Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 296
  • Total: 296

αλλαζουμε σελιδα.......

Ξεκίνησε από minoraki, Ιανουαρίου 28, 2005, 01:07:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
η λοβοτομή είναι ακραία,τι θα έλεγες για ένα τσόκαρο την ημέρα?
τα μήλα κάνουν πέρα τον γιατρό και τα τσόκαρα τις αναμνήσεις.......

μπορει να ειναι ακραια,
αλλα αποφευγεις τον μονιμο πονοκεφαλο απο τις τσοκαριες :wink:

chriastina

Μια συνήθεια είναι όλα
ή συνηθίζεις τις τσοκαριές ή τις αναμνήσεις(εγώ διαλέγω αναμνήσεις,εξάλλου μέσα απο αυτές έμαθα και προχωρώ για τα επόμενα λάθη)

balland

Παράθεση από: "chriastina"Μια συνήθεια είναι όλα
ή συνηθίζεις τις τσοκαριές ή τις αναμνήσεις(εγώ διαλέγω αναμνήσεις,εξάλλου μέσα απο αυτές έμαθα και προχωρώ για τα επόμενα λάθη)

να σοβαρευτω λιγο τωρα...
η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να ξεχασω τπτ απο οσα εζησα-περασα
στο παρελθον κ καποιες φορες που θυμαμαι κατι που ξεθαβει το μυαλο μου(λεμε τωρα) απο καποια σκοτεινη γωνια του,"στεναχωριεμαι" που το ειχα ξεχασει...

chriastina

balland
Τώρα μάλιστα.Δεν λέω,να κάνουμε την πλάκα μας όμως να ενημερώνουμε για τις αλήθειες μας μην σαλτάρουμε τους ανυποψίαστους.

PoiSoN_GiRL

Eniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τρεξε ψιψινα μου !!!!! Βρηκαμε νεο μελος στο club ''τσοκαρο'' !!!!! Δικια μας ειναι σου λεω !!!!!!  :wink:  :wink:  :wink:

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
Τώρα μάλιστα.Δεν λέω,να κάνουμε την πλάκα μας όμως να ενημερώνουμε για τις αλήθειες μας μην σαλτάρουμε τους ανυποψίαστους.

θα σε παραπεμψω κ παλι σε τοπικ..
αν κοιταξεις στο "χαρακτηριστε τους"
θα δεις τον κωστα να λεει "τα καλυτερα" για μενα :twisted:
κοιτα να δεις..
οπως ολοι,ετσι κ εγω ειμαι με τις ωρες μου...
αλλωτε λιακαδα κ αλλοτε συννεφια :roll:
σιγα σιγα θα μας μαθεις καλημ...μακια σου

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"

Eniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τρεξε ψιψινα μου !!!!! Βρηκαμε νεο μελος στο club ''τσοκαρο'' !!!!! Δικια μας ειναι σου λεω !!!!!!  :wink:  :wink:  :wink:

μη χασεις εσυ ποβατο!!!
αμεσως να ριξεις τσοκαρια :cry:

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"

ΕΕΕΕΕΠΠΠ!!! Τι επεισόδεια χάνω εγώ καλέ εδωπέρα!!?? (φιλεναδούμπι, μερσί για το σκούντημα!)
Χριστινιω!! Καλως όρισες στο club!!!  :D
*Ένια παίρνει παράμερα την chriastina να την μυήσει στην τέχνη του τσόκαρου... :twisted:

balland

Παράθεση από: "Enia"(φιλεναδούμπι, μερσί για το σκούντημα!)
Χριστινιω!! Καλως όρισες στο club!!!  :D

βρε λαμογια!!!
βρε απατεωνισσες!!
βρε πανουργες!!!
οταν δεν τα βγαζει περα η μια
πλακωνεται ολες μαζι???

ντροπη σας κ παλι ντροπη σας!!! :evil:

Enia

Αυτό αγαπητέ βαλλάντιε ονομάζεται 'συναδελφική αλληλεγγύη', και το 'συνεταιρίζεσθε' είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας!  :twisted:
μουχαχα...  :twisted:

(Είπε κανείς τπτ?!  :P )

Enia

Αυτό αγαπητέ βαλλάντιε ονομάζεται 'συναδελφική αλληλεγγύη', και το 'συνεταιρίζεσθε' είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας!  :twisted:
μουχαχα...  :twisted:

(Είπε κανείς τπτ?!  :P )

balland

επισης λεγεται ανανδρο το να πεφτουν πολλοι πανω σε εναν :evil:

Enia

Παράθεση από: "balland"επισης λεγεται ανανδρο το να πεφτουν πολλοι πανω σε εναν ]

lololololololol helloooo... κοριτσάκια εδώωω.... άκου 'άνανδρο'!

balland

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "balland"επισης λεγεται ανανδρο το να πεφτουν πολλοι πανω σε εναν ]

lololololololol helloooo... κοριτσάκια εδώωω.... άκου 'άνανδρο'!

α ετσι σε βολευει ε?
η ετοιμολογια της λεξης  τωρα σε μαρανε...

Enia

Έεεελα μωρεεεε! τι το πήρες προσωπικα εσυ? Να παραπονιόταν ο ακατανόμαστος -που έχει φάει και έναν σεβαστό αριθμό τσοκαριών!- να πω οκ! Αλλά εσύ?! αφού εσένα ξέρεις πόσο σ'αγαπάω και τι αδυναμία σου έχω!  :wink:  :oops:

296 Επισκέπτες, 0 Χρήστες