Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 644
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 705
  • Total: 705

Κάτω η Χούντα

Ξεκίνησε από cna, Μαΐου 07, 2010, 10:05:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cna

pixie έχουν περάσει 42 χρόνια από τότε και είναι λογικό ο κόσμος να ξεχνά. Και τότε υπήρχε διαφθορά όπως και τώρα απλώς ήταν μάλλον σε πολύ μικρότερο βαθμό. Βέβαια το κραταιό παράδειγμα διαφθοράς ήταν αυτό που έγινε στην Κύπρο. Επίσης τότε ναι μεν φρόντιζε το κράτος να μην μένει κανείς άνεργος αλλά ταυτόχρονα επέβαλε μεγάλους περιορισμούς στις ελευθερίες. Υπήρχαν τα ξερονήσια ως τόποι εξορίας (ακόμα και τον Ρίτσο είχαν εξορίσει οι αθεόφοβοι). Αν έκανε κάτι για τον τόπο εκείνη η χούντα το έκανε για να κατευνάσει τις αντιδράσεις. Πάντα έτσι λειτουργούσαν οι ολιγαρχίες: σε ταΐζω σε ποτίζω αλλά για να μην μιλάς. Και ναι άφησε και χρέη. 350 εκατομμύρια ευρώ χρέη παρέλαβε η κυβέρνηση του 1974. Ποσό βέβαια αστείο με τα σημερινά δεδομένα.

Πώς φτάσαμε ως εδώ; Αυτά παθαίνει κανείς όταν δίνει την εξουσία σε άτομα που δεν την αξίζουν. Σαν κακομαθημένα παλιόπαιδα συμπεριφέρθηκαν οι πολιτικοί μας τόσα χρόνια. Λες και τους καταπιέζαμε και τους είχαμε στην πείνα και ξαφνικά βρέθηκαν με την καρδάρα μπροστά τους. Αντί λοιπόν να φάνε τόσο όσο χρειάζεται για να κατευναστεί η πείνα τους αυτοί αδειάσανε και τα τελευταία αποθέματα. Τα ίδια βέβαια κάναμε και εμείς ως πολίτες. Κανείς μας δεν αντέδρασε όταν μοίραζαν τον πλούτο αυτής της χώρας. Κανείς δεν είπε ΣΤΟΠ στο ρουσφέτι όταν έπρεπε. Κανείς δεν είπε ΣΤΟΠ στις προσλήψεις ακόμα και όταν ξέραμε πολύ καλά ότι το δημόσιο δεν μπορεί να συντηρήσει άλλους υπαλλήλους. Αυτό που καταδεικνύει πρωτίστως αυτή η κρίση είναι η διαχρονική έλλειψη ηθικής. Γιατί αν είχαμε έστω και λίγο τσίπα δεν θα σκεφτόμασταν το μέλλον με ορίζοντα 5ετίας αλλά 20ετίας. Τέλος πάντων τα είχα πει και στο παρελθόν για την γενιά του Πολυτεχνείου (αυτή μας κυβερνά τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια) και τα σφάλματά της ας μην τα επαναλάβω εδώ.

pixie

Είμαι κάθετα αρνητική cna, σε στρατιωτικά κινήματα τύπου Παπαδόπουλου, που περιορίζουν την στοιχειώδη ανθρώπινη ελευθερία και διώκονται ή συλλαμβάνονται ή εξορίζονται απλοί πολίτες μόνο και μόνο για τις αντίθετες προς το καθεστώς πεποιθήσεις τους! Παντελώς αισχρό!

Πολιτιστικός και κυρίως πνευματικός μεσαίωνας! ;-)
Και το πραξικόπημα στην Κύπρο εγκληματικό!

'Αλλωστε ο Παπαδόπουλος ήταν μέλος της CIA και νομίζω το πρώτο μέλος που ήταν ή την είχε δει ηγέτης ευρωπαϊκού κρατιδίου.
Αυτό μάλλον τον έφαγε κιόλας, ο πατριωτισμός και το υπεροπτικό συναίσθημα της ηγεσίας, όταν οι ΗΠΑ και οι Εβραίοι ['Αγγλοι & Εβραιομογγόλια], αποφάσισαν το ξεπούλημα της Κύπρου.

