Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

πώς τους εξωθείτε;

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 27, 2004, 08:23:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

kai kati alla lene kremastaria alla................

kuria

... αλλά που να τα βρεις εσύ έρημο...          :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

ksenixths

egw apo thn mia eimai palikari kai den xreiazetai na exw dika mou kai apo thn allh ta kremastaria den me aresoun.protimw ta sthta :P  :P  :P  :P

kuria

αδερφές και παληκάρια γίνατε μαλλιά κουβάρια...      :P

ksenixths

an hsoun pipinaki tha se elega h prwth dokimh einai dwrean.alla psyxika den kanw kuria me sygxwreis :P  :P  :P  8)  8)  8)  8)  8)

kuria

που να το φανταστώ ότι η απόρριψη θα σε πλήγωνε τόσο...            :roll:

ksenixths

ma den me aporhpse kaneis?mallon exeis kalpazousa fantasia leme 8)  8)  8)

kuria

όσο και να με προκαλείς δε σου κάθομαι βρε...        :P

ksenixths

na mou katseis?!?!?!?!?!?!?!

twra ayto pali pws se perase apo to myalo(an kai ayto einai agnwsth leksh gia sena alla tespa)

sou eipa me pipinakia paw egw

twra an perniesai gia pipini...................... :P  :P  :P  :P  :P

Nikos28

:lol:  :lol: (ωραία αμφισημία!) Αν θέλω να της τα βγάλω μεταφορικά, τότε...εξαρτάται από το άτομο και την περίσταση. Κυριολεκτικά τώρα...θα φροντίσω να την κάνω να τα βγάλει μόνη της! Ζεσταίνοντάς την...και κάνοντάς της, πρώτα, έρωτα στο μυαλό και στην ψυχή. Πάντα, όμως, με την προυπόθεση ότι κι εκείνη είναι δεκτική και ανταποκρίνεται...

Υ.Γ Κάποτε είχε ειπωθεί το εξής: ''Η κάθε γυναίκα είναι ένα ''παγάκι'': Για να πιείς το νερό του πρέπει να το ''λιώσεις''...και για να το λιώσεις πρέπει να το ζεστάνεις''. Συμφωνείτε;  :?:

--AIXMHROS--

τι πιο απλο απλο για να βγει καποιος-α απο τα ρουχα του-ης...

του λες οτι ξερεις ολη του την ζωη κ τι εχει περασει...
του γυρναει το ματι αναποδα..
βγαινει απο τα ρουχα του...
μπαινει στα ρουχα του αιχμηρου..
κ τωρα τρεχουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεε......

Sotis

Παράθεση από: "ksenixths"lol kai pali lol leme

logia kai mono logia apo thn kuria soti kai eye

mh masate :P  :P  :P

siga mhn fame prologo apo gria kota(kai h paroimeia den  isxeiei leme) :P  :P  :P  :P  :P
ξενιχτακο  ποτε  μι λες  ποτε   παντα  η  γρια  η κοτα   εχει  το ζουμι.... :wink:  :wink:  :wink:  και  δεν  ειναι λει  μονο λογια  η  κυρια.. :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Eley8eros

ξεφύγαμε απ το θέμα η απλά προσπαθείς να εξωθήσεις στα ακρα την Κυρία? Αλύπητο χτύπημα (λεκτικό, μη παρεξηγηθώ)  όπου τον πονάει...

Jezebell

analoga me to ti mou ekane
an me prosvalle tote kalutera na min to eihe kanei
an me prodwse tote kalutera na min eihe gennithei
an apla me eknevrise tote tou apadaw opws xerw oti den tha perimene
an me eknevrizei i ilithiotita tou tote..ta hanw

kuria

Παράθεση από: "Eley8eros"ξεφύγαμε απ το θέμα η απλά προσπαθείς να εξωθήσεις στα ακρα την Κυρία? Αλύπητο χτύπημα (λεκτικό, μη παρεξηγηθώ)  όπου τον πονάει...

όπως καλά κατάλαβες σ' αυτό το θέμα προσπαθούμε να εξωθήσουμε ο ένας τον άλλο... όμως το κάνουμε με ένα τρόπο που κάποιος νεόφερτος ή γενικά ανυποψίαστος που δεν μας ξέρει, μπορεί να πιστέψει στην χειρότερη πως μισιόμαστε και στην καλύτερη πως ξεκατινιαζόμαστε...
χαχαχαχα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο... τόσο με το ksenixtismeno μου όσο και με το sotinolka είμαστε φιλαράκια... έχουμε όμως μια αδυναμία να πειράζει ο ένας τον άλλο...
όσο για τον αιχμηρό είναι από τα καλύτερα παιδιά (το τι σκεύη μου στέλνει κάθε φορά άλλο πράμα... χαχαχα)
μόλις τους γνωρίσεις κι αυτούς από κοντά θα καταλάβεις...

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης