Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 722
  • Total: 722

Σοκ!! Προκαλούν Εμφύλιο: Επιθέσεις Αριστερών & Πακιστανών κατά Λαϊκού Συνδέσμου!!!

Ξεκίνησε από jcdenton, Ιουλίου 06, 2012, 02:30:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με … Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες (και λέμε λαθρομετανάτες γιατί είναι βέβαιο ότι ουδείς από αυτούς ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα έστω και αν κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εν συνεχεία) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ), λειτουργώντας σαφώς αντιδημοκρατικά διοργάνωσαν πριν λίγο συλλαλητήριο στη Νίκαια, εναντίον του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και απαιτούσαν (οι λαθρομετανάστες!) να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή!
Βέβαια η συγκέντρωση ατέληξε σε παταγώdη αποτυχία (ούτε καν 200 άτομα) και οι αντισυγκέντρωση πολιτών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ήταν τριπλάσια σε μέγεθος από αυτή των ΣΥΡΙΖΑ, λαθρομεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατάφεραν να προσττέψουν τελικα τα γραφεία τους, καθώς ο όγκος τους δε επέτρεψε σε κανέναν να τα πλησιάσει.
Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε πολίτες της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, αλλα χάρη στην επέμβαση της ομάδας περιφρούρησης του κόμματος δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έφτασε να κάνει δήλωση κατά του ελληνικού κόμμτος που συγκέντρωσε το 7% των ψήφων και είναι στο Κοινοβούλιο και ο … πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα!
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Ταβέντ Ασλάμ πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα, «Οι Πακιστανοί δεν προστατεύονται από την Αστυνομία. Θέλω να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Οταν χτυπάνε τους μετανάστες, που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας».
Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, ο Πακιστανός ζητά από την ελληνική αστυνομία να παρέμβει και να καταστείλει τις δραστηριότητες ενός κόμματος, το οποίο εκπροσωπείται στην Βουλή για να μην ενοχλούνται οι ομοεθνείς του, τους οποίους εν πάση περιπτώσει ουδείς ενοχλεί (και δεν πρέπει να ενοχλεί…) αν δεν κάνουν κάτι παράνομο ή δεν βρίσκονται παράνομα στην χώρα!
Αλλά τί παράδειγμα να πάρουν οι Πακιστανο-αφγανοί και λοιποί συμπαρομαρτούντες όταν το πολιτικό κατεστημένο ενοχλείται από την παρουσία ριζοσπαστικών δεξιών δυνάμεων στο ελληνικό Κοινοβούλιο και δεν μπορεί να αποδεχθεί ούτε καν την βούληση του ελληνικού λαού;
Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Πρέπει να προστατεύσουμε το δικαίωμά μας να λέμε την γνώμη μας μέσα στην ίδια την πατρίδα μας για όλα αυτά που μας πληγώνουν και καλούμε τους πάντες να προστατέψουν τα γραφεία μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας».

Πηγή

Προσωπική σκέψη:
Ο φασισμός είναι απ' τα μεγαλύτερα "λάθη" του ανθρώπινου είδους. Συγκρίνεται μόνο με τον πυρηνικό όλεθρο & το βιασμό της φύσης. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να κηρυχτεί παράνομη, όπως ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Ok ως εδώ;

Πέρα από τον μαύρο φασισμό (Χρυσή Αυγή & λοιποί ναζιστές), όμως, υπάρχει και ο κόκκινος φασισμός (οριακά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ & σίγουρα οι Σταλινικοί). Είναι το ίδιο επικίνδυνοι όπως και οι χρυσαυγίτες. Η παραπάνω είδηση αποδεικνύει πως άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες και από την αντίπερα όχθη.

Όπως οι χρυσαυγίτες χρησιμοποιούν (αρνητικά) τους μετανάστες για τους σκοπούς τους, έτσι και οι κόκκινοι φασίστες τους χρησιμοποιούν (θετικά… ???)  για να προωθηθούν οι ίδιοι.

