Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 272
  • Total: 273
  • Leon

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Ξεκίνησε από Atma, Δεκεμβρίου 08, 2004, 08:47:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

με την ευκαιρια της συμπληρωσης 20 χρονων απο την πισωπλατη δολοφονια του 15χρονου Μιχαλη απο 'ανδρα' των Μ.Α.Τ

energizer

...συγνωμη φιλτατε...
...αλλα ο Μιχαλακης δεν κραδαινε 1 μολοτωφ ενω πλησιαζε στο πουλμαν των ΜΑΤ  :?:
...αν ηταν καμμενοι 2-3 αστυνομικοι,το μεταφορικο τους (περιουσια δημοσιου) & δεν ξερω τι αλλο...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  :?:
...το εγκλημα δεν δικαιολογειται αλλα καποτε εξαντλουνται οι επιλογες αποφυγης του...
...ιδιαιτερα οταν η αποφυγη του σηματοδοτει καποιο αλλο εγκλημα!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

& Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΦΕΥΚΤΕΑ

:evil:

Υ.Γ
...οι λοιπες φωτο δεκτες

freak

απο οσο γνωριζω ο καλτεζας πυροβοληθηκε πισωπλατα στο κεφαλι απο τον συγκεκριμενο ματατζη, που ηταν ο οδηγος της κλουβας που καιγοταν.
αυτο που μου λες ειναι οτι καλα εκαναν κ τον σκοτωσαν? οτι αντι για 2 ματατζηδες καλο ειναι να εχουμε ενα πιτσιρικα νεκρο? δηλαδη την ζωη 2 ματατζιδων πχ την εξαργυρωνεις με την ζωη ενος 15χρονου? η μηπως η ζωη του ενος εχει λιγοτερο αξια απο την ζωη του αλλου? η μηπως δικαιολογεις την αντιδραση του να βγαλει πιστολι κ να πυροβολησει? αν ειναι ετσι τοτε κατ'εσε καλα εκαναν κ σκοτωσαν το παιδι στο ηρακλειο μιας κ δεν σταματησε στο μπλοκ τους η με τον φρουρο του βερελη που πυροβολαγε στο πολυτεχνειο?.. καλα εκαναν κ σκοτωσαν τον τζουλιανι στην γενοβα.. κ μετα τον πατησαν κ με το τζιπ τους να σιγουρευτουν... καλα εκαναν κ σκοτωσαν τον 17χρονο σερβο μαθητη στη θεσσαλονικη...

κοιτα.. προσωπικα να καει η κλουβα κ να λαμπαδιασει. ειναι ενα αψυχο αντικειμενο. χιλιες φορες αυτη παρα ανθρωπινες ζωες. επισης ουτε εγω θεωρω τον μιχαλη καλτεζα ηρωα. θεωρω ομως τον καθε μπατσο που εχει βγαλει στοιχειωδως η μη την οποια αναλογη σχολη να μην εχει ως πρωτη αντιδραση στο μυαλο του στην οποιαδηποτε στραβη να βγαλει το πιστολι... αναρωτιεμαι τι τους μαθαινουν στις σχολες τους. οτι το οπλο βγαινει πιο ευκολα ακομα κ απο καποιο μελος του σωματος τους? οτι αν δεν σταματησει η αν δειτε καποιον υποπτο πυροβοληστε τον? κ πιστεψε με το να σε απειλει ο αλλος με πιστολι ακομα κ για μια απλη αναγνωριση στοιχειων δεν ειναι οτι καλυτερο.. κ στο λεω γιατι μου εχει συμβει. κ εννοειται οτι καταλαβαινω τον οποιο πανικο μπορει να ενιωσε ο συγκεκριμενος. κ πως κ εγω σε μια αναλογη φαση μπορει να αντιδρουσα ετσι. αλλα αυτοι υποτιθεται οτι ειναι εκπαιδευμενοι... στην τελικη να μην γινουν μπατσοι αν δεν μπορουν να ελεγξουν την ψυχραιμια τους. δηλαδη ενας που θα σκοτωσει εναν μπατσο αμεσως ειναι ο φονιας ενω ενας μπατσος που θα σκοτωσει εναν πολιτη ειναι ηρωας? τι λογικη ειναι αυτη? για ανθρωπινες ζωες μιλαμε. το οτι δεν ειχε επιλογες ειναι η χειροτερη δικαιολογια. πως εχουν οι πολιτες επιλογη αλλα δεν εχει η αστυνομια δεν το καταλαβαινω.. πως οταν σε λιωνουν στο ξυλο τα ματ εχεις επιλογη, πως οταν σου πετουν δακρυγονα κ χημικα απαγορευμενα απο συνθηκες πολεμου για προκληση τερατογενησεων αδιακριτως εχεις επιλογη ενω αυτοι οχι η οταν σε πυροβολουν με πλαστικες σφαιρες?.... ε ας βγαλουμε κ ενα νομο να τους επιτρεπει να συνουσιαζουν κ να δερνουν να μην κανουμε κ ασκοπες αναλογες συζητησεις.