Μελανές κι αυτές οι στιγμές, αλλά τα σημερινά τα βιώνουμε και μας αφορούν, συνεπώς έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα!

cna

Η ιστορική αναδρομή είναι αυτή που θα μας δείξει τί έρχεται αύριο. Αυτό επειδή η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται ακόμα και ως φάρσα. Την εποχή πριν την χούντα τα είχαν κάνει τόσο σ***α οι πολιτικοί μας που σε πολλούς Έλληνες φάνηκαν σαν σωτήρες οι συνταγματάρχες. Σήμερα όπως και τότε είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν καλύτερη για την χώρα την χουντική τάξη από την δημοκρατική αταξία. Τότε όπως και τώρα δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ο λαός τον έναν πολιτικό από τον άλλο. Είναι τυχαίο που οι 2 μεγαλύτεροι αντίπαλοι στην νεότερη ιστορία τιμώνται ο ένας ως "Γέρος της Δημοκρατίας" και ο άλλος ως "Εθνάρχης"; Ο μεν πρώτος συνετέλεσε με τον τρόπο του στο να γίνει ο Εμφύλιος και ήταν αυτός που επαναλειτούργησε τα ξερονήσια (για να μην πω για τα έκτακτα στρατοδικεία) και ο άλλος παράτησε την χώρα και έφυγε σε μια από τις πιό δύσκολες στιγμές (να μην αναφέρω το πώς εκλέχθηκε - και τα δέντρα να ψήφιζαν πάλι δεν έβγαιναν οι σταυροί). Τότε όπως και τώρα τα κόμματα της αριστεράς βάλλονταν από παντού. Όχι ότι η αριστερά δεν έχει τις ευθύνες της αλλά μην τρελαθούμε τώρα, δεν θα καταλυθεί η δημοκρατία επειδή το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα. Οι κυβερνήσεις μας το έχουν κάνει κουρελόχαρτο πολύ πριν το ΚΚΕ.

larus audouinii

[quote user="cna" post="337115"]Δυο μέρες τώρα αναρωτιόμουν γιατί πέθαναν οι 4 συνάνθρωποί μας. Πάντα ήξερα ότι οι θάνατοι συνήθως υποκρύπτουν πολιτικές εξελίξεις. Μετά λοιπόν από τις διαγραφές που ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου σήμερα συνέβη αυτό:
[/quote]

Θα ήταν φρόνιμο όμως να περιμένουμε και τις εξελίξεις, που ούτως ή άλλως τρέχουν

Σκόπιμα το μεταφέρω σε αυτή την ενότητα
και λόγω της σοβαρότητας του θέματος και του γεγονότος πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση το μεταφέρω με μεγάλη επιφύλαξη (strategy-geopolitics,greekalert)
Υπάρχουν δημοσιεύματα για τον εμπρησμό της Marfin που κάνουν λόγο για εμπλοκή τεσσάρων ατόμων
Ενός προσώπου που ήδη έχει αναγνωρίσει η αστυνομία και σε οπτικό υλικό και ειναι γνωστός  στον αναρχικό χώρο, καθώς και σε κάποιο άλλο γνωστό επεισόδιο στο πρόσφατο παρελθόν
Σε δυο αλλοδαπούς, σύμφωνα και με την συνέντευξη του διευθυντή του Ιανού, και μιας γυναίκας που μετέφερε τα εκρηκτικά Κάποια δημοσιεύματα επεκτείνουν τις διασυνδέσεις Ευχή μου το αρχικό κείμενο να προέρχεται από πένα της έντιμης δημοσιογραφίας