Οι μετανάστες είναι άνθρωποι με δικαιώματα. Δικαιώματα στη ζωή & στην εργασία. Φυσικά & μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα & να επιζητήσουν το κάτι καλύτερο (όχι εις βάρος των Ελλήνων, αλλά πλάι στους  Έλληνες). Όμως το να εκμεταλλεύεσαι κάποιους ανθρώπους για να εναντιωθείς εναντίον κάποιων συμπατριωτών σου… α) είναι φασιστικό εκ φύσεως, β) αισχρό.

ΥΓ τέτοια βλέπουν & ψηφίζουν Χρυσή αυγή. Αν συνεχιστούν αυτά, στις επόμενες εκλογές θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση & μετά κυβέρνηση. Μπράβο μας.

ΥΓ 2 ούτε φασίστας είμαι, ούτε ρατσιστής. Είμαι Έλληνας. Έχω κάθε δικαίωμα να έχω πατρίδα (όποιος δεν θέλει, να δηλώσει άπατρις) & δεν μ' αρέσει να βλέπω συμπατριώτες μου να κυνηγιούνται για... μετανάστες.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinasalamaki

pros ti to sok?????????? i drasi fernei antidrasi

proxthes akomi o ellinas voyleytis toy nomimoy  kommatos poy anafereste, den xtipise ellinida boyleyti on camera??ara den einai ratsistes, ayto einai sigoyro
mprosta moy se plateia varoysan ginaika metanastria me paidi, alla den peirazei ti psixi exoyn aytoi....den exoyn...mono emeis oi perifanoi politismenoi Ellines

i via fernei via

jcdenton

katinasalamaki
1. δεν ειπα πως ειναι νομιμο. Μη συγχεεις το τι λεω εγω με το τι γραφει το αρθρο.

2. Οσο ρατσιστες ειναι εκεινοι εναντιον των ρατσιστων, τοσο ρατσιστες ειναι οι αλλοι (οπως και διαφοροι αλλοι) εναντιον των αλλων.

3. Εγω ανερτησα το δημοσιευμα για να δειξω πως οι δηθεν αντιρατσιστες φερονται το ιδιο φασιστικα μ' αυτους που οι πολεμανε.

4. Αν δεν σ' αρεσουν τα αρθρα μου, εχεις το δικαιω
μα να ΜΗΝ τα διαβαζεις.
Ross Perot (1930 - ...)

kapoia_za

αν δε σαρέσει ένα άρθρο, είναι ήδη αργά για να μην το διαβάσεις. Όπως επίσης,
αν δε σαρέσει μια διαφωνία είναι κάπως περίεργο να προτρέπεις τον εκφραστή της να σιωπά.  
Τώρα σχετικά με το ..αν ο  “ρατσιστής” του ρατσιστή είναι δυο φορές ρατσιστής..
ή ο κλέφτης του κλέφτη δυο φορές κλεφτης.. ή ο φονιάς του φονιά.. κτλπ
είναι παραδοχές που σε οδηγούν να σχολιάζεις απότλέσματα ανεξαρτήτως κινήτρων.
Αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το ιστορικό μιας πράξης, θα αρκεστείς στην κριτική της εικόνας της,
δημιουργώντας δίκαιες μεν ισορροπίες
μα επικίνδυνα αναληθείς.

jcdenton

Κατ' αρχην να διορθωσω το ρατσιστες εναντιον ρατσιστων. Ηθελα να γραψω ρατσιστες εναντιον ξενων. Επειδη δημοσιευσα απο κινητο εκανα λαθος αντιγραφη επικολληση.

Kapoiaza συμφωνω. Αν διαβασεις την ΓΝΩΜΗ μου δεν επικροτω τους χρυσαυγιτες. Απλα διαφωνω με οσους κατηγορουν την Χρυση Αυγη κ συμπεριφερονται εξισου φασιστικα.

Σε αλλο θεμα ο χρηστης rizla ειχε δημοσιευσει δηλωση καποιου (δεν θυμαμαι ονομα) που ειχε πει πως συμπεριφερθηκε ως εθνικιστης, επειδη συναντησε εναν εθνικιστη. Αυτο βλεπουμε κ τωρα. Αυτο ισχυει, αν οχι 100%, κατα 99%. Αυτο ομως μας κανει ιδιους με τους εθνικιστες.

