Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,080
  • Online ever: 1,080 (Χθες στις 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 946
  • Total: 946

προγνωστικά

Ξεκίνησε από κώστας, Μαΐου 25, 2010, 06:07:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Δανάημ.... σορυ που σε ανάγκασα.... αλλά είπα ότι υπάρχει  ειδική ενότητα για ζητήματα τάξης και χειρισμού θεμάτων.......αλλά συνέχισαν εδώ οι ερωτήσεις
όμως ούτε συναίνεσα σε κάτι ούτε συμφώνησα σε κάτι. Είπα κι εγώ όπως κι εσύ την γνώμη μου. Οφφ ξεοφ τόπικ (πιο σωστά οφφ ενότητας θέλεις να πεις υποθέτω) αυτό κατάλαβα αυτό είπα, το να μη κάνω νταντά όμως την μια ή την άλλη άποψη δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι ούτε ότι συναινώ σε κάτι.

Μπορείς άνετα να στείλεις και προσωπικό μήνυμα στη συντονίστρια που το μετέφερε και διατύπωσε την ερμηνεία της ή στον Κώστα που το είχε βάλει εδώ,  όπως μπορείς να το βάλεις και στην ειδική ενότητα αν νομίζεις ότι αξίζει να υπάρχει ένας δημόσιος διάλογος για αυτό. Για να μη χαλάσει όπως σωστά λες ο χαρακτήρας της ενότητας (και όχι του τοπικ).

κώστας

"...Όποια απάντηση/σχόλιο θέλει αφαιρείται και όποια θέλει μένει...
...Η δε θεματολογία δεν περιορίζεται από κανέναν. Δεν υπόκειται ούτε σε λογοκρισία μηδέ σε κριτική από την πλευρά μας...

Είμαστε στην ίδια πλευρά εμείς;
Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο."
[size=13]στηλιτεύω τη δυσαρμονία των δύο προτάσεων.
Από τη μία, εμφανίζομαι εγώ να αποφασίζω τι θα μείνει και τι θα αφαιρεθεί
και από την άλλη...η θεματολογία δεν περιορίζεται και δεν λογοκρίνεται!

Νομίζω ότι οι θέσεις μου
ήταν και παραμένουν κρυστάλλινες.
[/size]
eLe

pixie

Περί του ύφους σου και επί της ουσίας, κώστα, σε συγχαίρω!

'Ηξερα σαφώς ότι είσαι λογικό και καλό άτομο, παρά την καυστικότητά σου στο λόγο μερικές φορές, πράγμα που προσωπικά το εκλαμβάνω ως ένα έξυπνο λεκτικό παιχνίδι βεβαίως...  ;-)  :smile:

Με όσα αναφέρεις παραπάνω, βγαίνει το συμπέρασμα ότι τυχαία και άνευ ιδιαίτερης σκοπιμότητας είχες τοποθετήσει το συγκεκριμένο θέμα στην ειδική ενότητα των Ποιητών - όπου ειδικά στην ενότητα αυτή προστατεύονται και κατοχυρώνονται τα πνευματικά δικαιώματα της γραφής - και κατά συνέπεια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα και δεν σε ενδιαφέρει, όπως αναφέρεις, να το βάλουμε στην Αθλητική ενότητα όπου και ανήκει.

Η δική μου εξήγηση είναι αυτή, θα σε παρακαλούσα μόνο, για τυπικούς λόγους και για να μην πέσουμε πάλι σε συντονιστικές αντιφάσεις, να δώσεις την άδεια να το μετακινήσω εγώ ή κάποιος άλλος συντονιστής και να κλείσει η υπόθεση εδώ, ώστε να αποφύγουμε περαιτέρω άσκοπες κινήσεις ή σχολιασμούς και να εξελιχθεί πλέον το θέμα που άνοιξες ομαλά.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την όποια κακή συνεννόηση ή ταλαιπωρία...

larus audouinii

"Εγώ"..-και είναι εγωιστικό κάπως-, νοιώθω άσχημα ξαφνικά
Παιδιά βλέπω σπάνια ποδόσφαιρο, ειδικά αυτό το καιρό,  όμως δεν με αφήνει αδιάφορη Δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την μνήμη μου το γεγονός πως φίλοι γνωστοί και συγγενείς έχουν πάθος με αυτό το άθλημα, όπως και διάφορα άλλα, άλλοι Το χω μοιραστεί, το καταλαβαίνω και το χαίρομαι  Η μαγεία του ποδοσφάιρου είναι κάτι διαφορετικό..και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Μια σκέψη μου έγραψα, σε ότι αφορά την ενότητα, και δεν υπήρχε χώρος για κάτι άλλο
Δεν έχω την σιγουριά για το αν έφερα σε δύσκολη θέση καποιον Σε ότι αφορά το χιουμορ μου, ο χώρος του να είστε σίγουροι πως είναι πάντα φιλικός και ειλικρινής Παραμένω-δυστυχώς ή ευτυχώς "εγώ"
Γράφοντας σε ένα φορουμ είναι λογικό να ξεφεύγεις και κάπου από γραμμές και τείχη  και να αφήνεσαι αυθόρμητα και μετρημένα Τα όρια μιας  ενότητας οριοθετούνται και από την δυναμική προσαρμογής που έχει ο καθένας μας νομίζω, που αφήνει συναισθήματα και σκέψεις της προσωπικότητας ...δεξιότητας του έστω Συχνά όμως δεν τυχαίνει να διαβάζουμε και αποσπασματικά;
Αν έθιξα κάποιον ζητώ συγνώμη ειλικρινά, απέναντίας δεν είχα την πρόθεση
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όμως, και άσχετα αν θα αλλάξει ενότητα ή όχι ..δε με αποσχολεί τυπικά για όποιους λόγους τόσο, να  μείνει η σκέψη για το τι μένει , ή τι θα ήθελε ο καθένας να μείνει τελικά ουσιώδες από την ανταλλαγή σκέψεων που μοιραζόμαστε σε όλες τις ενότητες παραπέρα
Κι είναι εύκολο για τους συντονιστές να βρεθεί μια λύση ώστε να υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση αποκλειστικά μεταξύ τους
Όταν υπάρχει καλή πρόθεση δεν βλέπω δύσκολα εδώ, και δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχει η καλή πρόθεση, απεναντίας
Πάμε για τα καλύτερα;

