Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 254
  • Total: 254

''Το Μάτιασμα''... και το ''Ξεμάτιασμα''!

Ξεκίνησε από pixie, Δεκεμβρίου 25, 2009, 11:49:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

[quote user="heinrich" post="332461"]
μμμμμμμμμμμμμ και σε είχα για εξυπνο πουλί...
[/quote]

Με αναστατώνεις! Πώς μου κόβεις τα φτερά έτσι?  :roll:
Αισθάνομαι ως χαμαιφυής κωλοπετούρα στα αιφνίδια της μηδαμηνότητος...  :sad:  :mrgreen:

katinaki

[quote user="KostasD33" post="332462"]Άλλη μια εναλλακτική απάντηση
Τα αμερικανάκια και οι εβραίοι δεν έχουν την ομορφάδα και την τσαχπινιά του Έλληνα  :P

Οι ιταλοί και ιταλίδες που την έχουν ματιάζονται[/quote]
 :lol:  :lol:  :lol:

pixie

Οι γαλανομάτηδες, λένε, ότι ματιάζουν πολύ περισσότερο, αλλά δεν μπορούν να ματιάσουν όσους αγαπάνε...

Γιαυτό, από σήμερα, οι γαλανομάτηδες βαφτίζονται επικίνδυνοι! Οφείλουμε να αγωνιστούμε οι υπόλοιποι - με άλλο χρώμα οφθαλμών - ώστε να υποχρεώσουμε τους γαλανομάτηδες, να βάλουν φακούς επαφής με χρώμα μαύρο ή γκρι αρζάν.

Είναι λάθος να τριγυρνάνε ελεύθερα και να ματιάζουν τους πάντες και τα πάντα! :evil:

katinaki

kuria

μα οτι εχουν ωραια ματια katinaki μου... τι αλλο; :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

[quote user="kuria" post="333449"]μα οτι εχουν ωραια ματια katinaki μου... τι αλλο; :lol:  :lol:[/quote]
 :lol: ως προς το μάτιασμα όμως?  :roll:

laras

Ματιασμα ε??
Αρχιαα ελληνικη βασκανεια...

Θα συμφωνησω με τη θεματοθετρια,δλδ θεωρω κι εγω οτι ειναι ειτε μεταφορας ενεργειας,ειτε αυθυποβλη...

Υ.Γ.Απορω με τον ορο μεταφυσικο....
Θεωρουσα οτι ειχες καταλαβει οτι απο τη στιγμη που κατι συμβαινει , ειναι φυσικο , ασχετα αν η δικη μας λογικη μπορει να το εξηγησει.....
Παντα με καλη προθεση το παραπανω :oops:  :oops:  :roll:  :roll:
(Εχω καλες προθεσεις,που λενε!!!! :shock:  :idea: )

rain

κι εγώ όταν ρίχνω φτου για ξεμάτιασμα καλές προθέσεις έχω  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

pixie

[quote user="rain" post="333458"]κι εγώ όταν ρίχνω φτου για ξεμάτιασμα καλές προθέσεις έχω  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

'Οτι προθέσεις και να έχεις... τα 'παμε, είσαι ''προστατευόμενο είδος''... :mrblue:  :mricy:
Κάνε ότι νομίζεις...  ;-)

rain

pixie

[quote user="rain" post="333479"]μπαρδόν???[/quote]

Mακάρι να είχαμε όλοι τη διάθεση, το χαμόγελο και το χιουμοράκι σου... ;-)
Αυτό εννοώ...  

Αλλά μην ανησυχείς, δεν ματιάζω!!! :mricy:
Είμαι μαυρομάτα...   :smile:

Και τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει και άλλου είδους ξεμάτιασμα!
Γενικά αναφέρομαι τώρα...

Η διαδικασία έχει να κάνει με το τέντωμα του δακτύλου, συγκεκριμένα του δείκτη! Θέλει μια γρήγορη αστραπιαία κίνηση ώστε να βυθίσεις τα χέρια σου στα μάτια σου...

Επίσης υπάρχει και μια ακόμη εγγυημένη εναλλακτική λύση... Βγαίνεις μια βραδινή έξοδο με την κοπέλα σου και χαζεύεις, λέει, όποιο θηλυκό περνάει... Στη συνέχεια περιμένεις το τέλειο ξεμάτιασμα! :mrblue:  :mricy:

pixie

Πάντως λογικό μου φαίνεται... από τη στιγμή που είναι σαφές ότι υπάρχει ενέργεια στο ανθρώπινο σώμα, να υπάρχει και ένα είδος μαγνητικού ρευστού που εκπέμπεται μέσα μας όπως και από άλλα άτομα προς εμάς... ;-)

pixie

Λοιπόν! Κάπου διάβασα ότι αυτή η ενέργεια [μάτιασμα] ονομάζεται ψυχοβολία και, όταν τα σήματα που εκπέμπονται είναι αρνητικά, έχει την ίδια δύναμη με την ραδιενέργεια!  :shock:  

Με τη λογική αυτή, δεχόμαστε το ότι ορισμένα άτομα μπορούν να προκαλούν μια αποδιοργάνωση δια μέσου αυτής της ψυχοβολίας με οδυνηρές επιπτώσεις, αφού έτσι μπορεί να προκληθεί έως και αλλοίωση στη μοριακή συνοχή της ύλης!

Φτου-φτου... Εν ολίγοις, έλεος! :evil:

larus audouinii

:roll:  
Κάποτε έπεσε στα χέρια μου, το είχε χαρίσει ένας συγγενής, ένα παραδοσιακό βιβλίο του Αγίου Κυπριανού και αρχαίο
 Στην μετακόμιση το βρήκα Τι θυμήθηκα τώρα ...:grin:

katinaki

την προσευχή του αγίου Κυπριανού και την spell  :D

254 Επισκέπτες, 0 Χρήστες