Δεν διαφωνω πως η βια φερνει βια. Αν, ομως, συνεχισουμε τηβια των ναζιστων τηε Χρυσης ΑΥγης, τοτε τους δικαιωνουμε.

ΥΓ το να μην σ' αρεσει ενα αρθρο, το καταλαβαινεις αφου το διαβασεις. Ναι. Μπορεις να εκφρασεις κ την διαφωνια σου. Αλλα αν το κανεις, καν' το σωστα. Katinasalam
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

aki καταδικαζω τον Κασιδιαρη που χτυπησε την Κανελη. Ποια η γνωμη σου, ομως, για την Κανελλη που του πεταξε τα χαρτια ΠΡΙΝ την χτυπησει; Εσυ το καταδικαζεις; Ευχαριστω για τον χρονο σας που διαβασατς το αρθρο μου.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

Καλησπέρα κι από εμένα.

Νομίζω ότι ο διάλογος έχει μπει σε λάθος βάση. Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα δεν είναι το ότι πέσανε 10 φάπες από δω ή από εκεί αλλά πως η Ελληνική κοινωνία στο σύνολο της, είτε από την αριστερά είτε από τη δεξιά, έχει δεχτεί τις "φάπες" ώς ένα από τα είδη "πολιτικού διαλόγου".

Η Βία δεν γεννήθηκε από την Χ.Α. ούτε επιστρατεύθηκε μόνο από την Χ.Α. Όταν τα ΜΑΤ εδώ και χρόνια χτυπάνε από φοιτητές μέχρι συνταξιούχους δεν είναι βία;;;

Όταν οι αντιεξουσιαστές (προβοκάτορες ή μη) καίνε περιουσίες πολιτών δεν είναι βία;

Ακόμα και όταν ετσιθελικά και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ οι κυβερνώντες αποφασίζουν να μειώσουν κι άλλο το βιοποριστικό σου επίπεδο δεν είναι Βία;;

Και μήπως όλες αυτές οι μορφές βίας που ανέφερα παραπάνω, έχουν - κατά καιρούς - είτε περιστασιακά είτε στο σύνολο τους, είτε ευθέως είτε πλαγίως λάβει νομιμοποίηση άπο διάφορους θεσμούς όπως το Κράτος και τα κόμματα ή τα Πανεπιστήμια;;;

Το φασιστικό "αυγό του φιδιού" μπορεί να έβγαλε την χάρυβδη της Χ.Α. αλλά δεν εκολαύθηκε μόνο από την ακροδεξιά. Σε ένα κράτος που οι θεσμοί στάθηκαν ανίκανοι να προστατεύσουν τόσο τους πολίτες του όσο και το κράτος το ίδιο από την φαυλοκρατία, την αναξιοπρέπεια και ΚΥΡΙΩΣ την αδικία, σε ένα κράτος που οι θεσμοί του έκαναν τον κλέφτη "μάγκα" και τον τίμιο "μαλάκα", οι σφαλιάρες του Κασιδιάρη έτυχαν πολύ μεγαλύτερης υποστήριξης ακόμα και απ' αυτό το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χ.Α. στις εκλογές.

Θυμηθείτε την σκηνή που ο Ορέστης Μακρής σφίγγει το χέρι του Παπαμιχαήλ κρυφά από τον Τσαγανέα στο "Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο".

Μία από τα ίδια ήταν και με τον Κασιδιάρη.

Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι η πολιτική μας ηγεσία είναι για σφαλιάρες. Όπως επίσης θεωρεί ότι για σφαλιάρες είναι και το σύστημα που δημιούργησε αυτή η πολιτική ηγεσία και σ' αυτό εντάσεται και η "υποστήριξη" των ρατσιστικών επιθέσεων της Χ.Α. στους μετανάστες. Γιατί κι οι μετανάστες, άθελα τους, είναι ένα σύμβολο της  ανικανότητας της πολιτικής μας ηγεσίας να δημιουργήσει εδώ και 20 χρόνια περίπου ένα νομικό, θεσμικό και πρακτικό πλαίσιο μεταναστευτικής πολιτκής.