τελος στο θεμα ηρωων τι να σου πω.. περι ορεξεως.. ο καθενας εχει τους δικους του.. αναλογα με το οτι ο επαναστατης για την ελευθερια ενος μπορει να ειναι ο τρομοκρατης καποιου αλλου ετσι κ με τους ηρωες...

η βια δεν ειναι αποφεκτεα.. οταν ο αλλος ειναι απεναντι σου με χημικα, οτι λογης εξοπλισμο μπορεις να φανταστεις κ με μια ανεξελεγκτη οργη προς τον οποιοδηποτε κ οχι προς αυτον η αυτην που τον προκαλεσε τοτε η βια ειναι η μονη απαντηση..

κ δεν με διακατεχει κανενα αντιμπατσικο συνδρομο.

συντροφικα.

freak

κ μιας κ συζηταμε για το συγκεκριμενο θεμα... ο καλτεζας ηταν 15 χρονων οταν τον φαγανε σε πορεια για το πολυτεχνειο το 1985.. ουτε αναρχικος μπορουσε να ειναι ουτε κομμουνιστης ουτε φασιστας ουτε τπτ παρα ενα πιτσιρικι που ψαχνεται ακομα... οσο για την μολοτωφ που λες, ηταν μυθος κ κατεριφθει. οι μαρτυριες το διαψευδουν κ λενε οτι ο ματατζης που τον σκοτωσε, ονοματι Μελιστας, σημαδεψε κ πυροβολησε εν ψυχρω. κατι το οποιο ενισχυεται κ απο το γεγονος οτι ο συγκεκριμενος ματατζης ηταν επιλεκτος σκοπευτης κ μελος των προεθνικων ομαδων. ο τοτε πρωθυπουργος της ελλαδος ανδρεας παππανδρεου ειχε καταδικασει την πραξη του μελιστα ο οποιος μαλιστα ειχε ισχυριστει οτι εκπυρσοκροτησε το οπλο χτυπησε η σφαιρα στο εδαφος κ πετυχε το παιδι απο πισω στο κεφαλι κ πως ειχε παει να του ριξει μολοτοφ στο κεφαλι - σιγα μην του 'ριχνε κ ρουκετα... τωρα θα του 'ριχνε μολοτοφ στο κεφαλι αλλα τον πυροβολησε απο πισω.. μεγαλη ιστορια το πως τα καταφερε...
η πραξη του μελιστα ηταν συνηθες φαινομενο τοτε.. αρκει να θυμηθει κανεις τις δολοφονιες του κουμη κ της κανελοπουλου παλι σε πορεια του πολιτεχνειου το 1980 απο ματατζηδες.

απλα συμπτωσεις επαναλαμβανομενες παυουν να ειναι συμπτωσεις.

συντροφικα.

υγ. οχι στα αντιμπατσικα συνδρομα. με εχεις κατηγορησει οτι πασχω απο τετοιο.

minoraki

ΠΑΡΙΣΙ = Η ΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

energizer

...λεπτομερειες της δικης δεν γνωριζω...δεν ημουν εκει...οτι ακουσα-εμαθα...
...ο πιτσιρικας δεν συμετειχε σε πορεια απλα...αλλα σε επεισοδια...οταν πεφτουν μολοτωφ,γκλομπιες,αερια,πετρες & δεν ξερω τι αλλο ενας φυσιολογικος ανθρωπος/πολιτης ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ...
Δεν μπορω να καταδικασω τον μπατσο (χωρις βεβαια να δικαιολογω την ωμη & παραλογη βια) εν μεσω επεισοδιων...ουτε να ηρωποιησω τον "αγανακτισμενο" πιτσιρικα (& καθε εναν!) που διεκδικει τα "δικαια αιτηματα" του με φθορες,βια & διαταραξη της εννομου ταξης...
...καλοι & κακοι υπαρχουν παντου οπως γνωριζεις...
& μια & ειναι επικαιρο...ολοι αυτοι οι γνωστοι-αγνωστοι με τις κουκουλες & τις πετρες τι εχουν καταφερει με την πρωτοποριακη τους μεθοδο διεκδικησης "δικαιων"  :?:
...να σου πω;
...τις σπασμενες βιτρινες,τα καμμενα αυτοκινητα,την διαταραξη της καθημερινοτητας του ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ...
..ουτε το συστημα αλωθηκε...αλλα αντιθετα εδωσαν λαβες στους διαπλεκομενους του να υπαρχουν & να γιγαντωνονται...
...με τυφλες βολες (βομβες μολοτωφ,πετρες,πανο & συνθηματα) δεν εχει καταπεσει κανενα συστημα...
ΜΟΝΟ με την συμμετοχη του μεροκαματιαρη λαου...
...ασε που ο μπατσος πισω απο το κρανος & την ασπιδα ειναι & αυτος ενας μεροκαματιαρης δημοσιος υπαλληλος που εκτελει εντολες ανωτερων & μπορει να ειναι & κανενας συγγενης του οργισμενου διαδηλωτη...
 :roll:
ΠΑΡΙΣΙ η πολη του νυχτερινου & εκρηκτικου φωτος!!!
 :wink:

tristana

Ενερτζάιζερ, οι απόψεις σου είναι επιεικώς απαράδεκτες και με έχουν εξοργίσει σε βαθμό κακουργήματος.
Κάποιος όπως εσύ, που θα μπορούσε να είναι πατέρας ενός δεκαπεντάχρονου αγοριού θα έπρεπε -ακόμα και αν δεν συμφωνεί με την αγνότητα και την αφέλεια ενός παιδιού που αντιδρά ατελέσφορα έστω, αλλά πάντως, αντιδρά- να αποφύγει τουλάχιστον το ειρωνικό ύφος βλέπε
"ο Μιχαλάκης" και την έπαρση του μικροαστού που θεωρεί "περιουσία" του
την κλούβα των ΜΑΤ!!!!!! 'Οσο για τους ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ε, όχι και "φουκαράδες μεροκαματιάρηδες" οι πληρωμένοι, στυγνοί δολοφόνοι!
Πώς βγάζουν το μεροκάματό τους, όπως λες;;;; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
Πριν υψώσουμε αυστηρά και διδακτικά το δάχτυλο -που είναι έτοιμο να πατήσει τη σκανδάλη για να υπερασπιστεί την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του!!!!!!- ας δείξουμε την ελάχιστη σεμνότητα και σεβασμό για τη βάρβαρη δολοφονία ενός παιδιού. Και γιατί νιώθεις την ανάγκη να βάλεις ταμπέλες "'Ηρωες"
σε πράγματα που δεν κατανοείς;
Εάν νιώθεις ασφαλής επειδή δεν υπάρχουν -ΑΚΟΜΗ- άστεγοι (Υπάρχουν, αλλά σε τέτοια ποσοστά που δεν τους ΒΛΕΠΕΙΣ αν και ακόμα και ΕΝΑΣ άστεγος και άσιτος άνθρωπος είναι κόλαφος για όλους όσοι ανησυχούν μην τους φάνε τα λεφτουδάκια και την περιουσία τους ) είναι έξαιτίας της συνοχής της ελληνικής οικογενείας που καλά κρατεί και στεγάζει και συντηρεί τα παιδιά της μέχρι τα τριάντα ή τα σαράντα τους και επειδή τα παιδιά βοηθούν τους συνταξιούχους γονείς που θα πέθαιναν με συντάξεις της τάξης των 300, 400 και 500 ευρώ.
Δεν έχω αντίρρηση για τους βολεμένους. 'Εξαλλη γίνομαι με την αναλγησία, τον κυνισμό και την απανθρωπιά που δεν ωροδεί προ ουδενός.
Επίσης, μάθε ότι όταν πεθάνεις δεν θα πάρεις μαζί σου ούτε καν την κλούβα για την οποία κόπτεσαι!

