Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 425
  • Total: 426
  • Leon

Κάτι κακό συνέβη (;)

Ξεκίνησε από Nikos Apomakros, Φεβρουαρίου 16, 2013, 06:56:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Φαντάζομαι πως κάτι πολύ δυσάρεστο συνέβη με τον σέρβερ...
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση
να επανέλθουν από backup τα μηνύματα που έχουν χαθεί.

KostasD33

Μη φοβού
Θα επανέρθουν τα άπαντα μέχρι αύριο

Leon

Λογικά έχουν επανέρθει όλα.
Ένας καλός έλεγχος αν λείπει κάτι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.

pixie

Καλημέρα! :smile:

Νομίζω ότι δεν έχουν επανέρθει οι δημοσιεύσεις κάποιων τελευταίων ημερών 13, 14, 15/2/2013.

Για παράδειγμα εγώ είχα γράψει εδώ στις 13 ή 14/2:

Μάσκες και Παραπλάνηση...

Επίσης, σίγουρα υπήρχαν 5 ποστ κατά τις ημερομηνίες αυτές, μετά από αυτό που αναφέρεται ως τελευταίο στο παρακάτω θέμα:

Αποχρώσεις

Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα γενικά παραμένει για τις ημερομηνίες αυτές. ;-)

pixie

Επίσης, για ποιό λόγο εξακολουθεί να βγαίνει τούτο το μήνυμα [Default Website Page] κατά την είσοδό μου?

If you feel you have reached this page in error, please contact the web site owner:
webmaster@a33.gr

It may be possible to restore access to this site by following these instructions for clearing your dns cache.

If you are the web site owner, it is possible you have reached this page because:

The IP address has changed.
    There has been a server misconfiguration.
    The site may have been moved to a different server.

If you are the owner of this website and were not expecting to see this page, please contact your hosting provider.

Nikos Apomakros

Είναι βέβαιο ότι λείπουν δημοσιεύματα. Μάλλον αρκετά. Δεν βλέπω αυτά που γράφτηκαν στις αποχρώσεις, όπως αυτά στην ενότητα "Δηλαδή όποιος δεν πετάει μολότοφ στα 20 του...", στην ενότητα "Μάσκες και παραπλάνηση", στην ενότητα "Ποιό τραγούδι ακούς τώρα (ξένο)" και σίγουρα σε 2-3 άλλες που δεν θυμάμαι καν.

Το χειρότερο όμως είναι ότι θα χρειαστεί περισσότερος κόπος, αν όντως υπάρχουν ακόμα σε κάποιο backup, προκειμένου να επανέλθουν χωρίς να σβηστούν οι δημοσιεύσεις που έγιναν από την επαναφορά της σελίδας και μετά, ειδικά στις ίδιες θεματικές ενότητες.

KostasD33

Η αναστάτωση είχε αιτία ότι ο κεντρικός μας σερβερ που βρίσκεται και το α33 δέχτηκε επίθεση και υπήρξαν σοβαρά προβλήματα.
Στον σερβερ μας δεν έχουμε μόνο το α33 αλλά και μερικά ακόμα σίτε (e-pi.gr, acad.gr, pergoles.com, e-bay.gr, flu.gr κλπ) που ανήκουν στο team.
Μας προτάθηκε να αναβαθμίσουμε (αλλάξουμε) άμεσα τον σερβερ μας με νέο για να μπορέσουμε να βάλουμε επιπλέον συστήματα ασφάλειας.
Η επαναφορά των domain έγινε με βάση το τελευταίο έγκυρο (χωρίς επίθεση) backup που είχαμε. Μεσάνυχτα μεταξύ 12 και 13/2
Μη γνωρίζοντας λοιπόν σε ποιο domain ήταν η επίθεση (έχω πια δεδομένο ότι δεν ήταν στο α33) τα πήγαμε όλα πίσω και δεν ρισκάραμε να κάνουμε επαναφορά λίγες ώρες πριν την επίθεση, οπότε δεν θα είχε χαθεί κανένα θέμα από το α33.
Τώρα πράγματι δεν είναι τεχνικά εφικτό να επαναφέρουμε επιλεκτικά μερικές απαντήσεις θεμάτων (ή είναι ιδιαίτερα μπελαλίδικο) χωρίς να γίνει πρόβλημα με τα θέματα που αναρτήθηκαν μετά την αλλαγή του σερβερ.
Οπότε εκτιμώ αν δεν έχει χαθεί τίποτα άλλο πέραν μερικών απαντήσεων να μείνουμε όπως είναι τώρα.

Pixie. Κάνε ένα καθάρισμα στο cashe σου για να μη τα έχεις αυτά. Σου συνιστώ να εγκαταστήσεις το ccleaner (είναι φρεε) να το τρέξεις και να σου καθαρίζει ότι σαβούρα περισσεύει γενικά.

pixie

Κοίτα, Κώστα, αυτό που λείπει δεν είναι επιλεγμένα κάποιες απαντήσεις, είναι γενικά όλα τα δημοσιεύματα των 3 ημερών που ανέφερα πριν. Και είναι αρκετά. Αν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει κάτι, ας γίνει.

Το πρόβλημα που είχα αυτές τις μέρες δεν το έχω πια, έχει τακτοποιηθεί επιτυχώς σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.  

Εύχομαι όλα καλά στη συνέχεια! :grin:

KostasD33

[quote user="pixie" post="372620"]..
...είναι γενικά όλα τα δημοσιεύματα των 3 ημερών που ανέφερα πριν.
..[/quote]
αυτό είπα κι εγω Μάγια. Επαναφέραμε το σίγουρο backup μεσάνυχτα 12 με 13/2 ...
όλα τα μετά από αυτό χάθηκαν έως και την ολοκλήρωση ...

κώστας

[size=13]KostasD33

Πότε θα αποζημιωθώ για την απώλεια της πνευματικής μου ιδιοκτησίας; (Η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι μία ανιδιοτελής προσφορά στην ανθρωπότητα όπως, αφελώς ίσως, πιστεύουν κάποιοι)
[/size]
eLe

KostasD33

Έχει ένα λογικό έρεισμα το ζήτημα σου....
Οπότε έχεις να λάβεις το 0.7% επί των καθαρών κερδών από τα έσοδα-έξοδα έως σήμερα...
Ντακς?

papadia

[quote user="κώστας" post="372622"][size=13]KostasD33

Πότε θα αποζημιωθώ για την απώλεια της πνευματικής μου ιδιοκτησίας; (Η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι μία ανιδιοτελής προσφορά στην ανθρωπότητα όπως, αφελώς ίσως, πιστεύουν κάποιοι)
[/size]
[/quote]    

....θελω κιεγωωωωωωωωωωωωωωω αποζημιωση Κωστη

γτ ουτε κιεγω δουλευω ανιδιοτελως :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

larus audouinii

Με ένα φιλανθρωπικού τύπου μασαζ στο κεφάλι , έχω Τον πονοκέφαλο, δεν θα γκρινιάξω σήμερα.  :smile:

katinaki

papadia

....γτ  στο τσατ δε βγαζει το νικ μου?

κ βγαζει ενα Μe μπροστα?

τι λαθος κανω?
...οσο μπορω...οταν μπορω...

425 Επισκέπτες, 1 Χρήστης