Η Χ.Α. λοιπόν βρήκε και τα έκανε. Και τους (μας) έπιασε όλους απροετοίμαστους.

Βλέπεις το Ελληνικό κράτος είναι ακόμα όμηρο της εμφυλιοπολεμικής αντίληψης που θέλει την αριστερά να είναι ο μόνος φορέας επεισοδίων στους δρόμους. Από τα δεξιά δεν το περίμενε κανείς μας... γιατί κανείς δεν περίμενε το 0,3 πριν από 4 χρόνια να γίνει 7,6%.

Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο μέλλον. Η κατάσταση είναι τόσο ανώμαλη που ένα ανώμαλο κόμμα σαν την Χ.Α. μπορεί να φτάσει μέχρι και τα έδρανα της εξουσίας.

Την προσωπική μου άποψη την έχω καταθέσει εδώ και καιρό – μέσα από την «Επισκόπιση» και την επαναλαμβάνω μόνο για να μη θεωρηθεί ότι «προπαγανδίζω» υπέρ κάποιου κόμματος.

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, λοιπόν, ή παίρνουμε τα όπλα και γίνεται της κακομοίρας, χύνεται αίμα, υπάρχουν νεκροί και ξεκινάμε από την αρχή την δημιουργία ενός κράτους πάνω σε αξίες, οπού οι εξουσίες θα είναι ανεξάρτητες μεν, αλληλοελεγχόμενες δε,  ή καθόμαστε και τρώμε την τσαπού με την ελπίδα πως δεν θα μας πονέσει.
Χωρίς βία λοιπόν, για εμένα, δεν πάει πουθενά το πράμα. Το ότι η Χ.Α. πήρε το ποσοστό που πήρε κάτι δείχνει για το περίφημο «συλλογικό υποσυνείδητο» μας. Και το δυστύχημα είναι ότι σχεδόν κανείς δεν το έχει αντιληφθεί , μιας και η πλειοψηφία είναι ακόμα «φυλακισμένη» σ’ ένα  ετεροχρονισμένο ιδεολογικό status «δεξιάς – αριστεράς».

Τα υπόλοιπα είναι να’ χουμε να λέμε.

Με εκτίμηση.

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς 10.

Υ.Γ.  Το θέμα σηκώνει πολύ ανάλυση. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο. Έχω παραδεχτεί ότι είμαι κότα και προσπαθώ να την παλέψω μέσα σ’ αυτό το τρισάθλιο κράτος με το τρισάθλιο σύστημα κλεφτών, λοποδυτών και απατεώνων. Αν όμως βρεθεί κάποιος να καθαρίσει τα σκατά τότε θα τον ακολουθήσω. Ακόμα κι αν αυτός είναι ο Μιχαλολιάκος. Και ξέρω πολύ καλά την βαρύτητα αυτού που λέω ως δηλωμένος «αριστερός». Ας κατασχέσει ο οποιοσδήποτε τις περιουσίες αυτών που πλούτισαν από τον κρατικό κορβανά και τώρα μου ζητάνε να πληρώσω τον λογαριασμό, κι ας ρίχνει και καμία σφαλιάρα στην Κανέλη κι ας δέρνει και κανέναν μετανάστη. Στ’ @@ μου στην τελική. Δηλαδή οι γκλομπιές που έτρωγα εγώ από τα ΜΑΤ τόσα χρόνια πονάγαν λιγότερο επειδή ήταν θεσμικές;;;  Ή μήπως έφερναν κανένα αποτέλεσμα;
Σοβαροί να είμαστε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

katinasalamaki

[quote user="jcdenton" post="367775"]katinasalamaki
1. δεν ειπα πως ειναι νομιμο. Μη συγχεεις το τι λεω εγω με το τι γραφει το αρθρο.
4. Αν δεν σ' αρεσουν τα αρθρα μου, εχεις το δικαιω
μα να ΜΗΝ τα διαβαζεις.[/quote]