cna

Έχω δώσει link με την αρχική είδηση. Εν τω μεταξύ στις περισσότερες εφημερίδες αποκρύπτεται η επίμαχη τροπολογία (πχ τα νέα αναφέρουν μόνο ότι δεν θα παραβρεθούν στην συνάντηση των αρχηγών ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αναφέρουν το περιεχόμενο της (ν)τροπολογίας). Αν πιάσουμε τις φημολογίες θα μαυρίσει η ψυχή μας και δεν θα είναι μόνο από τους αδικοχαμένους. Φημολογίες πχ αναφέρουν ότι για να πάρουμε τα δάνεια του ΔΝΤ δεν μπορούμε να προσφέρουμε ομόλογα ως εγγυήσεις (καθότι είναι τόσο υποβαθμισμένα όσο δεν πάει) οπότε ενεχυροδανειάζεται η ακίνητη περιουσία του δημοσίου. Αν δηλαδή δεν καταφέρουμε να επιστρέψουμε τα δάνεια στο ΔΝΤ τότε αυτομάτως το ΔΝΤ γίνεται κύριος της ακίνητης περιουσίας του ελληνικού δημοσίου. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς βουλευτής δεν θα ψήφιζε θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ίσως γι'αυτό πλέον έχουν αφαιρέσει την δυνατότητα κύρωσης ή μη των συμβάσεων από την Βουλή.

cna

pixie

tziger

Τα τάνκς του 1967,αντικαταστάθηκαν απο το spread!
Η πλουτονομία καλά κρατεί!!

NoName

ΠαράθεσηΔόθηκε στον Υπουργό Οικονομικών η Σφραγίδα του Κράτους ώστε η κάθε σύμβαση που υπογράφει με το ΔΝΤ να έχει άμεση ισχύ. Αυτό σημαίνει κατά πρώτον ότι υπερσκελίζεται η Βουλή ακόμα και ο Πρωθυπουργός.
Αυτό σημαίνει ότι είναι πολιτική «σου» άποψη όπως σου είπα και στην αρχή και όχι δεδομένο.
Παράθεσηόταν παραγκωνίζεται ένας θεσμός όπως η Βουλή τότε έχω κάθε δικαίωμα να μιλώ για πραξικόπημα κλπ κλπ
Δικαίωμα να ομιλείς έχεις (όχι μόνο εσύ φυσικά) και αυτό ακριβώς το δικαίωμα που έχεις ακόμα, αναιρεί το βασικό σου επιχείρημα ότι έχουμε χούντα.
ΠαράθεσηΤί νομίζεις θα γίνει αν υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου σύμβαση με την οποία για να πάρουμε 10 δις θα πρέπει να παραχωρήσουμε κάποιο από τα νησιά μας; Δεν θα μπορέσουν να μας το επιβάλλουν διαφορετικά παρά μόνο με χούντα.
Με τα ΄ανʼ έβγαλες συμπέρασμα ότι Τώρα έχουμε Χούντα?
Κι εμένα αν η γιαγιά μου είχε @@ θα την φώναζα παππού. Ας είμαστε σοβαροί αγαπητέ, διότι η άσκοπη  κινδυνολογία ενίοτε είναι χειρότερη από τον ίδιο τον κίνδυνο.
[align=center]*****[/align]

pixie
ΠαράθεσηΔεν υποστηρίζω τον δικτάτορα, προς θεού, το διευκρινίζω αυτό.

Αλλά σήμερα, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Πώς είναι δυνατόν?
Είμαι σίγουρος ότι δεν τον υποστηρίζεις. Αλλά πες μου τι άλλο επιχείρημα, θα μπορούσες να δώσεις αν ήσουν συνήγορος του γιατί κατέλυσε την βουλή και έβαλε  την Ελλάδα σε γύψο για 7 χρόνια με χιλιάδες βασανισμούς, εκατοντάδες νεκρούς και αγνοούμενους και πολλά πολλά άλλα.
Η χούντα δεν ήταν ένα πολιτισμικό γεγονός που καταπίεσε απλά τις πνευματικές ανησυχίες. Είναι βαρβαρότητα και απανθρωπιά. Αν νομίζεις ότι χρειάζεται επιχειρηματολογία για αυτό ας ανοίξουμε θέμα τι είναι χούντα.

