Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 348
  • Total: 348

Κάπνισμα τέλος..??

Ξεκίνησε από tziger, Ιουνίου 28, 2009, 05:09:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Και φυσικά,
ένα δημοκρατικό πνεύμα
δεν κομπιάζει πάνω από
ξενόφερτες ταμπέλλες.
eLe

pixie

;-)  

Μιά φωτιά παρακαλώ?  :razz:

Crazy

μωρέ με τούτον πρέπει να σε έχω ...

pixie

Kαι όμως...

Από αύριο 1/9 τέλος το κάπνισμα!!!  :grin:

Επιτέλους μπαίνουμε στον καλό το δρόμο... ;-)

katinaki

Crazy

ναι, καλά ...
εγώ πάντως, τα ταμπελάκια μου τα ετοίμασα !!!

pixie

Καλό! :mricy:

Αλλά σε τι θα βοηθήσει δεν ξέρω... ;-)

Κι εγώ έχω το στέκι μου... αλλά...  :roll:

saliara

μιας που βγαίνουν σιγά σιγά διάφοροι νόμοι,δε μπορούν να βγάλουν και ένα νόμο για το μη ξύσιμο της μύτης σημοσίως???????? Λέω εγώ τώρα...

kapoia_za

Η Άλωση της Πόλης.. :razz:  :razz:  :razz:
(..τι σου κάνει η εξεταστική..)

black_velvet

Είναι - λέει - η 8η προσπάθεια που γίνεται σ' αυτή τη χώρα - λέει - για την απαγόρευση του καπνίσματος;

Τι να πω τώρα εγώ; Και εις άλλα με υγεία; ή μήπως... να τα εκατοστήσουμε;  :lol:  :lol:  :razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

κάπνισμα τέλος......
η υπουργός υγείας.... Τέλος.....

cuba

den mporo na katalabo gaiti den mporoyme na efarmosoume enan aplo nomo. den mporoyme na meinoyme xoris tsigaro gia mia ora? giati prepei na synodeoyme to poto mas me to tsigaro? taxidepsa sto londino to 2009.oloi stis pub kai sta estiatoria den kapnize kaneis. oloi kapnizan exo apo to magazi. pairnan thn mbyra toys se plastiko potiri kai  kapnizan  exo. ton ioynio phga sthn toyrkia kai exei exei apagoreysei kapnismatos. oloi oi toyrkoi prosarmostiakn. to tiroysan.  exo akoysei oti sthn nea yorkh apagoreyte to kapnisma oloi bgenoyn exo kai kapnizoyn. emeis giati antidrame? giati einai nomos kai epibalete me to zori? giati den antidrame se alla 8emata? pio sobara?

pixie

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου, cuba!
Και κυρίως λογική... ;-)

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρεί κεκτημένο δικαίωμα κάποιος να καπνίζει μπροστά μου και να το απολαμβάνει, και δεν σκέφτεται ότι πιθανότατα παραβιάζει τα δικά μου άκαπνα όρια την ίδια στιγμή...

SALTARISMENOS

o kosmos antidra giati apo tin apolyti eley8eria poy exoyme ma8ei oloi ksafnika pame sto alo akro, kata tin apopsi moy den prepei na apagoreytei entelws to kapnisma se xoroys diaskedashs kafe,tevernes,kentra ktlp, ala se xoroys ergasias kai dimosies ypiresies. H pliris apagoreysh den steki san logiki an 8elw na kapnisw giati na moy to apagoreysei to kratos, to logiko einai  na yparxoun xoroi gia kapnizontes kai mi opos isxye mexri shmera sebasmos kai pros tis 2 pleyres wste na einai oloi ikanopoihmenoi.

pixie

Μέχρι σήμερα ωστόσο, αυτό είδος δικαιοσύνης και ακριβοδίκαιας κατανομής του δικαιώματος δεν υπήρχε!

Αντίθετα, οι καπνίζοντες, είχαν κατακυριεύσει κάθε σπιθαμή των χώρων διασκέδασης, χωρίς να έχουν την ευαισθησία ή να νοιάζονται ούτε για την υγεία των υπολοίπων ούτε για το αν, με το κάπνισμα, ενοχλούν κάποιους και τους κάνουν να τρέπονται σε φυγή αντί να διασκεδάζουν κι εκείνοι!

348 Επισκέπτες, 0 Χρήστες