1.Γράφεις :το άρθρο
4.Γράφεις : τα άρθρα μου

Εγώ κατάλαβα ότι είναι άρθρο, άλλου....εσύ το βάφτισες δικό σου?
Τη γνώμη μου για το σοκ, είπα, όχι για σένα, προς τι το σοκ ανέφερα...εκτός αν γράφετε και δεν θέλετε διάλογο ή αντίλογο

Όσο για την κυρία που του πέταξε τα χαρτιά, το έκανε λέγοντας ντροπή, για το νερό που έρριξε στα μούτρα, της απέναντι βουλευτή.Κι ο άντρας ο πόλλά βαρύς, καθάρισε.Καθώς κι οι λοιποί άντρες, γύρω που κοιτούσαν.Αν αυτός λέγεται Έλληνας, τότε ντρέπομαι να πω ότι είμαι συμπατριώτισσα αυτού του "αίσχους"

Και κάτι ακόμη γενικά για ξένους.Είμαι υπέρ στο να φύγουν, όσοι δεν είναι νόμιμοι, ή τέλος πάντων να μείνουν, όσοι μπορεί ν αντέξει η χώρα.Με νόμους να γίνει, όχι 40 αλήτες με σιδερογροθιές....γιατί τότε θα πάθουμε ακόμη μεγαλύτερο σοκ.
Ο Πακιστανός και ο "χ" ξένος, δεν έχει δικαίωμα διαμαρτυρίας?Ούτε καν αν τον χτυπούν και τον στέλνουν νοσοκομείο?
Είναι καλός μόνο για τα χωράφια μας, να πλένει τ αμάξι μας, να νοικιάζει το υπόγειό μας -που κάνει μόνο για σκύλους-για 200 ευρώ (μαύρα φυσικά).....για να σκάβει δρόμους, να καθαρίζει τις βίλες μας μην σπάσουμε κανένα νύχι...και όλες τις δουλειές που εμείς δεν θα κάναμε.
Βρώμισε - ΛΕΝΕ- ο τόπος από ξένους και ειδικά στην Αττική, Βικτώρια, κλπ....ποιος ενοικιάζει σπίτια σ όλους αυτούς??? εις βάρος αυτών?????Οι ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Pappas10

[quote user="katinasalamaki" post="367797"]
Και κάτι ακόμη γενικά για ξένους.Είμαι υπέρ στο να φύγουν, όσοι δεν είναι νόμιμοι, ή τέλος πάντων να μείνουν, όσοι μπορεί ν αντέξει η χώρα.Με νόμους να γίνει, όχι 40 αλήτες με σιδερογροθιές....γιατί τότε θα πάθουμε ακόμη μεγαλύτερο σοκ.[/quote]

Συμφωνώ 100%. 20 χρόνια τώρα είδες κανέναν νόμο ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ; Όπου δεν υπάρχει κράτος, κάποια στιγμή αναλαμβάνει το παρακράτος.

Το έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα. Το "αυγό" της Χ.Α. δεν το εκόλαψε η Χ.Α. αλλά η κρατική μας ανικανότητα.

[quote user="katinasalamaki" post="367797"]Ο Πακιστανός και ο "χ" ξένος, δεν έχει δικαίωμα διαμαρτυρίας?Ούτε καν αν τον χτυπούν και τον στέλνουν νοσοκομείο?[/quote]

Το ερώτημα είναι εκ του πονηρού. Η άμεση απάντηση είναι πως για να έχει δικαιώματα θα πρέπει να τηρεί και τις υποχρεώσεις του έναντι του κράτους.