cna
ΠαράθεσηΦημολογίες πχ αναφέρουν ότι για να πάρουμε τα δάνεια του ΔΝΤ δεν μπορούμε να προσφέρουμε ομόλογα ως εγγυήσεις (καθότι είναι τόσο υποβαθμισμένα όσο δεν πάει) οπότε ενεχυροδανειάζεται η ακίνητη περιουσία του δημοσίου.
ξανά τα άν και φημολογίες.
Ξανά εγώ αν η γιαγιά μου είχε στην αυλή της ένα λάστιχο από αναγόμωση λάστιχου Mercedes θα κληρονομούσα μια Μερσεντές όταν πεθάνει, αντί τα 3.000 ευρώ των καταθέσεων της, που προτείνεις να κατασχεθούν σε άλλο θέμα.
Αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό?

cna

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πάρτε και αυτό: Φύλλο και φτερό έχει κάνει η Αντιτρομοκρατική τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα sms χιλιάδων ανυποψίαστων κατοίκων της Αθήνας. Από τον περασμένο Οκτώβριο, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν επιδοθεί ακόμη και σε αναδρομικές (προ τριετίας) άρσεις του απορρήτου των επικοινωνιών των πολιτών σε ευρείες περιοχές της πρωτεύουσας, ζητώντας αναλυτικά τα στοιχεία όλων των κλήσεων που κατέγραψαν οι κυψέλες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!. Όχι παίζουμε. Σε λίγο θα με καλέσουν και εμένα με βάση τις δημοσιεύσεις μου στις ιστοσελίδες και στα φόρουμ να δώσω εξηγήσεις. Διαβάστε όμως όλο το άρθρο για να δείτε την παρακολούθηση σε όλο της το μεγαλείο.

Noname έχω βαρεθεί σε αυτήν την χώρα να καλούμαι να αποδείξω το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. Όταν δηλαδή υπάρχει ένας ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ νόμος σε αυτή την χώρα που λέει ότι οι διεθνείς συμβάσεις κυρώνονται στην Βουλή και περνάει τροπολογία με την οποία ο Υπουργός μπορεί να υπογράφει μόνος του τέτοιες συμβάσεις τότε για ποιά πολιτική εκτίμηση μου μιλάς; De facto υπερσκελίζεται η Βουλή. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί και οι 2 να έχουν δίκιο. Είτε δηλαδή το συνταγματικώς νόμιμο είναι να περνάνε οι διεθνείς συμβάσεις από την βουλή είτε το συνταγματικώς νόμιμο είναι να αρκεί η υπογραφή του Υπουργού (ούτε ΚΑΝ του Πρωθυπουργού γι αυτό και είπα για υπερσκελισμό και του Πρωθυπουργού). Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη: η σύμβαση κυρώθηκε από την βουλή και έθεσε υπογραφή και σφραγίδα ο Πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι Υπουργοί. Αυτό το έκαναν επειδή έτσι τους κάπνισε; Επειδή έτσι γούσταραν; Θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν ότι υπογράφει κατευθείαν ο πρωθυπουργός και τελείωνε εκεί η ιστορία.