freak

ναι, οντως, σε επεισοδια συμμετειχε κ μια κλουβα καιγανε εκεινη την ωρα.. δεν διαφωνησα σε αυτο.. αλλα μην βλεπεις το θεμα στην λογικη του 2005 αλλα στην λογικη του 1985... τοτε που οι δυναμεις καταστολης της ταξης ξεσαλωναν σκοτωνοντας κ τραυματιζοντας κοσμο χωρις να την πληρωνει κανεις, οπως η δολοφωνια των κουμη/κανελοπουλου που σου ανεφερα πριν.. αλλωστε τις υπηρεσιες αυτες τις στελεχωναν (στελεχωνουν????) ακομα απομειναρια της χουντας... μεταπολιτευση κ αηδιες...
τωρα στα επεισοδια που λες... ισχυουν πολλα.. υπαρχουν οι αναρχοχουλιγκανοι.. ατομα που κοιταν μονο την φαση με την αστυνομια αδιαφορωντας για τα οποιαδηποτε διεκδιτηκα της οποιας πορειας συμμετεχουν.. υπαρχουν αυτοι που εχουν φυση καθαρα συγκρουσιακη... υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο αλλα με την ευκαιρια της ανωνυμιας κανουν κ αυτοι τον τσαμπουκα τους κ ικανοποιουν ετσι το ματσο εγω τους...υπαρχουν αυτοι που ιδεολογικα συγκρουονται με το κρατος.. μιλαμε λοιπον για ενα συνολο ανθρωπων χωρις ιεραρχια αλλα σε τακτικο ανταρτοπολεμο.. μην ψαχνεις οργανωση λοιπον... οι περισσοτεροι δεν μιλουν μεταξυ τους, αλλοι διεκδικουν δαφνες κ γαλονια (νοοτροπιες του 'ξερεις ποιος ειμαι εγω' η 'η μαζι μας η εχθρος μας' κλπ).. τελικα σε εναν μη-ιεραρχικο χωρο η ιεραρχια ζει κ βασιλευει. κ μεσα σε αυτους υπαρχουν κ οι προβοκατορες...ατομα της ασφαλειας, απο διαφορες κομματικες νεολαιες, απολιτικ χουλιγκανοι... δεν χρειαζεται κ πολυ φαντασια να το καταλαβεις αυτο ουτε να εισαι κανας αναρχοπατερας.. η ιδια καταντια υπαρχει παντου.. απο τα συνδικατα που κυριαρχουν τα καθε λογης κομματοσκυλα μεχρι οπου αλλου υπαρχει υποψια οργανωσης.