[quote user="katinasalamaki" post="367797"]Είναι καλός μόνο για τα χωράφια μας, να πλένει τ αμάξι μας, να νοικιάζει το υπόγειό μας -που κάνει μόνο για σκύλους-για 200 ευρώ (μαύρα φυσικά).....για να σκάβει δρόμους, να καθαρίζει τις βίλες μας μην σπάσουμε κανένα νύχι...και όλες τις δουλειές που εμείς δεν θα κάναμε.[/quote]

Ναι γι' αυτό είναι καλός. Κι επειδή δεν είναι νόμιμος του δίνεις μαύρα. Κι επειδή του δίνεις μαύρα και μένουν 20 σε ένα σπίτι μπορούν και ανταπεξέρχονται με 200 ευρώ. Αν ΔΕΝ υπήρχε τι θα γινόταν; Θα έμεναν τα χωράφια χωρίς να καλιεργηθούν και τα σπίτια βρώμικα ή θα αναγκάζονταν ο Χ γαιοκτήμονας ή κάτοχος βίλας να πληρώσει κανονικό μεροκάματο;;; Ο Πακιστανός - εν ολίγοις - ποιανού την δουλειά κάνει; Των 1.500.000 ανέργων ή των 5.000 "φραγκάτων";;;

[quote user="katinasalamaki" post="367797"]Βρώμισε - ΛΕΝΕ- ο τόπος από ξένους και ειδικά στην Αττική, Βικτώρια, κλπ....ποιος ενοικιάζει σπίτια σ όλους αυτούς??? εις βάρος αυτών?????Οι ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ[/quote]

Δηλαδή εσύ θα δεχόσουν αγγελία σε εφημερίδα που να γράφει "Μόνο Έλληνες" ή θα κατακεραύνωνες τον ιδιοκτήτη του ακινήτου αυτής της Αγγελίας ως "ρατσιστή". Και επειδή μάλλον δεν γνωρίζεις, τις περισσότερες φορές η "κομπίνα" γίνεται ως εξής. Έρχεται ένας και το νοικιάζει (συχνάκις με γυναίκα και παιδιά), εσύ νομίζεις ότι έχεις βάλει μέσα στο σπίτι σου οικογένεια ενώ στην πραγματικότητα μένουν καμία 20αριά.

Σε τελική ανάλυση το ότι νοικιάζεις το σπίτι σου στον οποιονδήποτε είναι θεμιτό. Το πως διαχειρίζεται όμως κάποιος το σπίτι που νοικιάζει έχει πολύ περισσότερες παραμέτρους νομίζω.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

οταν επρεπε να βαψουμε τα σπιτια μας, εγω ακριβοπληρωσα ελληνες μπογιατζηδες, ενω η γειτονισσα κακοπληρωσε αλβανους...
οταν στρωσαμε με πλακες τις αυλες μας, εγω κολλησα ενσημα στον κυρ στεφανο τον πλακα, ενω η γειτονισσα εδωσε συνολικα 20 ευρω σε ενα πακιστανο που της πεταξε ακομα και τα μπαζα...
οταν καναμε φορολογικες δηλωσεις, εγω παντα ως δημοσιος υπαλληλος δηλωνα και το τελευταιο ευρω, ενω η γειτονισσα που εχει κανει το σπιτι της ινστιτουτο αισθητικης ποτε δεν το δηλωσε σε ΤΕΒΕ ή εφορια...

πριν μερικους μηνες, γενομενης συζητησεως με χλευασε και με ειπε καταμουτρα κοροιδο...

και τωρα το εντελως παρανοϊκο της υποθεσης:

ΑΥΤΗ ψηφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

ερωτηση κρισεως:

ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕΣ;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

kuria μπατσες χρειαζονται στον γειτονα (και μονο). Ετσι οπως τεθηκε το θεμα απο τους προηγουμενους χρηστες, δεν εχω παρα να συμφωνησω. Δεν δημοσιευσα το γεγονος επειδη ειμαι ρατσιστης. Εξαλλου δεν ειμαι 100% Ελληνας για να το «παιζω» ρατσιστης. Απλα ηθελα να δειξω πως αναμεσα στην Χ.Α. και στο ... αντιπαλοδεος (δεν μπορω να προσδιορισω τους εταιρους) υπαρχει πολυς χωρος.

Οπως κ να 'χει, ευχαριστω που μοιραστηκατε κ μοιραζεστε τις αποψεις σας. Αυτο με βοηθαει να γινω καλυτερος ως ανθρωπος κ ως πολιτης.

