Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 304
  • Total: 305
  • Leon

αλλαζουμε σελιδα.......

Ξεκίνησε από minoraki, Ιανουαρίου 28, 2005, 01:07:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

Παράθεση από: "SALTARISMENOS"balland o xronos then boithaei se tpt an den to theleis o idios kseperaseis mia katastash aplos sou dinei tin pseydesthisi gia ligo pws to exeis ksexasei ala epanerxete

φιλε σαλτσα μαν
δεν εχει να κανει απαραιτητα με το συναισθηματικο μου παρελθον
 οτι αναφερω για τον πανδαματωρ χρονο..(που δεν ειναι κατ εμε).
υπαρχουν αλλα που ισως να μην πηγαινει καν η σκεψη σου...
το θεματακι περι σελιδας ειναι αρκετα περιπλοκο,
γιατι εχει πολλες παραμετρους...
οπως το να θες να την γυρισεις την σελιδα αλλα
να μην εχεις την δυνατοτητα εκ των πραγματων κ των καταστασεων..
ανοιγοντας αυτη την συζητηση ανοιγουμε το κεφαλαιο
τυχη κ το αν την φτιαχνουμε η μας φτιαχνει..
στο οτι την φτιαχνουμε ειμαι εντελως αντιθετος..
η σελιδες δεν γυριζουν ετσι απλα..
πρεπει να σε παει το αστρο σου για να πετυχει..

riaghul

Ενα βιβλιο ολοκληρο η ζωη του καθενος..
Κεφαλαια και σελιδες πολλες...
Καθε μεταβολη και κανουργιο κεφαλαιο..
Καθε κεφαλαιο και σελιδες..
Η σελιδα γυριζει απο μονη της γιατι  υπαρχει ο χρονος
και η ζωη καταγραφεται σ'αυτες..
Μου αρεσει να το ξαναδιαβαζω τουτο το βιβλιο της ζωης..
Και το καλο και το κακο μου μαθαινει κατι πιο πολυ
οταν το κοιταζω χρονια μετα...

minoraki

φιλη μου ρια, σε παρακολουθω.....
και εγω πιστευω οτι η ζωη του καθενος μας ειναι ενα ολοκληρο βιβλιο.....αλλα υπαρχουν και ανθρωποι οι οποιοι εχουν μια ζωη αποτελματωμενη, αχαρη.....γνωριζω αρκετους απο αυτους.....εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να ζησω μια τετοιου ειδους ζωη.....χωρις χαρα, χωρις ρισκο, χωρις εμπειριες......
τελικα νομιζω οτι αυτο το θεμα μοιαζει λιγουλακι με αυτο που εγραψα σημερα και που αρχιζει με "το διαβασα...."......αλλα οντως μου αρεσε αυτο που διαβασα και ειπα να το μοιραστουμε ολοι εδω στο φορουμ.....

snoopy

Selida prepei na allazoume sth zwh mas otan mas stenoxwriei auth pou diavazoume....h epomeni mborei na grafei pragmata pio euxarista....h pio dusaresta.....
den exoume tipota ligotero na kanoume apo to na gurisoume selida kai na doume ti grafei..............
einai ena risko pou prepei na paroume otan teleiwnei h selida pou diavazoume.................

minoraki

:D  :D σωστος σνουπακι.....εγραψες τη μαγικη λεξη.....ρισκο.....χωρις αυτο δεν γινεται τιποτα......

snoopy

em etsi einai.....arkei an 8es na diavazeis thn idia selida olh thn wra............ :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

ερωτηση....: δεν θα ηταν βαρετο? να διαβαζουμε συνεχως τα ιδια?

balland

οχι απαραιτητα βαρετα....

snoopy

polu vareta..........allagh selidas den simainei kai allagi suntrofou aparaithta... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "snoopy"polu vareta..........allagh selidas den simainei kai allagi suntrofou aparaithta... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
:D  :D  :D σνουπακι μου.....οταν εβαζα αυτο το θεμα στο φορουμ για αλλαγη σελιδας, δεν ειχα στο νου μου (ντε και καλα) και την αλλαγη συντροφου.....καμμια σχεση.....αλλωστε ειμαι με τον ιδιο συντροφο πανω απο 30 χρονια! φιλικωτατα!

Evitaki

h zwh moy ena biblio........kathe selida exei mia arxh k ena telos
den symainei oti panta to telos einai asxhmo...
kathe fora omws poy kati paei straba se ayto to biblio paw blepw ti h zwh moy xarise k ti moy phre  k anapolw thn eytyxia thn stenaxwria
ola ayta poy mas kanoyn na anapneoyme........k na synexizoyme na elpizoyme

balland

Παράθεση από: "snoopy"polu vareta..........allagh selidas den simainei kai allagi suntrofou aparaithta... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

αυτο εννοουσα κ εγω!!!
οχι απαραιτητα αλλαγη συντροφου...

minoraki

το διευκρινισα και εγω παρα πανω μπαλλαντακο.....δεν εννοουσα αλλαγη συντροφου οταν εγραφα για την αλλαγη της σελιδας!

PoiSoN_GiRL

αχμμ ... εγω παντως σελιδα αλλαξα .. γιατι συντροφο δεν εχω το απροσαρμοστο .. σνιφ σνιφ ..  :cry:

Valia

Πιστεύω ακράδαντα στην δύναμη της θέλησης, αν πραγματικά θέλουμε λοιπόν να γυρίσουμε σελίδα και να πάψουμε να πονάμε στην θύμηση κάποιον καταστάσεων σαφώς και μπορούμε να το καταφέρνουμε, γιατί για να ξεχάσουμε δυστυχώς δεν γίνεται διότι δεν μας δημιουργήσανε με κάποιο πλήκτρο διαγραφής να το πατάμε και να διαγράφονται κομμάτια της ζωής μας.

304 Επισκέπτες, 1 Χρήστης