Και για να αναπτύξω και το θέμα του δικαιώματος του λόγου: Πρώτα από όλα ξαναδιάβασε άρθρο στο λινκ που παρέθεσα. Δεύτερον: αυτό που κατάφερε όλο αυτό το μεταπολιτευτικό τσίρκο είναι να μας διασφαλίσει το δικαίωμα του λόγου αλλά να μας αφαιρέσει το δικαίωμα της επιβίωσης. Μια χούντα ποτέ δεν καταργεί όλες τις ελευθερίες παρά εκείνες που την ενοχλούν και την εμποδίζουν. Αφού λοιπόν είδε το μικρό μας τσίρκο ότι δεν μπορεί να διορίσει άλλους μόνιμους υπαλλήλους, αφού είδε ότι δεν μπορεί να αυξήσει εκθετικά τους ημέτερους δημιούργησε 2 γενιές: την μια των 700 ευρώ (στην οποία και ανήκω) και την επόμενή της των 590 ευρώ (ελέω ΔΝΤ). Καμία από αυτές τις γενιές δεν έχει ουσιαστική ελπίδα να ζήσει αξιοπρεπώς, με συνθήκες εργασιακής ασφάλειας, πόσω μάλλον να δημιουργήσει οικογένεια. Λίγο πολύ όλοι οι συνομίληκοί μου τα ίδια περνάνε. Πριν μου μιλήσεις για ελεύθερη αγορά εγώ θα σου πω ότι έχουμε ασύδοτη αγορά. Κανένας έλεγχος στις ελαστικές συμβάσεις εργασίας. Υπογράφει ο άλλος σύμβαση έργου και εργάζεται σε συνθήκες εξαρτημένης εργασίας (στη σύμβαση έργου ο εργολήπτης, ο αναλαμβάνων δηλαδή το έργο, τις μόνες υποχρεώσεις που έχει απέναντι στον αναθέτοντα είναι να παραδώσει το αντικείμενο του έργου, την ώρα που πρέπει, εργαζόμενος όπου και όποτε του γουστάρει). Υπογράφει ο δείνα σύμβαση ημιαπασχόλησης και εργάζεται 12 ώρες την ημέρα και αν μάλιστα μιλήσει την ίδια ώρα απολύεται. Να αναφέρω και τις καταγγελίες των εργαζομένων της Marfin που τους ειδοποίησαν οι διευθυντάδες ότι αν φύγουν θα απολυθούν; 4 νεκροί το αποτέλεσμα με στέρηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην επιβίωση. Αν λοιπόν μου στερεί κάποιος στοιχειώδη δικαιώματα και ελευθερίες τότε νομιμοποιούμαι να μιλώ για χούντα. Το δυστύχημα είναι ότι όλοι όσοι αντιδράτε κατά αυτόν τον τρόπο αδυνατείτε ή δεν θέλετε να δείτε ότι οι συμπολίτες που στερούνται αυτών των στοιχειωδών δικαιωμάτων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δυστυχώς μου θυμίζετε ένα ποίημα που διάβασα κάποτε και είχε γραφτεί για να περιγράψει την λάθος αντιμετώπιση από τον ποιητή των πεπραγμένων των Ναζί:
"Όταν πήραν τους Εβραίους δεν μίλησα.
Όταν πήραν τους ομοφυλόφιλους δεν μίλησα.
Όταν πήραν τους κομμουνιστές δεν μίλησα.
Όταν....
Όταν...
Όταν...
Όταν ήρθαν να με πάρουν δεν υπήρχε πια κανείς να μιλήσει για μένα!"

Εκεί θα φτάσουμε πάλι αλλά μέσω άλλης οδού.

Michael_Design

[quote user="cna" post="337256"]...αυτό που κατάφερε όλο αυτό το μεταπολιτευτικό τσίρκο είναι να μας διασφαλίσει το δικαίωμα του λόγου αλλά να μας αφαιρέσει το δικαίωμα της επιβίωσης. Μια χούντα ποτέ δεν καταργεί όλες τις ελευθερίες παρά εκείνες που την ενοχλούν και την εμποδίζουν....[/quote]Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτές τις φράσεις. Τι να την κάνεις την ελευθερία λόγου όταν παίζετε αν θα επιβιώσεις;; :???:  :???:  :???:  :cool:

pixie

[quote user="NoName" post="337244"]
Είμαι σίγουρος ότι δεν τον υποστηρίζεις. Αλλά πες μου τι άλλο επιχείρημα, θα μπορούσες να δώσεις αν ήσουν συνήγορος του γιατί κατέλυσε την βουλή και έβαλε  την Ελλάδα σε γύψο για 7 χρόνια με χιλιάδες βασανισμούς, εκατοντάδες νεκρούς και αγνοούμενους και πολλά πολλά άλλα.
Η χούντα δεν ήταν ένα πολιτισμικό γεγονός που καταπίεσε απλά τις πνευματικές ανησυχίες. Είναι βαρβαρότητα και απανθρωπιά. [/quote]

Κατ' αρχήν δεν ανέφερα πουθενά ότι η χούντα ήταν ''πολιτισμικό γεγονός που καταπίεσε τις πνευματικές ανησυχίες'', δεν μπορείς να παραφράζεις επί το ελαφρότερον! :mad:
Εκτός αν με ενημερώνεις, για χουντικές πράξεις - όντως απάνθρωπες και εμετικές αθλιότητες με περικεφαλαία - αυτά είναι γνωστά.

