Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 247
  • Total: 247

φιλικο ΠΑΟ SS ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ

Ξεκίνησε από sevenseas, Αυγούστου 30, 2009, 12:29:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Τέλος, επειδή όπως έχω ξαναπεί η έρευνα δεν σταματάει ποτέ, μιας και θέλεις να δούμε και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα,  ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ το 1949 ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Το απόκομα από την Αθλητική ηχώ της 29ης Νοεμβρίου 1949.

[align=center] [/align]

Το φοβερό είναι ότι το πρωτάθλημα του 1949-1950 (στο οποίο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν πρωτοπόρος) δεν ολοκληρώθηκε ενώ το αμέσως επόμενο το κατέκτησε η αναίσχυντη, κρατικοδίαιτη και φασίζουσα ομάδα του Πειραιά με σήμα τον κίναιδο. Μάλον έπρεπε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να "πληρώσει" την στήριξη στους δοκιμαζόμενους εξόριστους στη Μακρόνησο.

Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι μέσα από την προπαγάνδα να συκοφαντήσουν τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τα ντοκουμέντα της εποχής θα τους διαψεύδουν και θα τους θυμίζουν την πραγματικότητα του ύμνου μας....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ.... και πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ και ΓΕΝΑΙΟΣ θα προσέθετα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

θα σου λεγα τωρα τι αλλο να προσθεσεις, αλλα εχε χαρη που αναγνωριζω τη σκοτουροθολουρα σου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

sevenseas

ε βεβαια
οι μακροηνησιωτες ηταν ολυμπιακοι και πηγαν τα φασισταρια να να πιξουν μπαλα μαζι τους
με ποιους με τους φυλακισμενους και βασανισμενους

για να δειξουν
ποσο καλα περνατε οι κατοικοι του νεου Παρθενωνα (φραση του Π.Κανελλοπουλου ) !!!!!!!!!!!!!!

κατι σε Μαστορακη θυμιζει και την συνεντευξη στο ΚΕΒΟΠ

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="325733"]ε βεβαια
οι μακροηνησιωτες ηταν ολυμπιακοι [/quote]

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τολμάς να αποδίδεις οποιαδήποτε άλλη ταυτότητα στους εξόριστους της Μακρονήσου από αυτή του πολιτικού κρατουμένου. Πραγματικά γι' αυτό και μόνο δεν συνεχίζω αυτή τη συζήτηση.

Μόνο μικροί άνθρωποι με ελάχιστη αντίληψη των ιδανικών αυτών των ανθρώπων θα έκαναν - έστω και για αστείο - έναν τέτοιο παραλληλησμό.

Μόνο φασίστες, τιποτένια σκουλήκια, μπουρδολόγοι και "δημοκράτες" της φακής θα έδειχναν τέτοια ασέβεια απέναντι σε ανθρώπους που βασανίστικαν και πέθαναν για τα πολιτικά τους και όχι οπαδικά τους "πιστεύω".

Κατάλαβα πολλά από αυτό. Ειλικρινά σε λυπάμαι... ειλικρινά.

Ντροπή σου ρε...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

sevenseas

ελα ρε Μιχαη
να ντρεπομαι εε?

την μαλακια που εγραψες

ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΟ στην Μακρονησο  πως την κρινεις δηλαδή?

sevenseas

Μιχαλακη (γιατι Μιχαλακης εισαι) Μιχαλης δεν θα γινεις ποτε
μην λυπασαι εμενα
να λυπασαι κατι πρωην αριστερους και καλα
που κοντευουν να γινουν οπαδοι τς Χρυσης Αυγής

sevenseas

και να ξερεις δεν συνεχιζω γιατι θα περεκτραπω σε ημειο που δεν πιστευεις

και μια συμβουλη

σταματα να γραφεις για ενα διαστημα
εχεις εκτεθει σε μεγαλο βαθμο
ηρεμησε πρωτα
και μετα συνεχισε

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="325787"]ελα ρε Μιχαη
να ντρεπομαι εε?

