Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 239
  • Total: 240
  • Leon

Σε ποιον θέλετε να πείτε ευχαριστώ?

Ξεκίνησε από kataigida, Ιουλίου 10, 2009, 01:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kataigida

Δεν είναι όμορφο να λέμε σε κάποιους ανθρώπους ευχαριστώ?

Καταρχήν να πω ευχαριστώ στον Θεό που με έχει γερή και τα έχω ακόμα 400!! :shock:
Κατά δεύτερον να πω ευχαριστώ σε κάποιο άτομο που την κατάλληλη στιγμή
μου άνοιξε τα μάτια και είδα επιτέλους την αλήθεια...Πάντα στην ζωή μας παρουσιάζονται άνθρωποι
την ώρα που τους χρειαζόμαστε...Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό..

katinaki

Σε πολύ κόσμο θα 'πρεπε να πω. Και στον Θεό φυσικά.

Αλλά για τώρα θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Gerogriniarh
 :grin:

pixie

Ευχαριστώ την φιλανθρωπική οργάνωση "Ματανόθ Λαεβιονίμ", τη Συναγωγή Γιαντ Λεζικαρόν, τις εκδόσεις "Αγκαδά σελ Πέσσαχ",  το "Ταλμούδ Τορά Αγκαδόλ" και γενικά την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη...

black_velvet

Στη μαμά μου και στον μπαμπά μου.

Χωρίς αυτούς, σαφέστατα δεν θα ήμουν σήμερα εδώ.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Gerogriniarhs

[quote user="katinaki" post="320233"]...ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Gerogriniarh  :grin:[/quote]

Στο Κατινάκι που με ευχαρίστησε (θα με φάει η περιέργεια για τον λόγο) και στο Βασανάκι μ για τα ΥΠΕΡΟΧΑ νέα που μου είπε.  :grin:

larus audouinii

σε όλους σας , για τα καλα νέα  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:
(όχι πως δεν τα περιμέναμε, όμως είναι διαφορετική αυτή η αίσθηση όταν ανακοινώνονται)

pixie

Στη Heaven36, για το βιβλίο του Gary Zukav που μου χάρισε!

'' Είναι συναρπαστικό να ενηλικιωνόμαστε πνευματικά ''...

Με τιμά η φιλία της...

rain

στη μάναμ που με έκανε ομορφάντρα  :mryellow:  :D  :mrviolet:  :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mricy:
και δεν θέλω γέλια εεεεεεεεεεεεεεεεεεε

kuria

στον Τριαδικο Θεο... την μανα μου την Παναγια... τους Αγιους Απαντες και σε οσους εχουν προσευχηθει, σε οτιδηποτε πιστευουν, για μενα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

Ευχαριστώ θέλω να πω και ότι νιώθω ευγνωμοσύνη στην κ. Πόπη Σπ.... (δεν είναι εδώ) και στην κ. Μπέτυ Λ.... (ούτε αυτή είναι εδώ  :oops:  ) για την επιμονή τους ν' ασχοληθώ με το δικτυακό μάρκετινγκ, τη βοήθειά τους σε όλα τα επίπεδα και καταστάσεις που πέρασα έως ότου φτάσω εδώ.

saliara

Ευχαριστώωω......τον εαυτό μου γιατί δε το βάζω κάτω στα δύσκολα και αποτελώ πηγή έμπνευση για τους γύρω μου!!! ;-)  :grin:  :grin:  :grin:

Gerogriniarhs

Mα στο σαλιαροκούταβο,βεβαίως-βεβαίως,γιατί με την παραπάνω δήλωσή του με έκανε να κατανοήσω την αξία της μετριοφροσύνης...  :razz:

Crazy

στην τύχη μου !!! με ταλαιπώρησε κάμποσο αλλά ... νομίζω πως το έκανε για να μπορώ να ευχαριστηθώ περισσότερο ... είδωμεν ...

katinaki

στον Αντρέα. Μου 'κανε την καρδιά περιβόλι πρωί πρωί

saliara

[quote user="Gerogriniarhs" post="326632"]Mα στο σαλιαροκούταβο,βεβαίως-βεβαίως,γιατί με την παραπάνω δήλωσή του με έκανε να κατανοήσω την αξία της μετριοφροσύνης...  :razz:[/quote]

Αν και δεν το συνηθίζω..άντε..να σου πώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..χαχαχαχαχαχαχα

239 Επισκέπτες, 1 Χρήστης