εγω καταδικαζω τον συγκεκριμενο ματατζη γιατι εβγαλε πιστολι. οπως σου ειπα περιμενω απο καποιον εκπαιδευμενο να αντιδρα σε παρομοιες καταστασεις να μην αντιδρα αψυχολογητα. αναλογα αν ενας εκπαιδευμενος πιλοτος τα χασει εν ωρα πτησης κ ριξει ενα αεροπλανο δεν μιλαμε για ανθρωπινο λαθος? για αμελεια του πιλοτου? με τους αστυνομους γιατι ισχυει κατι διαφορετικο?

εννοειτα πως δεν ειναι ολοι το ιδιο.. χαιρω πολυ... οντως δημοσιοι υπαλληλοι ειναι (αληθεια αυτοι το ξερουν αυτο? ξερουν οτι ειναι υπαλληλοι μας η νομιζουν οτι ειναι η εξουσια?).... που τους σερνουν απο εδω κ απο εκει ολη την ωρα κ που τους φανατιζουν ετσι ωστε να βλεπουν τον κοσμο ως εχθρο τους κ οχι ως ενα συνολο που κομματι του αποτελουν κ αυτοι.. ασε δε την καταχρηση εξουσιας εκ μερους τους κ την οποια σχεση τους με ακροδεξια πιθηκια... οταν ομως ο καθε αστυνομος δεν νοιωθει την ανθρωπινη φυση του αλλα την φυση του μπατσου πρωτα τοτε τι ψαχνεις? οσες φορες αναγκαστηκα να εχω δοσοληψιες με αστυνομια, απο κλοπη στο σπιτι μου μεχρι τροχαιο η ελεγχο σε γηπεδο η εξακριβωση στοιχειων στο δρομο, ελαχιστοι αν οχι απειροελαχιστοι μου απευθυναν τον λογο ως κανονικο ισοτιμο πολιτη με αυτους.. αντιθετα πολλοι με ελουσαν με διαφορα κοσμητικα επιθετα κ καποιες χειρονομιες αγαπης κ τρυφεροτητος...

οσον αφορα τις φθορες συμφωνω.. οταν ο αλλος εχει κανει εναν αγωνα να στησει ενα μαγαζι δεν μπορεις να του το καις γιατι γουσταρεις να κανεις ολη την πολη μπαχαλο.. η εχεις συγκεκριμενο σκοπο αναλογα με την ιδεολογια σου η εισαι απλα ενας μπαχαλακιας.. υπαρχουν περιστατικα οπου ατομα του αναρχικου χωρου εχουν αποζημιωσει, με οση δυναμη εχουν, ιδιοκτητες αυτοκινητων που καηκαν.. αλλα οπως σου ειπα πριν λογω της μη επιθυμιας για ιεραρχια, ακριβως για να αποφυγουν την οποια κομματικη δομη, δεν ασκουν κανενα ελεγχο οποτε η κατασταση ξεφευγει ευκολα... ποσο μαλιστα απο πιτσιρικια που λογω της γοητειας που ασκει ο συγκεκριμενος χωρος στην ηλικια τους κ που θελουν να κανουν την φιγουρα στην ταδε κοπελα η να εχουν να δειχνονται... ασε δε που πολλοι αγνοουν την ταξικη τους ταυτοτητα.. αυτη που τοσο πολυ προστατευουν. αγνοουν οτι καποιος μπορει να γουσταρει να δουλευει σαν σκυλος 40 ωρες την μερα κ να χρεωσει ολες τις καρτες του κ να παρει οτι δανειο υπαρχει απλα κ μονο για να παρει το τελευταιο μοντελο αυτοκινητου... χωρις να σημαινει οτι αναβαθμιζεται ταξικως... οτι απλα παραμενει αυτος που ηταν με ενα ακριβο αυτοκινητο.. βλεπεις αν δεν παιζεις ενα ρολο (με το αναλογο κουστουμι που εννοει ο ρολος αυτος κ την αναλογη στρατευση) δεν κανεις τπτ στο ιδεολογικο πεδιο μαχης κ πρακτικης σε αυτη τη κοινωνια...

