Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 609
  • Total: 609

φιλικο ΠΑΟ SS ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ

Ξεκίνησε από sevenseas, Αυγούστου 30, 2009, 12:29:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Κατά τον Γίωργο εκτίθεται ο Μιχάλης... και κατά τον Μιχάλη εκτίθεται ο Γιώργος.

Κακό είναι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

άρα τα θέλει ο (_(_) σας είναι ένα υγιεινό ξεχαρμάνιασμα από τις πιέσεις της καθημερινότητας

δεν πάμε καλα ρεεεεεεε
δεν πάμε καθόλου καλα λέμε.....

sevenseas

Μιχαλακη

συνεργος στον πνευματικο αυνανισμο που εχεις επιδοθει μετα μανιας δεν θα γινω

η περιπτωση σου ψυχιατρο θελει

γραφε οτι θελεις

διασκεδαζεις το κοινο

Pappas10

Για τον (_(_) του Γιώργου δεν δύναμαι αν αποφανθώ διότι σέβομαι το δικαίομα τη αυτοδιάθεσης του κάθε (_(_) ώς γνήσιος δημοκράτης. Εκτός αν ο (_(_) προσπαθεί μέσω του δικαιόματος αυτού να αποκτήσει πρόσβαση στα δικά μου Σώβρακα όπως συμβαίνει με την περίπτωση των Σκοπίων για παράδειγμα...

Όσο για τον δικό μου (_(_), θα ήθελε ανακοχή λόγω εκλογών αλλά δεν κωλόνει να υπερασπιστεί την κωλοτιμή του ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="325894"]Μιχαλακη

συνεργος στον πνευματικο αυνανισμο που εχεις επιδοθει μετα μανιας δεν θα γινω

η περιπτωση σου ψυχιατρο θελει

γραφε οτι θελεις

διασκεδαζεις το κοινο[/quote]

Μπαρμπά-Γιώργο / Γιωργάκη,

Τουλάχιστον εγώ έχω επιδοθεί και χρειάζομαι ψυχίατρο... εσένα είναι εκ' φύσεως έτσι η κατάσταση σου και ανίατη; Γιατί τότε, μάλλον το πρόβλημα δεν το έχω εγώ ανάμεσα μας.

Ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να γράφω ό,τι θέλω....

Ο Καραγκιοζοπαίχτης πάντα προσφέρει διασκέδαση στον κόσμο... όταν αποκαλύπτει τον Καραγκιόζη...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

κατάλαβα......
χρειαζόμαστε επείγοντος ένα θέμα με τίτλο του κώλου τα εννιάμερα

Ακούς εκεί να θυμηθεί το βιβλίο του Stalin (or Lenin) αν θυμάμαι καλά για το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών  :mryellow:  :mryellow:

δεν πάμε καλαααααα ρεεεεεεεεεεεεε

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

λάλισα κι εγω στο τέλος

Pappas10

Εγώ ξεχαρμάνιασα κάπως....

Γιώργου θέλοντος και χρόνου επιτρέποντος, άμα λάχει, επανερχόμαστε.

ΟΛΥΜΠΙΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (δεν μπορώ να το πω ρε γμτ....)  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των Λαών ήταν ένα από τα 12 σημεία του Willson. O Κλεμανσώ είχε σχολιάσει αυτά τα 12 σημεία λέγοντας ότι ο Καλός θεούλης είχε δώσει μόνο 10. :) :) :)

Πάνω σ' αυτό το δικαίωμα στηρίχθηκαν οι διεκδικήσεις του Βενιζέλου στην Μ. Ασία μετά τη λήξη του 1ου ΠΠ.

Μετά τα κάναμε σκατά.

Αυτά ως ιστορική παρένθεση.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

πεσ το ρε λαλάκα μια φορα....
άμα το πεις θα αλλάξει και το γκαντεμογούρια σου που εδώ και 13 χρονια βλέπετε πλάτη και μπορεί να πάρετε και πρωτάθλημα ΄φέτος

KostasD33

ναι για να το λες ότι το είχε πρωτογράψει ο willson έτσι θα είναι..... (αει τοντ νοου χιμ ενιγουει που λένε..... )
Αλλα θυμάμαι ένα βιβλιαράκι που είχε κυκλοφορήσει ένα φεγγάρι με την συγκεκριμένο τίτλο...
Το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών...
Νομίζω του θεούλη

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="325904"]ναι για να το λες ότι το είχε πρωτογράψει ο willson έτσι θα είναι..... (αει τοντ νοου χιμ ενιγουει που λένε..... )
Αλλα θυμάμαι ένα βιβλιαράκι που είχε κυκλοφορήσει ένα φεγγάρι με την συγκεκριμένο τίτλο...
Το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών...
Νομίζω του θεούλη[/quote]

Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς είχε γράψει το "ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ" το 1914.  Ο Γουίλσον ανέπτυξε τα 12 σημεία του το 1919. Οπότε σωστά την αποδίδεις την πατρότητα στον Βλαδίμηρο...

mea culpa που είπε και ο Ανδρέας κάποτε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Gerogriniarhs

[quote user="kuria" post="325877"]εμενα τωρα γιατι δε μου βγαινει το "υπερανω" και θελω να βιαιοπραγησω αδιακριτως, τους και καλα, παρασυροντες και παρασυρομενους; :mad:[/quote]

Nα βρε,έσκασε μύτη και η Χρυσαυγίτισσα  :razz:

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="325903"]πεσ το ρε λαλάκα μια φορα....
άμα το πεις θα αλλάξει και το γκαντεμογούρια σου που εδώ και 13 χρονια βλέπετε πλάτη και μπορεί να πάρετε και πρωτάθλημα ΄φέτος[/quote]

καθαρματάκι τον έφαγες  τον άνθρωπο ...ο λαός λεέι να φυλάγεσαι από κακό ματι !  :shock:  :shock:   :razz:  

:grin:

Pappas10

[quote user="larus audouinii" post="325962"][quote user="KostasD33" post="325903"]πεσ το ρε λαλάκα μια φορα....
άμα το πεις θα αλλάξει και το γκαντεμογούρια σου που εδώ και 13 χρονια βλέπετε πλάτη και μπορεί να πάρετε και πρωτάθλημα ΄φέτος[/quote]

καθαρματάκι τον έφαγες  τον άνθρωπο ...ο λαός λεέι να φυλάγεσαι από κακό ματι !  :shock:  :shock:   :razz:  

:grin:

[/quote]

Kοίτα... ό,τι και να πάθει ο Τεν Κάτε βελτίωση θα είναι...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tziger

Τι να βελτιωθεί ,συνβάζελε αντιολυμπιακέ? Υπάρχει θεραπεία στην σχιζοφρένεια? :mrgreen:

609 Επισκέπτες, 0 Χρήστες