Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 256
  • Total: 256

Η στατιστική στο γυναικείο κέρατο

Ξεκίνησε από KostasD33, Νοεμβρίου 29, 2013, 09:35:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

[size=13]KostasD33
Το τι ρωτάω το βλέπει η saliara. Της αρέσει να παίρνει επιπλέον bonus, γνωρίζοντας τα ωφέλη της φιλομάθειας. Η χρήση των "δεν" επιπροσθέτως, φανερώνει ότι είναι προσεκτική για να είναι σίγουρη· σπάνιο προτέρημα ο συνδυασμός.

Ερώτηση_3
Πόσα σημεία σε ελκύουν σ' έναν άντρα; [Διευκρίνιση για το πόσα απ' αυτά είναι στο μπροστινό μέρος του σώματος και πόσα στο πισινό, θα εκτιμηθεί αναλόγως -μάντεψε- με extra bonus]
[/size]
eLe

κώστας

[size=13]larus audouinii
Άμα είμαι από αυτούς τους αριστοκρατικούς, βασιλικούς, πώς διάολο τους λένε, με το κατακίτρινο λοφίο, θα το σκεφτώ.
[/size]
eLe

κώστας

[size=13]Παρεμπιπτόντως κουμπάρε, δεν βάζουμε το κεφάλι μας κάτω όλοι εδωδά, να δούμε πώς και με τι μπορούμε να βγάλουμε κανά φράγκο από αυτό το site; 5-6 άνθρωποι είμαστε εδώ, μονίμως, όλο και κάτι θα ξετρυπώσουμε. Πέραν άρθρων, σχολίων, καμμιά διαδικτυακή πλατφόρμα, καμμιά εφαρμογή κ.λπ. όλα παίζουν.

pixie
τι να σου εξηγήσω καμάριμ; Τώρα τεσσερεσήμιση το πρωί είναι δεδομένη η αντίληψή μου ότι είναι βράδυ. Επίσης είναι δεδομένη η αντίληψή μου ότι για τον γιαπωνέζο είναι δεδομένη η αντίληψή του (αν βλέπει ο άνθρωπος) ότι είναι πρωί. Εσύ πες το είδος αντιληπτικού δεδομένου. Θα ξέρουμε ότι εννοούμε το ίδιο πράγμα σε άλλη γλώσσα.
[/size]
eLe

pixie

Α, τόσο το απλοποιείς εσύ. Ακόμα δίνεις σημασία στις 5 αισθήσεις σου ή στον χρόνο και αυτό το ονομάζεις και δεδομένο?
Έτσι είναι πολύ στενά τα όρια ''καμάρι'μ''... Κάποιες διαστάσεις τις υποθέτουμε κιόλας, όχι πως δεν υπάρχει και ο δυσδιάστατος κόσμος που αναφέρεις, αλλά μη μείνεις εκεί, μια εικόνα από κωδικοποιημένες πληροφορίες είναι μόνο αυτό που αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι δεδομένο.

KostasD33

[quote user="κώστας" post="374545"][size=13]....να δούμε πώς και με τι μπορούμε να βγάλουμε κανά φράγκο από αυτό το site; 5-6 άνθρωποι είμαστε εδώ, μονίμως, όλο και κάτι θα ξετρυπώσουμε. Πέραν άρθρων, σχολίων, καμμιά διαδικτυακή πλατφόρμα, καμμιά εφαρμογή κ.λπ. όλα παίζουν......[/size][/quote]
Παρεμπιπτόντως συμφωνώ. Ξεκινάς νέο θέμα εσύ ή το θες από εμένα το εναρκτήριο?

Υ.Γ.
(και να θυμάσαι 5- 6 γράφουμε μεν, αλλά αρκετές χιλιάδες καταγεγραμμένα hits από αναγνώστες πάντα υπάρχουν) τα υπάρχοντα 350χλιαδες και κείμενα, καλά κακά ή και ανάποδα τραβούν κόσμο, οι >20χιλιαδες φωτογραφίες και αυτές και τα games και αυτά....

saliara

Άσε με ρε Κώστα να κερδίσω λίγα μπόνους!!!! :D

Λοιπόν.. Αν και με δυσκόλεψες λίγο, γιατί πρέπει να είναι συγκεκριμένο..
Πέντε μπροστά, ένα πίσω (εντάξει νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν πλέον για' μένα)..!

larus audouinii

saliara

[quote user="larus audouinii" post="374552"]..άκου Βαγγέλας.[/quote]

Θες να πεις κάτι για το όνομα μου?? 8) Μπορείς να με φωνάζεις και Βάγγο

κώστας

[size=13](Πάντως αν έλεγες ένα σημείο μπροστά, όλοι θα αντιλαμβανόμαστε ότι εννοείς το χαμόγελο)

Ερώτηση_4
Και πόσα σημεία δικά σου πιστεύεις ότι ελκύουν τους άντρες;
[/size]
eLe

κώστας

[size=13]KostasD33
Καλά, πέρα από την "προίκα" που αναφέρεις, σκέφτομαι και άλλες εφαρμογές. Το επεξεργάζομαι στο τι θα μπορούσε να είναι, αν μπορούμε να τις φτιάξουμε χωρίς να προβληματίζομαι με τον χρόνο που απαιτείται για τεχνικές γνώσεις. Επικεντρώνομαι σε ένα γενικό πλαίσιο (χωρίς να με περιορίζει το υπάρχον) αλλά χρειάζονται κι άλλες γνώμες, οπότε ας αφήσουμε το πράγμα να ωριμάσει λίγο.
[/size]
eLe

saliara

Λίγο ψωνίστικο δεν είναι αυτό??

Άντε να πω τρία μπροστά, ένα πίσω(Καθαρά υποκειμενικό).

κώστας

[size=13]Ερώτηση_5
Είσαι έτοιμη; [προσοχή! τυχούσα απάντηση με ερώτηση έχει ως συνέπεια την απώλεια όλων των bonus]
[/size]
eLe

OTTO_engine

καλημέρες....

ολα καλα?

δε ξερω απο σοφιστικε ιντελεκτουαλ και δικηγορους και γιατρους
εγω ξερω πως μια ζωη προτιμουσαν τον υδραυλικο....

saliara

Υδραυλικό ε?? χμμμμ

[quote user="κώστας" post="374561"][size=13]
Είσαι έτοιμη;
[/size]
[/quote]

[size=14]ΝΑΙ.[/size]

256 Επισκέπτες, 0 Χρήστες