την μαλακια που εγραψες

ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΟ στην Μακρονησο  πως την κρινεις δηλαδή?[/quote]

Για την μαλακία που έγραψες εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι, που ονόμασες οπαδικά τους εξόριστους της μακρονήσου Γιωργάκη. Ναι είμαι περήφανος που η ομάδα μου τόλμησε να αγωνιστεί με τους εξόριστους και να πληρώσει το τίμημα με την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αν εσύ θέλεις να το αναγώσεις ως "προπαγάνδα" των φασιστών, τότε γιατί τιμωρήθηκε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="325788"]Μιχαλακη (γιατι Μιχαλακης εισαι) Μιχαλης δεν θα γινεις ποτε
μην λυπασαι εμενα
να λυπασαι κατι πρωην αριστερους και καλα
που κοντευουν να γινουν οπαδοι τς Χρυσης Αυγής[/quote]

Καλύτερα Μιχαλάκης παρά Μπαρμπά-Γιώργος που γίνεται Γιωργάκης. Σε λυπάμαι γιατί με αυτό που είπες φάνηκε πόσο "αριστερός" είσαι. Λυπάμαι τους αριστερούς που έχουν νοοτροπία οπαδών της Χρυσής Αυγής. Νοοτροπία λάσπης, συκοφάντησης και δογματισμού. Κάτι σαν κι εσένα δηλαδή... γι' αυτό σε λυπάμαι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

εμενα τωρα γιατι δε μου βγαινει το "υπερανω" και θελω να βιαιοπραγησω αδιακριτως, τους και καλα, παρασυροντες και παρασυρομενους; :mad:

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="325854"]και να ξερεις δεν συνεχιζω γιατι θα περεκτραπω σε ημειο που δεν πιστευεις

και μια συμβουλη

σταματα να γραφεις για ενα διαστημα
εχεις εκτεθει σε μεγαλο βαθμο
ηρεμησε πρωτα
και μετα συνεχισε[/quote]

Έχεις παρεκτραπεί ήδη σε σημείο που δεν πίστευα. Και αντίστοιχα εκτεθεί. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αλλά το "σταμάτα να γράφεις έως ότου..." είναι ένα ακόμα δείγμα της "αριστερής" δημοκρατικότητας σου. Είμαι αρκετά ήρεμος ώστε να μπορώ να ξεχωρίσω τον οπαδισμό μου από τους κρατούμενους της Μακρονήσου... δεν νομίζω ότι μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο.

Το ποιός έχει εκτεθεί ασ' το να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Αλήθεια, που ακριβώς εκτέθηκα; Έγραψα κάτι χωρίς να το αιτιολογήσω; Αν η αλήθεια των ντοκουμέντων είναι αντίθετη με την θέση σου δεν εκτίθεμαι εγώ.

Αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι έγραψες πάλι δεν φταίω εγώ.

Δεν θα σου πω ποτέ να σταματήσεις να γράφεις γιατί δεν είμαι ούτε όψιμος "προστάτης" ούτε φασίστας. Η μόνη "συμβουλή" που θα σου δώσω είναι να προσέχεις τι γράφεις και να σκέφτεσαι πριν λειτουργήσεις ως φεραίφωνο φασιστών τύπου Μπαρμπή.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="kuria" post="325877"]εμενα τωρα γιατι δε μου βγαινει το "υπερανω" και θελω να βιαιοπραγησω αδιακριτως, τους και καλα, παρασυροντες και παρασυρομενους; :mad:[/quote]

Θέλω να παρασυρθώ και να εκτοπίσω το πρέπει να δείξω χαρακτήρα....  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

τώρα εγώ να ανακατωθώ ή θα μου λέτε πάλι άσε να τσαμπουκαλευτούμε με την ησυχία μας?

Pappas10

Έλα ρε Κώστα... πειράζουμε κανέναν που τσακωνόμαστε δηλαδή;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

247 Επισκέπτες, 0 Χρήστες