Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 205
  • Total: 205

Τι είναι αυτό που σε αποξενώνει από τους άλλους?

Ξεκίνησε από pixie, Δεκεμβρίου 03, 2009, 10:20:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

με εξοργίζει φοβερά η ιδέα πως κάποιος υποτιμά την νοημοσύνη μου ή θεωρεί τον εαυτό του τόσο έξυπνο και τους άλλους γύρω του ηλιθίους. :mrorange:

katinaki

το είχα κι εγώ αυτό παλιά... Τελικά μου πέρασε :mrgreen:  αγνοώντας τον ηλίθιο :lol:

Nikos Apomakros

[quote user="vencedor" post="353197"][quote user="Nikos Apomakros" post="353175"]Περίεργο να αποδοκιμάζει τους Διδύμους κάποιος
που μάλλον συμμετέχει στο φόρουμ με "proxyκόπημα"...[/quote]

πουθε την ειδες την αποδοκιμασια?
για αποξενωση λεει ο τιτλος, κ για αποξενωση μιλαω.
τι ειναι το proxyκοπημα? δε σε πιασα? αμα θες μου εξηγεις. ;-)[/quote]

Τότε απλά λειτουργώ διαφορετικά γιατι για μένα η αποξένωση είναι κυρίως κατάληξη στην οποία με οδηγεί η κρίση μου, επειδή τείνει να διαφωνεί ή να διαφέρει με αυτό που υπάρχει ή συμβαίνει. Όλοι προσπαθούμε να ακολουθούμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Αυτομάτως οτιδήποτε διαφορετικό το ονομάζουμε είτε εναλλακτικό είτε λάθος. Η αποξένωση όμως ως κάπως ακραία αντίδραση επέρχεται απέναντι σε κάτι λάθος. Και είναι για μένα ένδειξη αποδοκιμασίας. Φαντάζομαι θα συμφωνείς ότι δύσκολα θα αποξενωθεις από κάτι που επιδοκιμαζεις.

Και νομίζω δεν είναι διόλου τυχαίο ότι όλοι παραπάνω έγραψαν ως όρο αποξενωσης κάτι το όποιο αποδοκιμάζουν ιδιαίτερα...

kuria

οι... αλλοι... και δη οταν επαναλαμβανονται...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="Pappas10" post="353148"][quote user="black_velvet" post="353143"]Η ξερολίαση (ξέρετε, αυτό που έχουν οι ξερόλες).[/quote]

Όντως... αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν αφάνταστα εμάς που τα ξέρουμε....[/quote]

Πάντα με καταλαβαίνεις!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

papadia

....Το διαδικτυο..που ενω ενωνει τους ανθρωπους ανα τον κοσμο αλλα συγχρονως τους απομακρυνει.....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

larus audouinii

papadia

larus audouinii

Να σε καλωσορίσω στο φορουμ με την ευκαιρία ...Να περνάς όμορφα
Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο Εγώ ορίζω τις σχέσεις μου και τα όρια μου μέσα σε αυτό ως προέκταση του χαρακτήρα μου , όπως και την σχέση μου με αυτό Ελπίζω να έγινα κατανοητή  :smile:

vencedor

[quote user="Nikos Apomakros" post="353269"][quote user="vencedor" post="353197"][quote user="Nikos Apomakros" post="353175"]Περίεργο να αποδοκιμάζει τους Διδύμους κάποιος
που μάλλον συμμετέχει στο φόρουμ με "proxyκόπημα"...[/quote]

πουθε την ειδες την αποδοκιμασια?
για αποξενωση λεει ο τιτλος, κ για αποξενωση μιλαω.
τι ειναι το proxyκοπημα? δε σε πιασα? αμα θες μου εξηγεις. ;-)[/quote]

Τότε απλά λειτουργώ διαφορετικά γιατι για μένα η αποξένωση είναι κυρίως κατάληξη στην οποία με οδηγεί η κρίση μου, επειδή τείνει να διαφωνεί ή να διαφέρει με αυτό που υπάρχει ή συμβαίνει. Όλοι προσπαθούμε να ακολουθούμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Αυτομάτως οτιδήποτε διαφορετικό το ονομάζουμε είτε εναλλακτικό είτε λάθος. Η αποξένωση όμως ως κάπως ακραία αντίδραση επέρχεται απέναντι σε κάτι λάθος. Και είναι για μένα ένδειξη αποδοκιμασίας. Φαντάζομαι θα συμφωνείς ότι δύσκολα θα αποξενωθεις από κάτι που επιδοκιμαζεις.

Και νομίζω δεν είναι διόλου τυχαίο ότι όλοι παραπάνω έγραψαν ως όρο αποξενωσης κάτι το όποιο αποδοκιμάζουν ιδιαίτερα...[/quote]

αμα σου πω οτι δεν καταλαβα πραμα...
μπορεις να τα πεις σε πιο απλα ελληνικα, πορκε διαβαζω λεξεις που δεν τις ξερω. :roll:

Nikos Apomakros

[quote user="vencedor" post="353290"]

αμα σου πω οτι δεν καταλαβα πραμα...
μπορεις να τα πεις σε πιο απλα ελληνικα, πορκε διαβαζω λεξεις που δεν τις ξερω. :roll:[/quote]

Βασικά κι εγώ βαριέμαι να με καταλάβω τώρα ;) .
Θα προτιμήσω να χαζέψω το τοπίο. Όλα καλά.

vencedor

ε ναι... κ εγω τωρα βλεπω τοπι.
να σαι καλα φιλε μου, το αναλυσουμε αλλη φορα. ;-)

saliara

Το "Για την πάρτη μου" Καλύτερα μόνος σου παρά με κάποιον που δεν σε εκτιμά και δεν σε υπολογίζει!! :|

papadia

.....τα απλυτα δοντια κ μια δυσοσμη ανασα........με κρατα σε αποσταση χιλιομετρων....

titica

Το να δηλώνει κάποιος ή κάποια υποθετικές ¨αρετές¨ που οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούνε.............................................διαφορετικά τους πετάνε στα μούτρα παρατηρήσεις του κ.... για να γίνουν σωστοί άνθρωποι όπως αυτοί.................................... :razz: :lol:

205 Επισκέπτες, 0 Χρήστες