Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 305
  • Total: 305

φιλικο ΠΑΟ SS ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ

Ξεκίνησε από sevenseas, Αυγούστου 30, 2009, 12:29:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="324072"]και πηγες δεν προκειται να παρουσιασω επιτηδες

το ξερεις
και το ξερεις καλα, οτι ο ΠΑΟ επαιξε φιλικο με τα SS επι κατοχής

οπως ξερεις καλα, οτι ο ΠΑΟ εδιωξε ενα απο τους μαγελυτερους παιικτες του γιατι ηταν αριστερος
Μιλαμε για τον Αγγελο Μεσσαρη , που τον πεταξε απο τον ΠΑΟ ο Αποστολες Νικολαιδης[/quote]

Πηγές για το πρώτο δεν μπορείς να παρουσιάσεις γιατί δεν υπάρχουν. Η μόνη "πηγή" είναι μία αναφορά του Φλάϊσερ στο "Στέμα και Σβάστικα" που αναφέρει αγώνα ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Βέβαια, το 1942 το γήπεδο αυτό ήταν το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και δόθηκαν πολλοί αγώνες εκεί κατά τη διάρκεια της κατοχής. Το ίδιο βιβλίο αναφέρει ότι οι κατακτητές έπαιζαν παιχνίδια μεταξύ τους και έκλεβαν τα έπαθλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, χρησιμοποιόντας τα στις απονομές τους.  

Εγώ ξέρω πολύ καλά την ιστορία της ομάδας μου... εσύ δεν την ξέρεις όπως δεν ξέρεις και της δικιάς σου.

Όσο για τον Μεσσάρη, όντως "φαγώθηκε" επειδή ήταν αριστερός. Ήταν τεράστια η "διαμάχη" για την ιδεολογική ταυτότητα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εκείνα τα χρόνια. Άλλωστε μαζί με τον Μεσσάρη αποχώρησε και ο Καλαφάτης, ο ιδρυτής του Συλλόγου, ο οποίος και διαγράφτηκε για ένα διάστημα από τα μητρώα. Η κουβέντα που "χρεώνεται" στον Νικολαΐδη είναι "...σταμάτα την πολιτική και παίξε ποδόσφαιρο... κι εγώ θα σε βοηθήσω να μπεις στο Πολυτεχνείο".  

Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφεις περί παιχνιδιού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τα ss. Μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα, μαζί μου μιλάς.

Στο προκείμενο λοιπόν, παιχνίδι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - ss ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Είναι απίστευτη συκοφαντία και μεγάλο ψέμα και όποιος το αναπαράγει είναι το λιγότερο "παπαγαλάκι" μιάς "ιστοριομάθειας" που αντιπροσωπεύει ο Φασίστας Μπαρμπής και ο χουλιγκάνος ψευτόμαγκας (της τηλεόρασης) Τσουκαλάς.

Σε τελική ανάλυση, την περίοδο της κατοχής οι ομάδες είχαν διαλυθεί ως τέτοιες. Δεν πραγματοποιήθηκε κανένα πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν στοιχεία για το που ήταν και τι έκαναν οι παίκτες της κάθε ομάδας. Πως είναι δυνατόν να παρουσιάζεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ως συγκροτημένη ομάδα που δίνει αγώνες με τα ss. Τι παπαρολογίες είναι αυτές;

Για να τελειώνουμε λοιπόν από την πλευρά μου. Αφού δεν σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου και γίνεσαι φερέφωνο τύπων αλά Μπαρμπή και Τσουκαλά, δεν πρόκειτε να σε σεβαστώ εγώ. Τους φασίστες και τους ψευτόμαγκες ΔΕΝ τους σέβομαι.

Εάν παρουσιάσεις έστω και μία έγκυρη πηγή που να επιβεβαιώνει το παιχνίδι το συζητάμε. Αλλιώς, οι συμπεριφορές τύπου "δεν πέφτω ποτέ έξω" έχουν διαψευσθεί οικτρά σε άλλα σου μηνύματα όπως ξέρεις.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="324071"]στο εχω πει Μιχαλη
δεν διαβαζεις πριν απαντησεις

εγω δεν μιλαω για γερμανους κατακτητες

εκτος αν με τον ορο κατακτητες, που χρησιμοποιησα
δεν εννοεις, οτι οι αγγλοι  δεν ησαν κατακτητες

ψεμματα δεν λεω Μιχαλη

[size=24]o ΠΑΟ επαιξε φιλικο με τα SS[/size][/quote]

Εγώ διαβάζω. Εσύ δεν ξέρεις τι λες και τι διαβάζεις.

Αν πρόσεξες ήμουν πολύ προσεχτικός στην έκφραση μου. Δεν είπα για κατακτητές αλλά για γερμανούς.

Χώρια το ότι τις εκτελέσεις δεν τις έκαναν Εγγλέζοι αλλά Έλληνες. Ήταν βλέπεις περίοδος του εμφυλίου. Και ο εκτελεσθής δεν ήταν ο εμπνευστής της ιδεολογίας της ομάδας του Πειραιά αλλά η ομάδα του πειραιά μέρος της ιδεολογίας του.