Αναγνωριζω πως πολλες φορες θετω λανθασμενα καποιες σκεψεις μου. Ελπιζω να με συγχωρησεται γι' αυτο. Ευχαριστω για την κατανοηση κ τον χρονο σας.

jc
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

Κι εσύ γιατί δεν κατήγγειλες την Παρανομία της γειτόνισας που χρησιμοποιούσε λαθραία εργασία, δεν πλήρωνε τις ειφορές που θα έπρεπε και δεν κόλαγε ένσημα;;;

Το ότι ψήφισε Χ.Α. δείχνει ότι εκτός από εγκληματίας είναι και ηλίθια αλλά τέτοιοι πάντα θα υπάρχουν.

Το θέμα είναι πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει κράτος και νομικό πλαίσιο να μας προστατέψει απο ηλίθιους εγκληματίες... ποιός θα το κάνει;

Don't give me problems... give me solutions που λένε και οι Βρετανοί.

[quote user="kuria" post="367802"]οταν επρεπε να βαψουμε τα σπιτια μας, εγω ακριβοπληρωσα ελληνες μπογιατζηδες, ενω η γειτονισσα κακοπληρωσε αλβανους...
οταν στρωσαμε με πλακες τις αυλες μας, εγω κολλησα ενσημα στον κυρ στεφανο τον πλακα, ενω η γειτονισσα εδωσε συνολικα 20 ευρω σε ενα πακιστανο που της πεταξε ακομα και τα μπαζα...
οταν καναμε φορολογικες δηλωσεις, εγω παντα ως δημοσιος υπαλληλος δηλωνα και το τελευταιο ευρω, ενω η γειτονισσα που εχει κανει το σπιτι της ινστιτουτο αισθητικης ποτε δεν το δηλωσε σε ΤΕΒΕ ή εφορια...

πριν μερικους μηνες, γενομενης συζητησεως με χλευασε και με ειπε καταμουτρα κοροιδο...

και τωρα το εντελως παρανοϊκο της υποθεσης:

ΑΥΤΗ ψηφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

ερωτηση κρισεως:

ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕΣ;[/quote]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

sevenseas

η μικοαστικη αντιληψη οτι ο φασισμος ντυνει στολιζει νυκοκοιρυει ειναι η αντιληψη που εφερε την Χ.Α. σε τετοιο ποσοστό .
Οτν η χωρα βρισκετει σε κροση οι μικροαστοι τρεμουν την περιυσιουλα τουςε τις δυλιτσες τους
Αδυναμα κι απολιτικα οντα προσφεύγουν σε εξωπολιτικες λυσεις
Γιατι ο φασισμος ειναι εξω απο πολιτικη απο κοινωνια απο ηθη
Δεν μπορω να βαλω στο ιδιο καλαθι την αριστερα οσ κι ακραια ειναι με τα ανθρωποειδη του ντοπιου φασισμου
ε λοιποιν
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="367836"]η μικοαστικη αντιληψη οτι ο φασισμος ντυνει στολιζει νυκοκοιρυει ειναι η αντιληψη που εφερε την Χ.Α. σε τετοιο ποσοστό .
Οτν η χωρα βρισκετει σε κροση οι μικροαστοι τρεμουν την περιυσιουλα τουςε τις δυλιτσες τους
Δεν μπορω να βαλω στο ιδιο καλαθι την αριστερα οσ κι ακραια ειναι με τα ανθρωποειδη του ντοπιου φασισμου
ε λοιποιν
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Δυστυχώς πέρασε ήδη...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

jcdenton

[quote user="sevenseas" post="367836"]η μικοαστικη αντιληψη οτι ο φασισμος ντυνει στολιζει νυκοκοιρυει ειναι η αντιληψη που εφερε την Χ.Α. σε τετοιο ποσοστό .
ε λοιποιν
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Δυστυχώς περίπου 400.000 ψηφοφόροι έχουν αντίθετη άποψη
Ross Perot (1930 - ...)

722 Επισκέπτες, 0 Χρήστες