τελος συμφωνω πως αν θες να φερεις τον λαο μαζι σου πρεπει να βρεις πιο σοβαρους τροπους δρασης απο την συγκρουση με την αστυνομια ... αλλα οπως σου ειπα πριν οταν σε διακατεχει το συνδρομο του εγωιστη επαναστατη (εγω κανω επανασταση με τον δικο μου τροπο κ αν γουσταρετε ελατε αλλιως ειστε ολοι εχθροι μου) τι ψαχνεις... σιγα λεει μην περιμενουμε εσας να ξυπνησετε... αστα να πανε..

συντροφικα, γιατι το θεμα ξεφυγε πολυ σε θεματα που δεν συζητιουνται μεσα σε ενα φορουμ.... βεβαια οπως ελεγε κ ο woody allen ολοι εχουμε μια γνωμη.. αν κ ενας τοιχος στην αγγλια ελεγε πως 'few men think, many have opinions'... κοινως λιγοι σκεφτονται, πολλοι ομως εχουν γνωμη.

freak

freak

freak

tristana

Φρικ, δεν σε κατάλαβα. Είναι θέμα "άποψης" η εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού; Από πότε;;; Και ο Γούντι 'Αλλεν και άποψη έχει και σκέφτεται
και καλά θα έκαναν μερικοί να σκέφτονταν επίσης.
Επίσης, τι θα πει "το θέμα ξέφυγε"; Δικαιούμαι να εξοργίζομαι και θα έπρεπε όλοι να εξοργιζόματε με τον κυνισμό και την ειρωνεία για ένα τέτοιο γεγονός. 'Ωστε απλοί "Δημόσιοι Υπάλληλοι" οι Ματαζήζδες!
Δηλαδή, πηγαίνουν και χτυπούν την κάρτα στο γραφείο τους κάνοντας σεμνά και ταπεινά τη δουλειά τους; Πρωτότυπη άποψη, αλλά δεν θα τη συμμεριστώ επειδή "εβριουάν χεζ ουάν".
Αν είναι ατελέσφορη η κάθοδος στο πεζοδρόμιο είναι άλλο θέμα.
Εκείνο που με έκανε έξω φρενών ήταν το υφάκι και το αφ'υψηλού στιλάκι
για το θάνατο ενός παιδιού. Δεν ξέρω αν εσείς οι "διανοούμενοι" το αναλύετε διαφορετικά, αλλά το θέμα δεν σηκώνει ούτε ειρωνείες, ούτε εξυπνακόστικα σχόλια. ΟΚ;

energizer

...κατ'αρχην στην εξοργισμενη tristana...
...δικαιωμα σου η οπτικη σου & δικαιωμα μου η τοποθετηση μου!!!
...δεν δικαιολογησα κανενα εγκλημα αλλα σιγουρα δεν βλεπω δολο εκει που τα πραγματα ειναι ηδη επικινδυνα & αρρυθμα...
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο μπατσος & ο ματατζης & ο εκαμιτης & ο ζητας ειναι ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ...
...προφανως δεν εχεις καποιον συγγενη στην Ελληνικη αστυνομια...  :wink:
...& εκτος απο το στερεοτυπο του "κομπλεξικου βλαχου με το οπλο" υπαρχουν αξιοπρεπεστατα μελη & καλλιεργημενα (ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΗΜΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ) στο σωμα...
 :roll:
...αδυνατω να συλλαβω που η παρανομια & η αναρχια αν θελεις βοηθα στην βελτιωση δεδομενης κοινωνικης καταστασης...
...& μια & ξεκινησαν οι αφορισμοι...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙ & ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ  ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ!!!
 :twisted:
...οσο για τους αστεγους που κοπτεσαι...ειναι απλη η λυση...ν'ανοιξουν τα συνορα να ερθουν & αλλοι...& μετα μπορεις ν'ανοιξεις & το σπιτι σου (αφου αργα η γρηγορα θα στο ανοιξουν αυτοι!!!)...οικουμενικο;    sic!
...οσο για την κλουβα...τραβα στο Παρισι & μετρα τα καμενα αυτοκινητα...να δουμε ποσες κλουβες θα βρεις & ποσα αυτοκινητα μεροκαματιαρηδων!!!!
 :salut:

freak

παμε αλλη μια λοιπον για την τριστανα... καταρχην οταν εγραφα το σχολιο μου εγραφες πιθανοτατα κ εσυ το δικο σου.. οπως κ να 'χει το πραγμα το σχολιο σου το ειδα παρα μονο οταν δημοσιευτηκε το δικο μου....αρα δεν απαντουσα σε εσενα αλλα στον ενερτζαιζερ... το θεμα αποψης δεν πηγαινε στην δολοφονια του καλτεζα αλλα στα υπολοιπα που εγραψα.. οπως κ το 'ξεφυγε' δεν πηγαινε παλι σε εσενα αλλα στο οτι εγραψα πραγματα τα οποια δεν ειναι για φορουμ ανοιχτα στον οποιοδηποτε πονηρο η μη... επισης οι ματατζηδες ναι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.. το οτι εχουν καταχραστει την εξουσια τους ειναι αλλο... δεν τους στερει ομως το δημοσιουπαλληλικι τους. επισης δεν αναφερθηκα στην καθοδο στο πεζοδρομιο αλλα στην αναιτια συγκρουση με την αστυνομια.. ξερεις δεν εχουν ολες οι πορειες συγκρουσιακο χαρακτηρα. τον χαρακτηρισμο 'διανοουμενοι' στον επιστρεφω οπως κ την οργη σου για το σχολιο μου... κ πριν μου κανεις τα οποια μαθηματα συνειδησης να διαβαζεις λιγο προσεκτικοτερα το τι γραφω... δεν δικαιολογησα την δολοφονια... ισα ισα που το υφος της απαντησης μου ηταν στο ιδιο μηκος με το δικο σου...

συντροφικα.

υγ. ισως να επρεπε να σβηστει το σχολιο μου που δημοσιευτηκε στις 9.23 στον βωμο του κωνοπως του ανωφελους.

tristana

Δεν θα απαντήσω σε τίποτα άλλο παρά σ'αυτό το προκλητικό.
"Να ανοίξουν τα σύνορα ώστε να αυξηθούν οι άστεγοι".
'Ωστε πιστεύεις ότι το θέμα αφορά μόνο τους οικονομικούς μετανάστες, έτσι; Που τους φοβάσαι επιπλέον ως εν δυνάμει ληστές.
Προφανώς -όπως λες και εσύ- δεν θα έχεις κινδυνεύσει ποτέ να μείνεις άστεγος, σωστά; Δεν λέω να έχεις μείνει άστεγος, διότι ως γνωστόν -κατ'εσέ- άστεγοι μένουν οι αποτυχημένοι, οι άχρηστοι και οι "ξένοι", σωστά; Μετά από αυτή τη δήλωσή σου κατανοώ γιατί κόπτεσαι κατά της κενής, καταναλωτικής εποχής σε άλλο θεματάκι.
Φυσικά και είναι δικαίωμά σου αναφαίρετο να λες ό,τι θέλεις.
Το ανεπίτρεπτο είναι να ειρωνεύεσαι κάτι όπως ο θάνατος ενός παιδιού.
Εκεί είναι η διαφορά. Τα "αφ'υψηλού"  και τα "υπεράνω" αντί για τη σιωπή και μάλιστα για ένα θέμα στο οποίο δηλώνεις και σχετική άγνοια είναι τουλάχιστον απαράδεκτα... κατά την ταπεινή μου άποψη, πάντα.

272 Επισκέπτες, 1 Χρήστης