Δεν αντιπροσωπεύει δηλαδή κανέναν γαύρο... τον εαυτό του αντιπροσωπεύει. Με τη δική σου λογική οι μάρτυρες χριστιανοί στις Ρωμαϊκές αρρένες εξωραΐζουν τα εγκλήματα της Εκλησίας δηλαδή; Ή μήπως ο θάνατος του Ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Μίμη Πιερράκου στα βουνά της Αλβανίας πιστοποιεί συλλογικά την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ αντίσταση στους επιβουλείς της ανεξαρτησίας μας;;;

Ρε Γιώργο... κράτα τις μαγκίτσες για εκεί που σε παίρνει ρε φίλε. Άσε το υφάκι και τις νουθεσίες να διαβάζω μαζί μου... είναι η πολλοστή φορά που στο λέω.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ss. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

sevenseas

oxi μονο επαιξε
αλλα το γνωριζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="324078"]oxi μονο επαιξε
αλλα το γνωριζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Όχι μόνο ΔΕΝ έπαιξε αλλά το ξέρεις κι εσύ ότι είναι ψέματα πως έπαιξε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="Pappas10" post="324081"][quote user="sevenseas" post="324078"]oxi μονο επαιξε
αλλα το γνωριζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Όχι μόνο ΔΕΝ έπαιξε αλλά το ξέρεις κι εσύ ότι είναι ψέματα πως έπαιξε.[/quote]

Και μάλιστα λες ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ψέματα....  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

joking

εγώ πάντως μπορώ να προσφέρω οπτικοακουστικό υλικό και τα συμπεράσματα δικά σας !!!

joking

μάλλον δεν "έπαιξε" καλά η εντολή για το απ ευθείας στο utube ,
οπότε πάρτε το link στο χύμα  :mrorange:   :mrorange:

http://www.youtube.com/watch?v=KzbrFFXUMeo

Pappas10

[quote user="joking" post="324089"]μάλλον δεν "έπαιξε" καλά η εντολή για το απ ευθείας στο utube ,

http://www.youtube.com/watch?v=KzbrFFXUMeo[/quote]

Επειδή δεν ανοίγει το utube από τη δουλειά... τι δείχνει????
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

joking

[quote user="Pappas10" post="324090"][quote user="joking" post="324089"]μάλλον δεν "έπαιξε" καλά η εντολή για το απ ευθείας στο utube ,

Επειδή δεν ανοίγει το utube από τη δουλειά... τι δείχνει????[/quote]

:roll:   :roll:   :roll:
κάτι που είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει πάαααρα πολύ!!!!!
(εεε??  κύριε Κώστα μας??)

:mrorange:   :mrorange:   :mrorange:

Pappas10

[quote user="joking" post="324091"][quote user="Pappas10" post="324090"][quote user="joking" post="324089"]μάλλον δεν "έπαιξε" καλά η εντολή για το απ ευθείας στο utube ,

Επειδή δεν ανοίγει το utube από τη δουλειά... τι δείχνει????[/quote]

:mrorange:   :mrorange:   :mrorange:[/quote]

Μπορεί και να μου αρέσει αλλά τι δείχνει θα μου πεις γιατί δεν πρόκειτε να το δω; Στείλε μου μήνυμα άμα δεν θέλεις δημοσίως.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

joking

οκ αφου επιμένεις (εσύ θα χάσεις πάντως) :P :P

δείχνει την συγκλονιστική αντίδραση του Χίτλερ όταν πληρορήθηκε τον αποκλεισμό του ΠΑΟ  :mryellow:

μετά τιμής
η γνωστή "γκαντεμόσαυρα"

:twisted:   :twisted:   :twisted:

larus audouinii

jok με την άδεια σου,  .....γλαρος γαρ και με φιλότιμο   :lol:
(ο κύριος στο βίντεο γκρινιάζει όπως ο Χάιν,,,,φτυστός είναι!)

παππαμπαμπά το χιούμορ μακραίνει την ζωή   :grin:  :grin:

Pappas10

Α εντάξει το είδα....

... κάτι σαν τις αποδείξεις περί του παιχνιδιού ένα πράγμα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="larus audouinii" post="324094"]παππαμπαμπά το χιούμορ μακραίνει την ζωή   :grin:  :grin:[/quote]

Ουδεμία αμφιβολία περί τούτου. Μόνο που το χιούμορ ήρθε με τα σχόλια σας... τις επιπτώσεις της βλακείας του αρχικού σχολίου στην μακροζωία δεν τις γνωρίζω.

Ξέρω πάντως ότι η βλακεία είναι ανίκητη... άρα καλό θα ήταν να παραδεχτώ την ήττα μου... ή τουλάχιστον την ισοπαλία.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

[quote user="joking"]

:mrorange:   :mrorange:   :mrorange:[/quote]

έλα καλόμ... σιάχτικε  το γιουτούμπι σου ....

Αλλα αντί για SS αν του βάλουμε τα τελευταία 10 και χρόνια τις τελετές πρωταθλήματος που κάνει ο Ολυμπιακός θα πάει να αυτοκτονήσει.
Οποτε χάρη του κάνει το άλλο καθίκι ο τρότσκας προβοκάτορας χασοδίκης που του δίνει θέματα να έχει κάτι να πει και κάτι να αλαλάζει.....

305 Επισκέπτες, 0 Χρήστες