να τους άφηναν ήσυχους στην Παλαιστίνη να κόβουν το σβέρκο τους μεταξύ τους και να 'χαμε κι εμεις την ησυχία μας, ενώ τώρα σκορπίστηκαν πάνω σ' όλη την οικουμένη και κολλάνε όπου τύχουν την πανούκλα, κι έτσι αυτοί οι ηττημένοι επιβάλλουν τους νόμους τους στους νικητές και ισχυρούς, αυτοί οι αδύνατοι και άνανδροι δούλοι...

Κι εδώ βλέπουμε πως ο αντισημιτισμός καλά κρατεί από πολλούς αιώνες πριν...

Καλά που δεν ζει η μάνα μου η Εβραία, να τα διαβάζει αυτά και να ξαναπέφτει ξερή τ' ανάσκελα! ;-)  :cool:  :razz: :mrblue:

Pappas10

Από τη στιγμή που δεν ίδρυσε Εβραίος τον γαύρο δεν έχω πρόβλημα. Έχω όμως μία απορία και δεν την εξωτερικεύω με προβοκατόρικη ή όποια άλλη "σκοτεινή" διάθεση.

Αν ΔΕΝ έχω μάνα η πατέρα Εβραίο... μπορώ να γίνω εβραίος αν θέλω; Δηλαδή η εβραϊκή πίστη είναι "ανοιχτή" ή κληρονομική;

Στα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν έχω διάφορες ενστάσεις. Η κυριότερη πάντως έχει να κάνει με την προσπάθεια σύνδεσης της Χριστιανικής φιλοσοφίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Εβραϊκή θρησκεία.

Κατά τη γνώμη μου, ο Ιησούς ανασκεύασε την εβραϊκή θρησκεία διϋλίζοντας την μέσα από την Σωκρατική / Πλατωνική - κυρίως - φιλοσοφία. Και με αρκετά γερές δόσεις Αριστοτέλη.

Προφανώς και η Εβραϊκή θρησκευτική κληρονομιά κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της Χριστιανικής θεολογίας μιας και ο Ιησούς ως άνθρωπος ήταν Εβραίος (ως Θεός δεν νομίζω ότι έχει εθνικότητα όντας "πανταχού παρών").

Αυτά για την ώρα... επειδή δεν είμαι "αντί" τίποτα... (καλά είμαι αντιγάβρος αλλά άλλο αυτό) δεν δύναμαι να σχολιάσω πραγματικά το θέμα.

Πάντως το "γύφτοι θα' ναι ή Εβραίοι" είναι τραγούδι του (τσιγγάνου) Κώστα Χατζή.

Μεγάλος δημιουργός.

[align=center]
[/align]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

ToniV

Γενικα, δεν υπαρχει πιο γελοιο πραγμα απο το να κρινεις καποιον με βαση την καταγωγη του..

pixie

Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου...  ;-)

Ακούστε τι φρικτά πράγματα κατέθεσε ο διαβόητος Τζίμης Πανούσης.
Ρατσισμός και ισοπέδωση, λόγια που δύσκολα λέγονται από άνθρωπο για ανθρώπους...

Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε!
Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα:............. να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι δοσίλογοι της Αριστεράς και οι οικωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους.

Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα?

:sad:  :cool:

ToniV

ωραιος ο τζιμακος!
η σατιρα δεν εχει ορια.

black_velvet

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το θέμα βρίσκεται στον πολιτικό καφενέ και όχι στις θρησκείες. [albumimg]10659[/albumimg]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

293 Επισκέπτες, 0 Χρήστες