Το να αλυσοδένει κάποιος την ελευθερογνωμία μου και να στραγγαλίζει την πνευματική μου συνείδηση, για μένα είναι η χειρότερη μορφή χούντας!

Αλλά είναι εξίσου χουντικός ο τρόπος με τον οποίο σήμερα το κράτος αυθαιρετεί! Έταξε πολιτικές που θα ενίσχυαν υποτίθεται το κοινωνικό του περιεχόμενο και αντ' αυτού ορίζει περιοριστικά μέτρα κατοχικής μορφής και άκρως εξοντωτικά, που υποτιμούν όλους, αφού η φωνή του λαού δεν ακούγεται και εθνική συνεννόηση πάνω στην κρίση δεν υπάρχει.

Ας σταματήσει πια η λεηλασία! Πολύ αμφιβάλλω αν τα κυβερνητικά στελέχη μπήκαν στον κόπο να συνεκτιμήσουν τις επιπτώσεις αυτής της φασιστικής πολιτικής.
Και το πιο ύπουλο είναι ότι πάνε να περάσουν στο λαό το μήνυμα ότι φταίμε όλοι για την κατάσταση, ακόμα και οι αδύναμοι συνταξιούχοι - εξιλαστήρια θύματα. Δεν έχουν το θάρρος να ονομάσουν τα δικά τους εγκληματικά λάθη και να αναφέρουν τα ονόματα όσων πραγματικά ευθύνονται.

Πάει η κοινωνική συνοχή, πάει η κοινωνικότητα, η γλώσσα, το φιλότιμο, απαξιώθηκε κάθε εθνική συνείδηση και φυσικά το θρησκευτικό συναίσθημα με τη στάση της εκκλησίας.
Και πάνω απ' όλα αποξενωθήκαμε περισσότερο, γίναμε καχύποπτοι, ακόμα πιο δύσκολα θα λέμε πια στον διπλανό μας ανθρώπινα: ''αδερφέ, εδώ είμαι!''

rain

[quote user="Michael_Design" post="337258"][quote user="cna" post="337256"]...αυτό που κατάφερε όλο αυτό το μεταπολιτευτικό τσίρκο είναι να μας διασφαλίσει το δικαίωμα του λόγου αλλά να μας αφαιρέσει το δικαίωμα της επιβίωσης. Μια χούντα ποτέ δεν καταργεί όλες τις ελευθερίες παρά εκείνες που την ενοχλούν και την εμποδίζουν....[/quote]Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτές τις φράσεις. Τι να την κάνεις την ελευθερία λόγου όταν παίζετε αν θα επιβιώσεις;; :???:  :???:  :???:  :cool:[/quote] ρε μάγκες ναι δεν λέω ζορίζουν τα πράγματα, αλλά τα μπαράκια τα βραδάκια γεμάτα είναι? Τι πείνα λέτε εσείς? :x

Michael_Design

[quote user="rain" post="337298"]ρε μάγκες ναι δεν λέω ζορίζουν τα πράγματα, αλλά τα μπαράκια τα βραδάκια γεμάτα είναι? Τι πείνα λέτε εσείς? :x[/quote]
Αυτοί δεν πεινάνε ρε μεγάλε... διψάνε...  :cool:

rain

[quote user="Michael_Design" post="337299"][quote user="rain" post="337298"]ρε μάγκες ναι δεν λέω ζορίζουν τα πράγματα, αλλά τα μπαράκια τα βραδάκια γεμάτα είναι? Τι πείνα λέτε εσείς? :x[/quote]
Αυτοί δεν πεινάνε ρε μεγάλε... διψάνε...  :cool:[/quote]ρίξε τώρα κάνα σύνθημα κάτω η χούντα του πασόκ που βάζει φόρο στα ξύδια μας :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

705 Επισκέπτες, 0 Χρήστες