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="338884"][quote user="katinaki" post="338882"][quote user="KostasD33" post="338877"]Νιγηρία - Ελλάς 1-2

Περιμένω πρόγνωση  :P[/quote]

Νιγηρία - Ελλάς 0-3   :!:[/quote]
αααα γειά σου.... με τον γκαντέμη[/quote]

και εγώ μέσα ...τι ώρες βλέπετε ήθελα να ήξερα  :cool:

katinaki

πάμε καλά πάντως!
άλλο 1 θέλουμε με τη Νιγηρία πριν λήξει  :D

larus audouinii

Μόλις είχα καθήσει λίγο,,,,,έφυγα  :lol:  :mricy:

KostasD33

[quote user="KostasD33"]Νιγηρία - Ελλάς 1-2

Περιμένω πρόγνωση  :P[/quote]

[align=center][size=38]Νιγηρία - Ελλάς 1-2[/size][/align]

[align=center]
χο χο χο χε χε χε........

[size=34][rainbow]χι χι χι ....... [/rainbow][/size][/align]

[marquee direction=left][size=34][rainbow]μη γκούστα τάντο [/rainbow][/size][/marquee]

larus audouinii

Και στο 33 έμεινε με 10 παίχτες ....αυτό θα πει συντονισμός   :lol:

Michael_Design

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IuK_Bn_FQ74&hl=el_GR&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IuK_Bn_FQ74&hl=el_GR&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

κώστας

eLe

KostasD33

ψιτ το φλέγον για μένα είναι ότι κερδίσαμε κι ακόμα πιο καλά το ότι παίξαμε όμορφα...
κι εσύ είσαι ζουλιάρης μπρε........
Στον πρώτο αγώνα με την κουκουρούκου πρόγνωση μου, μου την έλεγες....
τώρα μου την λες που το επέτυχα επακριβώς...

Όσο για το άδειες μετακίνησης δεν ξέρω τι τσαμπούνας κι εσύ.... αλλά το πάνε όπου θένε το θεματάκι να πάρει και τον αέρα του, αφού έτσι κι αλλιώς από σημάδι είσαι σκράπας όταν υποβάλεις νέο θέμα.... αλλά παραμονή αγώνα με Αργεντινή το ξαναφέρνουμε εδώ για να μη χαλάσουμε το γούρι και μετά ας κάνει πάλι βόλτα  :P

Υ.Γ.
[quote user="larus audouinii"]Και στο 33 έμεινε με 10 παίχτες ....αυτό θα πει συντονισμός   :lol:[/quote]
σ....  όλα κι όλα μπορεί στα δικά μας συντονιστικά ζητήματα να τα θαλασσώνουμε ολίγον, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα σκίζουμε LoL

pixie

[quote user="κώστας" post="338917"]pixie, καμάρι μου, δεν έχω καμμία διάθεση
και καμμία όρεξη να αναμειχθώ στο παιγνιδάκι σου.[/quote]

:grin:
Νάτα και τα όμορφα! Καμάρι μου, ε? Με συγκινείς...

Δεν φτάνει που πας και γράφεις όπου νάναι, κι έχουν πλακώσει κι οι διασώστες υπερασπιστές...
βγήκα και παιχνιδιάρα από πάνω! :razz:  :lol:  :lol:  :lol:

Οκ, επαναφέρω το θέμα στη θέση του, κι εύχομαι όσες νίκες προβλέψει το λαμπρό σου μυαλουδάκι, κώστα, να γίνουν πραγματικότητα!  :grin:

ΥΓ. Και, ψιτ, Ντε33? 'Οποιος συντονιστής τα θαλασσώνει να του τραβάς τ' αυτιά και στο κάτεργο κατευθείαν! Να μην την πληρώνουμε κι εμείς αι αθώαι περιστεραί... :razz:  :mrblue:

KostasD33

Νιγηρία – Κορέα 1-0
Ελλάδα – Αργεντινή 1-1

Δεν ξέρω αν κάνω πρόγνωση καλή αλλά σίγουρα κάνω επιθυμία

κώστας

Άμα γίνει κανά τέτοιο
θα έχουμε τον μπαστουνόβλαχο
προπονητή, στον αιώνα τον άπαντα.
και είναι καιρός να εκπέμψουμε το μήνυμα
ότι μπορούμε και στην διοίκηση
όχι μόνο στο υπαλληλικό προσωπικό.
eLe